دوست عزیز شما ویندوزو رو همه درایو هات بدون هیج مشکلی می تونی نصب کنینقل قول:
دوست عزیز شما ویندوزو رو همه درایو هات بدون هیج مشکلی می تونی نصب کنینقل قول:
ممنون .شما که می دونین یکم هم اطلاعات بدین چه بهترنقل قول:
پس تو این قضیه (قابلیت بوت)primary و logical چقدر مهمن؟اگه همه دریوها مثلا لوجیکال یا پریماری باشه چی میشه/توضیح کلی
دوستان یه توضیح کلی در مورد نوع پارتیشن:
primary پارتیشن های مستقل اند و از پایداری بیشتری نسبت به logical برقرارند و معمولا برای نصب ویندوز از این نوع پارتیشن استفاده می شود و محدودیت تعداد دارند(حداکثر4 و بدون logical)
درایوهای از نوع logical، خود زیر مجموعه نوعی پارتیشن از نوع exented هستند و محدودیتی هم در تعداد ساخت نیست
پس بهتره برای نصب ویندوز از پارتیشن نوع primary استفاده شود...
ممنون از توضیحات حالا که اطلاعات میرسه اینا رو هم بدونیم خوبهنقل قول:
برتری کجا لازم میشه؟موقع بوت؟پس تو هر دو میه ویندوز زد؟یا لاقل بگین ضعف لاجیکال کجا ها بیشتر به چشم میاد و چه کار هایی نمی تونه بکنه؟
ببین
فکر نکنم اصلا بتونیم تفاوت بین logical و primary رو احساس کنی
داخل هر دوتاشون میشه ویندوز نصب کرد اما بهتره داخل پریمری نصب بشه
زیاد خودت رو درگیر مسایل جزئی نکن و نگران هیچی نباش، وندوزت رو داخل primary نصب کن و...
فرقش خیلی جزئیه و اهمیت نداره
سلام...
اقا من لبتاپ hp dv6-2020 دارم تازه دوروزه خریدم :19: . گفتم قبلا از این که dvd رکاوری بسازم اول هاردم پارتیشن بندی و اپدید تو و... کنم اما وقتی با پاراگون او مدم پارتیشن بندی کنم سیستم وقتی ریست کرد تا پارتیشن بندی کنه هنگ کرد و من دستی خاموش کردم وسیستم بالا اومد . بعد اومدم با خود ویندوز این کار کردم اما برای اینکه ترتیب اسم درایو ها درست باشه او مدم درایو رکاوری رو از d تبدیل به e کردم وقتی سیستم ریست کردم دیگه بالا نیومد نه رکاوری میشود کرد نه کار دیگه بعد اومدم خودم win7 نصب کردم تا شاید از طریق ویندوز بتونم کاری کنم اما بازم نشد.اما توی ویندوز هنوز درایو رکاوری وجود داره حالا موندم چی کار کنم. لطفا کمک کنید. :19::41::19::41:
باتشکر....
اولا که شما نباید به درایو ریکاوری دست می زدی. حالا اگه وقتی سیستمو روشن می کنی با دکمه f10 یا f11 وارد صفحه ریکاوری نمی شه به اینجا یه سری بزننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=348778
کسي نيست در اين زمينه تجريه داشته باشه؟نقل قول:
مبارک باشه. در مورد back up گرفتن با نرم افزارهایی غیر از خود نرم افزار recovery hp ، کلا بی خیال شو. چون با هر نرم افزاری که می خوایی این کار رو بکنی وقتی وارد محیط Dos میشه هنگ می کنه. من همه راه ها رو امتحان کردم حتی عده ای می گفتند که شاید مشکل از هارد سیستم هستش (bad sector) ولی هارد سالم هستش.نقل قول:
اون چیزی که تا حالا فهمیدم اینه که مشکل قطعا سخت افزلری نیست ولی ..........
اون درایو میزانیه که ویندوز 7 رزرو می کنه دست به اون نزن. پیشنهاد می کنم به ریکاوری هم دست نزنی که دچار مشکل می شینقل قول:
در مورد ریکاوری هم اگه سه چهار بار restore c: رو زدی و ارور داد باید full restore بکنی. اما من یه بار این مشکلو داشتم چند بار ریستور سی رو زدم و ارور داد و ریست شد اما بعد از چند بار درست شد
نقل قول:
به اون درایو c دست نزن چون مربوط به خود سیستمه و در حالت hidden هست...
سلام
من عضو جدیدم ...
من حدود یه ماهی هست که لپ تاپ SONY VAIO CW18NFX خریدم .
