global financial crisisنقل قول:
Printable View
global financial crisisنقل قول:
نقل قول:دوست عزیز برای ترجمه ، به تاپیک ترجمه مراجعه کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=243045&page=194
ولی فکر میکنم بشه: World financial crisis
سیـــــلام ... یه سوال ... فرق Home و House چیه ؟! مثلا بخوای بگی خونه ی خالم بودی از کدوم استفاده میشه ؟!
من Global financial crisis كه دوستمون گفت رو تو سايت هاي خبري زياد ديدم فكر كنم درست تر باشهنقل قول:
نقل قول:House refers to a physical structure that u live in, but home has a broader meaning and in addition to the meaning of building, is a place where you reside and feel comfortable
e.g. the United States is the home of basketball
home is where the heart is
there's no place like home
You can't use house in the none of the above sentences
==
Back to ur question, u can use the both, but preferably use home
ُسلام
لطفا در مورد کتاب 504 لغت اضطراری توضیح بدید ؟
در موردچی هستش ؟ ( ظاهرا راهنمای فارسی هم داره ) و چرا 504 لغت ؟
به درد ما میخوره یا تافلی ها ؟
کتاب بسیار خوبیه...نقل قول:
نوشته شده توسط peyman derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاوی 42 بخش، هر بخش 12 لغت که البته اگر بخوایید گذری به تستهای هر بخش هم بزنید لغتهای بیشتری برا یادگرفتن پیدا میکنید...
خیلی از لغتهاش در مکالمات روزمره استفاده میشه و شاید وقتی هم بخونید و مثلا یک فیلم ببینید به اهمیتش پی ببرید چرا که در هر فیلمی شما حداقل 3 الی 10 لغت هست که تو این 504 ذکر شده باشه...
کتاب بسیار بسیار خوبیه، برای تمامی زبان آموزان، نه صرفا برای کسانی که دنبال تافل و آیلتس هستند:20:
سلام من کتاب داستان انگليسي سطح شش مي خواستم از کجا مي توانم تهيه کنم؟
اگه کسي خبر داره يه سايت معرفي کنه يا جايي که بشه از اونجا دانلود کرد.
اگه کسيهم داره بذاره تا هم من و هم ديگران استفاده کنند.
با تشکر
دستت درد نکنه ... خیلی لطف کردین ... من از این سوالها که دو تا کلمه شبیه هم کاربردشون چه فرقی با هم داره زیاد دارم ...نقل قول:
House refers to a physical structure that u live in, but home has a broader meaning and in addition to the meaning of building, is a place where you reside and feel comfortable
e.g. the United States is the home of basketball
home is where the heart is
there's no place like home
You can't use house in the none of the above sentences
==
Back to ur question, u can use the both, but preferably use home
الانم میشه یه لطفی بکنین فرق Fix و Repair رو هم توضیح بدین ... ( امیدوارم فکر نکنین دارم الکی می پرسم که شما رو سر کار بزارم ... )
تا اونجایی که من میدونم فرق چندانی با هم ندارن، فقط repair رسمی تر از fix هستش:نقل قول:
از طرفی این را تو oxford میتونید پیدا کنید اگر دنبال معنی لغت fix بگردین:کد:http://www.usingenglish.com/forum/ask-teacher/12981-about-difference-between-fix-repair.html
نقل قول:
to repair or correct sth:
The car won't start--can you fix it? * I've fixed the problem.
همونطور که دوستمون گفت کتابش خیلی توپه ولی یه توصیه: اگه قصد خریدنش را دارین و سطح زبانتون زیاد پایین نیست سعی کنید بدون ترجمه بخرین چون من هم تازه شروع کردم و پشیمونم که با ترجمش را خریدم.نقل قول:
طفا در مورد کتاب 504 لغت اضطراری توضیح بدید ؟
سلام به همگی ( Hi every body )
من به چندتاجمله برای معرفی کردنه خود نیاز دارم ( I need some sentences for introducing myself )
لطفا چندتا مثال بزنید ..... ( مثال زدن چی میشه )plz tell me some samples
Thanks a lotخیلی ممنون
من چند وقته پیش دانلودش کردم .... I downloaded it a few times agoنقل قول:
مورد کتاب 504 لغت
ینی انقدر توپه .... (what can I say this sentenc )
پس حتما میخونمش .... surly I'll read it
اینم لینک تاپیک مورد نظر : here is sightly link
اونجا لینک دانلود هم هست there is download link tooکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=174165
bye bye بای بای :31:
نقل قول:
سلام به همگی ( Hi every body )
من به چندتاجمله برای معرفی کردنه خود نیاز دارم ( I need some sentences for introducing myself )
well, in all introductions first you have to give yr complete name n then u should go thru the info appropriate for the interview
if that's a job int u have to talk about yr desires n skills in that very job; u have to show off a lit bit n u have to act in a way that u are born for that specific job...
if its an interview for English institue I recommend u talk about yr attitude toward English n how have u found it up to here n try to show how good u r
-------
plz let me know what kinda introduction u need so that we can help u better:10:l
نقل قول:
لطفا چندتا مثال بزنید ..... ( مثال زدن چی میشه )
to give some examples
سلام .....
کتاب هایی که باید برای آزمون تافل بخونیم چیا هستن ؟؟؟؟ ( منظورم منابعش هستش )
یه سوال دیگه هم داشتم .......
من قصد دارم مدرک تافل بگیرم تا الانم هیچ اقدامی نکردم و تازه می خوام شروع بکنم ....
میخواستم بدونم اگه بخوام موفق بشم حتما باید کلاس برم یا خودمم میتونم بخونم و برم و توی امتحانش موفق بشم !!!
اینم بگم که به شدت علاقه مندم که انگلیسی رو یاد بگیرم .....
الانم خودم پیش دانشگاهی هستم و همیشه نمرات زبانم توی مدرسه عالی بوده ......
یه سوال دیگه هم اینکه تافل بهتره یا ielts ؟؟؟؟!!!
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید ...
پیشاپیش ممنون ....
راستی من توی تاپیک مخصوص تافل و آیلتس سوالمو مطرح کردم ولی بعد 3- 4 روز هنوز کسی جوابمو نداده به خاطر همین اینجا مطرحش کردم !!!!
Archi girl said
"براي تافل بهترين کتابها
Ets- Toefl IBT
Barron's Toefl IBT
Longman Toefl IBT
Kaplan Toefl IBT
"
bye bye
بابت تاخیر در جواب این سوال ببخشید من اصلا متوجه نشدم:11:نقل قول:
-------
تافل و ایلتس فرق چندانی باهم ندارن، بیشتر برای تحصیل در دانشگاههای خارج به درد میخوره که با توجه به دانشگاه و کشور یکی از این دو مدرک نیازه(بعضی ها مدرک ایلتس و بعضی از دانشگاهها مدرک تاف)...توی خود ایران هم خوب همچین مدرکی خریدار دراه به قول معروف و میتونی تو کارهای مرتبط به زبان راحتتر مشغول به کار بشی و با درآمد بیشتر.
---
سوالتو خیلی کل پرسیدی، ببین بعضی ها خودشون میخونن و چون مصمم هستند و سخت کوش موفق میشن و میتونن بعد از چندین مدت به اون سطحی که میخوان برسن بدون هیچ کلاسی، بعضی ها هم واقعا به کلاس نیاز دارن که بتونن موفق بشن...
اگر بخوای بدونی که اگه از نسبتا صفر تو یک موسسه زبان شروع کنی چقدر طول میکشه تا به سطح پیشرفته برسی باید بگم حدودا 1 الی 2 سال طول میکشه تو موسسه ای مثل کیش(البته در کنار موسسه کار خودت هم شرطه، خیلی بیشتر ار موسسه تلاش خودت مهمه)
---
الان خیلی زوده بخوای دنبال منابع تافل بری اول باید سطح زبانت واقعا تقویت بشه بعد
موفق باشی:11:
همینی که گفتید خیلی خوبه ... its very good thats u said (اگه اشتباه گفتم درستشو بنویسید)نقل قول:
plz let me know what kinda introduction u need so that we can help u better
گرفتم چی شد ...I cant write this sentece to englsih ... what can I to say it...."I know what happen" is it true
خودم بهش اضافه میکنم .... I'll add it myself
:31:
TY
نقل قول:
همینی که گفتید خیلی خوبه ... its very good thats u said (اگه اشتباه گفتم درستشو بنویسید)
what u've said is good enough
نقل قول:
گرفتم چی شد ...
