آقای registered user جان در هر صورت بهترین گارانتیو برا من اعلام کنید تا چند وقت دیگه می خوام بخرما!!!!
Printable View
آقای registered user جان در هر صورت بهترین گارانتیو برا من اعلام کنید تا چند وقت دیگه می خوام بخرما!!!!
عزیز جون اصلا گارانتی اصلی مهم نیست متعلقات گارانتی مهم هست یعنی ایا مشکلی پیش بیاد یارو ازت تحویل میگیره یا می گه نه و اله و بله البته گارانتی اونقدر ها که فکی میکنی مهم نیست و مشکل اینه که شماها فکی میکنین بعد از دو روز لب تاب خراب میشه این اشتباه است عزیزم به این سادگی ها هم نیستنقل قول:
سلام ببخشید شاید این سوال من تکراری باشه ولی گشتم نبود می خواستم بگم من میخوام از لب تاب خود یک سی دی ریکاوری یا دی وی دی تهیه کنم باید از کجا شروع کنم hp dv5-1199
start ==> recovery managment
خسته نباشید
ولی بالاخره بعد از هزار سال:31: که خراب بشه باید یه جا ببرمش
اون موقع برم پیش کی؟؟؟
من میخوام در طول مدتی که با لپ تاپ دارم زندگی می کنم مثل این باشم: :8: یعنی راحت
یکی یه خوبشو معرفی کنه اگه آدرس سایتشم بگید ممنون میشم:27:
راستی علاوه بر شوال قبل dv5-1199 فقط Special Ediion هست یا معمولیم داره
خواستم نظرتون رو در مورد گارانتی ایران و بین المللی که لپتاپ های hp رو گارانتی میکنه بدونم به خصوص گارانتی ایران که 60 هزار تومن است
نقل قول:
این پست را مطالعه فرمایید: :10:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2294337&postcount=2
شنیدم که بعضی از نوت بوک ها اینترنت پر سرعت دارند اون هم بدون اتصال کابلی لطفا دربارش توضیح بدهید
بله اتصال از طریق شبکه بیسیم (وایرلس) و تمام نوت بوک ها نسل جدید WiFi رو دارند
کافیه در یک محیط که یک روتر و اکسس پوینت داره برید ، از رئیس شبکه اجازه بگیرید و با یک یوزر و پسورد ، توی شبکه رجیستر کنید و از اینترنت استفاده کنید
بابا یکی سوالای منو جواب بده
1199 بغیر از se هم داره
بهترین گارانتی چیه؟
آقا الآن یه موضوع خوبیو متوجه شدم ایران اچ پی از این به بعد بجای 11xx داره 12xx رو عرضه میکنه
تازه 1299 با قیمت 1199 هستش
بچه ها بهترین سری و جدیدترینش چیه؟دوستم میخواد بخره ، تا 1.600.000
dv6 و dv7 بهترینش چیه؟پیدا میشه؟
واسه کارای معماری 3دی مکس و پر حجم
با سی پی یو بالا
من دیروز به خاطر یه ویروس ناز!! مجبور شدم لپ تاپ رو ریکاوری کنم
از زمانش که حدود 1.5 ساعت طول کشید بگذریم یه چیز جالبی نظر منو جلب کرد و اون این بود که
وقتی ویندوز برای بار اول بالا اومد تماما چینی بود یعنی نوشته هاش چینی بودند. البته موقع نصب هم چینی بود.!!!
آیا همه لپ تاپ های اچ پی موقع ریکاوری اینجوری هستند؟
2 تا گارانتی خوب توی بازار هست : ایران اچ پی و همپارد .نقل قول:
ایران اچ پی بیشتر تو زمینه ی چاپگر و اسکنر و این اواخر هم شروع به آوردن لبتاپ کرده .
اما هر 2 تا مناسب اند.
امتیاک پرشیا هم کارش خوبه هرچند کارش تخصصی لپ تاپ نیست اما گارانتی معتبری هست
پس سه تا گارانتی معتبر بیشتر نداریم و iran HP رو من پیشنهاد میدم
1- خیلی طول کشیده ! حداکثر باید در زمان 30 تا 45 دقیقه انجام میشدنقل قول:
2- حتما زبان را این انتخاب کردید ! یا یک باگ بوده ... اما اچ پی ها انگلیسی هستند us
سلام دوستان
در حدود 1300 کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید؟
باتشکر نیما
بعد چه گزینه ایی رو بزنمنقل قول:
منظورم کلا بود یعنی با دردسری که با زبان چینی داشتم. وگرنه کلا بعد 25 دقیقه تو ویندوز بود ولی چینیش!!!نقل قول:
دیگه نمیشه کاریش کرد؟
از این به بعد هم به دلخواه می تونین گزینه های زیر رو انتخاب کنین:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط misha898 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
start ==> recovery managment
بعد چه گزینه ایی رو بزنم
( روی advanced Options کلیک کن تا راحت تر بتونی انتخاب کنی)
1-Computer check Up برای تست رم و هارد و ....
2- Software Program re-installation برای نصب نرم افزارهایی که در ابتدا سازنده نصب کرده
3- Hardware Drive re-installation برای نصب درایور هایی که در ابتدا سازنده برای سخت افزار ها نصب کرده بود
4- Microsoft Windows Restore همون restore خود ویندوز هست که فقط تنظیمات رو به زمان هایی که قبلا یک نقطه بازگشت درست شده باشه بر می گردونه
5-System Recover کلا درایو C رو فرمت می کنه و دوباره ویندوز، درایور ها و نرم افزارها رو نصب میکنه
6- View Recover report گزارشی از ریکاوری های انجام شده رو نشون میده
2199 داریم ؟
3550 چطور ؟
مشخصات و عکس اگه ممنکه
سلام. بین 1155 و 1020tx کدومو پیشنهاد میکنید؟
1020tx از سری قبل هست. مشکلی نداشته؟
همچین موردی حقیقت ندیم ! چینی ؟ توی سفارش آمریکا و خاورمیانه ؟!!!نقل قول:
منظورم کلا بود یعنی با دردسری که با زبان چینی داشتم. وگرنه کلا بعد 25 دقیقه تو ویندوز بود ولی چینیش!!!
دیگه نمیشه کاریش کرد؟
لطفا اگر کسی dv5-1199 داره چند تا عکس از اون بزاره رو سایت.
دادا برا چی دنبال 1199 میگردی الآن 1299 اومده با همون قیمت و سی پی یو 2.66:19:نقل قول:
منم یه سوال دارم که همین جا میگن:
توی سایت ایران اچ پی سی پی یو 1299 رو زده 2.66 ولی توی pdf ی که از همون جا دانلود کردم زده 2.53
یعنی چی؟ کدوم درسته؟
یه چیزی همین الآن متوجه شدم
توی ایران اچ پی 1299 از توی لست حذف شده!!!
به نظر شما چرا؟؟؟
آخه حتی قبلا که تموم میکردند میزدند موجودی 0 ولی الآن اصلا تو لیست نیست!!!!!!!!!!
کمک
یه سوال
وقتی کابل hdmi به لپ تاپ وصل بشه فقط برای پخش فیلم استفاده میشه ؟ از تی وی ؟
چه کاربردهایی داره ؟
ورژن خاصی داره این کابل ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه سوال
وقتی کابل hdmi به لپ تاپ وصل بشه فقط برای پخش فیلم استفاده میشه ؟ از تی وی ؟
چه کاربردهایی داره ؟
ورژن خاصی داره این کابل ؟
احتمالا توی دبی نیست یا کمه و امکان خرید و وارداتش نزدیک صفر هست ...نقل قول:
احتمالا مدل جایگزین خواهد آمد :46:
با سلام خدمت اساتید محترم.
1- امروز از یکی از اشنایان مغازه دار در مورد hp پرسیدم گفت به دلیل اینکه صهیونیستس است تحریم شده و هیچ گارانتی ندارد.
میخواستم بدونم ایا واقیعیت داره و ایران اچ پی دیگر گارانتی نمیدهد؟
2- یکی از اساتید قدرت کارت گرافیک xps 1530 و 1199 را باهم مقایسه کند و به نظر شما بازی هایی مثل crisis در کدوم سیستم بهتر اجرا میشوند؟
3-مزیت ها و ضعف های هر سیستم را نسبت به دیگری شرح دهید.
تصمیم من به انتخاب یکی از این دو مدل به جواب شما بستگی دارد.
متشکرم.
1- الله اکبر ... این فروشنده ها چه حقه هایی که نمی زنند .... دوستان گول این حرفا رو نخورید ... اما از این حرفش ساعت 1ونیم هست کلی خندیدم نصف شبی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- کرایسیس روی 9600M GT روانتر و بهتر از 8600M GT کار میکنه ولی پایین تر از 9600M GT یعنی GS و بقیه سری های جیفورس ، XPS قوی تره
3- فکر کنم خیلی توضیح داده باشیم نه ؟ هم اینجا مزیت های کلی HP هست و هم در تاپیک XPS مزایای XPS !
تو سایت hp خاورمیانه زده 2.66 که همینم درسته.نقل قول:
اما تو بازار تهران پیدا میشه ؟ در ضمن من 1199 را با 1.600.000 پیدا کردم. تازه 1155 هم با 1.560.000. قیمت ها افت کرده. منتظر 1255 موندن فایده ای داره؟
من یه سوال در مورد کیفیت محصولات hp داشتم
خواستم بدونم که کیفیت محصولات اچ پی چطوره؟ به پای dell و سونی میرسه ؟زود خراب نشوند؟آیا ارزش داره که مثلا 1.700.000 واسه این برند بدهیم(به خاطر همون چینی بودن)
این چه سوالیه که می کنی؟ به نظر من hp یکی از بهترین کیفیت های ساخت رو داره توی لپ تاپ ها.
سلام. امروز رفتم و لپتاپ خریدم: dv5-1299
قیمت 1.650.000 بدون گارانتی
فردا به دستم میرسه. از تهران سفارش داد بیاد.
این تاپیک و بقیه تاپیک ها خیلی کمکم کردند. ممنون.
به نظر من بالای یک میلیون فقط hp بخرید.
به دستم که برسه آمارشو بهتون میدم، سوالی هم بود درخدمتیم!
راستش رو بخوای منو فقط چینی بودنش به شک انداختهنقل قول:
این چه سوالیه که می کنی؟ به نظر من hp یکی از بهترین کیفیت های ساخت رو داره توی لپ تاپ ها.
چینی داریم تا چینی. به نظر خودت یک مارک معروف جهانی میاد جنس بد تولید میکنه. در ضمن این روزها باید بگی که کدوم وسیله چینی نیست؟ من دوستم 2 ساله dv6000 داره ، تا الان آخ هم نگفته!نقل قول:
کارت گرافیکی 1299 ddr2 است یا dd3
دارم بال در میارم
دوباره ایران اچ پی 1299 آورده با همون 1750:20::20::20::20::20::20:
آخه چرا بی گارانتی؟؟؟:41:نقل قول:
وقتی رسید حتما در مورد گرم شده و مزیتاش نسبت به 1199 برامون بگو
در هر صورت مبارکت باشه عزیز:11: