متولد نیمه دوم 68 هستم. هنوز 5/1 واحد از پیش دانشگاهی مونده و باید برم شبانه. حالا واسه سربازی باید چی کار کنم؟
متولد نیمه دوم 68 هستم. هنوز 5/1 واحد از پیش دانشگاهی مونده و باید برم شبانه. حالا واسه سربازی باید چی کار کنم؟
شما از رو چه اصلی میگی گربه بده؟نقل قول:
آخه یه دلیلی هم بگو که ما قبول کنیم نریم عمرمون رو بزاریم پای گربه ...
سلام
یه سوال
برای کنکور زبان فقط سوال های عمومیه؟
برای قبولی در دانشگاه خوب باید حدودا درصد ها در چه حدی باشه؟
کنکور زبان شامل زبان اختصاصی و همه دروس عمومیه که زبان عمومیم جزوشونه
1.کنکور 86 بهش اضافه شدهنقل قول:
2.درس 1 پیش که جدیده بهش اضافه شده
3.یه کمی هم درسنامه هاشو ( بخصوص پیام ایاتو ) عوض کرده
يعني ديني پيش الان 11 درسه؟نقل قول:
درس يكش(( هستي بخش)) نيست؟
من متوجه نشدم
یعنی کتابا دوباره تغییر کردن؟؟؟!:13:
لطفا اگه کسی میتونه تغییراتِ امسالو بگه...
سلام من متولد 1/1/68 هستم کنکور 86 را دادم ولی نرفتم امسال دوباره کنکور دادم کارشناسی حسابداری غیر انتفاعی قبول شدم واسم نویسی کردم حالا سوالم اینه اولا واسه سربازیم من باید کاری کنم؟ یا خود دانشگاه به نظام وظیفه میگه که من دانشجوام؟یعنی غیبت نمیخوره واسم؟ 2_من میتونم واسه کنکور 88 اسم بنویسم؟؟؟؟؟؟
من نگاه کردم دینی امسال 10 درسه درس اولشم هستی بخشه!نقل قول:
حالا هر کدومو شک دارید نشونیاشو بدید تا چک کنم
اخه معلممون گفت هستی بخش جدیده . من چیکار کنم؟ تو گاجم هیچ تستی ازش نیست !(غیر تالیفی)
خوب سلام به همه ی بچه هایی که می خوان سال آینده تو کنکور شرکت کنند بشن دکتر ومهندس های آینده:5:
من امسال تو کنکور 87 شرکت کردم نتیجه خوبی بدست نیاوردم :41:
اما تجربه های بدست آوردم که فکر می کنم خیلی بردد خودم و دیگر بچه ها بخوره :27:
این چیزایی رو که می گم یه نصیحت های برادرانه است گوش کردن بهشون دیگه با شماس:46:
1-اگر به خودتون اطمینان دارید که می تونید درس های پیش دانشگاههی رو خودتون خوب بخونید دیگه نیازی نیست خودتون رو با کلاس های کنکوری درگیر کنید فقط باید ایمان داشته باشید که می تونید به خدا اگه بخواین می تونید
من علاوه بر کلاس های پیش دانشگاهی اومدم و رفتم کلاس های کنکوری ریاضی و فیزیک روزا برام خیلی کوتاه شده بود صبح میرفتم مدرسه تا ساعت 1 از به بعد هم می رفتتم کلاس تا 5:30 میرسیدم خونه می شد ساعت 6:30 خسته کوفته طوری که اصلا انرژی درس خوندن رو نداشتم
وقتی به آخر های سال تحصیلی رسیدم دیدم که می تونستم اون مطالبی رو که توی کلاس یاد می گیرم خودم با یه کتاب کمک آموزشی بخونم حالا من هم به شما پیشنهاد می کنم اگه می تونید خودتون درس هارو فقط باکمک معلم مدرسه بخونید(که میدونم می تونید)نیازی نیست که به کلاس های رنگ و وارنگ برید یا اگر خیلی احساس ضعف می کنید تو درس بیشتر از یه کلاس نرید.
