من با ادسل 128 با برنامه NSU آپدیت کردمنقل قول:
مشکلی هم نبوده
Printable View
من با ادسل 128 با برنامه NSU آپدیت کردمنقل قول:
مشکلی هم نبوده
سلام...من ديروز اين گوشي را خريدم...خيلي عاليه...بالاي صفحه سمت چپ يه شكل مثل نامه چشمك ميزنه...Inbox هم خاليه...چه كنم بره؟...
من هم اوایل همین مسئله برام پیش اومده بود که یکی از دوستان عزیز در همین جا راهنمایی کردند.نقل قول:
برو به قسمت messaging و گزینه option>sim message را بزن و پیغام های روی سیمکارت را یا پاک کن یا به گوشی منتقل کن.موفق باشی.
اشکال کار من هم همین بود که کلید * را با مکث میگرفتم. اگر یه بار فشار بدی این منو بالا میاد.ولی اگر * را نگه داری سیمبل ها بالا میان.نقل قول:
دوست من شما در برنامه اكسپلوره يا نرم افزارهايي كه توي اون ها بايد كليذ اختصاصي براشون تعريف كنيد واكثرا" هم با شيفت هستش چيكار مي كنيد؟نقل قول:
پس برنامه the pencel برنامه مفيدي هستش كه اينجا ها كاربرد داره .
ياعلي
من در برنامه x-plore براي تغيير زبان ابتدا بر روي يك فايل كليد 7 را فشار ميدم كه دكمه rename است . بعد يه كوچولو * را فشار ميدم (نگه نداري ها) و دوباره همان منوي تغيير زبان بالا مياد. با اين كار نياز به نصب برنامه هم نيست. :20:نقل قول:
البته برنامه اي هم كه شما معرفي كرديد برام جالب بود.
دوستان يه سؤال جديد:
چند روز پيش يه سوني اريكسونه ميخواست يه يادداشتشو برام با بلوتوث بفرسته.البته يادداشت به زبان فارسي بود. اين فايل كه با پسوند vnt است به inbox ميره. وقتي بازش كردم ديدم كه فونتش انگليسي شده و نوشته غير قابل خواندن است.:41: يه سوني اريكسون ديگه هم كه چك كردم باز همين مشكل وجود داشت. اين مشكل در هنگام ارسال يادداشت از نوكيا به سوني اريكسون وجود نداره.
به نظر ميرسه كه مثلا encoding سوني اريكسون در نوكياي عزيز من :40: نيست. ولي سوني اريكسون encoding نوكيا را داره.
حالا .... : مشكل از كجاست و چه جوري ميشه رفعش كرد؟
سلام دوستان من نمی تونم گوشی مو هک کنم در وسط کارر به مشگکلمی خورم. توروخئا بدادم برسید کارم عجیب گیره
سلام دوستان
شما که دارین از این گوشی استفاده میکنین کیفیت عکساش در چه حدیه ؟
مثلا در حد n96 یا n95 ?
چون عکسهای n96 به نظر من اصلا جالب نیومد
اختیار داری بابا N95 کیه؟ عکس میگیره برات توپ...شما یه سر به امضای من ( خط آخر) بزن، روشن میشی!نقل قول:
سلام دوستان
شما که دارین از این گوشی استفاده میکنین کیفیت عکساش در چه حدیه ؟
مثلا در حد n96 یا n95 ?
چون عکسهای n96 به نظر من اصلا جالب نیومد
دوستان روی این گوشی n-Gage نصب می شه ؟
از کدوم روش ؟
نصب میشه ولی همه بازی ها فول نمیشن! روشی که LEGEND در بخش N-GAGE توضیح داده!نقل قول:
دوستان روی این گوشی n-Gage نصب می شه ؟
از کدوم روش ؟
سلام
لطفا يك نرم افزار براي ارسال فايلهاي حفاظت شده معرفي كنيد
من وقتي مي خواهم فايلهاي نرمافزارهاي نصب نشده را با بلوتوث ارسال كنم خطاي (ارسال فايلهاي محافظت شده ممكن نيست)
ميدهد
با تشكر
سلام به همه دوستان عزيز
من 2-3روزه اين گوشي را خريدم قبلا هم1100داشتم و چيزي از ساين و هك اين چيز ها نميدونم
اگه ميشه از سطح خيلي خيلي مبتدي واسم بگيد
شرمنده كه در خواستم خيلي ابتداي است
راستي من مشكيش را خريدم 210 خوب خريدم؟
با برنامه X-Plore بفرست دوست عزیز....نقل قول:
شاد باشی:40:
سلام دوست عزیز گوشی جدید مبارکنقل قول:
برای ساین کردن برنامه ها یا هک گوشیت به این تاپیک برو :
ساین کردن یعنی چه و نحوه ی ساین برنامه ها :
forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
قیمت گوشیتم خوبه ... خودم گرفتم 230
متاسفانه کلید ولوم گوشی من بعد ازحدود 3 ماه مشکل پیدا کرد،یعنی زیرکلید ولوش دو تیکه پلاستیک کوچیک (حدود دو میلیمتر)خودبخود بدون ضربه خوردن یا فشار شکسته و جدا شده بود که باعث می شد ولومش رو نتونم تغییر بدم ولی با در آوردن اون دو تیکه پلاستیک درست شده و هیچ مشکلی نداره،حتی روانتر از قبل هم شده،به هرحال ظاهرا" این گوشی به خاطر جنس پلاستیکش کیبورد خیلی با کیفیتی نداره و آروم آروم دار مشکل پیدا میکنه!
