سلام
من بسته نامحدود همراه اول رو فعال کردم روی گوشی w8010i ولی متاسفانه کار نمیکنه و پیام Conn.failure دریافت میکنم. لطفا در این مورد اطلاعاتی میتونید بدین خوشحال میشم.
مرسی مسعود:11:
Printable View
سلام
من بسته نامحدود همراه اول رو فعال کردم روی گوشی w8010i ولی متاسفانه کار نمیکنه و پیام Conn.failure دریافت میکنم. لطفا در این مورد اطلاعاتی میتونید بدین خوشحال میشم.
مرسی مسعود:11:
سلام
یه سوال
من پریشب gprs همراه اول رو فعال کردم
دیشب هم بسته رویایی 4 رو فعال کردم
خواستم ببینم حالا وقتی ساعت 23 به بعد کانکت میشم خودش خود به خود با همون رویایی کانکت میشه ؟ یا تنظیمات خاصی داره که بهش بگی با gprs معمولی کانکت شو یا با رویایی؟
نقل قول:سلام . اگه شارژ کم نکرد خب داره از رویایی استفاه میکنه دیگـــه !
تنظیماتی چیزی نمیخــــواد ...
موفق باشید!:40:
مشکل اینه که خط من ثابت هستنقل قول:
الان قبض میان دوره رو چک کردم تو سایت همراه اول
5000 تومن زده بود هزینه اینترنت
3000 تومن که خوب واسه فعال کردن بسته رویایی بوده
2000 دیگه هم شاید همون شب اول با نت معمولیش وصل شدم
به هر حال من امشب هم کانکت میشم و قبض رو دوباره فردا چک می کنم می بینم چی میشه
نقل قول:خط منم دائم هستــــش موقعی که ADSL قطع میشـــه یه 24 ساعـــت میفرستم برا خودم و وصل میشـــم :46:
از همین اینترنت 24 ساعت کم میکنــــه و مشکلی ندارم :20:
خوب قبض رو امروز چك كردم و هزينه اي اضافه نشده بود
يعني خودش ساعت 11 به بعد با همون بسته كانكت ميشه
سلام دوستان
من از دیروز صبح تا حالا دیگه نمیتونم از gprs استفاده کنم
گوشیم Sony erricson P990i هستش
اونموقع هایی که به اینترنت وصل میشدم مینویشت GPRS: Attached
ولی حالا مینویسه GPRS: Detached
من تنظیمات روی گوشیم رو چک کردم مشکلی نداره
یعنی مشکل از کجاست؟
شبکه ی همراه اول این روزا خیلی دچار اختلال میشه!!نقل قول:
من از دیروز صبح تا حالا دیگه نمیتونم از gprs استفاده کنم
گوشیم Sony erricson P990i هستش
اونموقع هایی که به اینترنت وصل میشدم مینویشت GPRS: Attached
ولی حالا مینویسه GPRS: Detached
من تنظیمات روی گوشیم رو چک کردم مشکلی نداره
یعنی مشکل از کجاست؟
واسه منم خیلی شد که شبا یهو قطع شد یا یه چند ساعت بلکل قطی داشتم.
یه مدت هم که آمار قطعیم به 10روز هم رسید. معمولا مشکل از اون مرکزی هست که دارین استفاده میکنین.
اگه روی گوشی موقع باز کردن صفحه بهتون پیغام میده که شبکه دچار مشکل شده و اینا، شک نکنین همینه!!
من این تاپیک رو اتفاقی دیدم.
ما سه تا تاپیک در مورد این موضوع توی بخش اینترنت و شبکه داریم!!!!
تمام دوستانی هم که دارن از این قابلیت روی PC و لپ تاپ استفاده میکنن توی اون تاپیک میان!! هم تجربه شون روی این کار بیشتر شده هم واقعا دارن از سیم کار به عنوان اینترنت استفاده میکنن
دلیلش هم چندین بار مطرح شده( بهتره این تاپیک فقط به عنوان اخبار بمونه)
چون زمانی که شما از اینترنت گوشی روی سیستم استفاده میکنین ارتباط مخابراتی از دسترس خارج میشه. امکان ارتباط با کسی که با گوشیش روی سیستم داره از اینترنت استفاده میکنه وجود نداره و اگه هم وجود داشته باشه شاید کمتر از 40 درصد اتفاق می افته!!
