بله - اگه تغییر چندانی نکرده باشه از آخرین بار که قیمت گرفتم ...نقل قول:
تقریباً هر پاساژ کامپیوتری ای یه نمایندگی کریتیو دره ... پاساژ ایران / بازار رضا / پایتخت / ... اگه تمایل به این مارک داشتی بگو تا ادرس دقیق تر بگم...
Printable View
بله - اگه تغییر چندانی نکرده باشه از آخرین بار که قیمت گرفتم ...نقل قول:
تقریباً هر پاساژ کامپیوتری ای یه نمایندگی کریتیو دره ... پاساژ ایران / بازار رضا / پایتخت / ... اگه تمایل به این مارک داشتی بگو تا ادرس دقیق تر بگم...
بله، اگر لطف کنید آدرس دقیقشونو تو بازار رضا یا پاساژ ایران بگید ممنون میشم. .نقل قول:
بازار رضا یکی هست راسته جنوبی ، وسط راسته ... (حالا شانس شماره اش رو هرچی می گردم الان پیدا نمی کنم) ولی تابلوئه ، یه مغازه هست وسط یکی از راسته ها که پشت ویترین محصولات متنوع کریتیو رو داره .. غیر از اون نیستنقل قول:
پاساژ ایران ، دوتا هست یکی همون نزدیک در ورودی پایینی (که محصولات لاجیتک هم داره) ، و یکی طبقه اول روبروی پله برقی ... برو خودت بررسی کن ، ببین چی می پسندی ... ایشالا هر چی با هر مارکی می خری لذت ببری ازش ..
سلام رفقا یکی واسه ما روشن میکنه من بین این 2 انتخاب کدومو نشون کنم؟
من اول قرار بود zen v plus بگیرم بعدش که قیمت u5 رو دیدم با خودم گفتم من که دارم خرج پلیر میکنم 15 تومن بیشتر خرج کنم به جایی به جز جیبم بر نمیخوره.
البته با توجه به اینکه u5 89 تومنه و zvp هم 75 ه.
حالا به نظر شما اگه من بیام 15 تومن بیشتر بدم اصلا میارزه واسه منم اول کیفیت بعدش بلندی صدا مهمه
با این تفاوت قیمت u5 و zvp کدومشون سرتره؟
من برای این این سه مدلو گفتم چون فرض کنید من بخوام zvp بگیرم از نظر بودجه واسم مقدوره که بیام 20 تا 25 بیشتر بدم ولی نسبت به انتخاب اولم تفاوت زیادی رو حس کنم وگرنه میرم همون کم قیمته رو میگیرم چشمم هم روی یه تفاوت کم که با اون گرونتره داره میبندم.
و یه سوال دیگه با توجه به توقعم از پلیر که بالا گفتم u5 بهتره یا i7 ؟
اصلا واسم مهم نیست که پلیر تصویر داشته باشه یا نه فقط پخش اهنگ میخوام حالا اگه تصویرم داشت خوب داشته باشه به من چه !!!
رادیو هم داشته باشه که البته فکر میکنم هر سه تاشون داشته باشن.
شما اگه میخوای یه چیز خوب بگیرید بین u5 یا i7 باید انتخاب بکنید ... فقط u5 پخش ویدیو نداره یعنی فقط برای موسیقی و عکس هست گرچه صفحه i7 هم اینقدر کوچیک هست 1.3 اینچ که اصلا برای فیلم دیدن نیست ....
i7 گزینه خوبی هست بنظرم چندین صفحه پیش هم بحث مفصلی سرش شد که بگردی یه چند صفحه قبل رو پیدا میکنی !!!
البته U5 قابلیت نمایش عکس نداره. فقط موزیک و رادیو و ضبط صدا.نقل قول:
منم i7 رو پیشنهاد میکنم واقعا عالیه
کوچیک و جموجورم هست
دوستان من دیروز رفتم پاساژ ایران و دیدم که Zen V plus فقط 1Gb تو بازار بود، بنابراین یک Creative Zen 2G گرفتم . این مدل یه خوبی که داره اینه که میتونم بعدا حافظه اش رو افزایش بدم. نظر تون در مورد انتخابم چیه ؟
در ضمن از راهنمایی تمام دوستان ممنونم.
