دوستان من به مدت یک هفته مسافرت هستم و میخوام از یکی از سرویس های هفت روزه همراه اول ویا ایرانسل استفاده کنم.
کدوم سرعتشون بیشتر هست و مشکلات کمتری داره ؟
ممنون.
Printable View
دوستان من به مدت یک هفته مسافرت هستم و میخوام از یکی از سرویس های هفت روزه همراه اول ویا ایرانسل استفاده کنم.
کدوم سرعتشون بیشتر هست و مشکلات کمتری داره ؟
ممنون.
فعلا یه مدته ایرانسل داره شبکهاش رو ارتقا میده و وضع اینترنتش خرابه البته این اواخر بهتر شده ولی ...
اگه برای 1 هقته می خوایید فعلا همراه آخر بهتره البته قبلش چک کنید ببینید همراه آخر تو شهری که میرید edge داره یا نه.
من می خوام از اینترنت یکماهه دوگیگ استفادهع کنم سرعت زیاد مهم نست چون وبگردی دارم
فقط کدش رو می خواستم بدونم! لست کدها کجا هست؟ چی بزنم؟
سلام!
حساب e-care من رمزشو اشتباه زدموالان نمیتونم وارد حسابم بشم و میگه حسابت قفل شدهو چطوری میتونم فعالش کنم؟ رمز جدید هم گرفتم ولی....................!!:41:
سلام.
من يک سيم کارت دائمي از يکي از فاميل خريده ام که متاسفانه نمي دونه از کي خريده و در نتيجه مالکيتش رو هواست و چند بار هم که سعي کرديم نتونستيم پيداش کنيم . کدپستي داده شده هم الکي بوده است . حالا مي خواهم سيم کارت رو بندازم دور و يکي ديگه درست و حسابي بگيرم ( البته بايد بي خيال مبلغ داخلش بشوم - يادم هست اون موقع کمتر از 100 هزار تومان خريدم ) . براي همين دنبال روشي هستم که تا مي تونم ازش استفاده کنم . دوستان کسي پيشنهادي چيزي داره ؟ - البته مي تونستم به کسي بفروشم که توي يکماه به اندازه کل اعتبارش صحبت کنه تا تموم بشه ولي کسي رو پيدا نکردم - .
این طرح 30 روزه برای وبگردی صرف داره؟زود تموم نمیشه
مثلا روزی 3 ساعت وب گردی تو همین پی سی ورد
سرعت بسیار پایین gprs ایرانسل فقط برای من...
سلام من یک شارژ هزا رتومانی رو با کد 145 شارژ کردم بر روی گوشی موبایلم...اما موقع استفاده ا زاینترنت شاید بگم به جان خودم هر ثانیه 1 کیلوبایت یا کمتر سند و رسیو میشه..
یعنی سرعتش از دیال آپم کمتره...اصلا وصل نشی سنگینتره..تا همین قسمت پی سی ورلد هم که اومدم حدود 10 دقیقه طول کشید....
طریقه استفادمم از دانگل بلوتوس به موبایل و مودم کردن موبایل برای کامپیوتره با شماره تماش *99# و کانکت میشه و بینهایت سرعتش کمه..
می خواستم بدونم چرا سرعت ش اینقدر پایینه...؟
آنتن ده یموبایل هم فوله...روی خود گوشی هم همینطور با خود گوشی هم 1 سایت رو میخاد باز کنه حداقل 5 دقیقه برای صفحه اول سایت طول میکشه..
دوستان دلیلش رو فهمیدم.!نقل قول:
دلیلش پار-ازیت شدیدیه که تو منطقه ما بر روی ماه-واره-ها میندازن...باعث میشه که gprs ایرنسل هم از کار بیفته!! تو منطقه ما فقط 6 ساعت پارازیت نیست 3 شب تا 9 صبح .....و من گفت بزار تو این زمان بیام چک کنم..باورتون نمیشه در عرض 30 ثانیه
اومد تو این قسمت سایت!! سرعتشم حدود 10 کیلوبایت در ثانیست.....
