اخرین قیمت این گوشی ؟
Printable View
اخرین قیمت این گوشی ؟
320 تومنو اينا
تا اينجا مثل اينكه صدا و دوربين اين گوشي خيلي برجسته هستن . كه من هم دقيقا همين رو ميخوام . صداش تو هدفون عالي باشه ( چه بلندي صدا چه كيفيت )
و عكسهاش هم جوري باشه كه كسي فكر نكنه با يه گوشي عكس گرفتي !!! آيا اينطوره ؟؟؟؟!!!!!!!!!!
آخرين فريم ويرش چيه ؟؟؟
بهترين فريم ويرش براي عكاسي چيه ؟؟؟؟؟
بدجوري رفته رو مخم اين گوشي رو بگيرم !!!
در ضمن رم 4 گيگ M2 چنده الان تو بازار ؟؟؟؟
آقا من اين گوشي رو ميخوام بخرم حتما بايد 4 روز بگذره تا جواب بدين !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
در مورد باطري چي ؟؟؟؟ من تنها نگرانيم بابت باطريه كه اصل نباشه !! اونو چه جوري بشناسم اصل بودنشو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این روشی که میگم فکر کنم درست باشه و برای تشخیص باطری اصل هستش بازم استادید راهنمایی کنن
روی باطری اونجایی که به گوشی وصل میشه اون سه تیکه مس سمت راستش یه کاغذ سفید هستش اگه با زبونت یه خورده خیسش کنی باید رنگش قرمز بشه اگه قرمز شد باطری اصله در ضمن باطری های تقلبی یه رو زهم شارژ نگه نمیدارن حتی اگه ازشون استفاده نکنی
این روش رو مطمئن نیستم که درست یا نه
ممنون . من الان از جمهوري ميام . فقط يه مغازه اونهم تو علائ الدين مشكي داشت 335 ميداد .
ولي يه نفر يه چيزي بهم گفت كه خيلي شك كردم : گفت اگه مشكي هم پيدا بشه Refresh شده ست مواظب باش ممكنه قابش رو عوض كرده باشن !!!!
يكي ديگه هم ميگفت اصلا هر جوري قاب رو عوض كنن معلوم ميشه . البته ايني كه ديدم رو صفحه و درپوش لنزش كاور پلاستيكي داشت و هرچي سعي كردم اثري از اينكه قابش تعويضي باشه ببينم هيچي پيدا نكردم . كي پدش هم كه مشكي و نو بود .
برام عجيبه ناپديد شده تو بازار رنگ مشكيش !!!!
به نظر شما چي كار كنم ؟؟؟ برم همونو بگيرم يا صبر كنم ؟؟؟ ( هرچند معلوم نيست كه مشكيش اصلا بياد يا نه !! خيلي ها هم همينو ميگفتن تو جمهوري !! )
در مورد باطري هم كمك كنيد . ممنون .
در ضمن دوستاني كه مشكيش رو گرفتن ميشه يه عكس از جعبه و متعلقاتش بذارن ؟؟؟ رنگ جعبه ش مشكي مگه نيست ؟؟؟
ممنون . فقط زود جواب بديد تصميممو بگيرم .
سلام دوست عزیزنقل قول:
من این گوشی رو داشتم البته رنگ طلایی.
فکر کنم جلد اصل حالت مخملی داره مثل k800 و از غیر اصل میشه تشخیص داد از روی لگوی خود سونی.
باطریش هم من که زیاد عکس مینداختم و آهنگ گوش می کردم 3-4 روزی دووم میاورد.
اگر سوالی داشتی درخدمتم:11:
جلدش كه دقيقا حالت مخملي رو داره !!
در مورد refresh بودن چي ؟؟؟؟؟
باطري رو نميشه با نگاه كردن فهميد ؟؟؟؟؟
در ضمن بهترين فيرم ويرc905 ( ازلحاظ دوربين و صدا ) كدومه ؟؟؟؟؟؟
اگه میخوای خیالت راحت باشه و مطمئن باشی که گوشی و باتریش اصلیه بهتره با گارانتی اصلی پارس سیتادل یا پارس کامتل بخری
یه سری گارانتی ها با نامهای مشابه مثلا پارس کامتل اراتل یا پارس کامتل نوین یا ... هم هستن که یک کلمه اضافه تر یا کمتر دارن که اونها اصلی نیستن
یک مغازه کنار علاءالدین (درب جمهوری) هست که نمایندگی سیتادل هستش ولی دقیقا نمیدونم که سیتادل هست یا پارس سیتادل
امارشو بگیر اگه پارس سیتادل بود اصلیه
چند سال قبل یه w810 با گارانتی نوین خریدم که اسپیکرش خش خش میکرد ولی دوستم با پارس سیتادل خرید و اصلا خش خش نداشت گارانتی های متفرقه دیگه هم همشون خش خش میکردن.از اون موقع پشت دستمو داغ کردم که گوشی با گارنتی متفرقه نخرم
گارانتی های اصلی فقط شامل دو کلمه هستن نه کمتر نه بیشتر:
پارس +کامتل یا پارس +سیتادل
در ضمن گوشیهای با گارانتی اصلی همگی جعبشون پلمپ شده هست و اگه فروشنده بهت گفت فقط یه دونه داریم که اونم پشت ویترینه بدون که اصلی نیست
آقا من كه امروز رفتم بخرم اولا مشكيش گير نمياد !!! اگر هم باشه 20 تومن گرونتر .
دوما از 315 هست تا 355 تومن !!!!
سوما همه جا ميگن بايد برنامه رو بريزيم بدون برنامه گوشي رو نميديم (پدر سوخته بازيهاي اهالي جمهوري ) !!!!!!!!!!!!!! كه با برنامه 15 تومن مياد روي گوشي . مثلا 340 قيمت گوشي 15 هم برنامه كه ميشه 355 !!!!!
حالا دوستان رنگ مشكي اين گوشي رو اگه اين اواخر خريدن چند خريدن ؟؟؟ از كجا ؟؟؟ ( به ما هم آدرس بديد ) از لحاظ باطري و لوازم مطمئن باشه .
در ضمن من 3 روزه ميپرسم بهترين فيرم وير اين گوشي براي عكس و صدا چيه ؟؟؟؟؟؟
شماره تلفن از پارس كامتل يا پارس سيتادل نداريد ؟؟؟؟؟
نميشه رفت از همينها خريد ؟؟؟؟؟؟؟( به جمهوري كه اصلا نميشه اطمينان كرد )
كدي هست كه بشه به گوشي داد كه ببينيم گوشي كاركرده ست يا آكبنده ؟؟؟؟
كابل tv تداشت پكش !!!! در ضمن يه عكس از آداپتورتون بذاريد ببينم اصليش چه جوريه ؟؟؟
و به نظرتون اگه صبر كنم مشكيش مياد يا ناياب ميمونه ؟؟؟؟ الان كه تقريبا نايابه !!!!!!
شارژ اوليه باطريش چند ساعت بايد باشه ؟؟؟؟ يكي ميگفت بذار شارژش كامل تمام بشه بعد بزن به شارژ اونهم 6 ساعت .
خواهش ميكنم زود جوابمو بديد .
بابا چرا اين تاپيك اينجوريه ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
كسي نيست درست و حسابي جواب ما روبده ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
كسي نميخواد يه سري به اين تاپيك بزنه سوالهاي مارو جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبه ميگين اگه سوالي داشتيد ما در خدمتيم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شرمنده اینترنتم قطع بودنقل قول:
نه دوسن عزیز طلایش گرونتره من قیمت دارم.
قیمتش هم ربطی بجز رنگ نداره که بالا و پایین باشه در ضمن ریختن برنامه همش الکیه به قول معروف پوله زوره:31:.
بهترین فریمورش هم اسمش نمی دونم ولی درکل هرچی جدید باشه(از نظر آپ دیت)بهتره
درضمن تو پکش کابل tvنیست.اون زمون که من خریدم یه مموری 8گیگ همراش بود.
اینجور که دوستان میگن تو شهرستان نمیشه به فروشنده ها اطمینان کرد.ولی از اینجا که من خریدم پکش کامل کامل بود.
بازم شرمنده که دیر جواب دادم.