راستی یک سوال
اگر بجای استفاده از earphone خود دستگاه از یه headset برای گوش دادن استفاده کنم برای دستگاه مشکلی پیش نمیاد؟
نه بابا. اون فقط خروجیه. به خود دستگاه ربطی نداره. حالا میخوای به ضبط 10000 وات وصل کن یا هدفون in-ear.
creative zen هم محصول خیلی خوبیه ...مبارکه ... چه از نظر کیفیت ، چه امکانات و چه قیمت بسیار مناسبه و در اون حدود قیمت کم رقیب...نقل قول:
//
همونطور که رفیقمون گفت ، هیچ فرقی نداره ؛ هر دستگاهی که بتونه سیگنال رو از طریق یه فیش بگیره و ببره یه جای دیگه رو می تونی بهش وصل کنی ... از اسپیکر گرفته تا هدفون و هدست ... اون چیزی که شاید در جای دیگه دیدی در موردش بحث کردیم مربوط به مدلهایی هستش که مختصات فنی متفاوت با معمول دارن و اصطلاحا در-آوردن-صداشون واسه پلیر سخت میشه و صداشون به اندازه کافی بلند نمیشه (که این هم واسه 99% هدفونهای معمولی و مرسوم مطرح نیست) ... خیالت راحت باشه ..
به نظر من u5 نسبت به zvp پیشرفت چندانی نیست از نظر کیفیت صدا ... اما i7 ارزشش رو داره که بیشتر پول بدی ... از هر دوی اینها سرتره ... همونطور که دوستمون گفت ، در همین تاپیک مفصل به i7 vs. u5 پرداخته ایم ...نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من خودم u5 دارم
چند صفحه قبل درموردش نوشتم
واقعا عالیه
اگر مشکل شنوایی نداشته باشید نهایت بتونید ولوم رو ببرید تا 32-33 هست (40 تا داره)
هم باریک و کوچیک و جمع و جوره و توی جیب راحت جا میشه هم کیفیت صداش محشره
با این بودجه ای که دارین شما i7 نمیتونید بگیرید
پیشنهاد من U5 هست
ممنوننقل قول:
یکی از دوستام می گفت ممکن شارژ باتری زودتر تموم بشه ، آیا این مسئله هم میتونه وجود داشته باشه؟
راستی من وقتی اینو میزنم برای شارژ به USB و همچنین تمام مدتی که آهنگ پخش میکنه LCD روشن میمونه آیا این مسئله طبیعیه؟
ممنون از راهنمایی همه ولی منو گیج کردین.
من الان روشن تر میگم چه خبره تو مغزم!
1. اینجا zvp و u5 در نظر بگیرید با تفاوت قیمت حدود 15 تومن.
A . کدوماشون صدای بالاتری دارن؟
B . کدوماشون کیفیت بهتری دارن؟
C . تفاوت کیفیت و صدایی که بین این دو وجود داره به تفاوت قیمتشون میچربه یا نه؟ یعنی میارزه من بین این 2 برم 15 تومن بیشتر بدم و U5 رو بگیرم و تفاوتشون محسوس هست یا نه؟
2. اینجاzvp و zsp رو در نظر بگیرید با تفاوت قیمت تقریبا برابر.
A . کدومشون صدای بالاتری داره؟
B . کدومشون کیفیت بهتره داره ؟
متاستفانه بودجه من به I7 نمیرسه با توجه به اینکه کمترین قیمتی که پرسیدم 110 تومن 4 گیگش بود که من تا اون حد در توانم نیست.
به نظر من بین Zvp و U5 بلهنقل قول:
ارزش داره 15 تومن بیشتر هزینه کنید !!!