2-تو کلاس خوب به حرف های معلم گوش کنید هر سوالی در رابطه با درس براتون پیش اومد از معلم بپرسید که خیلی جلو می افتید
3-اگه تو آزمون های آزمایشی شرکت می کنید به نتیجه ای که دوستانتون می گن اطمینان نکنید تا وقتی که با چشمتون کارنامه طرف رو ندید چون بعضی از افراد هستند نتیجشون رو خیلی بهتر از اونی که هست می گن که این خودش برای شما که ممکنه از اون نتیجه ای که طرف می گه پایین تر اورده باشن باعث یه جور دلهره بشه
من خودم اینو به عینه دیدم:2:
فعلا تا طرح تجربه های بعدی بای :11:
اکه سوالی بود در خدمتم:11:
:40::40::40:
اگه منظورت دینی پیشه که تو کتاب پارسال همین درسو داشتیمنقل قول:
ديني امسال خيلي كم عوض شده بيايد اينجا
http--www.chap.sch.ir-MaghtaList.asp
آقا یکی جواب بده.نقل قول:
دوستان ببخشید ، من تازه دارم به این تاپیک سر می زنم ، تو پست های اول یه بحث های مربوط به نهایی کردن پیش بود ، بالاخره نهایی یا نه ؟
سلام دوستان
يكي منو راهنمايي كنه !!! اين گسسته خيلي سخته ؟!!! بخش اول گراف رو كه دارم ميخونم نميتونم رابطه منطقي توش پيدا كنم ... ديفرانسيل در مقابل گسسته خيلي آسونه/ به من بگين با اين گسسته چي كار كنم ؟؟
شما گسسته رو چه جوري ميخونين ؟ من درس و يه جورايي ميفهم ولي وقتي سوال رو يه جوري مثل اين ميدن قاطي ميكنم :
فرض كنيد v={a,b,c,d} داده شده چند گراف ساده روي مجموعه v ميتوان نوشت به طوري كه داراي 4 يال بوده و يكي از اين يال ها يال ab باشد
ممنون ميشم يكي منو راهنمايي كنه
هنوز اول کاره.هر درسیو بخوای جدید شروع کنی همین وضعه.یکم صبر داشته باش موفق میشینقل قول:
از یه مشاور بپرسی خیلی بهترهنقل قول:
امتحانات پیش دانشگاهی نهایی شده و برای کنکور تاثیر دارهنقل قول:
خیلی باید دقت کنید تو درس خوندن
تو گراف 2 تا چیز مهمه یکی شکل کشیدن و یکی دیگه حفظ کردن فرمول ها ( البته اگه بشه همشون رو حفظ کرد ) ...نقل قول:
سلام دوستان
يكي منو راهنمايي كنه !!! اين گسسته خيلي سخته ؟!!! بخش اول گراف رو كه دارم ميخونم نميتونم رابطه منطقي توش پيدا كنم ... ديفرانسيل در مقابل گسسته خيلي آسونه/ به من بگين با اين گسسته چي كار كنم ؟؟
شما گسسته رو چه جوري ميخونين ؟ من درس و يه جورايي ميفهم ولي وقتي سوال رو يه جوري مثل اين ميدن قاطي ميكنم :
فرض كنيد v={a,b,c,d} داده شده چند گراف ساده روي مجموعه v ميتوان نوشت به طوري كه داراي 4 يال بوده و يكي از اين يال ها يال ab باشد
ممنون ميشم يكي منو راهنمايي كنه
اکثر سوال های کنکور سراسری که از این فصل میاد آسونه ...
مثلا همین سوال با یکی از ساده ترن فرمول هاش حل میشه ... جزوه سوال هاییه که 95 % حلش میکنن ...
نظریه اعداد بدترین قسمته که خودم شخصا اکثر قسمت هاشو کنار گذاشتم ... ( الان هم اصلا پشیمون نیستم )
فصل 3 هم زیاد چیزی نداره تو کنکور و فصل آخر یعنی احتمال هم که خیلی مهم و آسون هست 4 یا 5 تا سوال ازش تو کنکور میاد که خیلی راحت میشه حل کرد اگر خوب خونده باشی...