حالا فهمیدم که همسایه پایینیمون وایمکس گرفته بود و جمش کرد میگفت آنتن نمیده بخاطر چی بود... خلاصه من الان دارم راحت وبگردی میکنم...و همچنین تمام شبکه هخای ماه-واره هم میگیره ولی ساعت 9 صبح به بعد هم تمام شبکه ها ماه-واره قطع میشه هم
gprs ایرانسل...تا 3 شب
اینم تست سرعت همین الان گرفتم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی پارازیت روی چی پی آر اس هم تاثیر داره !! روی سلامتی مون که اثر میزاشت حالا هم که به جی پی آر اس رسیده یحتمل به ای دی اس ال های وایرلسی و وایمکس هم میرسه ... :n03:نقل قول:
طرح اس ام اس فعال نمیشه ؟
با عرض سلام و خسته نباشید:n01:
امروز میخوام بهترین و راحترین روش اینترنت ایرانسل رایگان(برای کامپیوتر) رو یادتون بدم
1-نرم افزار پ*ر*و*ک*س*ی* (ا*و*لترا *س*ورف) را دانلود کنید
2-نرم افزار رو اجرا کنید.
3-option/p*r*o*x*y setting رو بزنید.
4-تیک دومی را بزنید
5-قسمت host:10.131.26.138 و port:8080 را بزنید
6-حالا ok رو بزنید.
7-در قسمت مرورگرتون مثل فایرفاکس(tools\option\advence\network\sett ing\manual p*r*o configration) قسمت http:127.0.0.1 و port:9666 را بزنید و تیک use this... را بزنید و ok را بزنید.
حالا برنامه رو اجرا کنید و حالشو ببرید.
نکته:با استفاده از کابل یا بلوتوث باید به کامپیوتر متصل باشید.
سلام
چرا کد میزان اعتبار مونده Gprs کار نمیکنه!؟
*140*3*7*3*#1
اینو بزن
*141*10#
کد رو با 145 وارد کنید بعد تو پاسخ به سوال بعدی 1 رو بزنید مقدار باقی مونده رو نشون میدهنقل قول:
ما پیر شدیم رو gprs ایرانسل :n09:
دوستان شما با چند دانلود می کنید ؟! من حتی با 41 هم دانلود داشتم الان هم معمولی رو 20 هست اما تا 15 هم میاد
عجب قیمتایی داره اینترنت ش !:n02: این بود اینترنت ارزان :n04::n29:
150 مگ 980 تومن و 300 مگ 1970 ! من با همین تعرفه 4 یا 5 ساله میام اینترنت ... حساب بزن هر روز بخوای بخری چه قدر میشه :n10:
با سلام.
دوستان کاربرد سیم کارت هدیه ایرانسل چیه؟ و چقدر اعتبار داره؟
خب این سوال چه ربطی داره به gprs ایرانسل ؟!
خب سیم کارت هدیه هم یه نوع سیم کارته دیگه ! سوال نداره که. میتونی باهش زنگ بزنی. بری اینترنت و هر کاره دیگه ای . فکر کنم 2 یا 5 هزار تومن هم اعتبار اولیه داشته باشه
سلام.چن وقتی هست که میخوام با گوشی به اینترنت وصل بشم اما نمیشه. تقریبا از اول سال نو .مشکل چیه؟با کامپیوتر راحت وصل میشم.
سلام دوستان
چند سوال دارم در مورد نحوه ی پی بردن به مقدار ترافیک مصرف شده و باقیمانده در اینترنت اعتباریِ ایرانسل :
این عکس رو ببینید
اینجا وقتی موجودی ترافیک بخواین بگیرین این صفحه باز میشه که همه چیز واضح و روشن نوشته شده
بنده تو ایران با ایرانسل موجودیِ ترافیک میگرفتم یه پیامک میاد که توش نوشته شما 1053483 ریال موجودیِ ترافیک دارید !!!
یعنی چی این ؟
چرا مثل همه ی شرکتهای دنیا نمینویسند اینقدر مگا مصرف کردی اینقدر مگابیت هم باقیمانده دارید ؟
=============================
سوال دوم :
چرا اصلاً خبر نمیدن با پیامک که موجودی داره تمام میشه .
