مسعود جان ممنون از جوابت
موفق باشید
میگردم تا پیدا کنم عیب نداره البته بعد از اینکه dead space را تمام کردم
Printable View
مسعود جان ممنون از جوابت
موفق باشید
میگردم تا پیدا کنم عیب نداره البته بعد از اینکه dead space را تمام کردم
درود:نقل قول:
شما منظور من و متوجه نشودین منظورم از سوختن شبیه سازی آفتاب داغ بود نه نحوه ی سوختن:27:
درباره ی هوش مصنوعی هم منظورم این بود که تعطیله.
بعد از نصب FarCry2 با اين Error مواجه شدم....
Your Video Card Driver is too old.please update theme
الان چيكارش كنم درست شه
1 gig ram
cpu 3.4
vga nvidia geforce 7200
updateنقل قول:
واسه من هم همینو میگفت ولی ok که میکردم میرفت تو بازی(آخرین آپدیت هم داشتم)
درايو كارت گرافيكتون بايد اپديت بشه كارت گرافيكتون چه مدلي هستنقل قول:
Your Video Card Driver is too old.please update theme
[quote=masud7;3171743]درايو كارت گرافيكتون بايد اپديت بشه كارت گرافيكتون چه مدلي هست[/quo
با تشكر....
بالا گفته بودم
Nvidia Geforce FX 7200
يه چيز ديگه اونم اين فايلش 35 mb و با اين اينترنت نفتي نميشه دانلود كنم....
دوستان اون پچ حيوانات وحشي هنوز نيومده؟؟؟
با DAP ميتونينقل قول:
يه چيز ديگه اونم اين فايلش 35 mb و با اين اينترنت نفتي نميشه دانلود كنم....
Download Accelerator Plus
سلام
به نظر من این بازی رو بیخیال شید. من که داشتم بازی می کردم حالا که call of duty اومده نصف و نیمه ولش کردم رفتم دارم اونو بازی می کنم. شما هم همین کارو بکنید. این بازی مال موقعی که هیچ بازی جذابی در دسترس نباشه.
كاملا تاييد ميشه....بازي farcry 2 ديگه خيلي داشت تكراري ميشد...من تا اونجا رفتم كه بايد از زندان فرار كنه
به نظر من که بازی زیبایی هست ....
سلام دوستان بازی تمام شد اما یک سوالی داشتم در آخر بازی یکی گفته بود آدم سوپرایز میشه ولی مال من چمدان الماس را تحویل دادم و jackal نیز رفت پی کار خودش و بازی تمام شد و هیچ چیز جالبی ندیدم ایا شما جور دیگری تمام کردید اگر فرق داشته لطفا آخرش بگید مال شما چطور شد
اگه فار كراي 2 بازي زياد خوبي نبوده، پس چرا تو نظر سنجيه بالا بيشتر راي آورده؟
واقعا عجيبه ها!
من ميخوام برم بازي رو بخرم. بالاخره نفهميديم بازيش خوبه يابده. با توجه به اينكه جي تي اي 4 هم چند روز ديگه مياد به نظر شما مي ارزه بازيش رو بخرم؟
به نظر من اگه حوصله داريو از اينكه هي بري اين ور اون ور اونم تو آفريقاخسته نمي شي بخرش...نقل قول:
منظورت اينكه مراحلش خيلي زياد و خسته كننده هست!(البته far cry 1 كه اينطوري بود)نقل قول:
خوب بستگي داره با كدوم درجه سختي بري.ولي هوش مصنوعي پايين بازيو راحت كرده تا حدودينقل قول:
مراحلم زياده البته هم مراحل اصلي داره هم غير اصلي كه مي توني انجام نديشون
بازي تو آفريقاس ديگه همش جنگل و بيابونه.هركيم تو جاده ببينتت بهت شليك مي كنه!!!
اگرم وسط راه ماشينت بتركه بايد پياده بري كه خوب بسيار سخته و حوصله ميطلبه...
به نظر من بازي هاي open world بايد محيط زنده ترو جذاب تري داشته باشن كه خسته كننده نباشه...
ولي خوب من خيلي دوست مي داشتم كه مثل farcry1 مرحله مرحله باشه...
بازم من نظر شخصيمو مي گم و خوب خيليا حال كردن با اينكه بازي open world شده
سلامنقل قول:
منم نمی دونم چرا. ولی اگر شما کرایسیس رو بازی کرده باشید راحت متوجه میشید که خیلی بهتر از فار کرایه. البته من نظر خودمو می گم. ولی سایتهای بازی هم نمره بیشتری داره. فارکرای بازی نیست که اصلا نخوای بازی کنی. اتفاقا بدهم از آب در نیومده. ولی تو این شلوغی بازی که هست و بازی هایی مثل کال آف دیوتی و یا نید فور اسپید و جی تی ا که دارن میان فعلا لزومی نداره فار کرای رو که کلی هم طول میکشه تموم بشه و هی اینورو اونور بری بازی کنی.