I got it/ I caught it
البته این تاپیک ترجمه نیست brain جان خودت که ته فروم بازی میدونی:10:l
و یک پیشنهاد، اگر واقعا دوست داری یک متنی را بنویسی با همین حداقل کلماتی که میدونی میتونی برامون بنویسی(صد البته به انگلیسی همش) و تو این تاپیک قرار بدی تا من و دوستان اینجا برات تصحیح کنیم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=236570
يه جمله باحال حدود 10 سال پيش شنيدم يادم نيست دقيقا اينه يا نه ولي حدودي مي گفتنقل قول:
a house is made by bricks but a home by love
سلام.
ببخشید من وقتی میخوام یه چیزی رو به انگلیسی بگم ، حتما باید قبلش فارسی شو بنویسم بعد تبدیلش کنم به انگلیسی ...
خیلی کم پیش میاد که همین طوری یه جمله انگلیسی بدونه فکر به فارسی بگم .... باید چی کار کنم ؟
در ضمن بهترین راه برای افزایش دایره لغت چیه ؟ متنه انگلیسی خوندن ؟
(مثلا همین پست رو اگه میخواستم به انگلیسی بگم اصلا نمیشه ، حتما باید فارسیش جلوم باشه تا تبدیلش کنم )
فکر کنم ضعف در جمله سازیه .... بهترین تمرین برای جمله سازی چیه ؟
مرسی
ممنون از جوابت .....نقل قول:
پس یعنی اینکه باید حتما کلاس برم تا سطح زبانم تقویت بشه دیگه ؟؟!!!
چه راه هایی هست که من سطح زبانم رو تقویت کنم ؟؟؟!!!
اینم که قبلا گفتم الانم باز میگم من واقعا علاقه دارم که انگلیسی رو یاد بگیرم یعنی اون پشتکاری رو که باید داشته باشمو دارم .....:5:
اگه ممکنه راهنماییم کنید ......
من الان سطح زبانم توی حد پیشدانشگاهیه شایدم یه خورده فراتر (یه خورده ها :31:)
اینم بگم توی لیسنینگ در کل واقعا ضعیفم ..... نمیدنم شاید به خاطر ضعف دایره ی لغاتم باشه ولی در کل مخصوصا لحجه ی آمریکایی رو خیلی سخت متوجه میشم :13:...... ولی خوب لیسنینگم توی پیش هیچ مشکلی نداره یعنی وقتی معلم داره درسو توضیح میده به انگلیسی کامل متوجه میشم .....:20:
ولی ریدینگم توی مطالب کتاب پیش عالیه یعنی همشو بدون هیچ مشکلی درک میکنم ولی توی مطالب دیگه به خاطر ضعف دایره ی لغات ریندینگم زیاد جالب نیست ولی باز یه چیزایی می فهمم (در کل بدک نیست :8:).....
توی گرامر هم متوسط هستم :27: (متوسط متمایل به ضعیف البته :13:) .... ( گرامرم در حد کتاب پیشه ) البته اینم بگم در کل توی گرامر ضعیفم .....
دایره ی لغاتم هم توی همون سطح پیش دانشگاهیه (شایدم یه خورده بیشتر :31: ) ....
دستت درد نکنه ... بهم گفتن ... همینی که تو گفتی رو گفتن منتها به صورت علمی تر .... House فیزیکیه ... Home غیر فزیکیه ( چی می گین بهش ؟! عاطفی میشه ؟! من فارسیم نمیاد :27:)نقل قول:
a house is made by bricks but a home by love
اين يعني شما فراتر از چيزي كه يادگرفتي از خودت انتظار writing ياspeaking داري.و متاسفانه اگه عادت بشه خيلي ناجوره.تو روش تدريسهاي قديمي مثل headway اين روش تقريبا وجود داشت. ولي تو روش communicative كه فعلا غالبه شما اول مكالمه بعد vocab و گرامر و listening مربوط به درس رو كار مي كنيد و بعد در همون حد مي نويسي يا صحبت مي كني.مثلا unit در مورد شكل ظاهري افراده موقعي كه مي خواي خودت رو شرح بدي اينقدر در اين مورد تو اون فصل تمرين كردي كه به فارسي فكر مي كني من مي خوام خودم رو توصيف كنم بعد كلمات انگليسي كه روش تمرين شده خود به خود مي ياد تو ذهنت و تبديل به جمله مي شه.نقل قول:
بهترين تمرين واسه جمله سازي گرامره ولي بازم مي تونه منجر به همين عادت بشه.