+
بلکل
خواستم بگم اگه این بخش به عنوان خبر بمونه در مورد GPRS خیلی خوب میشه.پراکندی مطالب کمتر رخ میده!
اسم تاپیک ها هم در بخش اینترنت و شبکه:
بحث و بررسی سرویس EDGE همراه اول
بحث و بررسی سرویس EDGE ایرنسل
معرفی دانگل سیم کار برای استفاده از EDGE اپراتور های همراه اول ، ایرنسل!
:46:
نقل قول:سلام . برای من که اینجوری بود تا موقعی که اعتبـار بسته داشتــم استفاده ازش میکرد :46:
بعد که تموم میشــد مسج میومــد که اعتبار بسته تموم شد ...
دو تا مورد داره:نقل قول:
ا - تنظیمات شبکه رو انجام ندادین
2- شبکه شما دچار اختلال شده!
اگه تنظیمات انجام شده باشه و GPRS هم روی سیم کارتتون فعال شده باشه ، چه تعرفه ها رو فعال کنین چه نکنین باید رسیو داشته باشین!!
از اپرا مینی روی گوشی استفاده کنین! از سایت اپرا میتونین دانلود کنین!
معمولا Browser های خود گوشی زیاد جالب نیستن!
آره خوب.نقل قول:
مثل تمام تعرفه های زمان بندی شده
شبکه هی ADSL شبانه که دانلود رایگان داره
خطور دیال اپ که به شبانه هاش نصف قیمت هست!
شما بهتره ساعتتون رو با ساعت دقیق مد نظر تنظیم کنین! من یک دوره شبانه استفاده کردم و مشکلی نداشتم همون 3 تومن رو کم کرد.کلا واسه نت 3200 تومن اومد ، که اون 200 تومن رو قبلا واسه تست استفاده کرده بودم!
سلام
این خدمات ویژه در قبض تلفن چه صیغهایی است؟
جواباش در سایت همراه اول:
سرويس فاکس و ديتا:
سرويس فكس و ديتا در تلفن همراه اين امكان را به مشتركين ميدهد كه در حين حركت و در جايي كه برقراري ارتباط به وسيله تلفن ثابت ميسر نميباشد در صورت آنتندهي بتوان فكس و ديتا را از طريق تلفن همراه ارسال و دريافت نمود. سرعت ارسال و دريافت اطلاعات kb/s ٦/٩ ميباشد كه با بهرهگيري از فناوري GPRS اين سرعت به kb/s ١٧٠ ميرسد.
با اعلام تقاضاي سرويس فكس و ديتا از سوي مشترك، يك شماره براي فكس و يك شماره براي ديتا در مركز سوئيچ تلفن همراه به منظور دريافت فكس و ديتا اختصاص مييابد. هزينه آبونمان سرويس فكس و ديتا در هر دوره براي هر كدام 100.000 ريال ميباشد و ميزان شارژ در زمان برقراري ارتباط همانند هزينه مكالمه است.
کد:http://mci.ir/web/guest/74
سلام
من دیروز یک امتحانی کردم ....
صفحه اینترنت رو که اصلا باز نکرد اما سرعت دانلود بد نبود .... پینگ هم که افتضاح روی 1400 بود !
دوستان دیگه که امتحان کردن صفحات رو باز میکنه ؟
ممنون
سلام
من تست زدم صفحه باز میکنه اما سرعتش خوب نیست واسه گشت گذار.اما سرعت دانلودش خوبه.
ولی ایرانسل سرعتش بیشتره راحت صفحه باز میشه.
موفق باشید.