نقل قول:
من هم با نظرات شما موافقم دنیای openworld برای خودش جذابیت های زیادی داره به شرکتی که ازش درست و مناسب استفاده بشه (کاری که این چند سال اخیر rockstar با gta کرده)
مگر نه در صورت استفاده نابجا از این فاکتور شکستی هم که به همراه داره (مثل موفقیتش) خیلی سنگینه
یکی از نکاتی که باید در سبک openworld بهش توجه بشه تنوع و تفاوت بین مناطق بازیه که بازیکن از رفت آمد بین مناطق( چه در حال ماموریت و چه در حال گشت و گذار آزاد) خسته نشه
متاسفانه Farcry2 از یکنواختی بیش از حد محیط ها(جدا از معایب بسیار دیگه) رنج میبره به طوری که فقط شامل یک نوع طراحی محیطی(به استثنا منطقه کوچک شهری) یعنی همون دشت افریقایی هستیم
اگه باز هم به سری gta نگاهی بندازیم می بینم از تنوع محیطی بسیاری برخورداره مثل محلات فقیر نشین محله چینی ها مناطق با ساختمان های بزرگ و شیک جاده های بین راهی اسکله ها فرودگاه اقیانوس و دریا و............
بهتر بود farcry2 همون روند ماموریت به ماموریت رو پیش میگرفت (مثل نسخه اول خودش و همچنین عنوان موفق cyrsis) اینجوری اون روند کسالت بار تا حدودی حل میشد
البته این تنها یکی از مشکلات این بازیه و موارد زیاد دیگه ای هم هست که شدیدا به این بازی لطمه زده!!!
عزيزم به اين خاطر هست كه قبل از انتشار بازي و به خاطر تبليغات دروغين (!) و زياد همه به Far Cry 2 راي ميدادن ( مثل خود من ) و چون تقريبا بعد از انتشار بازي نظر سنجي تعطيل شد ديگه همين نظرات قبل از انتشار باقي موند وگرنه همه به ضرر فاركراي 2 كه باشه به كرايسيس راي ميدادن ! ( از جمله خود من ) :13:نقل قول:
والا من که بازی رو گرفتم دیدم واقعا غیر از گرافیک نسبتا بالا از بازی های امروزی چیزی به ارث نبرده تازه اونش هم در حد کرایسیس اولی نبود. واقعا چیزی برای گفتن نداره. 2-3 مرحله بازی کردم و گذاشتم کنار. البته چون 1 dvd هست شاید در ازای 1000 تومن ارزش امتحان کردن داشته باشه. بازی که این روزها منتشر بشه و 1 dvd باشع معلومه چی باید بشه دیگه!نقل قول:
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:نقل قول:
درسته اینو هممون میدونیم دیگه امیدوارم بعضی ها تو رو در باسی گیر نکنن ........:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::1 0::10:
JUST CRYSIS
از صحبت دوستان اين طور ميشه برداشت كرد كه گرافيك بازي خيلي خوبه ولي مراحل بازي خسته كننده هست.البته فار كراي 1 رو كه من رو درجه خيلي سختش بازي ميكردم هم همينطوري بود يعني بعضي از مراحلش واقعا خسته كننده بود و كلا خيلي مرحله داشت.
ما كه از خريد اين بازي منصرف شديم!
در باره گرافیک ومقایسه 2 عنوان FarCry2 و Crysis نکته ای که باید گفت اینه:
FarCry2 با موتور(انجین) Duniya ساخنه شده و برای پلتفرم های نسل حاضر pc xbox360 ps3 عرضه شده
crysis که با موتورcryengine طراحی شده به خاطرات گرافیک خیلی بالا و طراحی فراتر از نسل حاضر روی کنسول ها عرضه نشد!!!!
یا اینکه ناشرش EA هست و به multiplatform بودن معروف. میدونید چرا؟ چون روی کنسول ها اصلا قابل اجرا نیست!!!!
همین کافیه که به عظمت crysis پی ببرید(حالا اگه سیستم شما crysis رو کامل و با جزئیات تمام اجرا نمیکنه دلیل بر گرافیک کمتر اون نیست!!!!)
و می دونم اکثر چون Farcy2 رو راحت و بدون مشکل با گرافیکش خوبش بازی کردید شاید فکر کنید بالاتر از Crysis هست
البته این نظر سنجی بالا همون جور که دوستان اشاره کردن مربوط به قبل از انتشار میشه اگه یه نظز سنجی جدید وجود داشت اونوقت مشخص میشد!!!!
چرا اینقدر از این بازی انتقاد میشه به نظر من که بازی خوبی بود وچیزهایی داشت که تو هیچ بازی دیگه ای دیده نشده بود مثل سیستم آتش سوزی فوق العاده آتش رو در این بازی با کرایسیس مقایسه کنید-زمان دینامیک صحنه های طلوع وغروب خورشید واقعا نفس گیر بودند - وسعت نقشه 50 کیلومتری -گرافیک عالی که با سیستم متوسط هم خوب اجرا می شد من خودم با 8400GS روی very high بازی می کردم
دوست عزیز این سیستم آتش سوزی در بازی COD:WAW هم گذاشته شده !!!نقل قول:
سیستم جدیدی نیست . فقط یکی تعمیر ماشینش جالب بود .
مراحلش که واقعا خسته کنندس . من خودم تا الآن 25% بازی رو رفتم ولی به زور !
چون شنیدم از یه جای بازی نقشه عوض میشه و خیلی چیز های جدیدی به بازی اضافه میشه .
منم اینوشنیدم!!نقل قول:
کسی تا حالا دیده؟؟؟؟
اگه راست بود (عوض شدن نقشه و رفتن به یه لوکیشن دیگه) سیو بازیت رو بزار ما هم ببینیم چون اصلا حوصله ندارم اینو بازی کنم:2:
همان طور که دوستان گفتند گرافیک بازی عالی کار شده طوری که وقتی بارون شدید میشه کل گیاهان جنگل تکان میخورن !!!
دوستان اگه یکمی صبر کنید من میرم از همون طرف سیوش رو میگیرم و اینجا واستون میزارم .نقل قول:
خودش که میگه تا 70% رفته !!!
من 80 درصد بازیو رفتم چیز خاصی تویه نقشه ندیدم همونه که اول بوده! فقط ماموریت ها زیاد تر شده!نقل قول:
من 6 % بازيو رفته بودم كه پاكش كردم ولي ميخوام بعد از تموم كردن امضام يه بار با چيت برم ( اگه سكته هه رو نزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نه دوستان واقعا میره تویه لوکیشن جدید با نقشه جدید ، buddy های جدید و ماموریت های جدید من این بازیرو تا آخر رفتم:46:نقل قول:
یه عکسی چیزی از محیط جدید میزارینقل قول:
دیگه تو آفریقا نیست؟؟؟
آقا چرا کسی جواب ما رو نمیده اونایی که بازی را تمام کردن میشه بگن اخرش چی میشه یکی میگفت اخرش فیلم نشون میده مال من هیچی نداشت مثل اینکه مال من ضد حال تمام شده
سلام دوستان بازی تمام شد اما یک سوالی داشتم در آخر بازی یکی گفته بود آدم سوپرایز میشه ولی مال من چمدان الماس را تحویل دادم و jackal نیز رفت پی کار خودش و بازی تمام شد و هیچ چیز جالبی ندیدم ایا شما جور دیگری تمام کردید اگر فرق داشته لطفا آخرش بگید مال شما چطور شد
من هنوز بازي رو تموم نكرده ام ولي مال موبايلشو تموم كردم و اخرش هم اين بود كه شخصيت بازي حالا هر كدوم كه باشه اخر بازي ميميره يعني با يه كاميون از يه پل رد ميشه و بعد كاميون منفجر ميشه. ولي نميدونم كه ايا اخر بازي پي سي هم همينطوره يا نه؟
یعنی نقشه ی بازی عوض نشده ؟نقل قول:
جیپ ها عوض نشدن ؟؟؟ به جای مسلسل روی جیپ ها بمب افکن نذاشتن ؟؟؟
چرا دوست من تمام اینایی که گفتی با بازی اضافه میشه ولی از بعد آفریقا خارج نمیشه :20:نقل قول:
دوستان من روی ویستا بازی رو که اجرا میکنم مشکلی نیست ولی همینکه dx9 رو به dx10 چنج میکنم دیگه موقع اجرای بازی ارور میده و اجرا نمیشه !..کسی به همچین مشکلی برخورده؟!
دوست عزیز کارت گرافیکت چیه ؟نقل قول:
دوستان سلام من بازی را تمام کردم اما خبری از باران نشد یک جا دیدم گفتن چتر نجات کوچک برای پریدن ما که چیزی ندیدیم شما چطور ؟ من اصلا مردم عادی و زن وبچه ندیدم یعنی با نوع بازی من داستان و نقشه بازی عوض شده؟آیا بازی با هر شخصیت و نحوه بازی یک جور تمام میشود اینکه نشد باید ده بار با این حساب بازی کرد اصلا خوب نیست حداقل کسانی که بازی را تمام کردند یک توضیح کوچوله بدند که در جریان کل بازی همه قرار گیرند