در ضمن دوستانی که فایل برای ساین گوشی می خواهند با مراجعه به آدرس s60.vgooo.com می توانند فایلهای مربوطه رو در کمتر از 12 ساعت بدون حتی ثبت نام دریافت کنند.
خیلی خوب خریدی!نقل قول:
راستي من مشكيش را خريدم 210 خوب خريدم؟
همون طور که یونس جان توضیح داد یه X-Plore نصب می کنی و روی فایل مورد نظر کلید سبز (Call) رو میزنی برات میفرسته...!نقل قول:
سلام
لطفا يك نرم افزار براي ارسال فايلهاي حفاظت شده معرفي كنيد
من وقتي مي خواهم فايلهاي نرمافزارهاي نصب نشده را با بلوتوث ارسال كنم خطاي (ارسال فايلهاي محافظت شده ممكن نيست)
ميدهد
با تشكر
سلام... کار خیلی ساده ای هست فقط باید بری تو قسمت destinations و new Acces Point رو انتخاب کنی بعد میگه براتون سرچ کنم .. تو میگی yes ...بعد از پیدا کردن ازت یه اسم میخواد...همین و البته مکان destinatons:نقل قول:
setting>phone.settings>connection>destinations
اگه هم نخواستی این کارو بکنی باید کد : #5*3*130*وارد کنی بعد کلید سبز رو بزنی و بعد از چند ثانیه هم تنظیمات gprs برات میاد هم تنظیمات mms که وقتی وارد sms شدی اونو save و set as default میکنی...:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از راهنماييت
سلام خسته نباشید .
اگه امکان داره فایل ساین گوشی 6220 با سریال 352922021916621 را برام بفرستید
متشکرم
bahar6536
می تونی از سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده کنی که چینی هست یه تاپیک برای راهنمایی داریم در بخش نرم افزتری s60v3
اگه حوصلشم نداری از سایت انگلیسی
GIZMOGATES.COMاستفاده کن اینم لینکاش :
کد:http://gizmogates.com/forum/YaBB.pl?action=register
کد:http://gizmogates.com/forum/YaBB.pl?num=1211083916
:5:نقل قول:
تو سایت S60.vgooo.com براتون ثبت کردم،فایلتون تا 12 ساعت بعد از این پست حاضره، با وارد کردن شماره سریال گوشیتون در صفحه اول سایت می تونید فایلهای cer&key رو دانلود کنید.
تو بندر عباس ریخته قیمتش بدون گارانتی 220 هزتر تومننقل قول:
یک برنامه مثل secman نصب کن دیگه نیاز به ساین نداری!!نقل قول:
نقل قول:
این برنامه فقط برای سیمبین 9.1 و 9.2 هستش و روی 9.3 جواب نمده مخصوصا 6220 .
لطفا اطلاعات درست منتشر کنید.:5::5::5:
چه جوری یه فایل فلش (SWF) رو برای پس زمینه قرار بدم ؟ (برای پس زمینه نه اسکرین سیور یعنی دائم فایل فلش رو ی صفحه باشه )؟؟؟
دوست من فایل های فلش(swf) رو میشه فقط به عنوان power saver در نظر گرفت .. به عنوان تصویر زمینه میشه عکس رو با رزولوشن مناسب قرار داد اونم نه بصورت تمام صفحه ... اگه هم می خوای تمام صفحه بشه یه نرم افزاری بود که اینکارو می کرد...اسمشو یادم نیست..ولی یادمه ورزن 2 اون بهتر بود..نقل قول:
نقل قول:
اگه نخواي از x-plore استفاده كني، ميتوني برنامه را rename كني وبعد بفرستي. يعني پسوندشو بجاي sis مثلا به sis2 تغيير بدي وبعد send كني.
