دوستان یه سوال دارم نمی دونم اینجا باید بپرسم یا نه...از کجا میشه عکسایی که توی تم های g900 استفاده شده رو گیر بیارم؟... مثلا بک گراند تم mojo
Printable View
دوستان یه سوال دارم نمی دونم اینجا باید بپرسم یا نه...از کجا میشه عکسایی که توی تم های g900 استفاده شده رو گیر بیارم؟... مثلا بک گراند تم mojo
اگه فرمت تم ها UTZ هست، با برنامه ی Winrar بازش کن (همه چیز توش هست)نقل قول:
و بازم یه سوال دیگه... چند وقت پیش یه برنامه ای به نام Pixy .04 روی گوشی نصب کردم که برای نقاشی بود... بعد یه مدت که uninstall کردمش به ظاهر از گوشی پاک شده ولی هر بار که گوشی خاموش روشن میشه این برنامه خود به خود بالا میاد و میخواد نصب بشه...کلافم کرده اگه کمک کنین ممنون میشم
از این برنامه استفاده کنین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(Capswith هم باید خاموش باشه)
(برنامه تاحالا روی گوشی های P1i , P990 , M600 تست شده و مسئولیتش پایه خودتونه که میخواین روی G900 نصب کنید :31:)
اگر میخوای برنامه رو نصب نکنی باید محتویات فولدری به نام 10202dce رو از توی مموری کارت و پوشه private پاک کنید.
هر برنامه ای واسه خودش یکی از این پوشه ها داره؟ چطوری میشه فهمید که کدوم یکی مال کدوم برنامس؟ شما از کچا فهمیدی کهنقل قول:
باید 10202dce رو پاک کنه؟
نه.فقط محتویات این فولدر رو پاک کنید کافیه.
کاری به بقیه فولدر ها نداشته باشیــــــد لطفا.
خیلی خیلی مبارکه فقط جلدش بگیر خاک نره توش مثل مال مننقل قول:
در مورد پادکست اون فولدری که میگی کجاس چرا مال ما نداره منظورت توی مموریه یا مدیا سنتر؟
من فکر میکنم چیزهایی رو میتونی توی قسمت پادکست ببینی که واقعا پادکست باشه یعنی از اینترنت دان کرده باشی یا خودش دان کرده باشه
خوب فوت کوزه گریشو به ما هم یاد بده :10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین دیگه.محتویات رو پاک کن.برای اطمینان یه فوت هم بکن که صد درصد انجام شه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی هر برنامه ای این اتفاق واسش بیافته این کار رو بکنیم درست میشه؟
یا فقط این نرم افزار؟
هر برنامه ای یا بازی که اینطوری شه، با پاک کردن محتویاتش از اون فولدر، درست میشه ;)
نقل قول:
مرسی نه منظورم همین پادکست مدیاسنتره من قبلا k660 داشتم توی پادکست میومدم فولدر فولدرش میکردم
مثلا پوشه آهنگ های خارجی و یا ایرانی و ... توی مدیاسنتره کا 660 وقتی از پادکست باز میکردم دقیقا محتویات همون پوشه رو برام پخش میکرد بدون اینکه بخوام لیست پخش درست کنم ولی توی این گوشی پوشه ها رو کپی میکنم داخلش اما میگه چیزی وجود نداره ؟!!!!!!!!
مشکل دیگه ای که باهاش دارم توی نوشتن مسیج به زبان فارسی هستش که زمانیکه دکمه * رو برای چند ثانیه نگرش میدارم میاد روی فارسی ولی دیکشنری t9 اون فعاله چطوری میتونم برای فارسی دیکشنری t9 رو غیرفعال کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکـــــــــــــر
More -> Text Option -> Predictive Text رو غیرفعال کن :5: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه تو مسیج بعد اینکه more -> text options رو میزنم predictive text رو نمیبینم .
ببینم احیانا نباید آنتی ویروسی چیزی روی این g900 نصب کنیم؟ من تا حالا هر چی گوشی داشتم سونی اریکسون تحت جاوا بوده با sis سر کار نداشتم. نمی دونم قضیه اش چه جوریه.
