سرعت دان 256 داتک چند هست !؟
Printable View
سرعت دان 256 داتک چند هست !؟
با توجه به مرکز مخابراتی سرویسهای خوبی داره و کمتر از میزان طبیعی نمیده و قطعیش هم در حد صفر است.نقل قول:
سرعت 256 باید 32 باشد که خب من ندیدم که شظ 30 کمتر بشه.
من مرکز مخابراتی توحید هستم ! به نظرتون لایزر بگیرم یا داتک !؟
دوست عزیز اینو خودتون باید تصمیم گیری کنید. نهایت کار ما اینه که کمکتون کنیم !نقل قول:
شما با توجه به نیازهایی که دارید میرید تحقیق میکنید که کدام یکی از این شرکتها سرویس مورد نظر شما را ارائه میدند و قیمتهاش را سبک و سنگین میکنید و یکی از سرویسها را انتخاب میکنید. بعد تحقیق میکنید که کدام شرکت در مرکز مخابراتی شما قویتر عمل میکنند و خوب ساپورت میکنند. بعد تماس میگیرید با شرکت میپرسید که پورت خالی برای مرکز مخابراتی شما دارند یا نه ! و بقیه ی قضایا .....
سلام خواهشا جواب بدید !
من وفتی از گوگل پینگ میگیرم Lostam 6% هست ... در صورتی که باید 0 باشه ...
من داتک دارم
چیکار کنم ؟
من واقعا بد شانسم شاتلم میگه مرکز مخابراتتیون (پاسداران) اصلا پورت خالی نداره تا 3-4 ماه آینده هم خالی نمیشه چون مخابرات قرار نیست پورت بده نمیدونم چیکار کنم انگار زورکی باید از داتک استفاده کنم. دوستان سرعت من در ساعات اداری خیلی بده بقیه دوستان سرعتاشون چطوره.
رانژه کردن خط چقدر طول میکشه ؟
چون شنیدم داتک طولش میده !
والا خدارو شکر که من مشکلی ندارمنقل قول:
شما یه سری به شرکت دیگه بزن ببین اونا پورت خالی ندارن؟
برای من دو هفته طول کشید .این طول کشیدن بستگی به مرکز مخابراتتیون دارهنقل قول:
تو ساعات اداری معمولا افت سرعت رخ می ده....( تو سرویس های بدون محدودیت عادی است...)کاریش معمولا نمی شه کرد:46:نقل قول:
دوستان من برای ورود به پس سی مشکل دارم طوری که fail to connect میزنه.البته بعد چند بار رفرش درست میشه.فکر کنم امروز اینطوری شده و بعدا مشکل حل بشه اما فعلا که داره اذیت میکنه
با بعضی از سایت های دیگه هم همینطوری رفتار میکنه و بعضی دیگه رو به راحتی باز میکنه.میخواستم ببینم مال شما هم الان اینطوریه؟
محسن جان مشکل از فوروم بوده. چون من از دوستانی که ز دیگر شرکتهای هم سرویس داشتند پرسیدم همین مشکلرا داشتند. والبته بالاخره درست شد.نقل قول:
اون سایتهای دیگری که باهاش مشکل داشتی چی بوده مگه! من که یبه جز این فوروم با جای دیگه ای مشکل نداشتم .
یه 10 دقیقه ای اینترنت شرکت های مختلف ظاهرا مشکل پیدا کرده بودند ( فقط سرور های داخل کشور جواب می داد)نقل قول:
فکر کنم یک اشکال سخت افزاری تو سیستم های ارتباطی بوده
salam
دوستان شما امروز و دیروز کاهش سرعت نداشتید ؟
نه منکه مشکلی نداشتمنقل قول:
سلام
یکی از دوستان از من پرسیده بود چند روزه خطم رانژه شد
برای من 7 روزه رانژه شد مرکز مخابراتی اکبری
در ضمن من محدودیت سرعتم برای فایل های تورنت در ساعات اداری رو حل کردم
دوست عزیز شما کی از داتک اینترنت گرفتید؟نقل قول:
یعنی چه تاریخی از داتک اینترنت گرفتید؟
چجوری محدودیت رو رفع کردی ؟؟؟؟نقل قول:
سلام
من 12 بهمن خطم ران|ه شد و 1 هفته قبل هم درخواست دادم:20:
محدودیت فایل تورنت رو هم بوسیله فوروارد کردن پورت مورد استفاده در نرم افزار
تورنت حل کردم البته قبلا
هم پورت رو فوروارد کرده بودم ، اما فایروال مودم رو غیر فعال نکرده بودم برای همین کار نمی کرد
در ضمن باید قبل از فوروارد کردن یک ip ثابت برای کامپیوتر بسازید
اگر نمیدونستید چجوری این کار رو میکنیم بگید تا راهنماییتون کنم:11:
الان من بدون محدودیت دانلود میکنم البته اینجا تو ساعات اداری یه خورده پهنای باند افت داره و وقتی با
نرمافزارهای غیر شتابدهنده دانلود میکنم مثلا همین تورنت، متوسط سرعتم 18 الی 19کیلوست :41:
