سلام آقا اين غول اولي كه خيلي بزرگه رو چطور بايد كشت؟
Printable View
سلام آقا اين غول اولي كه خيلي بزرگه رو چطور بايد كشت؟
آقا مهدي تاپيكي در مورد god father نداري؟
سلامنقل قول:
فهرست انجمن بازيها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و تاپيك بازي Godfather
:41: سلام آقا اين غول اولي كه خيلي بزرگه رو چطور بايد كشت؟ هر چي ميپرم سرش منو ميندازه كنار.:41:
:46: :46: ايول امين جان
evil4= بابا دو تا از اون پرش ها است از اون ها بالا برو و وقتي روي نوك تخته رسيدي Eرو بزن و مي پره روي غوله و هر وقت صفحه ابي شد فقط يك بار [چپ كليك } رو بزن و وقتي همه رو انجام دادي شاهزاده مي ياد پايين و برو اون يكي پرش و برو همين كار ها رو انجام بده و وقتي غوله كور شد به پاهاش ضربه بزن و وقتي خونش خالي شد شاهزاده از غول مي ره بالا و صفحه ي ابي مي ياد و چپ كليك رو بزن (توجه اگر از يك بار بيشتر چپ كليك رو برني نمي شه)
چه عجب شما اين يه تيكه رو بلدي !نقل قول:
evil4= بابا دو تا از اون پرش ها است از اون ها بالا برو و وقتي روي نوك تخته رسيدي Eرو بزن و مي پره روي غوله و هر وقت صفحه ابي شد فقط يك بار [چپ كليك } رو بزن و وقتي همه رو انجام دادي شاهزاده مي ياد پايين و برو اون يكي پرش و برو همين كار ها رو انجام بده و وقتي غوله كور شد به پاهاش ضربه بزن و وقتي خونش خالي شد شاهزاده از غول مي ره بالا و صفحه ي ابي مي ياد و چپ كليك رو بزن (توجه اگر از يك بار بيشتر چپ كليك رو برني نمي شه)
به دست كم گرفتي ما رو ؟! بازي خوب سراغ نداري اسمشو بگو؟
(اقا دمت گرم)
با اينكه اينجا جاش نيست ولي Arma Assualt . آخرت گرافيك هستش !نقل قول:
به دست كم گرفتي ما رو ؟! بازي خوب سراغ نداري اسمشو بگو؟
سلام،من تازه اين بازي رو خريدم!همين اولاش گير كردم!يه جا هست فكر كنم بايد از يه صخره(يا يه همچين چيزي) بپرم!هر كاري مي كنم نمي شه!
یک عکس بزار
صفحات قبل رو نگاه کن . توضیح دادند با عکسنقل قول:
سلام،من تازه اين بازي رو خريدم!همين اولاش گير كردم!يه جا هست فكر كنم بايد از يه صخره(يا يه همچين چيزي) بپرم!هر كاري مي كنم نمي شه!
درود بر شما .... با شما موافقم .... ولی خود بازی چرته ... نمیشه راحت مانند بتل فیلد بازیش کرد ... آن لاینش هم که تعریفی نداره !نقل قول:
منظورت چیه خود بازی ؟ من که بازی نکردم ولی دیدم کسی بازی میکنه .
لطفا تاپیک را منحرف نکنید اینجا درمورد POP هست نه اون بازی!نقل قول:
حق با شما هست علی جان ولی من که شروع نکردم !
شما هم اگه اخطار نمیدادی خودمون با پیغام خصوصی مشکل رو حل کرده بودیم
از راهنمایی های شما دوستان ممنونم، عید شما و همه مبارک
شنبه، 4 اسفند 1386
حالا که همه چی درست شد سعی کنید همیشه در هر تاپیک بازی درمورد همان بازی صحبت کنید:46:نقل قول:
عید همه مبارک:11:
حتما . ولي شما هم سعي كن پست الكي نزني ! اگه شما نميگفتي باز هم ما ادامه نميداديم اين 2 بار .نقل قول:
حالا که همه چی درست شد سعی کنید همیشه در هر تاپیک بازی درمورد همان بازی صحبت کنید
عید همه مبارک
يه چندتا سوال كاربردي داشتم درباره داستان اين بازي::
1.ميخواستم ببينم وقتي اون وزيره كالينا رو كشت و اون خنجر رو كرد توي قلبش بعد اون يكي خنجر كه پرنس بعد بدست اورد(همونجا كه كالينا كشته شد و پرنس دويد و اونو گرفت)از كجا اومد
2. از وقتي كه كالينا كشته شد همه شني شدند چرا مردم شهر شني نشدند و فقط سربازا و ...شني شدند
3.توي شاهزاده ايراني 2 همه سربازا شني بودند آيا اينا همون شناي زمانه ؛اگه هست چرا كاينا و اون دختره شيدي (ريس سپاه كالينا)شني نشدند؟؟
راستي اولين نسخه اين بازي چطوري.. من بازيش نكردن ميخواستم ببينم به قشنگي نسخه دوم هست يا نه و اصلا به بازي كردنش مي ارزه....