البته محمد جان میگن کیفیت صدای zvp بهتر از U5 هست. ولی تجربه ای که خود من داشتم این بود که کیفیت صدای U5 برتریش کاملا نسبت به کریتیو مشهوده. البته نه که کریتیو بد باشه ها ولی به نظر من بعد از کووان از نظر کیفیت صدا قرار میگیره. از نظر بلندی صدا که شکی درش نیست U5 بهتره. ولی شاید صدای کریتیو بیشتر به دلتون بشینه که خب بالاخره سلیقه ها هم فرق میکنه دیگه. صدای کریتیو هم شفاف و زنده س ولی من کووان رو بالاتر میدونم. به خصوص تنظیم صداهای بیشتر و حرفه ای تر داره. از نظر کیفیت ضبط صدا هم باز کفه ی ترازو به سمت کووان میره. ولی خب اگه ظرفیت بالاتر میخوای کریتیو انتخاب بهتریه.
دوستان کسی در این مورد تجربه ای نداره ؟نقل قول:
:headphone:headphone:headphone
نه قربان. به شارژ هم ربطی نداره. مثل کامپیوتر می مونه. مثلا شما اگه موس و کیبورد رو عوض کنین تو سرعت کامپیوتر تاثیری نداره. چون خروجی هستند.نقل قول:
نقل قول:"شارژ باتری زودتر تموم بشه" از چه نظر ؟ ... یعنی اگه هدفون دیگری بجز هدفون خودش رو استفاده کنی زودتر تموم بشه ؟ ... عرض کردم باید واقعا یه هدفون حسابی (حالا قیمت همیشه ملاک مناسبی نیست؛ ولی فرضاً 100 تومن به بالا) با امپدانس بالا بهش وصل کنی که روی منبع تغذیه تاثیر بذاره و بیش از حد ازش کار بکشه و تغییر محسوس در این زمینه ببینی... با هدفونهای معمولی مشکلی نخواهی داشت و خیالت راحتنقل قول:
//
غیرطبیعی نیست ... طبیعیه که راه هایی هم برای استفاده بهینه هست ؛ از جمله اینکه از دکمه lock استفاده کنی که صفحه رو کلاً خاموش می کنه (واسه وقتی که مدت طولانی نمی خوای تغییری بدی) و ضمنا در بخش تنظیمات backlight رو طوری تنظیم کنی که بعد از چند ثانیه روشنایی رو کم کنه و ضمناً brightness رو وقتی استفاده تصویری نداری بذاری روی حداقل ... اینا همه بستگی به ترجیحات تو ، کاربردت در یه زمان مشخص و دسترسی به شارژ داره ..
گیج شدن نداره رفیق .. بخصوص وقتی که بین محصولات خوب گیر افتاده بشی ! ... اینجا انتخابت برد-برده ؛ یعنی هرچی بخری ضرر نکردی ...بنابراین نگران نباش ..نقل قول:
اگه من با اون کامنت ام باعث شدم که این اتفاق بیفته هم معذرت می خوام (مخالف خوانی کردم).. همونطور که می بینی دوستان u5 رو بیشتر می پسندن و همونطور که بحث شد در تاپیک هدفون در این سطح اختلاف اندک ، آخرش سلیقه خودته که مهمه ...
البته برعکس اون چیزی که پراولر عزیز گفت من نگفتم کیفیت یکی پایین تر و دیگری بالاتره ؛ ببین دقیقاً گفتم :
اگه لازمه بیشتر بازش می کنم : اگه قرار باشه مثلاً یه مقدار پول بدیم و حافظه های بالاتر هر دو گیر بیاد یعنی حافظه بالاتر zvp در مقابل حافظه پایین تر u5 ...کلا حرفم اینه که تو این دامنه قیمت حافظه مهمتره تا این اختلاف کیفیت های اندکنقل قول:
به نظر من u5 نسبت به zvp پیشرفت چندانی نیست از نظر کیفیت صدا
بهرحال هرچی میگیری ایشالا خوب و عالی باشه .. و اگه هنوز تردید قابل توجهی داری ، ضرر نداره که اصلا یه هفته خرید رو عقب بندازی و بیشتر فکر کنی ... از نظر من اگه می خوای روزی بیش از 2 ساعت با دستگاهت کار کنی (مطمئنی) می ارزه که تا نزدیک شدن به یه 4 گیگ i7 افزایش بودجه بدی ... اگه نه ، نه ! ...