گراف که خیلی حال میده. دیفرانسیل مزخرفهنقل قول:
نظریه اعداد هم اذیت میکنه ولی میشه خوندش
مشکل من دیفرانسیله اینقدر بدم میاد هیچ وقت نمیشینم بخونمش پایین ترین درصدم همیشه دیفرانسیله
تو امتحان آخری دیفرانسیلو 14 درصد زدم!!
پس ميشه مساله اي كه نوشتم توضيح بديننقل قول:
شما این حرفو رو چه حسابی می زنید!؟؟نقل قول:
هیچکی نمی دونه
آموزش پرورش استان تهران گفته معلوم نیس
ولی بخشنامه اجرایی اون توی منطقه 13 ابلاغ شده!!
این یعنی عین خر تو خری
الکی شایعه درست نکنین
معلوم نیس
خدا رو شکر ما هنوز به گراف مراف نرسیدیم!!!!!!!!!نقل قول:
ولی آخ دیفو گفتی
لامسب(لامذهب) پدر در میاره!!
14 درصد که خوبه من باید شانس بیارم منفی نزنم!
من کاملا برعکس تو عاشق دیف و از گراف و گسسته متنفرمنقل قول:
چــــــــــی میگی؟ کتاب گسسته با گراف شروع میشه بعد چطور هنوز نرسیدی؟نقل قول:
خدا رو شکر ما هنوز به گراف مراف نرسیدیم!!!!!!!!!
سلام به همه
الكي شايعه درست نكنيد
كتاب ديني پيش رويت شد
هيچ تغييري نكرده است!!!
احتمالا ترم اول تحلیلی میخونن ...نقل قول:
چــــــــــی میگی؟ کتاب گسسته با گراف شروع میشه بعد چطور هنوز نرسیدی؟
اگه ايرادي نداره من ميگمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم مشكلتون رو حل كرده باشم
تو گسسته به غير از نظريه اعداد بقيه فصل ها نسبتا آسونه و ميشه به تست هاش جواب داد
ولي اين نظريه اعداد ....!!!
من که از خودم حرف در نمیارمنقل قول:
اولا اخبار اعلام کرده
دوما خودم رفتم مدرسه پارسالم پرسیدم اونا هم تایید کردند
در ضمن امتحانات پایه دوم سوم پیش نهایی شدن(سوم که نهایی بود)
اینم اینک چندتا خبر
کد:http://www.irinn.ir/Default.aspx?TabId=15&nid=90756
تو لینک زیر هم مربوط می شه به آموزش وپرورش خراسان رضویکد:http://www.nafttimes.com/index.php?mod=article&cat=general&article=2318
کد:http://www.khschool.ir/News/Details.asp?Index=38492&activestatecode=203
در لینک خبر در سایت شبکه خبر که در 13 تیر 87 منتشر شده نوشته که از سال آینده این طرح اجرا میشود.نقل قول:
پس جریان چیه؟
سلامنقل قول:
جواب 10 گراف هست نه 5 گراف....
لطفا دوباره سوال رو بخونید و جواب رو با دقت بررسی کنید( جواب رو خوب اومدی ولی یه جا بی دقتی کردی)
--------------------------------------------------
پ.ن: فعلا که درسم نمیاد اومدم یه سر ببینم چه خبره...
فعلا بای.
سلام
مرسي از پاسخ . soheiltaker
بنابراين يال هايي كه داريم از كل يال ها حذف مي كنيم . جواب تستي كه پايين بود به نظرم 91 ميشه .
به نظر شما من چه جوري گسسته ياد بگيرم ؟
من رشته م رياضي – فيزيك نبوده و ميخوام در كنكور رياضي – فيزيك شركت كنم . الان هم كلاس ديفرانسيل دارم ميرم هم هندسه ...
كلاس ديفرانسيلش خوبه ولي كلاس هندسه اش اصلا خوب نيست .
