نقل قول:
مطمئنی؟؟؟
آخه آقای طالبی تاکید کردن که اول نیمه متمرکزها بعد متمرکزها
چندبارم ازش پرسیدم همینو گفت
گیج شدم باز
Printable View
نقل قول:
مطمئنی؟؟؟
آخه آقای طالبی تاکید کردن که اول نیمه متمرکزها بعد متمرکزها
چندبارم ازش پرسیدم همینو گفت
گیج شدم باز
من فکر میکردم شیراز چون مراکز غیر انتفاعی هنر داره بهترهبهدم سوره هم اونجا دانشگاه داره اما از جهتی هم شنیده بودم کاشان رتبه بالاتری میخواد انگار.گیج شدم کدومو بزنم بین شیراز و کاشان و شهر کرد موندم که کدومو اول بزنم و کدومو بعدش. البته یه سوال دیگم داشتم اینکه هنر های دیجیتال دامغانو قبل این سه شهر بزنم چطوره؟:worried:نقل قول:
دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم هنر های دیجیتال دامغان سطح بهتری داره
اول باید نیمه متمرکز ها رو بزنی بعد متمرکز ها رو .اگه سیستم سازمان سنجش روی یک رشته متمرکز شما رو قبول کنه از شما عبور میکنه ولی اگه نیمه متمرکز قبول بشید سیستم ادامه میده تا یک رشته ی متمرکز هم قبول بشیدنقل قول:
نمیدونی تا چه رتبه ای میپذیره؟من با 417 زیر گروه چهارم به نظرت میتونم بیارم دامغانو؟نقل قول:
نمیشه ریسک کرد.بزن دیگه. اگه قبول نشی چیزی رو از دست نمیدی که.اگرم قبول بشی که مبارکنقل قول:
این سایت یه بدی داره نظرات خیلی متفاوته یکی میگه با زیر 100 نمایش نمیاری یکی میگه با 3000 هم پارسال قبول شدن یکی میگه نهایت 200 یکی میگه شیراز خوبه یکی میگه کاشان کلا آدم استرس میگیره فکر میکردم رتبم خوب شده اما این سایت با رتبه زیر 100 همه از بس نا امیدن کلا میترسم اصفهانشم بزنم در صورتیکه قبلش میخواستم همه تهرانو بزنم اما الان فقط 5 تا تهران میزنم برا متمرکز .پارسال رتبم شده بود 5000 راحت تر انتخاب رشته کردم .اینم از مزیت های رشته هنره که گزینه دو برا زبان انتخاب رشته رایگان گذاشته اما هنرو اصلا به حساب نیوورده حتی سنجشم من شنیدم انتخاب رشته مجازیش برا هنر افتضاحه.نقل قول:
کاملا باهات موافق هستم.همه نظرات خودشونو میدن و این خودتی که باید در اخر انتخاب کنی.اگه با رتبه ای که اوردی قرار باشه تهران قبول بشی میشی پس خیلی به تناقض گویی ها توجه نکن.این نکته رو هم در نظر داشته باش که نظرات لزوما نباید همسو و موافق باشن.به نظر من به ترتیب علاقه ای که داری شروع به انتخاب رشته کن .اینطوری چیزی رو از دست نمیدی که.بالاخره اون رشته ای که با رتبت همخونی داره قبول میشی.نقل قول:
در مورد رشته هنر من همیشه میگم که توی ایران الان همه ی رشته های هنری مثل بچه ی یتیمی هستن که هیچ جایی تحویلش نمیگیرن
نقل قول:
درکت میکنم چه استرسی داری این روزا:10:
آره سنجشو که اصن حرفشو نزن
چرا انقدر کم تهرانو زدی آخه؟؟
ببین من که مشاوره کردم بهم گفتن اصن اینطور فکر نکن که چون رتبه م زیاد شده یا چون سنجش یه چیزای دیگه اورده فلان چیزا رو نمیزنم
من اصن نمیخواستم عکاسی بزنم ولی گفتن اگه نزنی و بعد بفهمی قبول میشدی بدتره ... گفتن بزن اگه نشد ضرر که نکردی ... شاید شانس یهو حال کرد و قبول شدی
هرچی علاقه داری رو بزن
اینکه مثلا یکی با 3000 قبول میشه و یکی با 200 شاید واسه تکمیل ظرفیت باشه یا شایدم اون رته عملی باشه که اون 3000 عملیش توووپ بوده باشه
هنوز چار روز وقت داریم بازم از همه کمک بگیر
ولی زیادی هم نباید درگیر جزییات شد.انتخاب رشته یه روال عادیه که باید طی بشه.هر چند کل درس خوندن و خود کنکور برای من راحت تر از انتخاب رشته بود.نقل قول:
والله واسه من درس خوندن سخت تر بودنقل قول:
هرچند دقیقا از بعد کنکور خیلی خیلی استرس دارم
سکته نکنم شانس آوردم
باور کن همین روال عادیه که بابای آدمو در میاره دیگه!!!!