اما با دانلود منیجر متوسطم روی 25 کیلوست
در ضمن میخواستم از دوستمون که توی امضاشون ، عکس یانی رو گذاشتند(متاسفانه اسمشونو نمی دونم
:41:) تشکر کنم:11: چون منم عاشق یانی هستم ، خصوصا آهنگ های
a love for life, one mans dream,
sad lisa, nostalgia
بازم مرسی
تشکر ولی لازم نیستنقل قول:
من خیلی وقت پیش تنظمیات پورت تورنت رو حل کرده بودم ...مشکل من مربوط به ساعات زمانی بود که شما طوری گفتین فکر کردم تونستین سرعت رو در ان ساعت ها با حداکثر استفاده کنین ولی
یعنی که شما هم همان مشکلی رو دارین که همه تو داتک دارن....نقل قول:
الان من بدون محدودیت دانلود میکنم البته اینجا تو ساعات اداری یه خورده پهنای باند افت داره و وقتی با
نرمافزارهای غیر شتابدهنده دانلود میکنم مثلا همین تورنت، متوسط سرعتم 18 الی 19کیلوست
البته من فکر کنم در این ساعات از دو نرم افزار دانلود استفاده کنید ، پهنای باند بهتری داشته باشید
مثلا emule با یک نرم افزار تورنت
البته من هنوز تست نکردم
ولی امتحان میکنم بهتون میگم
این راه حل هارو می دونم...من دونبال راه حل درست برای این مشکلم که حداقل بشه تو ساعات اداری بزارن اپلود شه راحت.نقل قول:
الان که دارم اینو مینویسم سرعت آپلودم توی آزروس و ایمیول در مجموع متوسط 20 کیلوست
همین الان برام این sms اومد :
مشترک گرامی،به اطلاع میرساند،سرویس adsl شما در تاریخ 10/12 (یعنی همین امروز ) از ساعت 23 به مدت حداکر 8 ساعت غیر فعال خواهد شد.
من تازه یک ماهه از داتک سرویس گرفتم.از این قضایا زیاد داره یا اینکه 1-2 بار بیشتر پیش نمیاد؟
برای من هم همین sms اومده ، امروز هم افت سرعت دارم .نقل قول:
حداقل از مدتی که من دارم استفاده میکنم برای من چنین مسائلی خیلی کم پیش اومده .
برای من هم این اس ام اس اومد
بابا خودتو ناراحت نکننقل قول:
من از اون روزی که از داتک گرفتم از این مشکلا پیش نیومده.این یه امر کاملا طبیعی هست دیگه
لابد میخوان سیستماشونو تعویض یا تعمیر کننهمونطور که سایر ارگانهای دولتی هر چند وقت یکبار خدماتشونو قطع میکن و درستش میکنن دیگه مثه اب و برق و ...
جای نگرانی نداره
چون شب هم هست زیاد اذیت نمیکنه
پس نگران نباشید
مشکل افت سرعت من با استفاده از IDM حل شد ، jDownloader با Netload مشکل داره .
برای من که تا الان مشکلی نداشته و مثه سابق دانلود داره میکنه
نه از این دست اتفاقات کم میافته. و اگر دقت کنید متوجه میشید که ایراد از مرکز مخابراتی خاص شماست چون این اس ام اس را برای همه نزدند. حالا این همه حال میده یه 8 ساعت هم بگیره ازتون چی میشه ! :31:نقل قول:
ولی همانطور که محسن جان گقفتند دلایلش میتونه تعویض تجهیزات ، ارتقا ی آن ، مشکل در خطوط آن مرکز مخابراتی و یا ... باشه !
ویا اضافه کردن تجهیزاتی واسه حجمی کردن سرویس ها باشه...
آخ جون، شایعه...
مصطفی جان این اس ام اس برای منم اومده.فکر میکنم برای همه فرستادننقل قول:
اما میگم شاید یه مشکل سراسری دارن یا شاید یه سیستم جدید هست میخوان بزارن
نمیدونم
روزبه مگر اینکه گیرت نیارم:10:نقل قول:
باز مراسم شایعه درست کنی شروع شد.
اگه بخوان حجمی کنن روی همین سییستم الان هم میشه
پس نه بیخودی بچه ها رو نگران کن و چیزی
در ضمن یادمه معین گفت اگه شرکت جدید رانژه نکنه معلومه یه خبرایی هست در صورتی که دوستانی وجود دارند که توی بهمن ماه خطشون رانژه شده
پس معلومه هیچ خبری نیست
( هی شماها شایعه درست کنید هی ما بیام اینجا تکذیب کنیم.:31::31:)
من دیروز زنگ زدم بخش فروش طرف گفت برای مرکز شما فقط 265 و 512 چندکاربره ارائه میکنیم ! (که البته فقط برای شرکتها)
جریانش چیه که تک کاربره نمیدن ؟
یعنی عملا" به یوزرهای عادی سرویس نمیدن !
