بهترین برنامه FREEMAKE VIDEO CONVERTORنقل قول:
Printable View
بهترین برنامه FREEMAKE VIDEO CONVERTORنقل قول:
با این نرم افزار تست کردم میشه دانلود کرد ولی مشکلی که داره اینه که باید v...p...n کانکت باشه اینطوری سرعت خیلی کمه در ضمن به این روش با همون دانلود منجر میشه دانلود کرد.نقل قول:
آیا روشی هست که بشه بدون نیاز به v..p..n و با انتخاب کیفیت ویدئو دانلود کرد؟؟؟؟؟؟؟؟>
اگه از افزونهFF استفاده کنیم باید v...p..n کانکت باشه؟؟؟؟؟ اگه اینطوریه که فایده نداره سرعت پائینه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
من با استفاده از سا*ک*س تو همه سایت ها میتونم برم ولی تو سایت youtube هر کاری می کنم نمیتونم وارد بشم . همه مرور گرها رو هم امتجان کردم , ارور m5-1 میده!! جالبه که با سا*کس میرم و این ارور رو میده . مشکل از کجاست؟
خیلی وقته که Youtube رو رو سا...ک...س فیلتر شده ولی با v....p...n باز میشه...نقل قول:
فرمت Webm هم خیلی عالیه از نظر حجم وکیفیت فایلهانقل قول:
سلام ببخشید اینجا میزارم
من با 10 مدل پلیر امتحان کردم
میخوام یک فیلم رو باز کنم که اج دی هست اما با jet که باز میکنم روی index 34 درصد میمونه و موقعی به یک تایمی میرسه باز از اول شروع میشه
با km و Vlc و splash و . . .
ممنون میشم کمکم کنید
یکی جواب ما رو میده ؟
فکر نکنم سوالتون به این تاپیک ربط داشته باشه توی تاپیک پلیر ها بپرسید...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
واسه دانلود ویدیوهای فیس بوک نرم افزاری هست؟ با idm که نتونستم دانلود کنم
مرسی
سلام دوست عزیزنقل قول:
من از Freegate استفاده میکنم که هزینهای نداره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته توسایت فایل گیر هم اکانت خریدم واسه اوم موقه ها که این جواب نمیده!فایل گیر در اصل یه مستقیم کننده لینک هاست که اکثر سرورهارو ساپورت میکنه(از جمله یوتیوبو ...)
این افزونه فایرفاکس هم استفاده میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت پایین چند تا برنامه معرفی کرده نیما ببین بکارت میاد:n01:نقل قول:
سلام
از یه صفحه وب ( فلش) میخوام فایل صوتی رو استخراج کنم
با چه نرم افزاری میشه ؟
دوستان یه نرم افزار معرفی کنید لینکه ویدیو های یه پیج تو یوتیوب رو یه کجا استخراج کنه...اگه بخوام لینکه ویدیو ها رو تک تک در بیارم یه هفته طول میکشه...ممنون.
از سایت dirpy.com هم خیلی راحت می تونین دانلود کنیننقل قول:
من از برنامه ی flv player استفاده می کنم اما بازم فایل های با پسوند flv رو نشون نمیده میشه راهنمایی کنید؟
چرا با ای دی ام نمیشه دیگه ویدئو یوتیوب رو دانل.ود کرد؟
با چه نرم افزاری میشسه این کار رو به راحتی انجام داد
سلام به همه دوستان
من یوتیوب خودمو فارسی کردم اما باز هم گزینه های اشتراک انگلیسی هستش اما من قبلا اونها رو به فارسی داشتم.
چیکار کنم که اونها دوباره فارسی بشن؟
یکی هم به من کمک کنه...میشه همچین کاری کرد؟نقل قول:
درخواست نرم افزاری برای استخراج لینک از یک پیج در یوتیوب:
دوستان اگر نرم افزاری هستش که لینکهای ویدیویی رو در یک پیجه یوتیوب استخراج کنه تا راحت تر بتونیم دانلودشون کنیم....اگر بخوایم تک تک ویدیو ها رو لینکش رو استخراج کنیم خیلی زمان بر هستش...ممنون میشم راهنماییم کنید.
کسی نبود کمک کنه؟
مثل این پیج مثلن:
خب بالاخره بعد از امتحان کردن یه دو جین نرم افزار و پلاگین بهترین برنامه برای اینکار رو پیدا کردم
که هم ویدئوهای یک پیج میتونه براتون دانلود کنه...هم میتونه اگر خواستید کانورت کنه و هم لینکه ویدئوها رو بصورت text یا xml بهتون بده تا اگر خواستید لینکها رو مستقیم کنید...
VideoGet
از اینجا میتونید دانلود کنید:
سلام
دوستان من ی نرم افزار خوب برای دانلود از یوتوپ میخوام نرم افزار save2 pc رو دانلود کردم اما برام کاربردی نداشت
لطفا ی نرم افزار خوب بهم معرفی کنید
ممنون میشم :n16:
با IDM به راحتی میتونی میتونی :)
این لینک دانلود مستقیــم :
کد:http://tinyurl.com/p74jee5
سلام
سورنا عزیز اولا ک خوشحال شدم شما رو دیدم :n16: یاد کاربرای قدیمی بخیر :)
+
این لینکی ک دادین کار نمیکنه برام ولی اگه IDM هست تو سیستم نصبه
خیلی ممنون .
سلام. به نظر من همونطور که آقا سورنا گفتن از idm استفاده کنید ! :n01:
نرم افزار هم در این زمینه هست . میتونید این برنامه هم امتحان کنید :
موفق باشید:n12:
سلام نرم افزاری که بشه باهاش از youtube کلیپ دانلود کرد فرمت٬اش هم جاوا باشهخودم یکی،دوتا امتحان کردم ولی جواب نداده'وری وری تنکس'
سلام دوستان
تورو خدا کمک کنید. این ویدیو رو میخوام دانلود کنم ولی با هیچ چی نتونستم. برای خیلی مهمه دانلود کردنش. دوستان لطفا کمک کنید.
ممنونم
سلام
چرا نمیشه از youtube با کیفیت 1080 دانلود کرد؟
يه قسمتي هستش توي همون پلير يوتوب (يك چرخ دنده گرد مانند - سمت راست ) كه از اون جا شما ميتوني كيفيت پخش رو انتخاب كني . 240-360-480-720 يا 1080p.نقل قول:
بعد از اينكه كيفيت رو انتخاب كردي ميتوني با IDM فايلش رو بگيري.
کمک کنید لطفانقل قول:
آخرین بار کی امتحان کردید......جدیدا IDM واسه 1080 لینک نمیده!!!.....نمیدونم چرانقل قول:
البته یادم رفت بگم من لينك رو میدم یه سایتی و اونم واست لینک رو مستقیم میکنه .نقل قول:
خیلی هم خوب و عالی این کار رو انجام میده و با بهترین سرعت .
البته میشه کیفیتش رو هم اونجا انتخاب کرد.
محتوای مخفی: سایت
سلام بچه ها من هرچی نرم افزار نصب میکنم برا دانلود فایل های یوتیوب هیچ کدام کار نمیکنه شما نرم افزاری بلد هستید معرفی کنید برای دانلود فایل های یوتیوب؟؟؟
نرم افزاری هست که بشه فایل های تصویری یوتیوب رو دانلود کرد؟
من قبلا یه دانلود منیجر و فلاش پلیر نصب میکردم میتونستم دانلود کنم ولی الان نمیدونم چرا نمیشه
سلام.
این پست رو ببینید ::n01:
موفق باشید:n12:
سلام با نصب دانلود منجر می شه دانلود کرد البته داخل خود فیلم های یوتیپ آموزش دانلود دارد
سلام دوستان
یه افزونه خیلی مناسب برای کروم هست، جهت دانلود از یو تیوب ؟
دوسته عزیز اگه می خوای دانلود کنی یه سر به این سایت برو بعدش اون url ویدیو رو بزار تو همون جا بعد دانلودش کننقل قول:
سلام
دوستان جهت دانلود ویدئو از هر سایت ویدئویی از جمله یوتیوب و ... در مرورگر وب فرییر هیچ افزونه یا نرم افزاری هست؟ من با IDM نمیتونم هرکاری میکنم نمیگیره لینکارو...
با تشکر