شما از اخرین ورزن 9 استفاده میکنید؟ 9.0.0.2128نقل قول:
Printable View
شما از اخرین ورزن 9 استفاده میکنید؟ 9.0.0.2128نقل قول:
man yahoo messenger ver 0.9 ro roo nokia 6300 daaram wali wasl nemisheh connection error mideh baayad chi kaar konam
ver 0.9 beta
دوسا عزیز صفحه ی قبل گفتمنقل قول:
دمتون گرم یکی کمک کنهنقل قول:
ی مدت از یاهو 9 استفاده می کردم که بعضی اوقات هنگ می کنه به مدت 30 ثانیه بعد باز درست می شه نمی دونم مشکلاز چی بود!!
واسه همین یاهو 8.1 رو نصب کردم
چرا نمي تونم ادد ليست ها مو ببينم ؟ (يه بار هم add/remove )كردم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ممنون میشم به سوال من جواب بدید :
1-میشه با داشتن پسورد ایدی یه نفر رفت و از مسنجر ارشیوشو خوند؟یعنی از یه کامپیوتر دیگه اینکار رو کرد ؟
با تشکر:11:
سلامنقل قول:
1. خیر نمیشه چون تو سیستم خودتون ذخیره میشه و نمیشه از جای دیگه دید
2. خیر نمیشه
ممنون:11:
با تشکر از راهنماییتون ببخشید یک سوال دیگه:
من پسوردم رو عوض کردم اما با پسورد جدید نمی تونم وارد ایمیلم بشم:41: حالا برای اینکه درستش کنم اون قسمت فراموش کردن پسورد رو میزنم منتهی تاریخ تولد رو چون الکی زده بودم یادم نمیاد:41: .میخواستم ببینم از راه دیگه ای نمیشه درستش کرد؟و اینکه من جواب اون سواله یادمه:27:
tashakor:11:
آقا مشکل از ی جای دیگست مشکل من من از اینترنت شرکت صبا نت استفاده می کنم و این شکرت بعد از ساعت 3 نصف شب به بد اکانت شبانه هم داره با اون کانت شدم همه چیز درست شد و همه ی دیسپلی ها به نمایش در اومد ولی وقتی با کانکشن روزانم که کانکت می شم عکس دیسپلی نشون دادا نمی شه مشکل از کجاست باید چی کار کنم؟
من وارد صفحه چت که می شم و چیزی تایپ می کنم برای طرف می ره اما برای خودم نمی نویسه نوشته های اون هم برام نمیاد در اصل صفحه ام همین طور سفیده چی کار کنم ؟ ممنون.
سلامنقل قول:
من یه بار این مشکل را چند وقت پیش داشتم یه بار پاک کردم از اول نصب کردم درست شد
ممنون:11:
کسی نیست کمک کنه ؟؟؟؟
راستی چرا یاهو 9 رو نصب می کنم اینقدر هنگ می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------
یاهو9 رو نصبکردمولی باز دیسپلی نشون داده نمی شه!!!!!
راستی این ارور برای چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما بهتره یه ویندوز عوض کنید ، چون برای من که اینطور نیستنقل قول:
كسي نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:نقل قول:
کسی معنی این ارور رو نمی دونه؟
سیستمتون خدایی نکرده ویروس یا تروجان و غیره که نداره ؟ چون احتمالا یکی از دلایلش همین باشهنقل قول:
نه خوشبختانه :31::10:نقل قول:
کسی آدرس سایتی که ایدی رو بهش بدی و لینک 360 طرف رو بده نداره؟منظورم از این سایتهای invisible checker هست.
نقل قول:نقل قول:سلام خدمت همه...... بعد از یه مدت نسبتا طولانی....نقل قول:
خوبی دوست من...؟
خداییش مطمئنم یه برنامه ای روی سیستمت نصب میکنی که سر یاهو این بلا رو میاره......
اینو ببینید:
البته ادامش رو هم در صفحه ی بعد اون دنبال کنید....کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3171665&postcount=520
خلاصه اش اینه که ...... Change Your Win :31:
موفق باشید :11:
من که گفتم باید اول و آخر ویندوز عوض کنید:31:نقل قول:
نقل قول:
ghermezeteh کسی آدرس سایتی که ایدی رو بهش بدی و لینک 360 طرف رو بده نداره؟منظورم از این سایتهای invisible checker هست.
شاید خوب عمل نکنه این سایت برای چک کردن ای دی اما آواتر یا همون عکس گوشه pm میتونید ببینیدکد:http://www.detectuser.com
تنظیمات یاهو مسنجر(Option) کجا ذخیره میشه؟ در فایل ini یا رجیستری؟
اگه در رجیستری هستش، کدام قسمت؟ مسیرش رو بدین.