آقا من هم اين گوشي رو خريدم .340 تومن. 2گيگ هم رم داره كه نصفش رو پر كردم ولي سرعتش خيلي خوبه .sandisk. ديشب 6 ساعتي زدم به شارژ . فول شد . حدودا 2 ساعت و نيم باهاش آهنگ گوش دادم و دوستان هم كلي زيرو روش كردن . چندتا هم اس ام اس دادم باهاش الان كه ساعت 12:30 شبه 55% شارژ داره . كلا 12 ساعته كه گوشي رو فعال كردم . از نظر باطري چطوره ؟؟؟؟؟
در ضمن يك سري تم هست كه شكل آيكونهاي منو رو هم عوض ميكنه ( البته خودش هم داره يه دونه ) . اگه از اين تمها داريد براي c905 داريد و ازش استفاده ميكنيد همينجا برام بذاريد . ممنون ميشم .
اون تمها منوش فلش هست که باید تو فایل سیستمی گوشی باشه ... منوی فلش و تمش رو اینجا میتونی دانلود کنی :
یه چند وقتیه سایت رو انگولک کردن درست نشون نمیده ولی دانلود میشه ..کد:http://semcblog.com/downloads/flash-menus/
باید فایل منوی فلش رو بریزی تو فایلهای سیستمی گوشی با برنامه a2 uploader
بعد تم رو انتقال میدی به مموری کارت و اجراش میکنی اونوقت منوش عوض میشه .
دوست عزيز اينجا كه من فايلي براي دانلود نديدم .
طرز كارش رو هم ميگيد با هر چي كه ميخواد ؟؟؟
تو خود گوشيم 2 تا از اين تمها هست من تمهاي قشنگتري ميخوام اگه خودتون داريد برام همينجا آپ كنيد ممنون .
يعني همون فايلهايي كه اسمش swf هست ؟؟؟ تو هر تم مثل اينكه 2 تا از اين فايلها هست . چند تا تم دارم . اونها رو بايد انتقال بدم ؟؟؟؟ آدرس مشخصي داره تو خود گوشي ؟؟؟
آقا كار خطرناكي كه نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
اون فایلهای swf منو فلشه دیگه ..تو تم نیست باید خودت بریزی تو گوشی .. کمپانی پیشفرض دو سه تا میریزه تو گوشی ... و تم هم اونها رو آدرس دهی میکنه .. چطور نشون نمیده این مثلا برا w995 هست :
این برای c901 :کد:http://semcblog.com/downloads/flash-menus/W995/CircaDesktop.swf
البته تو این لینک بری بهتره تم هاشونم هست :کد:http://semcblog.com/downloads/flash-menus/C901/Peach_desktop.swf
با برنامه a2uploader باید بریزی تو یه مسیری در گوشی الان بهت میگم.کد:http://semcblog.com/downloads/content/
تو كدوم مسير ؟؟؟؟
منتظريم .
در ضمن مثل بعضي از گوشيهاي سوني اريكسون نميشه آيكونهاي باطري و آنتن رو هم تو اين گوشي تغيير داد ؟؟؟؟
اگه ميشه چه جوري ؟؟؟ هر چي ميخواد بذاريد .
ممنون . فقط يه كم زود جواب بديد .
آها من اصلا یادم رفته بود :دی خوب ادامه میدیم :
باید اینارو دانلود کنی :
a2aploader آخرین ورژن است :
یه فایل ggsetup-2.2.0.1.exe همچین اسمایی هست نصب کنید ...که کارش نصب درایور usb flash هست که شما بتونی با کابل خود گوشی ..گوشی رو فلش کنی ..کد:http://rapidshare.com/files/244058808/a2uploader.rar
اینارو که گرفتی همه رو از حالت زیپ خارج میکنی.... گوشی تا تا ته فول شارژ میکنی (لازم نیست تا ته شارژ کنی ولی بهر حال اینقدر شارژ داشته باشه که وسط کار خاموش نشه مثلا 30 درصد ).. برنامه a2aploader رو باز میکنی و سمت راستش چند تا دکمست ..