ممکنه چرت گفته باشه ؟
سلام
یک سوال داشتم اینکه داتک دانلود از رپید شر را محدود کرده یا نه؟؟؟ من اکانت ندارم ولی قبلا به راحتی فایلای 100 مگی را دانلود می کردم. چند روزه که وسط دانلود قطع می شه و فقط از 12 شب به بعد می تونم فایل های حجیم دانلود کنم.
بعدم اینکه برای عید مثل پارسال تخفیف می دن؟ نمی دن؟ چه جوریه؟ :31:
این اس ام اسی هم که همه می گید برای من نیومده :20:
تک کاربره نمی دن دیگه. جدیدا هر کسی که زنگ می زنه برای اکانت جدید همینو بهش می گن!!!نقل قول:
من دیروز زنگ زدم بخش فروش طرف گفت برای مرکز شما فقط 265 و 512 چندکاربره ارائه میکنیم ! (که البته فقط برای شرکتها)
جریانش چیه که تک کاربره نمیدن ؟
یعنی عملا" به یوزرهای عادی سرویس نمیدن !
ممکنه چرت گفته باشه ؟
فعلا که برای طرح زمستانی تخفیف دادن ، ممکنه دیگه برای عید تخفیف ندن .نقل قول:
طرح زمستانی چی بود؟؟؟نقل قول:
پ.ن. مرسی دیدم تو سایتش
ای بابا، یعنی به من که سه ماهه تمدید می کنم تخفیف نمی دن!!!!!؟؟؟؟؟نقل قول:
زمستان دیجیتالی
گروه شرکتهای داتک جهت رفاه حال شما کاربر گرامی، تخفیف ویژه ای را برای فروش 3 ماهه (اسفند - فروردین - اردیبهشت) در نظر گرفته است.
به واسطه این طرح چنانچه اعتبار سرویس خود را به صورت 3 ماهه تمدید نمایید، با توجه به منطقه مخابراتی خود از 10% الی 33% تخفیف ویژه برخوردار خواهید شد. شایان ذکر است، طرح فوق مختص کاربرانی می باشد که تمدید اعتبار سرويس خود را تا کنون به صورت یک یا دو ماهه انجام داده اند.
همچنین مشتریانی که تا پایان اسفند 87 اقدام به خریداری و يا حتی ارتقاء سرویس خود نمایند، باز هم می توانند از تخفیف ويژه بهره مند شوند.
برای اطلاعات بیشتر با بخش فروش شرکت به شماره ۸۱۶۸۱ تماس بگیرید.
نه خیر دانلود از رپید به هیچ وجه محدود نیستنقل قول:
البته به شرطی که از رپید شیر اکانت داشته باشی.
خود رپید نیز دانلود به صورت فری رو محدود کرده نه شرکت
به نظرم اگه اکانت بگیری خیلی راحتتر میتونی دانلود کنی
دیشب با این حال که قرار بود اینترنت قطع بشه ولی برای من که قطع نشد و داشت دانلود میکرد.
حالا نمیدونم قطع نکردن یا اینکه چیز دیگه ای
فکر کنم دیگه الان این طرحو اجرا نمیکنن و کلا مهلتش گذشتنقل قول:
اگه شما سه ماهه شارژ میکردید با توجه به مرکز مخابراتیتون به شما تا 33% در صد تخفیف میدادن
چرا نمیدن ؟ منتها این بار به جای سه ماه ، تقریبا پول دو ماه رو از شما میگیرن .نقل قول:
اگر منظورتون اینه که سه ماهه شارژ کردین و سرویس شما تا یکی دو ماه دیگه هنوز از مهلتش مونده ، میتونید همین الان با استفاده از تخفیف بهش اضافه کنید .
البته من فقط محض اطلاع رسانی میگم ، فکر کنم شما خودتون از User های قدیمی داتک هستین و مسلما میتونید سبک سنگین کنید و ببینید که صلاح هست این کار رو انجام بدین یا نه .
این قطعی دیروز همچین بد هم نشدها.هر چند ساعت 11 شب قطع نکردن.باعث شدن مودم و کامپیوتر بیچاره بعد از 2 هفته یکم خنک بشه.
دوست عزیز زیادی هم کار کردن مشکل دارد که کامپیوترت همش روشن باشه ها(البته بودن دوستانی که یک ماه هم روشن بوده کامپیوترشون)نقل قول:
البته بستگی به فنت هم داره اما هر چند ساعت یکبار یه کامپیوترتو ریستارت کن که یه نفسی تازه کنه ویندوز وگرنه سرعت ویندوز میاد پایین