با عرض سلام خدمت دوستان، من میخوام یه voice recorder واسه ضبط صدای استاد سر کلاس بخرم، می خواستم ببینم حدود 60 یا 70 تومان که کیفیت صداشم خوب باشه چی پیشنهاد میکنین؟؟!!
سری u سونی voice recorder در همین بودجه داردنقل قول:
مدلی که دوستمون معرفی کرد (سری ux سونی) خیلی خوبه .. اما باید تا 100 تومن افزایش بودجه بدی (یعنی آخرین قیمت من اینه که 1 گیگش 100 تومن در میاد) ...نقل قول:
اگه ارزونتر بخوای یه مدل دیگه سونی داره به نام PX720 که اون باید حدود 75 تومن باشه .. باید نمایندگی های سونی دنبالش بگردی ...
گزینه بعد اینا ، دیگه mp3 player هایی هستش که قابلیت ضبط با کیفیت قابل قبول داشته باشن که توی این حدود قیمت من کیفیت کارای iriver رو مناسب دیده ام ...
سلام دوستان ببخشید یه سوال ...
پلیر ها و پی ام پی ها معمولا برنامه ای هم برای خودشون دارن که به وسیله اون میشه لایریکس رو روی اهنگ قرار داد ...
خوب یه پلیری که برنامه ای برای این کار نداره من میام با jet audio رو اهنگ مورد نظر لایریکس رو قرار میدم ... اونوقت چه جوری میتونم از اون لایریکس در پلیر مربوطه استفاده بکنم ؟ باید با jet audio sync کنم ؟خوب اگه نشد چه کنیم ؟...
ممنون ..
اهن یه نکته ای کسی راجع به محصولات memorex چیزی شنیده ؟ ...
حتی خود پلیرهای COWON هم نمیتونن لیریک ها رو همینجوری نشون بدن. باید سینک بشن. وقتی لیریک سینک شده روی آهنگ باشه اتوماتیک موقع پخش آهنگ نشون داده میشه.نقل قول:
اقا من بدجوری بینه x-fi و s9 گیر گردم یه کلام بگید کدومش صداش بهتره از همه نظر یعنی کیفیت و بلندی و باس و تریبل و high , low از این چیزا دیگه میخوام زود بخرم عجله دارم
البته رفیقم xfi گرفته ولی هنوز ندیدمش که بخوام تست کنمش
صدای S9 سرتره. X-Fi یه ذره صداش خشنه و رو بعضی آهنگا اذیت میکنه. خودت برو مغازه صداشونو تست کن (البته با یه هدفون)نقل قول:
سلام دوستان متخصص . یه راهنمایی میخوام برای خرید mp3 player . خودم در این زمینه تجربه ای ندارم . قیمتش هم تا 200 تومن باشه . من دنبال چیزی هستم که صدای خوب با کیفیت خوب . باس درست و حسابی و ...... باشه . ممنون میشم اگه کمک کنین .
صدا را با كريتيو تجربه كنيد
Creative Zen X-Fi
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم بتوني 4 گيگ را بخري قيمت حدود 190 است
مشخصات
کد:http://reviews.cnet.com/mp3-players/creative-zen-x-fi/4505-6490_7-33158018.html
Creative سري Zen X-FI پخش کنندهي ديگري است که در اين جا به معرفي آن ميپردازيم. اين پخش کننده طراحي بسيار زيبايي دارد و در عين حال، مشخصههاي متعددي را نيز ارايه کرده است. Zen X-FI کيفيت پخش فوقالعاده خوبي دارد و صدا را در نهايت وضوح پخش ميکند.
از مشخصههاي اصلي Zen X-FI ميتوان به پشتيباني از Wi-Fi براي ارسال و دريافت فايلهاي موسيقي، تکنولوژي X-Fi Crystalizer براي بازگرداندن کيفيت فايلهاي موسيقي، صفحه نمايش 2.5 اينچي، راديو FM، قابليت ضبط صدا، بلندگوي داخلي، پشتيباني از کارتهاي SD/SDHC ، پشتيباني از فرمتهاي متداول صوتي و تصويري، پشتيباني از Microsoft Outlook، پيامهاي IM و پشتيباني از Windows Live! Messenger اشاره کرد.
Zen X-FI با ابعاد و اندازههاي مناسبي طراحي شده است. کوچک است و قابليت حمل بسيار خوبي هم دارد. وزن سبکي هم حدودا کمتر از 71 گرم دارد و از نگه داشتن آن خسته نخواهيد شد.
همان طور که اشاره کرديم صفحه نمايش به کار رفته در اين پخش کننده يک نمايشگر 2.5 اينچي است. اين نمايشگر ميتواند حداکثر تا 16.7 ميليون رنگ را نمايش دهد و کيفيت نمايشي بسيار خوبي هم دارد. تماشاي عکس و فيلم با اين پخش کننده بسيار رضايت بخش است.
پخش کنندهي Creative سري Zen X-FI در سه نسخهي 8، 16 و 32 گيگابايتي طراحي شده است. نکتهي ديگري که در مورد Creative سري Zen X-FI ميتوان به آن اشاره کرد حافظهي قابل ارتقاي اين پخش کننده است. شما به راحتي ميتوانيد با استفاده از کارتهاي حافظهي SD/SDHC، اين مقدار حافظه را ارتقا داده، از موسيقي، فيلم و عکسهاي بيشتري بهره ببريد.
در اين پخش کننده از فرمتهاي مختلفي مانند AAC، WMA و MP3؛ و فرمت محافظت نشدهي .m4a from iTunes® Plus پشتيباني ميشود. کيفيت صداي اين دستگاه در حدي است که ديگر به بلندگوي خارجي نيازي نخواهيد داشت. امکان تماشاي تصاوير دلخواه هنگام گوش دادن به موسيقي از ديگر مشخصههايي است که در اين پخش کننده ارايه شده است.
يکي ديگر از قابليتهاي Zen X-FI را ميتوان تجهيز آن به راديو FM با پشتيباني از 32 ايستگاه راديويي از پيش تنظيم شده دانست. براي گوش دادن به موسيقي يا شنيدن اخبار فقط کافي است حالت پخش را به حالت راديو تغيير دهيد.
ZENcast قابليت ديگري است که در اين پخش کننده ميبينيم. به کمک اين قابليت ميتوانيد از مجموعهي کامل فيلمها و فايلهاي موسيقي قابل دانلود لذت ببريد. براي دانلود اين فايلها بايد به سايت اينترنتي ZENcast رجوع کنيد. ZENcast Organizer نيز قابليت ديگري است که به شما امکان ميدهد تمام عضويتهاي خود در اينترنت را تحت کنترل داشته باشيد.
يکي ديگر از مشخصههايي که در Zen X-FI ارايه شده قابليت ضبط صدا است. به اين ترتيب، امکان ضبط صدا تا صدها ساعت فراهم ميشود. همچنين، به شما امکان داده شده تا صداي زنگ پخش کننده را طوري تنظيم کنيد که در ساعت معيني صدا کند. امکان تنظيم زنگ براي هر يک روزهاي هفته نيز وجود دارد. تجهيز Zen X-FI به هشت حالت اکولايزر، باتري شارژي کارآمد با عمر بسيار خوبي برابر با 25 ساعت پخش موسيقي يا 5 ساعت نمايش فيلم، قابليت برنامهريزي و ثبت رويدادهاي مهم از ديگر امکاناتي هستند که در پخش کنندههاي Creative سري Zen X-FI ميتوان به آن اشاره کرد.