اتفاقا توی ایران همینطوریه.یعنی هر رشته ای قبول بشی رو آینده ت تاثیر میذاره
اگه بد انتخاب کنی اون وقت خدایی نکرده هنر اسلامی قبول میشیم و دیگه.......
منم که اصن آدم سال دوم نیستم
این حرفا در مورد بقیه رشته ها صادقه ولی در مورد هنر خیلی به رشته و مدرک ربطی نداره مهم اینه هنر توی ذات ادم باشه .خلاقیت نواوری باید داشته باشی.
من چی بگم که سال اول یه رشته روزانه قبول شدم و نرفتم الان بعد از 3 سال میرم دانشگاه
آخه مشکل اینه میترسم اگه انتخابای تهرانمو بزنم دانشگاه های شهرستان پربشه و اونا را هم از دست بدم وگرنه کل انتخابام بیشتر از 30 ای 40 تا نیست و بخوام هر جارم بزنم باز نصف انتخابام میمونه .نقل قول:
آخه باید رشته ای هم که میرین خوب باشه و بتونی توش پیشرفت کنی من خودم کاردانی گرافیک دارم اما چون دیدم توش نمیتونم به جایی برسم اومدم از نو بخونم . الان من باید دنبال فوق باشم تازه میخوام از نو شروع کنم..من خودم دنبال نمایشو و فقطم به خاطر تئاتر اومدم کنکور دادم .نقل قول:
ممنونم
ميخواستم بپرسم تو امتحان عملي رشته هاي سينمايي چي ميپرسن؟
نقل قول:
درسته ...
ببین من اهل سمنانم ... واسه همین اول اومدم هر رشته ای روزانه س و دوست دارم و توی استان سمنانه رو زدم بعدشم شبانه ها رو زدم !!!
چون الویت واسه استان خودمه نمیخوام عقب بزنم که به قول خودت پر بشه
معلمم تایید کرد گفت اول استان خودتو بزن و بعدش حتما تهرانو بزن و بعد هم بقیه شهرهایی که میخوای
اگه تهرانی حتما تهرانو اول بزن اگه هم نیستی الویت دومت تهران باشه
چون رتبت بد نیستش طوری نزن که بعدا بفهمی فلان رشته رو تهران قبول میشدی ولی نزدی
ببین پشیمون نشی
یه جورایی همدردیمنقل قول:
منم عاشق تئاترم ولی متاسفانه خونواده زیاد خوششون نمیاد و منم فعلا امادگی ندارم !!!!:41:
تازه من کلی نمایش نامه خوندم ولی تصمیم دارم در آینـــــــــده کلاسای تئاتر برم
بهت پیشنهاد میکنم نمایش نامه های اینا رو بخونی حتما
آثار چخوف . ویلیامز . وایلد . برشت .سوفوکل . شکسپیر . میلر .اونیل .سارتر .مولیر . کامو .شیللر و غیره
سرچ کنی کلی از کتاباشونو بهت میده
نقل قول:
من تو پستای قبلی گفتم اما برات باز تکرار میکنم امیدوارم بدردت بخوره من پارسال امتحان عملی نمایشو دادم محلش دانشگاه هنر بود فکر کنم تو حافظ تو چند تا کلاس برگزار میشد امتحان که هر کلاسی سه تا استاد بودن که نوع سوالشون فرق داشت با هم هر کلاسی اما در کل نمونه کارارو میدیدن و اینکه تا حالاتئاتر کار کردی یا نه اما مهمتر از همه اینه که باید چند تا نمایشنامه خونده باشی بعد در مورد اونا میپرسن و یکی از سوالاشون این بود کا مثلا باغ وحش و اتوبوسی به نام هوس فکر کنم که از ویلیامز بودو با هم مقایسه کنین یا کارای فلان نمایشنامه نویس چه ویژگی داره به این صورت البته من کارای گرافیکیمم بردم.امیدوارم تا حدی کمک کرده باشم. در ضمن قبلا هم گفتم تمام امتحانات عملی زیر گروه چهار با هم مشترک بودن.
من خودم یه بار تئاتر کودک کار کردم بابامم اومد دید خیلی خوشش اومد نقش یه مادر بزرگا کار کردم خودمم نوشته بودم نمایشنامه و شعرشو از اون موقع بابام بیشتر مایله من برم تئاتر باور میکنی بهم گفته اول بازیگری و تئاترو بزن بعد هر چی خواستی البته از بابا منم خیلی این حرکت بعید بود حتی میتونم بگم شاید خونواده تو به پای بابای من تو سختگیری نمیرسیدن اما اون نمایش تاثیر خوبی رو خونوادم داشت باعث شد قبول کنند تئاتر برم.شکسپیرو که فکر کنم همه حفظن کاراشو ،سوفوکلم کاراشو دوست دارم یونسکو رو هم دوست دارم مخصوصا کرگدنشو،فکر کنم باغ وحش و اتوبوسی به نام هوس که اشتباها گفتم مرگ از ویلیامز بود که پارسال از یکی از داوطلبا پرسیده بودن وجه تشابه این دو نمایشنامه و کلا آثارتتسی ویلیامز چیه.امیدوارم موفق باشی اما من اول تهرانو میزنم بعد اصفهانو میدونم ریسکه اما دلم نمیاد تهرانو از دست بدم شاید فرش هنر تهرانو کسی نزدو من اوردم خدا رو چه دیدی.البته من مشکلم سر هزینست وگرنه پارسال که بازیگری نبی اکرم تبریزو قبول شدم شاید میرفتم برا همین دنبال روزانمو شاید حتی سوره و شبانه تهرانم نزنم .البته باید اینم در نظر داشت تئاترو بازیگری خارج از تهران فقط وقت و هزینه تلف کردنه .و بری فرش شبانه بخونی بهتره تا بری تئاتر حتی تو اصفهانشمنقل قول:
موافقم باهات ... ایشالله هرکی هرچی میخواد قبول بشه :7: :10:
بچه ها من که کارم تموم شد دیگه.فقط امیدواری به قیولی توی رشته دلخواهم همنشین 3 4 هفته ی پیش روست.اینا همش خاطره میشه براتون .فقط هر کسی اومد دانشگاه هنر حتما پیش ماهم بیاد.خوشحال میشیم.(امید واهی یعنی این!!!)
نقل قول:
:27: آره راست میگی
منم امشب انتخاب رشته میکنم
ایشالله همه بچه ها موفق بشن:7:
همه ی بچه ها بعد از نتیجه ها بگن که کی کجا قبول شده!؟
من از الان میگم که هنر تهران قبولم .سینما یا عکاسی.البته این دیگه امید واهی نیست واقع بینی محضه.میخوام این 1 ماه پیش رو رو کلا بیخییال درس و دانشگاه و کنکور و اینده و از این چرندیات باشم(البته اینا الان این معنی رو برام داره)میخوام برم دنبال علایق خودم.مثلا فلسفه!!!
من عاشق فلسفه هستم ولی حیف که هیچ وقت حفظیاتم خوب نبوده که بتونم برم انسانی.من عاشق استدلال و مکاشفه و مباحث فلسفی ام.(نمیدونم چرا اینا رو نوشتم!!!)
البته 3 تا فیلمنامه هم نوشتم که باید ببرم و کاراشو انجام بدم تا شاید بتونم حداقل تا قبل مهر یکیشو کلید بزنیم و بسازیم.
نقل قول:
کار خوبی میکنی
تو این مدت برو دنبال کاری که دوستش داری
فیلم نامه سریاله یا تلویزیون؟؟؟؟
فکر نمیکنی تا قبل مهر یکم زوده؟؟:5:
قدیما نمایش نامه مینوشتم .... به زور 5 یا 6تا دارم ولی والله هنوز به فکر اجراش نیفتادم
امیدوارم قبول بشی ... همگی قبول بشیم
سلام من رتبه ام تو زیر گروه 1 871 شد (منطقه 2) به نظرتون میتونم نقاشی رشت قبول شم اگه امتحان عملی ام رو خوب بدم؟
نقل قول:
به نظرم میتونی
البته اگه عملیتو واقعا خوب بدی
کار عملیت خوب باشه تهرانشم قبولی چون نقاشی تا 1500 هم تهران شاید قبول بشینقل قول:
من که کلا خیلی امید دارم امروز با یه مشاور خوب از تهران صحبت کردم خیلی بهم امید داد گفت مجسمه تهرانو براحتی میارمو پارسال شاگرداش با رتبه 1500 هم تهران قبول شدن تازشم نقاشی و گرافیک و طراحی پارچه تهرانو میارم خیلی خوشحالم البته گفت شاید متمرکر الزهرام بیارم البته فکر کنم شبانه که من نمیزنمش البته اون میگفت هزینش ترمی 150 تا 200 تومنه که من اینطور فکر نمیکنم کم کمش ترمی 350 میشه تازشم شبانه هزینه خوابگاهم داره ما هم که کلا دنبال نیمه متمرکزیم تا متمرکز اما به هر حال باز خوشحالم چون شاید متمرکز اصفهان یا نهایتا شیرازو بیارم البته برام دعا کنین منم دعا میکنم هر کی هر چی دوست داره قبول بشه البته به طور واقعبینانش. منم موافقم هر کی هر جا قبول شد بگه تا ما هم تو خوشحالیش سهیم باشیم ....به امید موفقیت برای همه و البته به امید اینکه کنکور بعدی فوق لیسانس باشه نه کنکور سراسری سال دیگههههههههههههه....منم دنبال اینم یه نمایشنامه کودک بنویسمو تو این یک ماه ببرم برا اجرا تمرینش کنم که تا اول مهر که میرم سر کلاس یه کار مثبت برا آزمون عملی ادبیاتم انجام داده باشم .......البته من فردا رو میزارم برا انتخاب رشتم.نقل قول:
کسی میدونه توی غیرانتفاعی های تهران، علم و فرهنگ بهتره یا سوره؟
رشته ارتباط تصویری.
ممنون میشم.
تا اونجا که من میدونم علم و فرهنگ بهتره.سوره موسسه بوده و تازه داره دانشگاه میشه اما علم و فرهنگ دانشگاهه.نقل قول:
ممنون از بابت جوابتاننقل قول:
در مورد اساتید و جو دانشگاه چی؟
در ضمن با رتبه کلی 1000 منطقه 2 میشه ارتباط تصویری اونجا رو اورد.
بلهنقل قول:
بله
به علاوه مدرک معتبر تر
نه جانم.فیلمنامه فیلم کوتاهه.2 تاش تصویب شده و کارای اداریشو انجام بدم میریم برا بودجه و ساخت.نقل قول:
من که علایقم شدید گسترده است چیکار کنم؟
اتفاقا خیــــلی هم خوبهنقل قول:
موفق باشی ... کار خوبی میکنی
خواهش اما چرا اینقدر نا امید. کار عملیت خوب باشه حتما قبول میشی حتی امکان داره روزانه تهران یا نهایتا شبانه تهرانم قبول بشی گرچه علم و فرهنگم دانشگاه خوبیه.نقل قول:
کسی اطلاع نداره هزینه شبانه تقریبا ترمی چقدر میشه؟همچنین نمیدونه الزهرا یا دانشگاه هنر چقدر وام میده برا شبانه ها؟
ممنون ولی .... هیچی بیخیالش.نقل قول:
توی این وادی هشلهفت نمیشه خیلی حرفا زده بشه.
ببخشیدا ولی من یکم گیرم...نقل قول:
یا از اول نمیگفتی حالا که گفتی دیگه نگو بیخیالش
بگو ببینم چی میخواستی بگی؟
اتفاقا در این وادی باید حرف زد.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
والا با توجه به این جدول باید حدودا 300-400 تومن، با 20 واحد بشه. البته خب متغیره.
بیخیال بابا به زندگیت برس. هنوز زندگی اون روی خودشو بهت نشون نداده که تو گیر و گور زندگیت بمونی و گیر نباشی.نقل قول:
خودتو درگیر این مباحث نکن تا راحت زندگی کنی.