من اصلا هيچي از هندسه نمي فهمم نمي دونم برم انصراف بدم ؟ يا نه ؟ دو دلم ؟؟؟؟؟؟
همش وقتم داره تلف ميشه از يه طرف نميدونم اگه خودم بخونم چيزي ميتونم ياد بگيرم يا نه !!!!!!!!!!!!!
استاد هم اش توي كلاس فرمول اثبات ميكنه منم كه رشته م رياضي – فيزيك نبوده اون وسط گيج ميزنم ...
هيچي نميفهمم . آخه از هندسه تحليلي شروع كرده ... كتاب خيلي خوبيم سراغ ندارم براي خوندن
حالا نشستم خودم دارم گسسته ميخونم. نمي دونم برم كلاس گسسته ثبت نام كنم يا اينكه خودم بخونم ؟؟؟
بدي چند تا كلاس كنكور رفتن اينكه هر استادي يه انتظاري داره وبايد سر روز موئد تمام تست ها رو مثلا 200 تا تست رو حل كرده باشي و اگه حل نكرده باشي خود دانش آموز عقب ميوفته و استاد منتظر دانش آموز نميشينه .
من الان 2 روز تو هفته تقريبا از ظهر تا شب كلاس دارم . اگه گسسته ام بخوام برم ميشه 3 روز تو هفته ...
كه اينجوري فكر كنم از درس هاي ديگه عقب بيفتم .
به نظرتون من چي كار كنم ؟؟
البته يه توصيه هم داشتم بچه ها تا اونجايي كه ميتونيد سر معلم هاتون خراب بشيد هرچي سوال دارين ازشون بپرسين . خلاصه پدرشون رو در بيارين .
بعدشم ميخواستم بگم خدا نويسنده هاي اين كتاب هاي درسي رو چي كار كنه با اين كتاب نوشتنشون اگه معلم هاي مدارس مثل آدم تدريس ميكردن و كتاب ها خود آموز بودن دانش آموزها اين همه اذيت نميشدن .....
تا دربه در دنبال كتاب كمك آموزشي درست و حسابي بگردن .
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
ما که رشته مون ریاضیه تو هندسه موندیم ...
دوست عزیزنقل قول:
فعلا چیزی که کاملا مشخصه اینه که شیر توشیره :23::23::23:
شما اون لینک آموزش وپرورش رو یه نگه بندار برای همین امسال گفته
می تونی تو گوگل یه سرچی بزنی
احتمال زیاد نهایی میشه ولی تاثیری تو کنکور نداره
اتفاقا با نهایی شدن امتحانات سال دوم و پیش دانشگاهی نمرات رو تو کنکور تاثیر میدن یعنی اصلا برای همین کار امتحانات رو نهایی کردننقل قول:
حالا بیان تاثیر ندن
تأثیر معدل در کنکور88
امروز شبكه 4 هم زيرنويس كرد 15% فقط نمرات سال سوم.
کد:http://www.asriran.com/fa/pages/?cid=52912
نقل قول:
ميشه بگي كجا بي دقتي كردم ؟ :46:
فكر كنم همون 5 بشه ولي شايدم شما درست بگي
بله كاملا درستهنقل قول:
به نظر من اگه دانش آموز اراده داشته باشه نياز خاصي به كلاس نداره و ميتونه خودش با كتابهاي خوب بخونه
شما هم زياد خودتو با كلاس مشغول نكن كم كم كه درسا زياد بشه كم مياري :46:
سلامنقل قول:
من تا حالا نشنیده بودم از رشته های دیگه تغییر رشته بدن بیان ریاضی چون با مشکلات زیادی مواجه می شن مگر اینکه علاقه زیادی داشته باشن.....
البته فکر نکن ما که رشتمون ریاضی هستش خیلی ریاضی دانیم یا خیلی باهوشتر هستیم.... باور کن یه دانش آموز سوم ریاضی با یه سوم تجربی هیچ فرقی نمی کنن( البته اگه مقایسه بین تجربی و ریاضی باشه نه انسانی). البته منظورم اکثریت قریب به اتفاق هست منظورم خودم وخیلی از بچه های درس نخون دیگه که تا قبل پیش دانشگاهی هیچی بارشون نیست و اصلا تو رشته شون حیرون و سیرون هستن تازه تو پیش دانشگاهی یادشون می افته باید درس خوند اونم نه کشکی ..... درست و حسابی.....