راستش یادم رفت همون اول DVD Recovery درست کنم . الان بعد یه ماه کلی چیز میز ریختم روش یادم افتاد اینکارو بکنم .
همه کاراشو از دفترچش خوندم و بلدم فقط یه سوال دارم و یه مشکل ...
سوال :
من که کلی بازی و برنامه و عکس و آهنگ ریختم رو لپ تاپم الان که میخوام recovery بسازم مشکلی که قاعدتا نباید پیش بیاد ؟؟ چون از رو پارتیشن مخفی recovery میخواد این کارو بکنه دیگه ؟؟
مشکل :
من وارد قسمت ریکاوری گرفتن شدم و create recovery disk رو زدم و ...
یه جا هست که دوتا گزینه گذاشته برای انتخاب نوع DVD که میخواد روش write کنه .
یکیش اینه : create recovery disk(s) using 2 recordable DVD DL ...
دومیشم اینه : creare recovery disk(s) using 4 recordable DVD
من دی وی دی معمولی خام داشتم و گزینه 2 رو زدم روی همون دی وی دی اول تا 24 % پر کرد بعد ارور داد گفت کامپیوتر رو ریستارت کن و دی وی دی نو بزار دوباره انجام بده .
راستش من ترسیدم گفتم شاید جنس دی وی دیم خوب نبوده (datalife) .
رفتم 3 تا دی وی دی 9 philips خریدم هرکدون 3 هزار تومن ... روی DVD هم نوشته DL یعنی عین همون گزینه اول .
این دفعه این دی وی دی رو گزاشتم و گزینه اول رو زدم و لپ تاپ رو گذاشتم روی میز و بهش دست هم نزدم . طبق ذستور العمل هیچ برنامه ای رو هم باز نکردم . اینبار تا 34 % رفت و ارور داد و گفت recovery disk cant create .
نمیدونم چی کار کنم که بدونه مشکل بتونم این ریکاوری رو بسازم ...
کمکم کنید لطفا ....
سوال اول: از اون لحاظ که شما هر چی هم رو سیستمت بریزی فقط اطلاعات خود سونی می ره رو dvd.نقل قول:
در مورد سوال دوم هم می شه متن کامل ارورش رو بزاری؟می تونه مشکل از ویندوز باشه. شما وقتی سیستمت بالا میاد و علامت VAIO رو نشون می ده، F10 رو بزن و restore c: رو بزن و یه دور درایو c رو ریکاوری کن (یعنی ویندوز رو از اول نصب می کنه و به درایوهای دیگه هم کاری نداره) بعد که ویندوز نصب شد یه دور دیگه امتحان کن احتمالا حله
من این کاری که شما گفتی رو اتفاقا انجام دادم ولی دوباره روی همون 24% ارور داد . یعنی درایو سی رو ریستور کردم و همه چی پاک شد و از اول ریخت .نقل قول:
متن ارورش رو دقیق یادم نیست ولی کلیش این بود :
ارور در هنگام ساخت ریکاوری . کامپیوتر رو ریستارت کن و با یک دی وی دی دیگه امتحان کن ...
نقل قول:
ظاهرا هارد این لپ تاپ یه مشکلی به برنامه پاراگون داره
من همین مدل رو که یکی از دوستام داشت گرفتم تا پارتیشن بندی کنم که با پاراگون نشد و بوت رو خراب میکرد و بعد هر بار مجبور مشدم فایل های بوت رو ReBuild کنم
اما با برنامه Easeus Partition Manager مشکل حل شد:5:
نقل قول:
نه عزیز
این روش نیازی به DVD نداره
شما سیستم رو ریست کن
سریع F10 رو بزن تا بره توی قسمتی که مربوط به ریکاوری کردنه
یه گزینه داره به اسم Restore C وقتی این گزینه رو بزنه و تایید کنی از روی درایو ریکاوری ویندوز ارجینالت رو برمیگردونه
دو تا نکته:
1: موقعی که این کار رو می کنی DVD های بکاپ نباید توی دستگاهت باشه تا از روی هارد این عمل انجام بشه
2: موقع Restore درایو C یه سوال مبنی بر اینکه "آیا میخوای سایز درایو C به حالت روز اول در بیاد؟" ازت میپرسه، در صورتی که سایز درایو هاتو تغییر دادی و درایوهای جدید ساختی مراقب این گزینه باش که تاییدش نکنی
دوست عزیز شما سوال منو ندیدی چیه .نقل قول:
اینکاری که گفتی رو میدونم و بلدم یه بار هم انجام دادم .
من میخوام دی وی دی ریکاوری بسازم واسه لپ تاپم واسه روز مبادا که وقتی هاردم کلا به مشکل برخورد ویندوز اورجینالش رو از دست ندم . ولی به مشکل میخورم . هرکاری میکنم موقع ساخت دی وی دی ارور میده .
نقل قول:
لطفا ارور رو دقیق بنویس یا عکس بذار که بهتره...
نقل قول:
پیشنهاد: حالا که میتونی از رو هارد ویندوز اوربجینالت رو برگردونی، یک بار این کار رو بکن
بعد از ویندوز خام و ارجینالت با برنامه Acronis True Image Home 2010 یه بکاپ از درایو C بگیر
این روش بسیار بهتره، جون دیگه به مشکل نمیخوری، نتیجه کار یکیه اما سرعت برگردوندن درایور c به حالت اولیه چندین برابر بالاتر از ریکاوری خود سیستم هست (ریکاوری خود سیستم 2 ساعت، اما آکرونیس 20 دقیقه!)
از اینجا دانلود کن CD بوت این برنامه رو:
کد:http://rapidshare.com/files/281848838/Acronis.True.Image.Home.2010.13.Build.5055.BootCD.rar
سلام و خسته نباشید به همه
من لب تاپ دارم با هارد 500.
می خوام با 7 پارتیشن بندی کنم اما بلد نیستم.
قبلاً توی بوت xp راحت پارتیشن بندی می کردم ولی توی 7 همرو پریمری می کنه!
این تاپیک هم خوندم ولی نفهمیدم چون توی بوت یدونه پریمری می سازم و 7 رو نصب میکنم بعد توی ویندوز از managment وقتی میسازم باز پریمریه!
میشه راهنمایی کنید از اول چیکار باید بکنم؟
(مثل اینکه اول باید یک extended بسازم بعد توش چند تا logical ولی بلد نیستم!)
در ضمن نمی خوام از نرم افزارهای دیگه استفاده کنم مثل Acronis.
اگر با 7 پارتیشن بندی کنم بعداً ویندوز رو پاک کنم پارتیشن ها پاک نمیشه؟
وقتی با 7 پارتیشن میسازم یه 100 مگ خودش نیسازه! قضیش چیه؟ بعداً توی managment پاکش کنم یا نه؟
نظرتون درباره پارتیشن بندی با نرم افزار خود کمپانی سازنده هارد چیه؟ بهتر از پارتیشن بندی با 7 نیست؟ (البته اگر 7 ردی باشند)
من میخوام کللاً 5 تا درایو داشته باشم. (c,d,e,f,g)
شما این نرم افزارو دانلود کن حله:نقل قول:
acronis partition manager
کد:http://lb.rapidgo.net/47d34854fb08de074e25bda716a06ea8/1431/1/2/ADiscDSuite.rar
سلام
من یه لپ تاپ سونی گرفتم(vgn_sr590gyb) که روش ویندوز سون بود بعد کنارش یه ویندوز اکس پی نصب کردم الان مشکلم اینه که system reserved رو به عنوان درایو c میشناسه و 4 تا درایو شده تو اکس پی ولی تو خوده سون درسته من الان تو سون 3 تا درایو دارم یکی c که خوده سونه یکی d که اکس پی بعدی هم که خالیه ولی تو اکس پی c رو system reserved میشناسه و ویندوز سون که c هست f.میخواستم ببینم چی کار باید بکنم این درایو مخفی باشه و به عنوان درایو c نشناسه؟؟اصلا راهی هست؟؟اگه لازم باشه میتونم ویندوز هم عوض کنم.
ممنون میشم کمک کنید
این درایو رو خود 7 رزرو می کنه می تونین با نرم افزار Hide My Drives مخفیش کنیننقل قول:
لپ تاپم ایسر 4315 میخواستم ویندوزشو عوض کنم که فایل ریکاوری پاک شد و الان دیگه نیتونم برگردونم به ویندوز اصلیش.کمک!!
یه سری به اینجا بزن:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=348778
موضوع اینه که ویندوزی که الان روشه xp هست و من ویندوز خودشو میخوام چون با برنامه اون روی فایلام قفل گذاشتم:41:
من dvd بکاپ ویندوز اصلمو که الان پاک شده رو دارم ولی اون 10گیگ ریکاور روی هاردم پاک شده و بدون اون نمیتونم برگردونمش.چکار کنم؟؟؟
توی بعضی مدل ها فقط با وجود اون DVD ها می شه برگردوند. اگه نمی تونید تنها راه همونه که گفتم:(ساخت مجدد ریکاوری)نقل قول:
با سلام
دوستان من یه sony cw14 دارم که با شیرینگ خود ویندوز 7 پارتیشن بندی کردم . متاسفانه 25 گیگ از فضا را به درایو c اختصاص دادم الان فضا خیلی کمه و با هر روشی می خوام فضا را اضافه کنم و ویندوز خراب نشه نمی تونم از پارگون هم استفاده کردم نمی تونم مرج کنم .