من الان ميخوام اينترنت adsl از مخابرات بگيرم. اگر با اينترنت همراه اول كه الان نامحدود 1 ماهه رو 10 هزار تومان ميده با مخابرات يكي هست رو براي گوشي فعال كنم و از طريق گوشي با كامپيوتر خونه كار كنم از نظر سرعت فرقي نداره همون هست يا برم از مخابرات بگيرم ؟؟؟؟ ميخوام 2 تا اينترنت نگيرم و يه موقع هم با گوشي خواستم اينترنت داشته باشم ولي بيشتر خونه استفاده ميكنم
دوست عزیز بهتره بگیری چون سرعت adsl در برابر gprs قابل مقایسه نیست gprs قعطی داره در برخی مواقع صفحه نمیاد یا در کل وصل نمیشه.
موفق باشید.
سلام به همگی. من یه مشکل با سیم کارت اعتباری همراه اولم دارم. gprs سیم کارت فعاله. گوشیم هم این قابلیت رو ساپورت میکنه اما هرکاری میکنم به اینترنت وصل نمیشه همش میگه bad gate way تنظیماتش هم تازه نصب کردم.رو گوشی های دیگه هم امتحان کردم. فقط سیم کارت من کار نمی کرد. به نماندگی مخابرا تو شیراز هم رفتم جواب درست حسابی نداد گفت گوشیت مشکل داره وگرنه تو سیستم نشون میده که اینترنت واست فعاله. کسی میدونه مشکل چیه؟ سیم کارتم هم mci هستا
نقل قول:
سلام به همگی. من یه مشکل با سیم کارت اعتباری همراه اولم دارم. gprs سیم کارت فعاله. گوشیم هم این قابلیت رو ساپورت میکنه اما هرکاری میکنم به اینترنت وصل نمیشه همش میگه bad gate way تنظیماتش هم تازه نصب کردم.رو گوشی های دیگه هم امتحان کردم. فقط سیم کارت من کار نمی کرد. به نماندگی مخابرا تو شیراز هم رفتم جواب درست حسابی نداد گفت گوشیت مشکل داره وگرنه تو سیستم نشون میده که اینترنت واست فعاله. کسی میدونه مشکل چیه؟ سیم کارتم هم mci هستا.
داره میگه دیگه .میگه تنظیمات درست انجام نشده.
تنظیمات رو دوباره رو گوشی انجام بدین!!!
و بعد بریو تو بخش تنظیمات شبکه بگین ------ رو چی زده و آیا Getway چیزی زده یا نه!؟
+
سوالتون رو اینجا بپرسین:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=419898
مگه تنظیمان باید چجوری انجام شه؟ همونی که همراه اول واسم فرستاده ذخیره کردم. منکه دستکاریش نکردمنقل قول:
چک کردم ادرس ------ سرور نداره.پورت 8080 هست همین
اگر یکی از بسته ها را برای همراه دائمی فعال کنم هزینه اینترنت فقط همان هزینه بسته است یا هزینههای جانبی هم دارد؟
يعني الان ديگه همراه اول من GPRS فعال هستش كار نميكنه تا يه بسته براش بخري؟؟؟ چون قبلا وصل ميشدي داخل اينترنت ميرفتي كار ميكردش؟!!
من فکر کنم جواب دادم.همراه اول تازگیا خیلی زیاد دچار اختلال شبکه میشه!!
شما مشکل اس ام اس یا تلفن ندارین؟؟ البته خیلی نمیشه ربطش داد به هم دیگه ولی خیلی وقتا روی مکالمه و اینا هم تاثیر میگذاره
سلام تعرفه هاي اينترنت همراه اول تغيير نكرده؟
به ازاي هر كيلوبايت چقدر از جيبمون ميره؟
کیلوبایتی 3 ریال
ولی شما تعرفه ی نامحدود رو اگه فعال کنین همون مقدار کم میشه
روزانه هزار تومان - هفتگی 5هزار تومن - ماهیانه 10 هزار تومن - ماهیانه شبانه ( از 11 تا 8 صبح ) 3 هزار تومنه
همشون هم نامحدود.
شما باید وارد سایت بشین و از اونجا بسته ها رو فعال کنین!!