1. اون همون شمشيري بود كه وزيره باهاش كايلينا رو كشت . ديگه به اون شمشير حساسيت پيدا كرده بود از دستش پرت شد .نقل قول:
1.ميخواستم ببينم وقتي اون وزيره كالينا رو كشت و اون خنجر رو كرد توي قلبش بعد اون يكي خنجر كه پرنس بعد بدست اورد(همونجا كه كالينا كشته شد و پرنس دويد و اونو گرفت)از كجا اومد
2.خوب فقط كسانيكه اون اطراف بودند اينطوري شني شدند . پرنس همين خاطر شني شد چون اون زنجير دور دستش بودنقل قول:
2. از وقتي كه كالينا كشته شد همه شني شدند چرا مردم شهر شني نشدند و فقط سربازا و ...شني شدند
3.بله . همون شنهاي زمانه . چون اون اون اطراف نبودند . فقط كساني كه در نزديكي اون شنها باشند ، نفرين ميشوند .نقل قول:
3.توي شاهزاده ايراني 2 همه سربازا شني بودند آيا اينا همون شناي زمانه ؛اگه هست چرا كاينا و اون دختره شيدي (ريس سپاه كالينا)شني نشدند؟؟
پس اون شمشيري كه وقتي وزير رو ميكشي تو فيلمش نشون ميده از سينه اش بيرون ميكشه چيه؟؟؟؟نقل قول:
راستي اگه بازي رو هنوز نصب داري ميخواستم ببيني كه توي مسير زير تو محل نصب بازي چندتا فيلم هست
\Video\Artworks\VIDEOS
از من كه دوتا فايل با نامهاي Video01 و Video06 هست كه منو به شك انداخت كه شايد فيلمهاش بيشتر باشه
با تشكر فراوان..........
اگه میخوای داستان رو کامل بدونی آره . تمام داستانش در 1 هستش .نقل قول:
راستي اولين نسخه اين بازي چطوري.. من بازيش نكردن ميخواستم ببينم به قشنگي نسخه دوم هست يا نه و اصلا به بازي كردنش مي ارزه....
اون شمشیر بلنده ؟ یا خنجره ؟نقل قول:
پس اون شمشيري كه وقتي وزير رو ميكشي تو فيلمش نشون ميده از سينه اش بيرون ميكشه چيه؟؟؟؟
راستي اگه بازي رو هنوز نصب داري ميخواستم ببيني كه توي مسير زير تو محل نصب بازي چندتا فيلم هست
\Video\Artworks\VIDEOS
از من كه دوتا فايل با نامهاي Video01 و Video06 هست كه منو به شك انداخت كه شايد فيلمهاش بيشتر باشه
با تشكر فراوان..........
ببین این آخر بازی 2 تا شمشیر اصلی میگیری . یکی شمشیر پدر پرنس که همون شمشیر بزرگه هستش در دست چپ و یک خنجر در دست راست . شمشیر پدر رو که این آخر بازی میگیره . خنجر هم همون موقع که کایلینا میمیره بهت میده .
نه ندارم ولی اگه میخوای شب نصب میکنم .
اون خنجري كه وقتي وزير رو كشتي پرنس از توي سينه وزير در مي اره و وزير نابود ميشه بعدشم روح كالينا مياد و اونرو از پرنس ميگيره.....نقل قول:
در ر رابطه با نصب بازي هم ..نه خيلي ممنون :46: :46:
مي دونم اينجا جاش نيست ولي......دفعه آخرمه....
توي پرنس 2 اين ديوار به كجا ميره
از بالا
يكم نزديك
از نزديك نزديك
با تشكر.....
سلام
پشت این دیوار فقط یه صندوقه که با شکستن دیوار می تونی بری و صندوق امتیاز رو بشکنی
برای اینکار باید قدرت شکستن دیوار رو بدست آورده باشی
راستی راجع به
\Video\Artworks\VIDEOS
با تشكر فراوان..........