من نمیخوام همچین اتفاقی بیوفته ... باید چکار کنم ... ؟نقل قول:
ولي بازم مي تونه منجر به همين عادت بشه.
وقتی میخوام یه چیزی به انگلیسی بگم (چیزای که یکم پیچیده و طولانی باشه) هنگ میکنم ، با اینکه اکثر کلماتی که قراره بکار ببرم رو بلدم .... باید فارسیشو ببینم یا تو ذهنم بگم ، بعد تبدیلش کنم ....
الان باید طبق روشی که گفتید عمل کنم ...؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدید ...
thx
ببين اين چيزي كه من مي گم رو نمي شه به تنهايي انجام داد يعني حتما نياز به حضور در يك كلاس آموزشگاهي خوب كه از يه كورس بوك خوب استفاده مي كنه داري.بايد قبول كنيم كه مولفي كه مي ياد براي يه ناشر معتبر و براي يادگيري زبان دوم كتاب تاليف مي كنه طبق يه طرح اين كارو انجام مي ده كه ثمره چندين سال زحمت و تدريس در گوشه و كنار دنياست.اينكه ما بخوايم به عنوان يه مبتدي (منظورم شما نيستيد به طور كلي عرض مي كنم) براي خودمون بگيم چون من اين تيپي حال مي كنم پس اينجوري پيش برم نتيجه بخش نيست.حالا بحث آموزشگاه ها كاملا جداست اونم بايد بررسي بشه ببيني كدوم درست و حسابيه.نقل قول:
ايول ... پس اينطوريه ... خوب شد مطلع ام کرديد :31:نقل قول:
ببين اين چيزي كه من مي گم رو نمي شه به تنهايي انجام داد يعني حتما نياز به حضور در يك كلاس آموزشگاهي خوب كه از يه كورس بوك خوب استفاده مي كنه داري.بايد قبول كنيم كه مولفي كه مي ياد براي يه ناشر معتبر و براي يادگيري زبان دوم كتاب تاليف مي كنه طبق يه طرح اين كارو انجام مي ده كه ثمره چندين سال زحمت و تدريس در گوشه و كنار دنياست.اينكه ما بخوايم به عنوان يه مبتدي (منظورم شما نيستيد به طور كلي عرض مي كنم) براي خودمون بگيم چون من اين تيپي حال مي كنم پس اينجوري پيش برم نتيجه بخش نيست.حالا بحث آموزشگاه ها كاملا جداست اونم بايد بررسي بشه ببيني كدوم درست و حسابيه.
خب کدوم کتاب براي آموزش استاندار تره ... ؟ من ميخوام کلاس برم .... اينترچنج ... head away .... يا ؟نقل قول:
ا نياز به حضور در يك كلاس آموزشگاهي خوب كه از يه كورس بوك خوب استفاده مي كنه
من فکر کردم self-study هم شايد بشه .... آخه من فقط کلاس نميخوام برم ، خودمم ميخوام يه کارايي بکنم ... چون وقتم کاملا آزاده ....
اينو ديگه بايد بذاري به عهده آموزشگاهي كه انتخاب مي كني.نمي دونم تو ايران چرا اينجوريه من مي خوام فلان كورس رو كار كنم پس مي رم فلان آموزشگاه.مهمترين چيز انتخاب يه آموزشگاه درست و حسابيه.ببين من يه مثال برات بزنم.تو خيلي از آموزشگاه طرز فكري كه به شاگرد منتقل مي شه اينه كه listening يه ديكته است و از از شاگرد مي خوان كه متن فايل صوتي رو كه مي شنوه بنويسه در حالي كه هدف از طراحي اون listening جواب دادن به چند تا سوال ساده yes/no،t/f ويا short answer هستش.خود آموزشگاه از منبع آموزشي خيلي مهم تره.نقل قول:
خب کدوم کتاب براي آموزش استاندار تره ... ؟ من ميخوام کلاس برم .... اينترچنج ... head away .... يا ؟
اين خيلي خوبه مي توني از استاد يا سوپروايرت براي كارهاي اضافي راهنمايي بگيرينقل قول:
من فکر کردم self-study هم شايد بشه .... آخه من فقط کلاس نميخوام برم ، خودمم ميخوام يه کارايي بکنم ... چون وقتم کاملا آزاده
با توجه به شناختی که از شما دارم، دیدن انیمیشن و حتی کار کردن روی لغت ها و فریزهاش را بهتون پیشنهاد میکنم...نقل قول:
من فکر کردم self-study هم شايد بشه .... آخه من فقط کلاس نميخوام برم ، خودمم ميخوام يه کارايي بکنم ... چون وقتم کاملا آزاده ....
در کنارش با توجه به سطحتون شروع به خوندن کتاب های داستان(Short Story ) البته استیج نسبتا آسونش را...
در کنار اینها حتما grammar in use سطح elementary را هم کار کنید...
IMHO ... من یه بار که چک کردم به نظرم سطحش بالاتر از متوسط بود ... یعنی حداقل با یکی دوتا از دوستانی که سطحشون پیش خودم متوسط بود (متوسط یعنی که بتونه مثلا 70-80 درصد یه فیلم معمولی با زیرنویس رو بفهمه به نظر من) با اکثر لغات آشنا نبودن ...نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اینک "چرا 504 لغت ؟ " ... (حالا اگه مثلا 604 تا بود ، می پرسیدی ، چرا 604 لغت ؟ --- شوخی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
همونی که تاپ ناچ گفت واقعا درسته ... شما نباید از خودت جلو بیفتی ... باید براساس سطحت حرکت کنی ... من احساس می کنم (جسارتا- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یه مقداری زوده که شما بتونی دقیقا هر چیزی که بخوای رو به انگلیسی بگی ...نقل قول:
خب ... واقعا دارم حال میکنم .... جدی میگم ... :31:
ایول .... دم تک تکتون گرم .... واقعا دارم استفاده میکنم از مطالب خوبتون ....
خسته نباشید .... :31:
منظورتون از فریز چیه؟ من خیلی با این اصطلاحات زبانی آشنایی ندارم ... مثلا سیلاب هم نمیدونم چیه :31:نقل قول:
دیدن انیمیشن و حتی کار کردن روی لغت ها و فریزهاش را بهتون پیشنهاد میکنم
خودتون یه کتابه باحال ، سراغ ندارید؟ که داستاناش جذاب باشن ... (گرچه هرچی گیرم بیاد میخوام بخونم) :31:نقل قول:
سطحتون شروع به خوندن کتاب های داستان(Short Story ) البته استیج نسبتا آسون
امروز میخواستم بخرمش .... ولی advance ش رو ... خوب شد گفتید elementary ....نقل قول:
در کنار اینها حتما grammar in use سطح elementary را هم کار کنید...
:31:
فعلا یاعلی
نقل قول:: phrase
.a sequence of two or more words arranged in a grammatical construction and acting as a unit in a sentence
عبارت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظورتون از فریز چیه؟ من خیلی با این اصطلاحات زبانی آشنایی ندارم ... مثلا سیلاب هم نمیدونم چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خودتون یه کتابه باحال ، سراغ ندارید؟ که داستاناش جذاب باشن ... (گرچه هرچی گیرم بیاد میخوام بخون
بهترین short story هایی که من خوندم: Pride n prejudice که فیلمش هم هست از Jane auston و رمانتیک هست داستان...
Sherlok holmes که خودش از چندتا داستان کوتاهتر تشکیل شده و جناییه
gone with the wind
البته من بعی از این کتابها کاملش را هم خوندم، الان دقیق یادم نمیاد short story هاشون قوی بود یا نه...ولی به هر حال با خوندن این کتابها تا حدی به شکل ناخودآگاه با قواعد زبان و کاربرد درستشون آشنا میشید.
الان Oliver twist یادم اومد که واقعا خوشم اومده بود...
کسی جواب ما رو نمیده ؟؟!!!نقل قول:
جواب که تو همون پست بود ،هر کسی خودش را بهتر از همه میشناسه، اگر مطمئنی که پشتکار داری و میتونی خودت بخونی خب کلاس نرو، ولی اگه نیاز داری هم تو یک محیطی نسبتا انگلیسی زبان باشی و هم اینکه به زور نیاز داری تا بشینی پای درس و مشق خب برو...نقل قول:
پس یعنی اینکه باید حتما کلاس برم تا سطح زبانم تقویت بشه دیگه ؟؟!!!
چه راه هایی هست که من سطح زبانم رو تقویت کنم ؟؟؟!!!
اینم که قبلا گفتم الانم باز میگم من واقعا علاقه دارم که انگلیسی رو یاد بگیرم یعنی اون پشتکاری رو که باید داشته باشمو دارم ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ممکنه راهنماییم کنید ......
من الان سطح زبانم توی حد پیشدانشگاهیه شایدم یه خورده فراتر (یه خورده ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اینم بگم توی لیسنینگ واقعا ضعیفم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......
ولی ریدینگم خوبه (بدک نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).....
توی گرامر هم متوسط هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (متوسط متمایل به ضعیف البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ....
دایره ی لغاتم هم توی همون سطح پیش دانشگاهیه (شایدم یه خورده بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ....
ممکنه کلاس رفتن زیاد موثر نباشه ولی مطمئن باش ضرر هم نمیکنی ، با توجه به این علاقه ای که شما ازش حرف میزنی مطمئن باش کلاس خیلی زیاد میتونه کمکت کنه چون شرط اول در شرکت در یک کلاس انگلیسی علاقه است و بعد اراده و پشتکار...
دستت درد نکنه پس کلاس برم بهتره !!:46::11:نقل قول:
حالا با اون چیزایی که توی پست 875 در موردم هست ( ویرایشش کردم :31:) چطور میتونم انگلیسیمو بدون کلاس تقویت کنم ؟؟؟؟
اینم باز به خودت بستگی داره، اینکه بیشتر به چی علاقه داری...نقل قول:
من اگر جای تو بودم، خب اول شاید با یک سی دی آموزشی شروع میکردم که از پایه کمکم کنه...
کم کم به طرف گرامر و کتابی مثل grammar in use(elemantary) میرفتم، البته خیلی روش وقت نمیزاشتم ...
short story در سطح مقدماتی میخوندم...
یه نگاهی به چندتا از این کتابهای لغت مثل: english vocabulary in use سطح elementary میزدم
و در کنار همه ی اینها رو فیلمها کار میکردم، از انیمیشن شروع میکردم. اول فیلم را ببین و تفریح کن. دومین بار روش دقت بیشتری کن، قواعدی که بکار میبرن را با قواعدی که خودت میخونی مطابق کن و لغت ها و عبارتهای جدید را بنویس و...
در کنار همه ی اینها میتونی از خلاقیت خودت و اون راهی که فکر میکنی موفق میشی را انتخاب کنی و پیش بری:10:
سلام sepid12ir... ببین اسم دقیق و انتشاراتش رو میتونی بگی ؟نقل قول:
من کتاب گرامر آذر را هم خوندم
ty
یکی از دوستان میگفت گرامر با ترجمه نخر .... این ترجمه داره ؟ این grammer in use elemntary بهتره یا همونی که شما گفتید ؟ خیلی ها از grammer in use هم اینجا هم بیرون تعریفشو میکنن
در کل که باید گرامر رو تو کاربرد یادگرفت ولی بعضی موقع ها که سوال پیش میاد ، باید یه نگاه بهش انداخت
:31:نقل قول:
به قولی SCYTHE به جاش، کتاب داستان بخونید، مقاله مورد علاقتون را بخونید، فیلم ببینید، به برنامه های انگلیسی زبون توجه کنید، به نظر من این خیلی موثرتره تا بیاید و کتابهای گرامری را مطالعه کنید و بگید مثلا فعل های کمکی اینها هستند و جاشون هم اینجاست و کاربردشون هم اینه! واقعا سخت میشه
نه کتاب گرامر آذر ترجمه نداره. ولی حدودا 300 صفحه است و کلی هم تمرین داره برا همین به نظر من خیلی خسته کننده بشه برا کسی که خودش بخواد بخونه. ولی نکته هایی که تو کتاب بهش اشاره شده بود واقعا عالی بود.نقل قول:
هر دوش خوبه، ولی خب grammar in use(elementary) چون که شما در سطح نسبتا ابتدایی هستی، گرامر آذر تنها چند چپتر اولش سطحیه بعد سخت میشه.
دقیقا:10:نقل قول:
در کل که باید گرامر رو تو کاربرد یادگرفت ولی بعضی موقع ها که سوال پیش میاد ، باید یه نگاه بهش انداخت