راستی حواست باشه منم یکی از دوستام لاک از انگلیس آورد و آنلاک کرد بعد که وصل کرد به آیتونز فهمیدن گوشی آنلاک شده لاکش کردن اونم هر کاری کرد دیگه نتونست آنلاکش کنه گفتن بهش باید پس بفرستی انگلیس تا اونجا پول بدی انلاک بشهنقل قول:
راستی حواست باشه منم یکی از دوستام لاک از انگلیس آورد و آنلاک کرد بعد که وصل کرد به آیتونز فهمیدن گوشی آنلاک شده لاکش کردن اونم هر کاری کرد دیگه نتونست آنلاکش کنه گفتن بهش باید پس بفرستی انگلیس تا اونجا پول بدی انلاک بشهنقل قول:
اگه مطمئن شدی که لاکه باید بری یه جایی که وایرلس داره سورس : repo666.ultrasn0w.com رو اد کنی و ultasn0w رو نصب کنی. اونوقت انتن داری و میتونی تماس بگیری.نقل قول:
وقتی سیدیا داری یعنی جیل شده :دی
این بلک واتر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ :18:
اتفاقا ورژن 3.1.2 خیلی راحت جیل میشه و آنلاک...
در مورد سوال بعدی هم اگه از کامپیوتر خودت ریختی نمیپره ولی اگه از کامپیوتر دیگه ای باشه اره میپره مگر اینکه از iphone pc suite استفاده کنی که خیلی به گوشیت ضربه میزنه... من یه چند روزی از iphone pc suite استفاده کردم گوشیم یه هم ریخت همه چیش از کار افتاد. از ما گفتن بود:10:
ویرایش :
برای تشخیص انلاک و لاک از اینجا کمک بگیر
برای جیل و آنلاک از تاپیک زیر (پست اول) کمک بگیر :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=418465
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=371648
داش پیام خیلی ممنون بابت جوابت
این بلک اسنو رو گفتم بلک واتر سوتی در کردم از خودم
فقط پیام جان من رفتم تو قسمت سادیا و پکیج ها رو دیدم هیچ کدوم از این برنامه های جیل روش نصب نبود به عنوان مثال بلک اسنو اسپرایت بود چب لود یادم نیست !! بعد همه برنامه ایی هم که روش نصبه همه فری هست حالا مطمئناً جیل هست دیگه ؟!
عزیز وقتی cydia داری یعنی گوشید جیل شدهنقل قول:
الان شما مشکلت چیه؟
آنتن نداری؟
نمیتونی بازی بریزی؟
بگو تا راحت تر راهنمایید کنم
نقل قول:
سلام
ممنون بابت وقتی که میزاری آره الان انتن ندارم میخواستم بدونم به غیر wifi میشه به روش دیگه ای این کارو کرد یا نه ؟!
بعد خدمتتون عرض کنم الان آخرین نسخه پی سی سوییت رو ریختم اخطار میده که گوشی شما جیل نشده !!!!:41:
به غیر از wifi با اینترنت سیم کارتت میتونی بری.
دلیل این هم که میگه جیل نیست اینه که شما برای استفاده از پی سی سوییت و ifunbox باید برنامه به نام (البته کامل یادم نیست) afc2.. رو از سدیا نصب کنی تا استفاده کنی.
خوب wifi نداری برنامه cyder رو دانلود کننقل قول:
البته توصیه میکنم یه جای Free wireless مثل پایتخت بری چون اینطوری راحتتر و کم دردسر تره
آخه پسر خوب لاکه وقتی سیم کارت میزاری مینویسه locked sim نمیه از سرویس گوشی استفاه کرد فکرکنم وگرنه مانعی نداشت با سیم کارت میزدمنقل قول:
در ضمن اقا پیام الان سادیا رو دارم فقط وایرلس ندارم که اون سورس رو ا کنم
اره به فکرم رسید برم پایتخت ولی زورم اومد بکوبم برم اونجا احتمالا فردا برم
سلام دوستان.:11:
یک مشکل برای باتری iPhone من به وجود امده.:5:
تا هفته ی پیش هفته ای یک بار شارژ می کردم اما الان که full شارژ می کنم صبح 80% شارژ داره !؟!؟!:41:
آیا اتفاقی براش افتاده ؟ :18:
آیا باتریش قابله تعویض هست؟:13:
امکاناتی که زیاد باتری مصرف میکنه رو خاموش کردی؟ مثل push و... اگه نکردی بگو تا توضیح بدم که چطوری عمر باتری رو بالاتر ببرینقل قول:
سلام...نقل قول:
منون می شم اگر توضیح بدید که دقیقاً چه باید بکنم...
و اینکه چه جوری می تونم در صد باتری رو کناره علامت باتری بالای صفحه ببینم ببینم؟
شما از cydia برنامه battery control رو بگیر همه کار میتونی باهاش بکنینقل قول:
اول از همه توی تنظیمات خود گوشی اگر موارد زیر رو تغییر بدی مصرف پایین میاد ولی نظر خودته و در مواقع نیاز میتونی استفاده هم بکنی من فقط میگم که بدونی چه چیزایی بیشتر باتری میخوره...نقل قول:
سلام...
منون می شم اگر توضیح بدید که دقیقاً چه باید بکنم...
و اینکه چه جوری می تونم در صد باتری رو کناره علامت باتری بالای صفحه ببینم ببینم؟
push notifications : mail,contacts,calender/fetch new data
general/brightness
ipod/eq
3g
general/location services
البته برنامه هایی مثل sb setting در سیدیا هم اگر نصب کرده باشی خیلی زود شارژ رو خالی میکنه
آیا بوسیله مرورگر Safari یا Opera در Ipod میتوان همه نوع فایل مانند exe یا avi یا zip از اینترنت دانلود کرد؟ اگر خیر، چه راهی برای این مورد وجود دارد؟
نقل قول:
بله با سافاری میشه و باید از سدیا نرم افزار سافاری دانلود منیجر و نصبش کنی.
شما علاوه بر safari که دوستمون گفتن میتونید از cydia یه برنامه به اسم adownload هست که بصورت resum دار میتونید دانلود کنیدنقل قول:
برای نمایش درصد باطری به مسیر زیر بروید:نقل قول:
setting/general/Usage/Battery percentage
البته فریمور 4 و تنها آیفون 4 و 3GS به طور قانونی چنین امکانی دارند البته واسه 3G هم با جیلبرک میشه راهش انداختنقل قول:
آقا من هر چی برنامه تو گوشیم می ریزم میام اجرا کنم crash می کنه میاد بیرون؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
برنامه ها هم همشون سالمه چون رو گوشی رفیقم همش run می شه!!!!!!!!!!!!!!
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
فریمور گوشی و مییگی چیه و با چه برنامه ای جیلیبریک کردی؟؟نقل قول:
فریمور 3.1.3-با اسپیریت جیل کردم؟!؟!؟!
فریمور گوشیم 3.1.3 ----با Spirit هم JailBreak کردم!!!!!!!!
PLZ HELP ME!!!!!!!!:42:
جون ایفوناتون یکی جواب منو بده!!!!!!!!
PPPPPPPPPPPLLLLLLLLLLLLLZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!
:41::41::41::17:
چاره ای جز ریستور دوباره نداری
دمت گرم!به 4.0.1 update کردم درست شد!!!:27:
آقایون راهی نیست با خود Itunes برنامه های crack شده ریخت تو گوشی حتما باید از pcsuite استفاده کرد؟؟؟؟
اگر appsync نصب کنی میتونی براحتی برنامه های کرکو نصب کنی با آیتونز.نقل قول:
سلام آیا اینجا کسی یه بنچ مارک از حافظه IPHONE گرفته ببینیم سرعت حافظش در چه حدیه؟
راهی نیست رو folder ها تو os4.0 رمز بزاریم؟؟؟؟؟
ببین این برنامه جواب میدهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5267530&postcount=88
این برنامه pandadaemon رو که بعد از اینکه گوشی رو به pcsuite وصل می کنی می ریزه تو گوشی رو نمی شه Uninstall کرد؟
واسه چی میخوای پاکش کنی؟اگه نباشه که نمیتونی با pcu suit کار کنینقل قول:
اما اگه میخوای پاک کنی از cydia برنامه cydelet بگیر بعد این برنامه های معمولی پاک کنش
کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممککک ککککککککک
ماله من کوفتی نمیدونم چیکارش کردم دیگه با دوربینش عکس نمیگیره
ینی عکس میگیره نشونم می ده ولی وقتی میره تو کمرا رول اونجا نیستش
کلا عکسای کمرا رولمو سیاه نشون میده
بیچاره درس بودا نمیدونم چیکارش کردم
نقل قول:
طبق این آموزش برو حل میشه:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4809733&postcount=735
این limera1n چیه؟؟؟؟مثه blackra1n میمونه؟؟؟باهاش میشه 3g با ios 4.0.1 رو جیل زد؟؟؟؟
بله این طور که خوندم تو سایت ها جیلیبریک جدید که در 7 june ریلیز میشه.نقل قول:
سلامبا عرض خسته نباشید خدمت دوستان عزیز،نمیدونم از کجا شروع کنم،فقط در همین حد بگم که سرعت گوشیم پایینه.
مثلا من بازی گنگ استر رو هم روی 2g&3g&3gs امتحان کردم 2g&3gsمشکلی برای پخش بازی نداشت اما گوشی خودم وقتی وارد بازی میشم خیلی کنده،این به کنار برای بیرون اومدن از بازی یا برنامه هی دیگه هم یه 5-10 ثانیه طول میکشه بیاد بیرو،اگر مشکل سخت افزاریه یا هر چیز دیگه،لطفا راهنماییم کنید
با تشکر فراوان :11:
اگر فریمور گوشی شما 4.0 هست که طبیعی من خودم هم این مشکل و دارم و اپل هم خودش گفته که این مشکل هست و قول داده در آپدیت جدید حل بکنه.نقل قول:
ولی اگر 4.0 نیست احتمالا برنامه ای نصب هست که داره رم و استفاده میکنه،یک بار ریستور کن حل میشه.
می شه با یه اعتبار 5t irancell با jailbreakme گوشی رو jailbreak کرد؟؟؟
چرا این jailbreakme.com کار نمی کنه؟؟
jailbreakme.modmyi.com هم کار نمی کنه!!!!