منم اینطوریه فک کنم بیشتر نباشه
البته شاید
نهههههههههههههههههههههه.نقل قول:
پشت این دیوار فقط یه صندوقه که با شکستن دیوار می تونی بری و صندوق امتیاز رو بشکنی
برای اینکار باید قدرت شکستن دیوار رو بدست آورده باشی
این میره به اون ارتقا خون .
با چه گرافیکی میشه اینو بازی کرد ؟؟
مال من geforce 4400
بچه ها یه سوال میدونم این سوال ربطی به این تاپیک نداره ولی خواهش میکنم جوابمو بدید
چطور میشه از فضای بازی عکس گرفت؟؟؟
احتمال داره بتونه باز کنه بازی رو اما این که قابل بازی کردن باشه رو نمیدونم.نقل قول:
برای عکس گرفتن از محیط بعضی از بازیها کافیه که توش دکمه Print Screen رو از روی صفحه کلید بزنین. با این کار توی پوشه بازی یه فایل به صورت bmp ذخیره میشه که باید اون رو با یه برنامه تبدیل به jpg کنین ( این کار فقط برای کاهش حجم هست) و بعد توی یه سایت آپلود کنین.نقل قول:
بعضی از بازیها هم باید بعد از زدن دکمه Print Screen از بازی خارج بشین و توی یه برنامه مثلا mspaint اون رو Paste کنین.
آ قا مهدي كمكككككككككك
از ديشب تا حالا تو اين مرحله The Middle Tower اساسي گير كردم
اينجا با اين سنگه بايد چيكار كنم
بعد الان اين كلبه كه پرنس به اون آويزونه پايين هست چه جوري بيارمش بالا تا به اون بهار خواب برسم
بعد راه رسيدن به اينجا چيه ؟؟؟
مرسي اگه ميشه راهنمايي كنيد چون پيرم درومده تا به اونجا برسم و هنوز كامپيوترمو از ديشب تا حالا خاموش نكردم
والا من که هیچ کدوم از عکسها رو نتونستم تشخیص بدم! اگه ممکنه یه خورده عکس بزرگتری بذارین! سرعت اینترنتتون رو هم بنویسین!( نگین چه ربطی داره)
بايد بكشيش ببريش اينجا كه علامت زدمنقل قول:
اينجا با اين سنگه بايد چيكار كنم
بايد يه دستگيره همونجا هست بچرخوني و بعد يه سنگ رو بكشي بزاري توي كلبه مانند دوم تا اين بره بالا....نقل قول:
بعد الان اين كلبه كه پرنس به اون آويزونه پايين هست چه جوري بيارمش بالا تا به اون بهار خواب برسم
سلام
اينترنت من 56 k
هست اگه عكس بخوام آپلود كنم كلي طول ميكشه ولي يه لينك ميدم فكنم كه متوجه شين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب am2 ميشه بيشتر راهنمايي كني ممنون ميشم بايد رو سنگه برم ؟؟؟ نمي دونم حسابي گيج شدم
1.اين دسته رو ميچرخوني تا سنگ بره بالا
2.بعد سنگ رو از اينجا به قسمت 3 ميبري
4.اين دسته رو ميچرخوني تا سنگ بره طبقه سوم...
5.سنگ رو از اينجا ميكشي و ميبري پشت اون ديوار و ميذاري كنار ديوار و ميري روش و....
مرسي ردش كردم مشكل اين بود كه سنگه تو كلبه نمي رفت ديشب هم زياد باهاش ور رفتم نمي رفت ولي حال حسابي روش زوم كردم رفت :40: مرسينقل قول:
نه خیلی طول نمیکشه . برو سایت زیر آدرس لینک رو بهت میده :نقل قول:
سلام
اينترنت من 56 k
هست اگه عكس بخوام آپلود كنم كلي طول ميكشه ولي يه لينك ميدم فكنم كه متوجه شين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب am2 ميشه بيشتر راهنمايي كني ممنون ميشم بايد رو سنگه برم ؟؟؟ نمي دونم حسابي گيج شدم
نقل قول:
مرسي مرسي مرسي
ميگم اين اين وزير و چه جوري زدي ؟؟؟ وقتي در مرحله 2 وزير بالا تر ميره من از ستون بالا ميرم وقتي آويزونش ميشم چيكار كنم ؟ منظورم چه دكمه اي بزنم كه بالش قطع شه ؟؟