با تکنولوژي X-Fi اين پخش کننده صدا با بهترين کيفيت صوتي ممکن پخش ميشود. گوشيهاي همراه Zen X-FI نيز از نوع مرغوبي هستند و کاربري راحتي دارند. از کار با آن راضي خواهيد بود.
مشخصههاي اصلي پخش کنندهي Creative سري Zen X-FI:
• طراحي خوب و کارآمد
• صفحه نمايش 2.5 اينچي 16.7 ميليون رنگي
• پشتيباني از فرمتهاي مختلفي مانند AAC، WMA و MP3
• مجهز به راديو FM با پشتيباني از 32 ايستگاه راديويي از پيش تنظيم شده
• ZENcast براي دانلود انواع فايلها
• باتري شارژي کارآمد با عمر 25 ساعت پخش موسيقي يا 5 ساعت نمايش فيلم در هر بار شارژ
• ارايه شده در سه نسخهي 8، 16 و 32 گيگابايتي
• مجهز به گوشيهاي توانمندEP-830
• پشتيباني از Wi-Fi
• پشتيباني از حالتهاي مختلف اکولايزر
• پشتيباني از کارتهاي SD/SDHC
• پشتيباني از Microsoft Outlook
• پشتيباني از Windows Live! Messenger
کووان D2 ظرفیت 8GB میتونی بگیری.نقل قول:
:46:
سلام ... الان Voice Recorder خفن ! که player خوبی هم باشه ! ( یعنی اولویتم با کیفیت ضبط بالا ... بعد پخش خوبه ) ... با بودجه حدود 150 چی توی بازار هست ؟
محصولات Creativeاز لحاظ کیفیت ضبط صدا خوب باشن .. چیا هستن ؟ :19:
منم مدل +D2 از کاوون رو پیشنهاد میکنم تو کیفیت صدا عالیه!نقل قول:
اگه ضبط خیلی خفنی میخوای که باید رکوردر بخری که اون وقت فقط ریکوردره. ولی اگه میخوای هر دو رو با هم داشته باشی بهترین ضبط صدا COWON iAudio 7نقل قول:
اگه پلیری برنامه ای واسه این کار نداره ، اغلب معناش اینه که اصلا قرار نیست حمایت از لیریکس به معنایی که مدنظرته رو صورت بده ... معناش اینه که صرفاً txt رو ساپورت می کنه و چون لیریکس هم خب، یه جور متنه پس اونم حسابه! ... یه جور کلک تبلیغاتی ... این حکم ، قطعی و کلی نیست البته ..نقل قول:
* این واژه بصورت لیریکس تلفظ میشه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
//
در مورد memorex : در همون حد هر کمپانی دیگه ای که در کنار خیلی وسایل جانبی دیگه (از دیسک خام گرفته تا کول دیسک) بدش نمیاد یه ناخنکی به زمینه های مشابه بزنه .. کیفیت متوسط شاید حتی کمی بالاتر، با قیمت پایین که بتونه حداقل از نظر بودجه با مارک های معتبر در رده قیمت پایین (مثل کریتیو) رقابت کنه ... اینا اغلب محصولات جانبی ای هستند که خود کمپانی هم متوجهه که نمی صرفه روشون مانور و تبلیغ کنه ؛ خیلی کمپانی ها این کار رو امتحان کرده ان و پس کشیدن ؛ از مثلا LG گرفته تا کینگستون و ..