ورژن 9 برای خیلی ها اینطوریه و اون ارور شما مربوط میشه به پلاگین های نرم افزار یکبار دیگه نسخه 9.2123 رو دانلود کنید که جدیدترین نسخه هستش و از اول نصب کنید شاید مشکل برطرف بشه ولی در کل نسخه 9 یکم هنگ میکنه :11:نقل قول:
ممنون از پاسختون اما اضافه کنم از این ورژن بالا ترشم اومده 9.2128
چطور میتونم یه آهنگ پخش کنم توی کامپیوتر ولی صداش بره توی روم
خوب تیک hand free رو میزنی و میکروفون رو میزاری جلو اسپیکر و بعد صدا میره تو روم در غیر اینصورت نمیشه که باید حتما میکروفون باشهنقل قول:
باید تالک سابز بشه یا نهنقل قول:
سلام,یه سوالی برام پیش اومده
من بعضی وقتها وقتی وارد یک روم میشم بعضی ایدیها توی لیست روم هستن یا توی روم تکست می کنن ولی بعد از چند لحظه ناپدید میشن یعنی left the room هم نمیشن علتش چیه؟
نقل قول:
چقدر راهای سخت و بدون بار میگین به دوستمون ، شاید بخواد نصف شب چت کنه :دی
این بهتره:
تقریبا تمامی نرم افزار های پیام رسان قابلیت ارتباط صوتی را دارند که با استفاده از آن قادرید تا با دوستان خود به جای برقراری ارتباط نوشتاری به صورت صوتی در ارتباط باشید . به طور مثال در یاهومسنجر یا گوگل تالک تنها کافی است بر روی دکمه Call کلیک کنید تا پس از تایید طرف مقابل ، همانند یک ارتباط تلفنی شروع به گفتگو با هم کنید .
اما شاید علاقه داشته باشید تا یک موسیقی را که بدان علاقه مندید ، برای دوستتان نیز پخش کنید . در چنین مواقعی چه می کنید ؟
شاید بگویید میکروفون را به درگاه مخصوص ورودی صدا متصل کرده و مقابل اسپیکر قرار می دهیم تا صدای موزیک در حال پخش را با دوستمان به اشتراک بگذاریم .
عجله نکنید … این کار معایب بسیار زیادی دارد!
کیفیت بسیار پایین صدای نهایی ، نیاز به بلندکردن صدای اسپیکر ، نیاز به وجود میکروفون ، شنیدن صدای ناهنجار از اسپیکر به دلیل نزدیک شدن میکروفون به اسپیکر ، تنها برخی از معایب این کار است .
و یا تصور کنید قصد داشته باشید این کار را در مکانی شلوغ و یا حتی هنگامی که بقیه مشغول استراحت هستند بخواهید انجام دهید …
اما حتما برایتان جالب خواهد بود تا بدون نیاز به وجود میکروفون و یا داشتن مشکلات بالا و یا حتی بدون وجود اسپیکر و یا روشن بودن آن می توانید موزیک دلخواه خود را با دوستانتان با کیفیتی عالی به اشتراک بگذارید .
همانطور که قبلا توضیح دادیم این کار هیچ نیازی به وجود میکروفون و یا اسپیکر ندارد ، تنها می بایست کارت صدا مادربرد شما نصب شده باشد .
برای این کار بر روی آیکون Volume در کنار ساعت ویندوز دو بار کلیک کنیدتا وارد بخش Master Volume شوید.
و یا می توانید با مراجعه به کنترل پنل و بخش Sounds and Audio Devices ، وارد باین بخش شوید .
در پنجره Master Volume وارد منوی Options شوید و گزینه Properties را برگزینید .
حال پنجره ای مشابه یکی از پنجره های زیر را (بسته به نوع کارت صدای خود) خواهید دید که می بایست بخش مربوط به ضبط صدا را انتخاب کنید :
و یا
با انتخاب بخش مربوط به Recording گزینه ای به نام Stereo Mix به چشم خواهد خورد .
آنرا نشانه دار کنید (تیک بزنید)
حال بر روی OK کلیک کنید تا مجددا به پنجره Master Volume باز گردید .
خوب حالا خواهید دید که بخش دیگری با نام Stereo Mix به این پنجره اضافه شده است .
در انتها تنها کافی است تیک گزینه Mute بخش Stereo Mix را بردارید .
تمام شد .
حالا کافی است موزیک دلخواه خود را مثلا در نرم افزار Windows Media Player و یا هر برنامه پخش کننده موزیک دیگر پخش کنید و در مسنجر خود بر روی دکمه Call کلیک کنید . دوستتان صدای موزیک پخش شده در نرم افزار پخش کننده موزیک شما را با کیفیتی عالی خواهد شنید ! در این حالت شما نه نیازی به روشن بودن اسپیکر دارید و نه نیازی به وجود میکروفون .
» توضیح بیشتر : در واقع شما با فعال کردن بخش Stereo mix به صورت مجازی هر صدایی که در ویندوزتان پخش می شود را به ورودی کارت صدا متصل می کنید .
تصور کنید حتی می توانید وارد بازی مورد علاقه خود شده و در حالی که مشغول به بازی هستید دوستتان صداهای بازی که شما مشغول به آن هستید را خواهد شنید . و یا حتی می توایند صدای قسمتی از فیلم مورد علاقه خود را با دوستتان به اشتراک بگذارید و شاید دهها استفاده مفید دیگر …
توجه داشته باشید اگر همزمان قصد داشته باشید از میکروفون هم استفاده کنید ممکن است ، دوست شما صدایتان را به صورت اکو بشنود برای غیرفعال کردن این قابلیت بایستی مجددا بر روی آیکون Volumeدر کنار ساعت دابل کلیک کرده و گزینه Mute بخش Stereo Mix را علامت دار کنید.
منبع
کد:http://www.bekhon.com/show_content.php?txt&code=1347
ممنون از آموزش کاملتون اما 1 سوال من دونبال همین آموزش اما برای ویندوز ویستا میگردم میشه راهنمایی بفرمایید چون توی ویستا Stereo Mix نداره
خواهش میکنم جای تقدیر از نویسندش دارهنقل قول:
من میرم ویستا خبرشا بهتون میدم
ببینید درسته یا نه اگه نه بهم بگو
بدین منظور:
بر روی آیکن Volume در Taskbar کنار ساعت کلیک راست کرده و گزینه Recording Devices را انتخاب نمایید.
در پنجره باز شده بر روی یکی از Device های مربوط به ضبط صدا کلیک راست کرده و گزینه Show Disabled Devices را انتخاب نمایید تا تنظیمات غیر فعال شده ظاهر گردند.
خواهید دید (ترفندستان) که دو Device به نامهای CD Audio و Stereo Mix به صورت غیر فعال و کم رنگ ظاهر میشوند.
اکنون بر روی آنها کلیک راست کرده و گزینه Enable را انتخاب نمایید.
حال با تنظیمات مقدار شدت ورودی صدای Stereo Mix در Properties میتوانید به کیفیت مطلوب صدای ضبط شده مورد نظر دست یابید.
ترفندستان
این تنظیمات برای ویستاست بهنام جان؟
اینجور که بچه ها میگن آره اگه نه بگو تا ادیت کنم ولی خودشه :دینقل قول:
صبر کن پس امتحان کنم خبرشو بهتون میدم اگه کارم راه بیافته ایول داره کارتون چون خیلی دونبالش بودم
امتحان کردم اما گزینه CD Audio و Stereo Mix نیامدن البته راهش فکر کنم همین باشه به نظرم microphon array وقتی disble کنم به نظرتون صدا از Stereo Mix پخش نمیشه؟
واضح و شفاف:دی
Step 1. Right click on the speaker icon by the clock in the lower right, and select Recording Devices.
Step 2. Your screen will likely look something like this. Notice only two items here.
Step 3. Right click in the 'blank area' and select Show Disabled Devices.
Step 4. Now you may have a lot more items in the list. Find one called What U Hear or Stereo Mix.
Step 5. Right click on the one you found, and select Enable.
Step 7. Next, right click on it again and select Set as Default Device.
Step 8. Done! YAY!
If you have more tips or find other neat things to do with this, post it here.
If you have questions or problems not covered here, start a new thread, don't reply to this. It will help you get a speedier answer.
منبع
کد:www.singsnap.com
با سلام من یه چند وقتی هست که شکلک های یاهو کار نمیکنه یعنی اگه کدشون رو با دست بدم میاره و روی شکلکها که کلیک می کنم نمیاره لطفا یه راه حلی پیشنهاد کنید در ضمن من از یاهو 9 فینال استفاده میکنم
سلام.نقل قول:
فونتی که استفاده میکنید چیه؟
احتمالا مربط به اون باشه.
اگه با تغییر فونت حل نشد، برنامه رو پاک کرده و دوباره بنصبید. :27:
اگه بازم حل نشد باید خدمتتون عرض کنم که بعضی از برنامه ها با یاهو مسنجر 9 اختلاف دارند (بیشتر برنامه های برنامه نویسی) و هنگام نصب اون برنامه ها، یاهو مسنجر به اختلال میافته. و اگه چاره ای نباشه باید با کمال شرمندگی عرض کنم که پلیز چنج یور وین (Please Change Your Win) :31:
موفق باشید :11:
دوست من من تمام کارهایی رو که گفته بودید انجام دادم یعنی تا دیروز مشکلی نبود در ضمن من از ویندوز 7 استفاده می کنم . همانطور که گفتم تا دیروز به خوبی کار میکردنقل قول:
اینم یه سایت سالم و درست که خودم همین الان تستش کردم برای چک کردن کسایی که invisible هستند
کد:http://www.kopy.ir