لطفا کمک کنید خیلی ضروری هست.
شما اگه پستهای بالاییو می خوندی می فهمیدی.نقل قول:
به هیچ وجه از پاراگون استفاده نکن و برو acronis disk director 10 رو دانلود کن
سلام دوستان
من يه ميني لپ تاپ hp دارم كه يه عمليات پارتيشن بندي روش انجام دادم و بعد windows 7 رو روش نصب كردم ولي حالا موقع بالا اومدن با يه صفحه سياه روبه رو شدم كه نوشته entering setup .
كسي تا حالا با اين مشكل يا مشكلات مشابه رو به رو شده لطفا بگيد چيكار بايد بكنم
دوستان سلام:
میگم ما یه لپ تاپ dell 1520 خریدیم حالا نمیدونم چجوری باید بک اپ بگیرم خواهشا یکی یه راهنمایی درست و حسابی کنه.
tanx
من یه لپ تاپ ال جی رو که از قبل پارتیشن بندی شده بود رو درایو unlocated رو به هزار بدبختی جدا کردم وبا paragon به درایو logical تبدیل کردم،حالا توی my computer درایوی که اومده با دابل کلیک باز نمیشه و باید روش کلیک راست کرد و open رو زد.باید درایوری چیزی نصب کنم؟
سلام
من جدیدا Acer 5738G خریدم که روش Linux نصبه با توجه به اینکه فکر نمیکنم هیچوقت از لینوکس استفاده کنم. به نظرتون پارتیشن Recovery رو نگه دارم یا پاکش کنم؟ البته اینم بگم که هنوز از جعبه درش نیوردم :31:
ریکاوری فضای زیادی اشغال نمی کنه اما اگه به فضاش نیاز دارین پاکش کنین. اهمیت خاصی ندارهنقل قول:
درایورا رم می تونین ازینجا دانلود کنین:
کد:http://www.acer.com/acer/service.do;jsessionid=E84C11AD8C35AE25D349D4F602A7A2CC.public_a_14c?LanguageISOCtxParam=hi&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3350&sp=page15e&ctx2.c2att1=158&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3350&CountryISOCtxParam=IN&ctx1.att21k=1&CRC=832315095
سلام دوستان ممنون از مطالب خوبتون و زحماتی که میکشید !
من یک لپتاپ hp1390 خریدم که حالا میخوام پارتیشن بندی کنمش! ولی یه مشکلی دارم اینه که درایو c رو 200 گیگ زوری میده! میخواستم بدونم میشه این محدودیت از بین بره و بدون نرم افزار خاصی پارتیشن بندی کنم !؟ تا 3-4 تا درایو هم بیشتر نمیخوام!
لطفا ساده راهنماییم کنید-ممنون...
نقل قول:
با سلام دوست عزیز من با نصب لینوکس UBUTNU 8.10 این پارتیشن مخفی رو از دست دادم و قبلا" که پارتیشنم از 2 شروع می شد ( تو لب تاپ دل ) حالا از یک شروع مشی شه میشه منو راهنمائی بکنید و بگید چطوری می تونم اون رو دوباره برگردونم و و یا از کجا می تونم درایورهای ویندوز اصل رو دانلود کنم . لب تاپ من 1545 و رو خودش هم ویندوز اصل نداره . البته وقتی ویندوز ویستا رو نصب می کردم یک پارتیشن دیگه هم با فرمت logal یه همچین چیزی بود که سایزش 5.7 گیگ بود که بهش دست نزدم .
برگردوندنش غیر ممکنه ولی می تونین دوباره بسازینش
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=348778
نقل قول:
دوست عزیز خیلی ممنون ولی فقط 2 تا سوال دیگه دارم اگه امکان داره ؟
1. این درایو فقط برای ریکاوری بکار می ره ؟ اگه نباشه مشکلی پیش میآید چون من هر وقت مشکلی پیش اومده ویندوز از نوع نصب کردم ؟
2. همانطور که گفتم من یه درایور دارم که البته فقط وقتی می خوام ویندوز ویستا رو نصب کنم دیده می شه و تو محیط ویندوز دیده نمی شه اسمش هم اگه اشتباه نکنم Boot هستش پس اون چیه ؟