وقتی موجودی اشتراکِ ماهیانه تمام میشه ( قبل از پایان یک ماه ) بی سر و صدا تبدیل میشه به اشتراک کیلوبایتی و از از موجودی شارژ موبایل هی کم میشه تا اینکه تا قرونِ آخرش رو هم میکشند بعد طرف میبینه اینترنت قطع شده .
میره موجودی اینترنت میگیره میگه شما اعتباری ندارین
میره موجودی شارژ خطش رو میگیره میبینه ای دل غافل هر چی پول داشته همش روی برای اینترنت کیلوبایتی کشیدین و بردند .
این سرقت و دزدی و کلاهبرداری نیست ؟
الان هم همینطوره ؟
با تشکر
یه تجربه با اینترنت موبایل :
وقتی یهو کند میشه و سرعت اُفت میکنه , موبایل رو بذارید رو حالت هواپیما ( قطع کاملِ آنتن ) بعدش دوباره وصل بشین به اینترنت , سرعت میره بالا .
خب اینجا ایرانه برادره من ...نقل قول:
برای اینکه ببینی چه قدر حجم برات مونده بهتره که از رو قیمت باقی مونده خودت یه جوری محاسبه کنی !!
هر ۱ مگابایت تقریبا ۱۰۰ تومن محسوب میشه یعنی ۱۵ هزار تومن میشه ۱۵۰ مگابایت ( گفتم که تقریبا یه کم اینو اونور تر ) و ۷ هزار و پونصد تومن میشه ۷۵ مگابایت ... ده هزار تومن شاارژی هم که شما داری میشه ۱۰۰ مگ ...
در ظمن برای اینکه مقدار بیشتری شارژ اینترنت بگیری بهتره که رمز رو با ستاره ۱۴۵ بزنی با ۹۰۰ و ۷۰ تومن ۱۵۰ مگ اینترنت میده ولی اگه بخوای از راه معمولی بری با ۱۰۰۰ تومن ( دقیقا ۱۰۰۰ تومن یعنی اگه ۹۵۰ باشه قبول نیست ) تقریبا ۱۳۰ مگ بهت میده
برای ساول دومت هم جوابی ندارم اگه مشکلی داری تو خونت اعتراض کن ...:n02:
سلام به همه ی رفقا.... یه سوال فنی و مهندسی دارم!!!!:n04:
این روزا که هیچ ف ی ل ت ر ش ک ن ی کار نمیده!!!
مجبوریم با گوشی بریم اینترنت و فیس بوک....مصرف شارژم خیلی بالا رفته....به نظرتون چکار کنم خرجم کم بشه؟؟!!
طرحی-کدی-کلکی... چیزی نیست؟؟؟!!
از بسته های ایرانسل کدوما پیشنهاد میکنید و به صرفه هستش؟؟
یه کارت شارز ۱۰۰۰ تومنی میخری با ستاره ۱۴۵ ستاره رمز مربع شارژ که کردی ۱۵۰ مگ نت بهت میده که استفاده کنی خوبه دیگه
من ۴ ساله دارم با همین ایرانسل میام اینترنت
برای پیچوندن ایرانسل هم والا یه جریانی بود با اولتراسورف میشد با تنظیمات پورت و همین جور جریانک های یه کارهایی کرد و اینترنت رایگان ایرانسل گرفت ولی من تا حالا امتحان نکردم
اهان مرسی عزیز....
محدوده؟؟ از لحاظ زمانی؟ یعنی یه روزه باید شرشو بکنی؟؟!!!
مرگ من اگه کلک بلدی بهم بگو...جبران میکنم برات!!!!!!!!!!!!!1
مگه تو همین جوری با ۱۴۱ میزدی میومدی اینترنت ؟:n04: اینجوری که خیلی برات گرون در میاد
۶۴ روز فکر کنم باشه !
نه والا زیاد تو خطه کلک ملک نیستم ولی بگردی تو نت زیاده
اقا یه قسمتی هست جدید اضافه شده.... شارژ بسته های اینترنت....