فکر نکنم تغییره خاصی کرده باشه
در هر صورت که من با ایرنسل میرم با اینکه گرونتره ولی باز مطمئن تره
از چه نظر مطمئن تره؟نقل قول:
در هر صورت که من با ایرنسل میرم با اینکه گرونتره ولی باز مطمئن تره
الان يعني هر كيلو 3 ريال اما اگه نامحدودو فعال كنم روزانه حساب ميشه؟؟نقل قول:
تاريخ عضويت: Sep 2009
محل سكونت: تهران
کیلوبایتی 3 ریال
ولی شما تعرفه ی نامحدود رو اگه فعال کنین همون مقدار کم میشه
روزانه هزار تومان - هفتگی 5هزار تومن - ماهیانه 10 هزار تومن - ماهیانه شبانه ( از 11 تا 8 صبح ) 3 هزار تومنه
همشون هم نامحدود.
شما باید وارد سایت بشین و از اونجا بسته ها رو فعال کنین!!
يعني اگه از اينترنت استفاده كنم يا نكنم روزانه هزار و هفتگي 5 هزار مياد؟
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
راستي اگه كيلوبايتي 3 ريال محسوب ميشه ، اونوخت يعني هر مگابايت 30 تمن ميشه؟ يا 300 تمن؟
پس اگه 30 تمن بود هر گيگي ميشه 308 تمن؟
آره
ولی دیگه کمتر کسی این کارو میکنه. کسی که با نت زیاد کار کنه تعرفه رو فعال میکنه هرچی رو فعال کنی چه استفاده کنی چه نکنی از حسابت کسر میشه ولی اگر تعرفه فعال کنی همون مقداری که تعرفه رو خریدی کسر میشه . هرچقدر بری نت هیچ اتفاقی نمی افته . الان خیلی از دوستان با همین موضوع دارن اینترنت رو استفاده میکنن و حتی روی سیستم!!
رو PC
خیلی کار آمده و از نظر هزینه ها به صرفه هست!
نظر شما چيه؟
سرعتش خوبه؟
معايبش چيه؟
حوصله سر ببره؟
آره اگه 16 کامل بگیره یه 24 ساعته رو شما میتونی با 1000 تومن بگیری و حدوده 1 گیگ و اندی دانلود کنی
حساب کن همین قد رو بخوای همینطوری بگیری چند هزار تومن میشه!!:31:
ممنون رفقا الان من چطوري نامحدود بشم؟اينترنتمو ميگم
كدوم سايت رو ميگيد؟ همراه اول؟
باید بری تو سایته همراه اول ببینی چی ریختیه
من با همراه هه اول یه بار رفتم برای هفت پشتم بسه
ایرانسل که کد داره میزنی فعال میکنه
البته نمیشه دقیقا گفت خوب نیست . همونطوری که گفتم کاملا بستگی به منطقه داره
الان من از همراه اول دارم استفاده میکنم . رسیوم هم حدودا بین 20 تا 25 هست!
باید هر دو رو تست کنین!!
شما یه کاری کن
اگه روی گوشیتون اپرا مینی داری وارد اپرا مینی شو
وارد سایت یوتوپ شو
یه کلیپی رو اجرا کن
ببین چقدر طول میکشه بافر کنه!
اگه زود بافر کرد یعنی سرعتش خوبه
این یه تست معمولی هست که ببینی سرعتش خوبه یا نه!!
یوتیوب مگه فیل نیست
یه فایل رو دانلود کنه به نظرم بهتره
یه فایل 1 مگی یا اینا با لینکه مستقیم
میگم برادر همراهه اول شما سیم کارت اعتباری داری یا دائمی؟
من جفتش رو دارم
خوبه؟
من یه بار 5 دقیقه وصل شدم 1600 اینا اومد:31:
نکاتی که مشترکین می بایست قبل از فعال سازی بسته ها بدانند:
۱-برای استفاده از بسته های رویایی، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (GPRS) ضرورت دارد. همچنین میتوانید با ارسال پیامک به شماره ۸۰۸۸ ثبت نام نمایید.