اول فایل رو که دانلود کردید آنتی ویروس بهش گیر میده (ماله من نود 32) ولی چیزی نیست .. موقع کار باهاش آنتی ویروس رو غیر فعال کنید وگرنه پاکش میکنه ..یه فایل دیگه همراه برنامه هست که باید اول نصب کنید اسمش :ggsetup-2.2.0.1.exe هست اول اونو نصب کنید بعد برنامه رو اجرا کنید ..یه همچین پنجره ای باز میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.gigaimage.com/images/tvusv4i51ln01cb3cdlq.jpg
نقل قول:
برای دسترسی به فایلهای سیستمی گوشی :
گوشی رو خاموش میکنید و (برای احتیاط سیم کارت و مموری رو در میارید و باطری رو جا میزنید ) دکمه file system tools رو میزنید بعد طبق دستوراته برنامه (همون نگه داشتن کلید c , و وصل کردنه کابل usb) تو سه سوت فایلهای سیستمی براتون باز میشه مثله پنجره زیر :
که فولدر های مختلف رو نشون میده .. تو ifs بعد setting کلیه درایور های صدا و دوربین و ... گوشی هست میتونید عوض کنید... تو قسمت tpa بعد preset بعد system بعد desktop بعد flash میتونید منوهای فلش بریزید و حالشو ببرید (این مسیرها رو من از حفظ میگم ممکنه توش خطا باشه بعدا سوال داشتید بپرسید )کد:http://www.gigaimage.com/images/o4ocyz7b3izqw9pw5py.jpg
فقط یادتون باشه بعد از تغییرات در فایلهای سیستمی در آخر حتما دکه قرمزه shutdown fs manager رو بزنید تا اتصال قطع شه و برنامه بنویسه ready !بعد میتونید گوشی رو از کابل جدا کنید..
دکمه write script برای نصب پچ هست ... پچ های مربوط به ورژن فریمورتون رو دانلود کنید با پسوند vkp تو کادر misc file لود کنید و write script رو بزنید و طبق دستوراته برنامه گوشی رو وصل کنید ..
برای نصب پچ برنامه یه بار گوشی رو وصل میکنید وسطش میگه کابل رو جدا کنید باتری رو از گوشی در بیارید دوباره جا بزنید و دکمه ready رو کلیک کنید بعد دوباره کلید c رو نگه دارید و کابل رو وصل کنید.
دکمه identify برای شناساییه ورژن فریمور گوشی ..imei و phone lock گوشی به کار میرود..
دکمه فلش برای فلش کردن گوشی هست وقتی خراب گوشی خراب شه با این میشه فلشش کرد تا درست شه .
فایلهایی که میخواین تو فولدر های سیستمی گوشی کپی کنید باید از حالت زیپ خارج کنید ..بعد بکشید بیارید تو پنجره برنامه جایی که فولدر بازه .. یعنی از پنجره فولدر هاوی فایلها تو کامپیوترتون فایلها رو سلکت کنین بعد درگشون کنید تو پرنجه برنامه جایی که فولدر سیستمی مورد نظر بازه دراپشون کنید !
شما اول میرید تو مسیری که برای منوهای فلش هست یعنی این مسیر اگه اشتباه نکنم (برای ورود به فولدر ها روش دابل کلید کنید )
tpa>preset>system>desktop>flash
بعد باید یه فایل منوی پیش فرض خود گوشی با پسوند swf اون تو باشه .. اونوقت فایلهای منوی swf خودتون رو (که دانلود و آنزیپ 9 کردید سلکت آل میکنید و میگیرید میارید میندازید تو فولدر flash یعنی درگ و دراپشون میکنید .
فقط یادتون باشه بعد از تغییرات در فایلهای سیستمی در آخر حتما دکه قرمزه shutdown fs manager رو بزنید تا اتصال قطع شه و برنامه بنویسه ready !بعد میتونید گوشی رو از کابل جدا کنید..
فقط یادتون باشه هر تمی از منوی مخصوص خودش استفاده میکنه ..تم رو باید انتقال بدید به مموری و گوشی رو روشن کنید و اجراش کنید.. توی تم یه فایل با پسوند xls هست که میتونید اونو ادیت کنید که منوی مورد استفاده تم رو عوض کنید .. که قصه اش درازه !!!! شما همین تم های اورجینال گوشیها رو بگیرید .