بجز گزینه خوبی که دوستمون اشاره کرد و حتما در صورت اینکه شما بین پلیر-ریکورد یه تعادل میخوای اولویت داره ، اگه ضبط اولویت بالاتری داره سری ux سونی موجوده که اصلا به قصد این تولید شده که یه نفر هم یه recorder در حد حرفه ای داشته باشه و هم بتونه بعنوان پلیر ازش سود ببره (چون recorder ها در حالت عادی خیلی توانایی پخش و مدیریت فایل جالبی ندارن - این مدل اومده پلی زده روی این مشکل)نقل قول:
نظر من اینه که تفاوت کیفیت صدای اینا انقدر کمه و هردوی اینا انقدر مدلهای خوبی هستن که شما از گذر مقایسه ویژگی های دیگه شون به سمت انتخاب یکی بری بهتره :نقل قول:
+ اگه ویدئو می خوای : S9 - هم صفحه نمایش بزرگتر/مناسبتری داره و هم توانایی TV out
+ اگه افزایش حافظه می طلبی : xfi
+ اگه کنترل تاچ می طلبی : s9
+ اگه هدفون واسه ات مساله مهمیه که البته باید باشه : xfi (تو هم که دنبال هدفونی!)
+ ضبط صدا : s9
+ ترجیحت در زمینه اتصال بیسیم چیه ؟ اگه بلوتوثه s9 و اگه Wifi هستش Xfi (بشرط اینکه سراغ مدل بالای 8 گیگ بری)
+ اسپیکر اگه بخوای : Xfi
کوتاه اینکه در این سطح بالا، به نظر من ترکیب فاکتورها و نیازهای شما یکی رو بر دیگری برتری میده وگرنه اینا هر دو عالی ان و باختی در کار نیست
بهترین گزینه ها واسه صدا همین ها هستند و شک دارم zune بتونه با اینا رقابت کنه (اپدیتش هم به این هدف نبوده اصلا) ...
tv out که احتیاج دارم
حافظه 8 گیگ بسه برام
تاچ هم بدم نمیاد ولی ممکنه زود خراب بشه
هدفون ! خوب نمیشه یه پلیر رو بخاطر یه هدفون انتخاب کرد میشه s9 خرید با هدفون خوب
اسپیکر نه به کارم نمیاد
zune فقط چون مولتی تاچه خوشم میاد ازش
راستی کسی نمیدونه صدای این zune چطوره از ایپاد بیشتره کمتره چطوره
پس به نظر من S9 بگیری بهتره. هم صفحه ش خیلی عالیه و بزرگتره و هم از خیلی جهات روی آیپاد تاچو کم میکنه (راستی 50 ساعت پخش هم در نظر داشته باش) و هم این که خیلی کلاس داره :5: البته قیمت 8 گیگ S9 اندازه ی قیمت 16 گیگ X-Fi هست و میتونی مثلا 15 تومن بدی یه کریتیو EP-630 بگیری بندازی تنگش.نقل قول:
منم هیمن فکرو دارم وep630 هم دارم ولی این وسط zune هم هستش و xfi2
راستش zune بد نیست ولی تو ریویوهای مختلف از سری های قبلیش زیاد تعریف نشده بود.نقل قول:
دوستان sony ICD-UX81 از نظر کیفیت ضبط و به عنولن یه پخش کننده چطوره ؟ :46:
بسیار خوب و عالی ... چندتا دوستی که تا حالا این مدل رو تهیه کرده ان راضی بودن ... باز تکرار می کنم که هدف اصلی این مدل ضبط هستش ؛ بنابراین انتظار نداشته باش قابلیت هاش دقیقا برابر یه پلیر باشه ، اما از این نظر که کارت رو راه بندازه و بتونی کارکردهای basic یه پلیر رو داشته باشی ، مشکلی ندارهنقل قول:
در مورد دو انتخاب دیگه :نقل قول:
+به نظر من zune چه از نظر کیفیت صدا و چه امکانات نمی تونه با این دوتا رقابت کنه ...
+ ایضاً xfi2 پیشرفت خوبیه (یا اصلا بهتره بگیم : "باید از اون اول هم این قابلیت ها رو میداشت" - مشخصه که هدفشون اینه که دوباره خاطره zvm رو زنده کنن) اما اولا باید صبر کنی و ثانیا وضعیت قیمتش مشخص نیست (برای ایران) ....
//
به نظرم با توجه به پست قبلی ات ، فقط می مونه بحث ویدئو که می تونه یکی رو بر دیگری برتری بده ..