نه نمیخاد.آنتی ویروس براش هست ولی من ندیدم تا حالا ویروسی بشن.نقل قول:
خودم هم کمی ویروس گرفتم و اتفاقی نیفتاده ! خیالت راحت
(با پی 990 البته)
دوستان به داد برسید این G700 جایی برای غیرفعال کردن دیکشنری T9 نداره یا همون Predictive Text
این مسیر که دوستمون که گفت هم رفتم نبود چیکــارش کنــم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
g900 بجز دوربین چه برتری نسبت به w960 داره؟
اینجا رو هم ندارین؟نقل قول:
Control Panel -> Device -> Text Input -> Predictive Text
تاچ اسکرینش بهتره...نقل قول:
نوشته شده توسط vanish
کاش یه خورده وا میستادم w902 میخریدم... اولا os نداره که باعث میشه سرعتش بالا بره ... 8 گیگ حافظه داره... دوربینشم 5 هست. پشیمونـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــم...الان g900 ی که یه هفته پیش خریدمو چند میخرن ازم؟
310 320 تومن. چون الان نو میدن 370 تومن. تقزیبا 300 میخرن فکر کنم.
بزار یه مدت اون یکی بیاد پایینتر بعد بفروش.
اینو نمیگی اون یکی لمسی نیست؟ و گوشی غیر لمسی زود ارزون میشه!
مثل 910 که الان شده 190 !!
:31: راست میگی :31:نقل قول:
گوشی قبلیم w880 بود وقتی اومد 520 تومن بود :18: بعد که من خریدمش 280 بود :27: و فکر کنم الان 170 اینا باشه:2:...
من g900 رو خریدم 410 تومن الان شده 370؟:18:
روزی رو میبینم که کنار خیابون 3 تا G900 میدن 1000
نقل قول:
نه اونجا هم همچین چیزی وجود نداره فقط توی Settings->General->text input گزینه input mode هست که 3 حالت داره :
handwriting &multitap
keypad prediction
none
روی اولی که میزارم فارسی نمیتونم با کیبورد تایپ کنم روی دومی هم که قربونش برم دیکشنری فعال میشه و سومی هم که فعال میکنم فقط مود عددی هستش .
آقا من فقط میخوام تو مسیج باهاش فارسی تایپ کنم زبان فارسی هم داره باید چیکارش کنــم ؟؟؟؟؟؟
خدا رو شکر کنم که 902 رو نخریدی چون هیچ تفاوتی با گوشی هایی مانند w910 ,W760 ندارهنقل قول:
g900 خیلی گوشی خوبی و امکانات خوبی هم داره شما چرا می خوای بفروشی ؟؟؟؟
زیاد هنگ می کنه؟؟؟؟؟
آره بعضی وقتها که تو مدیا هستم خیلی هنگ می کنه...ولی از وقتی آپدیت کردمش هنوز هنگ نکرده...البته گوش شیطون کر...
سلام من در مورد مقايسه گوشي ها كلي صحبت كرده بودم اي كاش چند صفحه قبل رو ميخوندي قبل از اينكه بخرينقل قول:
شما نمي توني با دكمه هاي گوشي مسيج فارسي بزني براي اين كار سريع ترين حالتش اينه كه با on screen keyboard بنويسي البته زبون فارسي رو گوشيت نصب باشه
نه گوشي خوبي هنگ نميكه . فقط عموما" كند هستنقل قول:
از خریدش واقعا پشیمونم
دوستان کسی نیست که ازمون بخره بخدا 2 روز بیشتر نیست که خریدمش ولی این مورد برام حیاتیه که بتونم با صفحه کلیدش فارسی تایپ کنم
اگه کسی خواست حاضرم ( البته چاره ای نیست دیگه ظاهرا ) ضرر هم روش بدم زیر قیمت بازار
من شیراز هستم اگه کسی خواست لطفا برام پیام خصوصی بذارین
گوشیم g700 حتی آپدیتش هم کردم کلید منو فارسی هم داره
ممنونم .
کاش قبل از خرید همین تاپیک رو میخوندی که من این مشکل رو گفته بودم در مورد g900 که با g700 فرقی نداره
حداقل اگه فارسی تایپ کردن واست مهم بود باید یه تحقیق و پرس و جو میکردی
حالا که کار از کار گذشته
منم همین الان یه ایمیل به سونی اریکسون دادم ببینم جوابشون چیه
گفتم من میخوام فارسی رو بدون داشتن دیکشنری t9 تایپ کنم و ....
اگه خبری شد بهت میگم
ممنون دوست من اگه کسی خواست یه خبری بدین .
گمون نکنم بخوان یا بتونن این مشکل و رو حل کنــن .
البته راه حل داره ها
راهش هم اینه که زبان فارسی رو واسش دانلود کنی
اینطوری کل منو ها و پیغام ها و help ها فارسی میشه
همه چیز هم چپ به راست میشه
(عکس گذاشتم از محیط گوشی وقتی فارسی میشه)
تو این حالت میتونی بدون دیکشنری و راحت با کیبورد گوشی فارسی تایپ کنی
اگه میتونی منو های فارسی رو تحمل کنی این تنها راهه
خودم واست پیدا کردم
این تصویر محیط گوشی بعد از فارسی شدنه:
نقل قول:
اینم فایل زبان فارسی G700 که مهران عزیز زحمتش رو کشیده
فقط دقت کن ورژن Organizer گوشیت هر چی هست فایل همونو نصب کنینقل قول:
در اينكه كيفيت عكاسيش به 5 مگا هاي خوب نميرسه درش حرفي نيستنقل قول:
كمرافون كه نيست بتونه مثل كا850 عكس بگيره
اينو خودم ميدونم فقط ميخواستم بدونم مثلا به ان 73 ميرسه بهتره يا بدتره همين
در مورد باتري منظور فشاري يعني اينكه فقط قسمت كوچكي از باتري ديده ميشه؟
و مثل مموري در مياد يا چي؟
راستي فشاري بودن درش هم مثل باتريشه؟
خوب تميز كردن اون شيشه هم كاري نداره آدم راحت ميشه
شما قبلا گوشي جاوا داشتين كه الان از سرعتش ناراضي هستين درسته؟نقل قول:
هر چند كه سيستم عامل يه مزيته ولي جاوا بودن هم مزايايي داره از جمله سرعت بالا كه خيلي مهمه
فكراتونو بكنيد اگه نياز به فروشش كردين تو پروفايل من پيام برار و يا از طريق مسنجر ياهو خبرم كن شايد مشتري باشم
شما هم بدك نيست بهم پيام بزاريننقل قول:
والا دم دست n73 ندارم تا دقیق تست کنمنقل قول:
اما شاید تا آخر هفته دیگه یکی دستم بیاد و تست کنم و عکسهاش رو بذارم
در باتریش فشاریه یعنی حالت کشویی نداره
باید پایین درش ناخنتو بندازی و درش رو در بیاری بیرون
موقع جا گذاشتن هم درش رو میذاری روش و فشار میدی و درش بسته میشه
باتریش عین همه مدل های دیگه هست و فرقی نداره
من منظورم در پشت گوشی بود
مموری هم مثل همه هست یعنی باید یه بار فشار بدی تا در بیاد بیرون
اما تا در پشتش باز نشه به مموری دسترسی نداری
مثل g700 نیست که اسلات مموری تو ظاهر گوشی معلوم بشه
اسلات مموری g900 فقط وقتی دیده میشه که در پشتش رو کامل یا در بیاری یا یکی بالا بیاری
ممنون آرمین جون بابت زحمتی که کشیدی ولی با فارسی اصلا راحت نیستم وقتی چپ به راست میشه اصلا
یه جوری میشه گوشی ناجور
در هر صورت اگه راهی پیدا شد خبر بده در غیر اینصورت تا نو هست باید ردش کنم بره
تشکــــــــــــــــر
خواهش میکنم
منم شدیدا با فارسی کردن گوشی ها مخالفم
خصوصا این که کلا همه چیز توش چپ به راست میشه
چشم
ببینم سونی اریکسون چی میگه :دی
دوستانی که g700 دارم یک سوال داشتم خیلی فوری
یکی از کارران توی همین تاپیک می گفتف که g900 توی مدیا سنتر بعضی اوقات هنگ می کنه!!!!!
این مشکل برای G700 هم هست؟؟؟؟؟؟
---------
یک سوال دیگه شما بین w960 و G700 کدام رو انتخاب می کنید؟؟؟؟
w960 , g900 چی ؟
فرض کنید جفتشون یه قیمتن.مثلا 300 تومن
من به شخصه که هیچ کدوم رو هم ندارم.960 رو انتخاب میکنم.چون وایرلس هم داره.8 گیگش هم بماندنقل قول:
ولی 960 یکم زشته !! شما که دنبال گوشیای گرون بودی ! x1 , i900 , ... گوشیه 300 تومنی میخای چیکار !