این کارو از چند راه میشه انجام داد .1- با نصب یه پچ انجام میشه به اسم sysgfx که باید مخصوص همون گوشی و ورژن فریمورش باشه اونقت میشه همه آیکونهای گوشی رو انگولک کرد باهاش یعنی عوض کرد .. همه آیکون ها و شکلهایی که تو گوشی به کار رفتهنقل قول:
در ضمن مثل بعضي از گوشيهاي سوني اريكسون نميشه آيكونهاي باطري و آنتن رو هم تو اين گوشي تغيير داد ؟؟؟؟
اگه ميشه چه جوري ؟؟؟ هر چي ميخواد بذاريد .
2. یه سری پچ هم هستند تک کاره .. یعنی یکی رنگ آنت رو عوض میکنه یکی رنگ باتری رو عوض میکنه و ...
نکته : پچ ها حتما باید با گوشی سازگار باشن یعنی پچی باشه که برای c905 و ورژن فریمورش نوشته شده باشه .. شما باید چک کنید ببینید ورژن فریمورتون چیه ( با همون کلید identify برنامه )
نکته 2 : من خبر ندارم همچین پچ هایی برای c905 نوشته شده یا نه .. میتونید تو گوگل سرچ کنید یا به سایت topsony.com مراجعه کنید که مرجعی از پچها و فریمورها و درایور های گوشیهای سونی اریکسون هست !
توضیحات کامل بود ؟ :دی
نقل قول:
این کارو از چند راه میشه انجام داد .1- با نصب یه پچ انجام میشه به اسم sysgfx که باید مخصوص همون گوشی و ورژن فریمورش باشه اونقت میشه همه آیکونهای گوشی رو انگولک کرد باهاش یعنی عوض کرد .. همه آیکون ها و شکلهایی که تو گوشی به کار رفته
2. یه سری پچ هم هستند تک کاره .. یعنی یکی رنگ آنت رو عوض میکنه یکی رنگ باتری رو عوض میکنه و ...
نکته : پچ ها حتما باید با گوشی سازگار باشن یعنی پچی باشه که برای c905 و ورژن فریمورش نوشته شده باشه .. شما باید چک کنید ببینید ورژن فریمورتون چیه ( با همون کلید identify برنامه )
نکته 2 : من خبر ندارم همچین پچ هایی برای c905 نوشته شده یا نه .. میتونید تو گوگل سرچ کنید یا به سایت topsony.com مراجعه کنید که مرجعی از پچها و فریمورها و درایور های گوشیهای سونی اریکسون هست !
توضیحات کامل بود ؟
اگه C905 هم جزوه گوشی های A2 باشه بدونه پچ میشه تمام اکون هاش رو عوض کرد البته اگه اشتباه نکنم چون من ایکون های K850 رو بدونه پچ عوض کردم و فقط کافیه اون ایکون ها رو تو یه جایی که الان ادرش یادم نیست کپی بعد اکون ها عوض میشه ولی C905 رو نمیدونم که احتمالا اونم همین طوری باشه
نقل قول:
گه C905 هم جزوه گوشی های A2 باشه بدونه پچ میشه تمام اکون هاش رو عوض کرد البته اگه اشتباه نکنم چون من ایکون های K850 رو بدونه پچ عوض کردم و فقط کافیه اون ایکون ها رو تو یه جایی که الان ادرش یادم نیست کپی بعد اکون ها عوض میشه ولی C905 رو نمیدونم که احتمالا اونم همین طوری باشه
C905 که حتما جزء A2 هست .. اون قدیما باید یه پچ نصب میکردی بعد آیکونها رو میریختی تو مموری کارت .. اگه بدون پچ هم میشه مسیرشو یادت اومد بگو دوستمون کارش راه بیوفته .
سلام حمید خوبی :دی
گوشی C905 گوشی سری گوشی های A2 هست و خیلی راحت هم میشه منو و...... عوض کرد شما فقط نیاز به یک برنامه به نام a2 uploader دارید که تو بخش هک هست اینم لینک کلوبش
تو تایپیکش یه دوری بزنید همه چی دستتون میاد راحتهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=273117
وقتی وارد FS با اون برنامه شدید می تونید یه پوشه تو میسر Tpa/preset/system/icons این پوشه ایکونز وجود نداره اونجا شما کلیک راست می کنید یه فولدر درست کنید
ایکون هاتون رو بریزید تموم می تونید ایکون های مخصوص گوشیتون رو هم از سایت های هک SE تهیه کنید
درود بر شما ! زنده ایم هنوز . شما خوبین ؟ بچه ها خوبن ؟ سلام برسونید :دی
چه خوب ! خودشم خیلی قشنگ :دینقل قول:
وقتی وارد FS با اون برنامه شدید می تونید یه پوشه تو میسر Tpa/preset/system/icons این پوشه ایکونز وجود نداره اونجا شما کلیک راست می کنید یه فولدر درست کنید
یادش بخیر قدیما .
خب چند تا آيكون باطري و آنتن بذاريد اگه ممكنه و طريقه ريختنش رو هم بگيد اينجا .
ممنون ميشم .
قربونت حمید جون همه خوفن :31:نقل قول:
واقعا یادش بخیر اون موقع توحید هم بود که قبلا فروم یه صفای دیگه داشت :13:
الان هم صفا داره ها بعضی اوقات میام تو این تایپیک ها با این بروبچ نوکیا و....... کل کل می کنید کلی روحیم :دی عوض میشه
والا ایکون که به اون صورت نیست :دینقل قول:
ولی تادلت بخواد فلش منو هست رنگ بارنگ :31:
فعلا این مگاپک رو نصب کنید
راستی یه برنامه جاوا هست مسیرهای FS رو بهتون نشون میده انو نصب کنید مسیر ها رو سریع یاد میگیرید
С905 Acoustics + Menu + Theme + Font + Sidebar + Layout
یه PDF آموزشی برات گذاشتم دیگه راحت می تونید گوشیتون رو هک کنید +اون برنامه هم توشه
کد:http://www.fileden.com/files/2009/8/25/2554054/p30.zip
http://www.fileden.com/files/2009/8/25/2554054/C%20905%20new%20modpack_P30WORLD.COM.rar
بله واقعا اون زمان صفا و صمیمیت بین بچه ها بود الان همه به مادیات فکر میکنن :دینقل قول:
من که کل کل و گزاشتم کنار یه مشت سوسول موسول ریختن با هم کل کل میکنن :دی الان زمونه فرق کرده قدیم ما میگفتیم اس ای ! تا تهش وایمیستادیم ولی الان همه خائن سست عنصر شدن , یکی میگه اس ای بعد میره هیرو میخره یکی میگه نوکیا میره سامسونگ میخره .. جاسوس دو طرفست ! :دی اسمشو نمیخوام بگم ولی علی ریسره اسمش :دی
شاد باشید گل پسران :دی (به نقل از مصطفی خدا بیامرز )
آقا شما من برات چهار تا پست گزاشتم اینجا برای ریختن منوی فلش با آموزش و لینک برنامه .. اینا رو انجام بده خوب که بلد شدی برو سراغ کارهای دیگه .. لینکشم که داداش احمد برات گزاشت .نقل قول:
خب چند تا آيكون باطري و آنتن بذاريد اگه ممكنه و طريقه ريختنش رو هم بگيد اينجا .
ممنون ميشم .
ممنون دوستان . من اون فايل رو گرفتم و توضيحات رو خوندم . فعلا فقط ميخوام صفحه اصلي رو تغيير بدم به طوري كه مثل عكسش ساعت رو بياره وسط صفحه و تقويم رو ببره بالا زير آنتن .
و منوهاي فلش رو هم اجرا كنه . فقط فايلهاي llayout و swf رو تو مسيري كه گفته بريزم ؟؟؟؟؟
نقل قول:
eeeeeeee کل کل گذاشتی کنار :31: چه بهتر
بله ما که تا آخر پای حرفم هستیم کوتاهم نمیایم :31:
علی مگه دوباره برگشته :5:
Only SonyEricsson:20:
نقل قول:
خواهش می کنم بله SWF تو جای خودش لایوت هم توجای خوش فقط تم رو یادتون نره
یه برنامه هم واستون میزارم به راحتی می تونید دسکتاپ گوشیتون رو تغییر بدید وبعد بعد فایل رو تو پوشه لایوت بریزید
راستی این برنامه برای اجرا شدن به Net Framework. 2 نیاز داره
راستی فلش منو های که دانلود می کنید حتما باید ورژن فلش لایتش (FL( 2.1 باشه
کد:http://www.fileden.com/files/2009/8/25/2554054/SELG%20v0.1_P30WORLD.COM.rar
آقا من وقتي ميرم تو قسمت system info وقتي روي اون slider count ميرم هميشه عدد صفر رو زده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ميخوام بدونم چرا تعداد باز و بسته شدن رو نميشماره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تنضيمات خاصي داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كسي نيست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز واسه منم نميشمره... فك نكنم كار كنه اصلا
كسي از دوستان بازم هست امتحان كرده باشه ببينه چه جورياست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درود.دوستان گوشی من مشکلش اینه که با ایرانسل کانکت نمیشه .با همراه اول ir-mci هیچ مشکلی ندارم اما نمیدونم چرا شبکه ایرانسل رو پیدا نمیکنه.کسی اطلاعی داره باید چکارش کنم ایا مشکل نرم افزاریه؟ فریمور گوشی R1BA034 هست.در ضمن گوشی من تشخیص لبخند (نه چهره) رو نداره.شنیدم که در فریمور جدیدتر بهش اضافه میشه اگه درسته ممکنه بگید چه فریموری رو باید استفاده کنم ؟با سپاس:11:
فکر نمی کنم مشکل از گوشی باشه از نظر آنتن ولی سیمکارتت رو روی یه گوشی دیگه امتحان کن ببیم چی میشه.نقل قول:
از نظر آپ دیت هم با update servis امتحان کن ببین برای گوشیت آپ دیت جدید اومده یا نه چون من هم آپ دیت کردم تشخیص لبخند اضافه شد
درود.قطعا از گوشیه چون سیمکارت ایرانسل رو گوشی دیگه ای که دارم کار میکنه.ضمنا اولی که گوشی رو خریدم تو مغازه امتحان کرد سالم.اومدم خونه سیمکارت خودم رو که انداختم دیدم همین مشکل انتنو داره بردم گفت چون سیمکارتت قدیمیه رو این جواب نمیده سیمکارت رو که ir-tci بود جدیدش کردم شد ir-mci که خوب جواب داد و مشکلی نداشتم تا این اواخر که ایرانسل انداختم روش دیدم ایرانسل رو هم مشکل داره و میزنه عدم دسترسی به شبکه.اینگاری فقط با ir-mci سالم کار میده.ممکنه بگید گوشی شما چه فریموری داره که تشخیص لبخند رو هم داره؟و ایا این فریمور فارسی هست یا نه؟اخه مال من چندین بار خواستم اپدیتش کنم پیغام میده که اخرین اپدیت رو گوشی هست و نیازی نداره .در حالی که تشخیص لبخند نداره و گوشی رو زمستون پارسال خریدم و یک ماه بعد هم دادم فاریسش کردند یعنی که سری اوله.:41:نقل قول:
در حال حاضر من این گوشی رو ندارم خیلی فقط پیش فروختم و X1 گرفتم.نقل قول:
من این گوشی رو همون اوایل که اومده بود گرفتم و فارسی هم داشت و نمیدونم چرا مال شما فارسی نداشته اگر جسارت نباشه شک دارم مال شما سری اول باشه.به هر حال شما یکار دیگه بکن با یه سیم کارت ایرانسل دیگه هم امتحان کن چون بعضی سیمکارتها مقاومت کمتری دارند و روی هر گوشی جواب نمیدن.:11:
آقا يه كم در مورد GPS توضيح ميديد ؟؟؟؟
وقتي وصل ميشم مكانم رو حوالي سعادت آباد ميزنه در صورتي كه با اونجا خيلي فاصله داريم !!!!!
با Google map خود گوشي وصل ميشم . نرم افزار ديگه اي هم هست كه دقيقا موقعيت مكاني خودم رو نشون بده .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه داره و دوستان رو c905 امتحان كردن اينجا برام بذارن . ممنون .
در ضمن با wayfinder چطوري بايد كار كنم ؟؟؟؟
gprs گوشيم رو هم فعال كردم در ضمن .
ممنون ميشم جوابمو بديد .