بگذریم....
به نظر من شما باید با علاقه درس بخونید...
هر درسی که برات سخت هستش بهش علاقمند بشو.....به خودت بگو من عاشق این درسم..... من این درس رو به مقصدش می رسونم.... به خودت بگو هیچ درسی نیست که واسه من شاخ بشه... من همه درس ها رو هر چی هم چموش باشه رام می کنم... و از این جور تلقین ها تا باور کنی که می تونی.... من فکر میکنم مشکل شما بیشتر روانی و ارتباطی هستش یعنی درس رو برای خودتون سخت می گیرید. باور کنید اگه خودتون رو به درس ها علاقمند کنید می تونید بهترین نتیجه رو بگیرید....
من نمی دونم الان شما دانش آموز هستید یا فارغ التحصیل؟
اگه دانش آموز هستید من اگر جای شما بودم اول سر کلاس مدرسه درس رو تا جایی که می شد می گرفتم و بعد از اینکه یک تصویر کلی از درس بدست آوردم می رم و تو کلاس کنکور نکات تکمیلی تر رو یاد می گرفتم و مشکلاتم رو حل میکردم...
اگه فارغ التحصیل هستید چون وقت بیشتری دارید کارتون راحت تره....یعنی اول از یه کتاب کمک آموزشی درس رو یاد می گیرید بعد اگه دیدید نمی تونید خوب تست ها رو جواب بدید می رید کلاس کنکور.....
در مورد درس گسسته این مشکل شما نیست بلکه حتی داوطلبای قوی ریاضی هم دل خوشی از این درس ندارن. به نظر من شما باید این درس رو با طمانینه بیشتر و حواس جمع تر بخونید..... یعنی روی تمام قسمت ها خیلی دقیق بشید و هر سوالی براتون پیش اومد به دنبال جوابش باشید و روش فکر کنید....این خیلی مهمه که روی مسائل به اندازه کافی فکر کنید تا این مخه راه بیفته.....(یکی از بچه ها می گفت رمزینه گسسته رو خیلی خوب توضیح داده به طوری که اون رو به این درس علاقه من کرده حالا شما هم یه نگاه بنداز به این کتابه ببین چه جوریه ؟ خوبه یا نه... من که خودم ندیدم ... نمی دونم چه جوریه)
من خودم اینجوری هستم که دوست دارم اول یه چیزی رو تا جایی که می تونم یاد بگیرم بعد اگه مشکلی بود برم کلاس و اصلا دوست ندارم یه چیزی رو از صفر تا صد از معلم یاد بگیرم!!!!!
درس هندسه اگه منظورت هندسه تحلیلی باشه که خیلی درس شیرینی هستش.... چون خیلی قابل تجسم تر از دیفرانسیل و گسسته هست.... اصلا علت اینکه اکثر بچه ها از گسسته فراری هستن اینه که خیلی غیر قابل ملموس تر از سایر بخش های ریاضیه که تا حالا خوندن.....
من درست متوجه شدم؟ شما هم گسسته و هم تحلیلی رو میخوای همین نیم سال اول بخونی؟
مگه یکیشون نیم سال اول و یکیشون نیم سال دوم نیست؟
واسه تحلیلی من کتاب آموزشی سراغ ندارم چون خودم با کتاب هایی شروع کردم که شاید برای شما مناسب نباشه... من کتاب سبز قلمچی(تالیف پایافر) رو خوندم که برای من خوب بود ولی برای شما بعید می دونم.... اگه بچه کتاب خوبی سراغ دارن بگن...
و توصیه آخر به خودم و دوستان کنکوری 88 : کنکور دوی استقامت هست نه دوی سرعت...... پس تا آخر مقاوت کنید و مثل من نباشید که همش شل کن سفت کن داشتم...
همون بیت تکراری ولی واقعا بی نظیر: رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود... رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود
فعلا بای...