۲-مناطق تحت پوشش GPRS همراه اول عبارتند از کلیه شهرهای استانهای تهران، گیلان و مازندران و مراکز استان ها و مناطق آزاد تجاری و ... .
۳- در سیم کارتهای اعتباری، با خرید هر بسته، مبلغ بسته از اعتبار مشترک کسر می گردد.
۴- در سیم کارتهای دائمی، با خرید هر بسته، مبلغ بسته در صورتحساب دوره آتی منظور می گردد.
۵- بعد از غیر فعال شدن بسته ها ( اتمام مدت زمان بسته های خریداری شده) سرویس اینترنت همراه اول فعال بوده وبا تعرفه های جاری (زمان peak از ۸ صبح الی ۲۳ معادل ۸ ریال و زمان OffPeak از ۲۳ الی ۸ صبح و روزهای تعطیل رسمی معادل ۲ ریال) محاسبه میگردد
۶- استفاده از بسته ها در زمان قطع ارتباط تلفن همراه، امکان پذیر نبوده و اعتبار بسته به دوره بعد انتقال نمی یابد.
۷- تکرار استفاده از بسته ها پس از مدت اعتبار بسته، به خرید مجدد مشترک بستگی دارد.
۸- نظر به اینکه در هر زمان تنها می توان از یک بسته استفاده نمود، درخواست فعال سازی بسته جدید پس از 24 ساعت باعث لغو بسته جاری و پرداخت هزینه مجدد می گردد.
۹- بسته های یاد شده جهت استفاده کاربران عادی (Home Sector) مییاشد.
کد:http://www.mci.ir/web/guest/345
درسته .فیلتره!
ولی
اگر اپرا مینی داشته باشی خودش شیلتر رو رد میکنه. من خیلی وقتا واسه فیس بوک چک کردم با اپرا از روی گوشی میرم. مثل وی پی ان عمل میکنه!
اگه تا حالا باهاش برخورد نداشتی از این سایت برو دانلودش کن!
مدل گوشی رو پیدا کن.کد:http://www.opera.com/mobile/download/pc/
اگه میخوام فارسی هم ساپورت کنه برو تو Other و فارسی رو انتخاب کن( فکر کنم تو بخش آسیا فارسی باشه)
من دائمی دارم.
خوب شما تعرفه ی 1 روزه رو فعال کن که 1000 تومنه!! خیالت هم راحت راحت باشه!!!
دارم اپرا مینی رو
ولی باهاش زاید اینترنت گردی ندارم
عجیبه یعنی اپرا توربوش بازه؟
تو خوده اپرا رو که بستن وصل نمیشه به سرورش
حالا باید تست کنم ولی اول گوشی رو بگیرم
هر کدوم رو یه هفته تست میکنم
هم ایرانسل هم همراهه اول
ببینم کدوم مرد تره
من تست کردم دادا همراه اول بهتر بودنقل قول:
ولی شنیدم این اپرا مورد داره ، نباید توش یوزر و پس زد ، یعنی تو اکانت هاتون لاگین نکنید ، خطرناکه !
ایول
برادر امیر یعنی همراهه اول بهتره؟
عجیبه من یه بار تست کردم داشت جون میکند اینجا:31:
در هر صورت راحت تره شارژ کردنش از سایت شارژ میکنه آدم میاد رو قبض
کلا اونطوری که همه چی مورد داره و احتماله سرقت اطلاعات هست
ولی کلا عجیبه که فیل نشده تو GPRS
تو مخابرات که هر چی شرکته فیل شده
ميگم از كجا بفهميم چقد از اينترنت استفاده كرديم؟
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
راستي سايت همراه اول و مراحل نامحدود كردنو ميخواستم و اينكه حرف آخرتون چيه نامحدود كنم يا نه؟
بچه ها من نامحدوده يك ماهه رو فعال كردم حالا وقتي ميخوام از طريق كامپيوتر و با اتصال موبايل به كامپيوتر ، كانكت بشم اين ارور رو مياره: اما تو خوده موبال كه بخوام برم اينترنت اروري نميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]