این چیه جریان؟؟؟!!!
یکی از رفقا میگفت: 150 مگ فضا و نمیدونم چند تا پیامک رایگان و چقدر مکالمه و اینجور چیزا....2 تومن کم میکنه 7 روزه...
کسی میدونه جریان چیه؟؟؟!!
از اينها هم هست ولي به درد نمي خوره ايرانسل اين بسته ها رو برا بازار كرمي ساخته الان كسي اس ام اس نميده همه رفتن تو كاره نيمباز و wechat و از اين دست روم ها كه خرجش هم كمتره
دوستان با گوشی اندرویدی چطوری باید رفت اینترنت ؟ من هرکاری میکنم نمیشه - تنظیمات خاصی داره؟
سلام. من یک بسته یک روزه با اعتبار 150 مگابایت از ایرانسل فعال کردم.
با نرم افزار DU METER مقدار مصرف اندازه گرفتم. الان وضعیت مصرف اینجوری هست
بعد با #10*141* مقدار اعتبار باقی مونده برام 15 مگابایت اعلام میکنه.
الان نرم افزار اشتباه حساب میکنه یا ایرانسل؟
کلا ایرانسل تو این بسته های حجمیش فقط دانلود در نظر میگیره یا کل استفاده رو؟
کل استفاده رو در نظر می گیره.
با #10*141* که حجم رو نمی گه ؟ مقدار اینترنت رو به ریال می گه. فکر کنم اشتباه حساب کردی
دوباره نگاه کردم. حجم باقیمانده به kb میده.
زمان یک روز رو چی جوری حساب میکنه؟
من دیروز ساعت 13 فعال کردم طبق حساب من تا الان 26 ساعت از زمان بسته میگذره و هنوز اعتبار داره.
زمان یک روز تا ساعت 24 روز بعد محاسبه میشه؟
خطم 0939 هست. هنوز 5mb اعتبار داره.
نه به ساعت نیست به روز هست. 1 روز مهلت میده. به غیر از اون روزی که اینترنت رو زدین. مثلا : بنده الان اینترنت بزنم فردا شب ساعت 1 اینترنت تموم میشه اما 3 ساعت پیش هم اینترنت فعال می کردم باز هم همون موقع تموم میشد. شما تا آخر امروز اینترنت دارید( البته اگه با *145* اینترنت رو فعال کرده باشید 2 روز نت میده.)
در مورد مقدار اینترنت هم حق با شماست به کیلوبایت می گه. من الان که چک می کنم میبینم که به کیلوبایت اینترنت می ده.
( چه قدر مصرف اینترنتت بالاست. :n02: من 150 رو اضاف هم میام)
ممنون. من قبلا از این بسته ها نصفه نیمه استفاده میکردم واسه موقعی که به adsl دسترسی ندارم.
این دفعه میخواستم ببینم تا چه قدر میشه ازش استفاده کرد.
البته به هم ضرر هم زد تا محدودیت حجمیش تموم شد تا اومدم قطع کنم بدون اعلام از اعتبار 500تومان مصرف کرد.
اینجوری ایرانسل تلافی اضافه مصرف ازم گرفت.
mer30 az rahnamaei hay hamaton.
سلام دوستان میخواستم یه خط ایرانسل برای این تعرفه های اینترنتش بگیرم، به نظرتون کدومش سریعتره؟ 935 بگیرم یه نه فرقی بینشون نیست؟
سرعتش چطوره؟برای وب گردی مناسبه؟
بنظرم رایتل بهتره . ایرانسل که بدرد نمیخوره ولی از همراه اول بهترهنقل قول:
تعرفه بسته های اینترنتش نسبت به ایرانسل خیلی گرونه اما سرعت ۱۲۸ هم خیلی بهتر از ایرانسلهنقل قول:
رایتل حتی اگر یه خونه از آنتنش پر باشه بازم تو کیفیت اینترنت تأثيری نمیذاره حتی تو کیفیت مکالمه!!!:n04: