دوستان ندا گستری:
کسی تو ندا گستر اقای سرمدی میشناسه؟
اصلا چنین کسی تو این ندا گستر هست؟
مرسی:40:
Printable View
دوستان ندا گستری:
کسی تو ندا گستر اقای سرمدی میشناسه؟
اصلا چنین کسی تو این ندا گستر هست؟
مرسی:40:
فن آوا شاتل صبانقل قول:
اینا رو می دونم هستن شاید پیشگامان هم باشه
سلام دوستان
من حدود 1هفته ای هست سرویس 512 شاتل سفارش دادم اون وقت بهم گفتن پورت خالی نداریم و یه 10 روز دیگه میشه
امروز زنگ زدم گفتن هنوز پورت خالی نداریم و شاید 10-15 روزه دیگه !!!
حالا با این تفاصیر منتظر بمونم پورت خالی کنن یا برم سراغ یه شرکت دیگه ؟
ما مرکز آزادی هستیم
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون
ADSL فقط پیشگاماننقل قول:
یعنی میگید برم پولو پس یگیرم و پیشگامان سفارش بدم ؟
دوستان دیگه نظری ندارن ؟
پیشگامان به قیمتش خوبه.
بد نیست پیشگامان.
نقل قول:
دوستان کسی اطلاع نداشت؟؟؟:19:
الان پیشگامان 512 سه ماهه رو چند میده ؟
سرعت دانلودش چجوره ؟ بهتر از شاتل ؟
نمایندگیش کجاست ؟
ممنون
سلامنقل قول:
سه ماهه 7/5 گیگ 47 هزار تومن
من خودم 512 نداشتم 1MG دارم(به نظر من بهتره)
بازار بزرگ طالقانی (نمایندگی -یوما )
برای اطلاعات بیشتر اینم سایتش
کد:http://www.pnj.ir
آقا آخر یکی بگه 512 شاتل بهتره یا 1 مگ پیشگامان؟؟
تو صفحه قبل که یه نفر میگه با 1 مگ پیشگامان شبانه 750 مگ دانلود میکنه.
یکی دیگه میگه با 512 شاتل 1270 - 1300 مگ دانلود میکنه!!
بلخره ما چیکار کنیم 512 شاتل یا 1 مگ پیشگامان؟؟؟؟
و یه سوال دیگه مودم Asus AM602 رو هر دوتا ساپورت میکنن که بخریم؟؟؟
به نظر من 512 شاتل.نقل قول:
شما بهتره به تاپیک شاتل سر بزنی.همه دوستانی که اکو 512 شاتل دارند هر شب همین حدود دانلود میکنند (1200-1300 مگابایت)
Asus AM602 را میدونم شاتل ساپورت میکنه.
در ضمن قیمت هایی که شاتل توی سایتش زده با حساب کردن مالیات و آبونمان مخابرات هست.اما پیشگامان تا آنجایی که یادم هست جدا بود.(برای همین قیمت هاش حدود 2 تومن کمتر از شاتل هست)
بدون تعصب میگم من یک سالی هست شاتل دارم خیلی خیلی راضی هستم.(هم از کیفیت سرویس-پشتیبانی عالی-سرعت پایدار و ثابت و....)
شما دفعه اول که میخواهی سرویس بگیری میتونی از کارت تخفیف شاتل استفاده کنی و 10 تومن تخفیف بگیری.یعنی هزینه راه اندازی و رانزه شدن خط فقط 5 تومن.
عید امثال هم که به همه مشترکین عیدی داد.(7 روز برای شهرستانی ها و 15 روز برای تهرانی ها به صورت کاملا رایگان.هرچقدر خواستیم دانلود کردیم)
شما نگاه به قیمت ها هم بکنید شاتل 1 مگ چند میده پیشگامان چند میده.نقل قول:
شما فقط سرعت دانلود رو نبینید قیمت ها هم میشه گفت تفاوت هست.
اما شاتل هم نمی گم بده اما قیمت ها رو باید بیاره پایین.تا عالی تر بشه.:46:
من کاملا با حرف این دوستمون موافقم منم اکو 512 دارم و شبی حدودا1200 مگ دانلود دارم ولی پیشگامان وضعیتش خیلی داغونهنقل قول:
تصمیم گیرنده نهایی خودتی
شاتل اگه قیمت 1 مگش گرونه ولی مطمین باش سرعت دانلودش واقعا 1 مگهنقل قول:
این پیشگامان اسما سرویس 1 مگ به مشتریاش میده ولی در کل کمتر از اینا است
با تشکر از همه دوستان به خاطر راهنمایی هاتون من تصمیم گرفتم شاتل بخرم اما دو تا سوال:
1- گواهی اشتغال به تحصیل حتما باید مال خودمون باشه یا میشه مال یکی دیگه رو هم برد و اینکه حتما باید مال دانشگاه باشه یا دبیرستان هم قبوله؟؟
2- من میخوام مودم رو خودم وصل کنم در این صورت هزینه نصب مودم رو از من نمیگیرن یا باید داد؟؟
پیشگامان 1 مگ رو از 512 شاتل ارزون تر میده درست؟؟ اما خیلی از 512 شاتل سرعتش بهتره؟نقل قول:
حالا سرعت بهتر از 512 و قیمت کمتر از شاتل خوب نیست؟؟:10:
حالا عقلتو قاضی کن کدوم به صرفه تر هست؟؟؟
موفق باشی:40:
شاتل سرویس 1 مگش فقط نامحدود هست.برای همین قیمتش بالا هست.نقل قول:
نقل قول:
بعد همانطور که گفتم شاتل هزینه آبونمان مخابرات را هم در قیمت هاش لحاظ کرده اما پیشگامان خیر.(همین آبونمان بین 2 تا 3 توم هست.که اختلاف قیمت بین سرویس های شاتل و پیشگامان هم تقریبا همین قدر هست)
محدودیت حجمی شاتل 3 گیگ هست اما پیشگامان 2.5 گیگ.
سرویس 1 مگ پیشگامان توی ساعات رایگان( به نقل از دوستانی که پیشگامان دارند) 750 مگ هست اما برای شاتل 512 حدود بین 1200 تا 1300 مگابایت.
حالا سرعت هرچقدر هم در روز بالا باشه بااین محدودیت ها به درد نمیخوره.چون نمیشه دانلود کرد.باید ملاک دانلود رایگان باشه.
انتخاب خوبی کردی.بهت تبریک میگم.نقل قول:
گواهی اشتغال به تحصیل که قبول نمیکنند یک نامه هست که باید ببری دانگاه مهر کنند که دانجو برای کارهای تخقیقاتی احتیاج به اینترنت سرعت بالا هست.
نامه را هم میتونی بدی یک نفر که دانشجو هست برات پر کنه و دانشگاه تایید کنه بعد تو ببر پیش شاتل.اما نام متقاضی نام اون میشه که نامه گرفته.
اگر اینترنی سفارش بدی به غیر از اون کارت تخفیف 10 تومنی فکر کنم 10 تومن دیگه هم تخفیف بهت میدهند.
و اگر مودم را هم خودت تلفنی وصل کنی نصف پول نصب یعنی 7.5 تومن را بهت پس میدهند.
مرسی علی جان .
من حرفاتو رو خدایی قبول دارم چون میشناسمت رو هوا نمی گی.
اما واقعا من موندم تو کدوم بهتره؟!
بعضی ها می گن اون بعضی ها این!!
انتخاب خوبی کردینقل قول:
دوستمون علی کامل توضیح دادند ولی در مورد گواهی من خودم از دانشگاه بردم و شاتلم قبول کرد
بهتره تو تاپیک شاتل بحثتو ادامه بدی تا بهتر جواب گیری
موفق باشید
من بارها گفتم بازم میگم پیشگامان اسما سرویس 1 مگ میدد ولی شاتل هر چی در خواست کنی به همون اندازه(4-5 کیلو بایت اختلاف اینم در سرویسای اکو) بهت میدد حالا بیاد پیشگامان روزانه سرعت دانلودش 200 کیلو بیت باشد چه فایده ای داردنقل قول:
یکی از همین دوستانی که از پیشگامان سرویس دارد میگفت من شبانه 750 مگ دانلود دارد حالا خودت قضاوت کن 1 مگ به صرفه است یا 512
پاینده باشید
خواهش میکنم.نقل قول:
نظر لطفت هست.:46::10:
هر دو خوب هستند اما شاتل یکم بهتره.
من خودم به شخصه اگر پیشگامان در ساعات رایگان سرعتش واقعا 1 مگابیت بود از شاتل میامدم پیشگامان.
چون باید در ساعت چیزی حدود 400 مگابایت دانلود کنه یعنی در 4 ساعت رایگان حدود 1600 مگابایت.اما متاسفانه اینطور نیست.
برای من که دانلود زیاد دارم فعلا همین شاتل مصرفه.
به امید روزی که اینترنت ایران حال و روزش بهتر از این بشود. :20:
نقل قول:
شاتل که اصلا سرویس 1m نداره :8: شما که پیشگامان نداری چطور اینقدر بد میگی؟؟؟؟
نقل قول:
قیمت های پیشگامان هم به همراه عواض و مالیاته در کل پیشگامان از لحاظ فیمت و کیفیت واقعا بهتره
نقل قول:
من چون به شخصه دانلود زیاد ندارم تا حالا بیشتر از 900 مگ نگرفتم . اگه لینک دانلود داری با چیزی میخواهی بده امشب من دانلود کنم تا ببینیم چفدر میکشه
ببخشید شما مطمئنید اگه از طریق سایت ثبت نام کنیم برای نصب خودشون نمیان چون من میخوام خودم مودم رو وصل کنم و می خوام مودم رو از یه جای دیگه بخرم نه از خود شرکت؟؟
توی نمایشگاه کامپیوتر پارسال یک برگه بهم دادن که لیست قیمت های پیشگامان بود.نوشته بود به مبالغ فوق بدون در نظر گرفتن عوارض و آبونمان مخابرات هست.نقل قول:
جدیدا را نمیدونم.
چیزی که هست لینک.از رپیدشیر میتونی دانلود کنی لینک بدم؟نقل قول:
میتونی بگی میخوام خودم نصب کنم.نقل قول:
شما اگر مودم را هم از جای دیگه ای بخری و بهشون بگی بیان برای نصب وظیفشون هست که یک نفر را بفرستند برای نصب.
من منظورم سرویس ارته (ولی اگه اکو 1 مگ میداد خیلی خوب بود)نقل قول:
من بدش نگفتم واقعیتا گفتم تکیه حرفام هم رو گفته خودته
باشه بده :46:چه کنیم دیگه بزار ماهم یه کاره خیری برای شما کرده باشیم:8:
دستت درد نکنه.نقل قول:
خودت یک سری لینک بزار دانلود بشه که به درد خودت هم بخوره.فقط میخوام بدونم دقیقا شبی چند مگ میشه دانلود کرد.
راستی اکانت شبانه و روزانش که یکی هست دیگه؟!!!
من یه مدت طولانی با صبانت بودم.اون موقعه ها سرویس 64 داشتم اما سرعتم 512 بود! سرویس پایداری بود و خیلی کم قطعی داشت. بعد که سرعت ها رو محدود کردن و منم به سرعت 64 و 128 عادت نداشتم رفتم سراغ پیشگامان.
اصلا جالب نبود! برعکس شاتل که خیلی (شایدم بیش از حد) قانونی و منظم ه پیشگامان فوق العاده شیر تو شیر بود!
از زمان رانژه به گفته خود آقای امینی (نماینده پیشگامان) دو در کردن من به عنوان مشتری شروع شد و با تنظیم نبودن ساعت و به گفته شخص مسئول فنی که گفت شما درست میگید اما من نمیتونم کاری کنم و باید تهران تصمیم بگیره و بعد هم که تهران گفت هیچ ربطی به ما نداره و بهت چرت و پرت گفتن و خود اصفهان باید مشکل رو حل کنه و ....
یه مثال از بی نظمی پیشگامان! من 2 ماه سرویس گرفتم و بعد درخواست پاکسازی دادم و بعدش شاتل خطم رو رانژه کرد! بعد از 1 ماه از دفتر پیشگامان تماس گرفتن گفتن شما قبلا مشتری ما بودی و 1 ماه ه شارژ نکردی و خطت رو ول کردی! من موندم چی بگم! بعد که گفتم 1 ماه پیش درخواست پاکسازی دادم پاکسازی هم شد و الان هم از شرکت دیگه ای سرویس دارم خداجافطی کردن و تمام شد! اما 1 ماه بعد دوباره تلفن زدن! و 1 ماه بعد !!!!!!
در کل من هم صبانت رو تجربه کردم هم پیشگامان و هم شاتل.
از شاتل خیلی خیلی راضی ام! یعنی اصلا کاری به کاره من نداره! سرعتم همونی که باید باشه هست.ترافیک ماهیانم دزدیده نمیشه! سرعت و میزان دانلودم در شب ها خیلی خیلی عالیه (که برام خیلی مهمه) موقعی که مشکلی پیش اومده چرت و پرت نگفتن(مثلا مثل صبانت که عادت داره بگه مشکل از مخابراته! یا این که ویندوزت مشکل داره ویندوز عوض کن!(پیشگامان) )
اینم از تجربیات من!
آقا سرعت 256 هم نامه میخواد؟؟
چه جور نامه ای از دانشگاه باید برد؟؟
میتونی از خود شاتل یه نامه هست بگیری و ببری دانشگاه برا مهر و امضا. که ممکنه مسئول های دانشگاه به این راحتی ها همکاری نکنن.نقل قول:
راه راحترش اینه که یه نامه اشتغال به تحصیل بگیری (فکر کنم به اسم شرکت آریا رسانه تدبیر باشه اما بهتره قبلش یه تماس با نمایندگی شاتل بگیری.شمارش 6305008-9 ه .کارت تخفیفم خاصی بگو:31:)
کسی در مورد شاهین شهر چیزی میدونه؟ چه شرکت هایی سرویس میدن؟
نقل قول:
یعنی اسم شرکتی را که براش کار میکنی نمیدونی؟؟؟؟
آقا من از طریق سایت شاتل ثبت نام کردم امروز بم زنگ زدن گفتن از مخابرات استعلام کردیم که میشه روی خطتون ADSL باشه یا نه که جواب ندادن؟ بعد به من گفت خودتم می تونی بری بپرسی ؟
اون وقت من زنگ زدم روابط عمومی مخابرات بپرسم گفت باید از دفاتر خدمات ارتباطی بپرسید
آیا درست گفتند؟؟
چه کار کنم؟؟؟
من شاتل 512 دارم از عید که رایگان گذاشت به بعد سرعت من داغونه
یه چند روزیم هست که از 156 تا بالا تر نمیره
من بیشتر شرکت هارو تست کردم
فن آوا که آشغاله
نداگستر اوایل داشتم بد نبود اما گیگش کمه
پیشگامان می خواستم بگیرم الان اما اینا میگن انگار شبا خراب میشه
ندا گستر دوستم الان داره میگه سرعت امگ گرفته دان استریمش 1024 آپ استریم 256
من بیشتر از 1 ساله شاتل دارم راضی بودم خیلی اما جدیدآ گند زده دیگه
شبا 1 گیگم نمیشه گرفت
لطفا یکی لطف کنه و بگه با سرویس Eco 128 در شبانه چقدر میشه دانلود کرد؟
سلام
کسی خبر داره اینترنت پر سرعت منطقه کوی ولی عصر با پیش شماره 778 درست شده؟
من نمی دونم چرا این پیش شماره ی 673را هیچ شرکتی ساپرت نمی کنه اگه کسی شرکتی را میشناسه لطفا بگه من دارم از بی اینترنتی می میرم:19:
سلام.
من میخواستم adsl از پیشگامان بگیرم ولی تو شک افتادم!!
آخر شاتل بهتره یا پیشگامان؟؟؟؟ لطفا بدون تعصب بگید!!
من شبها دانلود زیاد دارم.شنیدم پیشگامان شبها سرعتش خرابه! تازه 1ساعت کمتره ولی قیمتش کمتره.
راستی باید حتما مودم رو از خود شاتل بگیریم؟خیلی گرون میده!تازه هزینه نصب هم داره!(من خودم نصب میکنم!)
اگر میخوای توی روز با سرعت 120 دانلود داشته باشی پیشگامان بگیر ! اگه میخوای شبها تا 1200 میگ دانلود داشته باشی شاتل بگیرنقل قول:
ممنون.از پیشگشمان میگیرم!شاتل خیلی دردسر داره!نقل قول:
سرویس هاش هم زیاد جالب نیست.