جوابي براي سؤالي كه هفته قبل پرسيده بودم نيست؟ :44:
سؤالم اين بود:
چند روز پيش يه سوني اريكسونه ميخواست يه يادداشتشو برام با بلوتوث بفرسته.البته يادداشت به زبان فارسي بود. اين فايل كه با پسوند vnt است به inbox ميره. وقتي بازش كردم ديدم كه فونتش انگليسي شده و نوشته غير قابل خواندن است. يه سوني اريكسون ديگه هم كه چك كردم باز همين مشكل وجود داشت. اين مشكل در هنگام ارسال يادداشت از نوكيا به سوني اريكسون وجود نداره.
به نظر ميرسه كه مثلا encoding سوني اريكسون در نوكياي عزيز من نيست. ولي سوني اريكسون encoding نوكيا را داره.
حالا .... : مشكل از كجاست و چه جوري ميشه رفعش كرد؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم این مشکل رو با فایل .txt دارم . وقتی با زبان فارسی می نویسم خود Notes اونرو به فایل انگلیسی convert می کرد . دلیلشم نمی دونم ؟؟؟ :13:
سلام به همه دوستان
چند روز قبل يه رم ريدر و يه مموري 8گيگ براي گوشي 6220 خريدم. ولي بعد ديدم وقتي به كامپيوتر وصلش ميكنم نميشناسدش. اين كار را روي 4 تا كامپيوتر امتحان كردم ولي هيچ كدام جواب ندادن. البته مموري ريدر مشكلي نداره. رم را هم وقتي با موبايل به كامپيوتر متصل ميكنم شناخته ميشود. شايد دليلش آداپتور تبديل از microSD به SD است. من ديگه فكري به نظرم نمياد جز اينكه يه آداپتور ديگه را امتحان كنم.
به هر حال اول مطمئن بشيد كه microSD ي شما با رم ريدر مشكلي نداشته باشه بعد اقدام به خريد كنيد.
shr_put
سلام ... وقتی تو یه بار رم رو میزاری تو گوشی اون خودش فولدر ها و سایر چیز های پیش فرض رو توش میزاره و رم رو هم protect میکنه ... منم این مشکل رو داشتم ... بهترین راه حل وصل کردن گوشی از راه mass storage به pc هستش
با سلام به همه دوستان گرامی:
بین عکسهای n82 و 6220 کدوم بهتر ؟ و آیا تو سایتی عکسهاشون مقایسه شده؟
در تاپیک N82 پرسیده بودین و جوابتون رو دادم ....
سلامنقل قول:
وقتي رم با كابل گوشي به كامپيوتر وصل شود سرعت انتقال اطلاعات به گوشي خيلي پايين است حالا چه در حالت pc suit باشد و چه در حالت mass storage. استفاده از رم ريدر براي بالا بردن سرعت انتقال ديتا است (كه متاسفانه من هنوز قادر به استفاده از آن نيستم). در حالت mass storage هم كه شما فرموديد باز هم سرعت پايين است وبعلاوه برخي ارور هاي حالت pc suit را نيز همچنان در خودش دارد. بعنوان مثال موقع كپي كردن برخي فايلها ارور : Error :The path is too deep را مي دهد وبعدش هم فايل را كپي نمي كند. من براي كپي كردن فايلهايي كه اين ارور را ميدهند چند راه را امتحان كردم كه براي بعضي از فايلها جواب داد: فايل موردنظر كه به صورت عادي قابل كپي كردن نيست را zip و اگر نشد rar ميكني و بعد امتحان ميكني كه آيا كپي مي شود يا نه. اگر با موفقيت كپي شد بعدا با نرم افزار x-plore آن را روي رم extract ميكني.
اگر دقت كرده باشيد علارغم اينكه اين روش كار ميكند ولي خيلي وقت گير است و بهتر است كه يه رم ريدر بگيريد و راحت شويد. حالا اين رم ريدر ما هم بازي درآورده و خودش شده قوز بالاي قوز. :45:
shr_put
شما درست می گید ..
اما رم خود Nokia خودش کار نمی کنه ... (منظورم رم خود گوشی )
چه برسه به این رمهای مزخرف دیگه ...
با تشکر از سامان جان که جوابتو داده ... ولی :نقل قول:
کلا بین عکس های n82 , 6220 تفائت زیادی وجود نداره .. ولی به دلیل اینکه فلاش زنون 6220 زیر دوربین هست سرزندگی عکس های n82 رو توشب نداره ...
شاد باشید:40:
به نظر من یه کم شفافیت82 هم بیشتره
داداش گوشي با اين قيمت حرف ندارهنقل قول:
بعدشم فقط 6220:10: