نقل قول:
نینجا ی 250cc
250 هایی رو که شرکت ها میارن پلاک می کنن مثل هیوسانگ که جهانرو آورده
ولی این چون 4سیلندر فکر نمی کنم بتونن بیارن البته خود فارس موتور گفته تا عید میاره و حدود 8-9 میلیون
Printable View
نقل قول:
نینجا ی 250cc
250 هایی رو که شرکت ها میارن پلاک می کنن مثل هیوسانگ که جهانرو آورده
ولی این چون 4سیلندر فکر نمی کنم بتونن بیارن البته خود فارس موتور گفته تا عید میاره و حدود 8-9 میلیون
درود
دوستان امروز بالاخره ما هم یک آپاچی 160 نارنجی رنگ که عقب و جلو دیسک هست رو خریدیم به قیمت 2،050،000 تومان
من 3 سال یک موتور 125 سی سی ایرانی از شرکت پیکتاز داشتم که آشغالترین موتور جهان فکر میکنم بود و الان واقعا احساس میکنم که دارم سوار موتور میشم بعد از 3 سال!
حالا از دوستان کمک میخوام که چجوری موتور رو در سریعترین زمان بتوانم خلاصش کنم؟؟؟ خیلی دنده های این موتورها منو اذیت میکنه و اصلا عادت ندارم.
بعضی وقتا خلاص میشه بعضی وقتها هم نمیشه و این باعث میشه همیشه دستم روی کلاج باشه
سلامنقل قول:
چرا اینقدر گرون ؟ دستکاری شدست یا از کارخونه اینطور بیرون اومده ؟ نو یا دست دوم ؟
از کارخانه اینجوری بیرون اومده و من از نمایشگاه شرکت جهانرو (جنب سفارت انگلیس) خریدم. موتور هم صفر هست و دستکاری نشده. قیمت معمولیش یعنی بدون ترمز دیسک عقب 1،950،000 بود که میفروختن.نقل قول:
خود اینجانب قسد داشتم آپاچ 180 بخرم ولی میگن حداقل دو ماهی طول میکشه بیاد ایران. (که من مطمئنم بیشتر از این حرفا طول میکشه) و بعدش هم که هوا سرد میشه و دیگه کلا موتورمون رو از پارکینگ در نمیاریم و با همون 206 میریم بیرون.
یکی از دلایلی که شما راحت نمی تونی خلاص کنی اینه که قلقش دستت نیست و دلیل دیگه اش هم اینه که موتور فعلا صفره و دنده ها و گیربکسش خشکه.وقتی حدود 2000 تا موتورت کار کنه دنده ها کاملا نرم میشه و به راحتی خلاص میشه.نقل قول:
مبارکه . زمستونهای تهران خیلی سرد نیست با کاپشن چرم و شلوار مخصوص موتور می شه تحمل کرد . چون بیشتر حجم ترافیک شهری تو فصل بارندگی و برفه .نقل قول:
بهر حال ، یه سووال داشتم . اینکه اگر قیمت این موتور شما هم قیمت پالس 200 بود . باز هم اینو انتخاب می کردی ؟ یعنی می خوام دلایل شما رو در این انتخاب بدونم . ممنون
درودنقل قول:
خواهش میکنم عزیز چیز قابل داری نیست، راستش شاید من یکم سرمایی باشم ولی بیشتر از ترس سر خوردن و افتادن میترسم چون چند بار تو زمین خیس بدجوری افتادم زمین برای همین میترسم تو زمستون برم باهاش بیرون، حتی همین چند روز پیش که بارون اومد یه ترمز گرفتم و یک متر سر خوردم و نزدیک بود اولین زمین خوردن رو با موتور جدیدم تجربه کنم که خوشبختانه کنترلش کردم.
در مورد سوال دوم هم اینکه باید بگم بله بازم همین کارو میکردم و همین موتور رو میخریدم، اول اینکه پدرم مخالف شدید بود تو خریدن موتور با سی سی بالا و چون خودش جوانیاش موتور داشته میدونه چه چیزیه موتور و همینش هم با کلی التماس کردن برامون گرفت. از نظر کیفیت قطغات و زیبایی هم که خوبه و جنس چینی توش کار نشده و از یکی شنیدم که پالس 40% قطعاتش چینی هست و راست و دروغش و هم نمیدونم، و با توجه به دیسکی بودن ترمز عقب و سبکتر بودن وزن موتور، نسبت به پالس امنیت بیشتری داره.
یه چیزی دیگم بگم که من واقعا دنبال سرعت بالای 100 نیستم و واقعا میترسم. شتابشم که واقعا غیر قابل کنترل هست و به راحتی حواست نباشه تصادف میکنی. همیشه سرعت و شتاب موتور همه چیزه موتور نیست.
همین موتور Yamaha FZ16 با انجین 160 سی سی که تو هند هم تولید میشه فقط به خاطر کیفیت بالای قطعات و زیبایی منحصر به فرد اون از پالس 220 و آپاچ 180 بهتر هست و طرفدارای بیشتری داره و همه ی ما میدونیم که تو شتاب و سرعت نهایی ضعیف تر از بقیه هست.
موفق و پیروز باشید
چندتا مشکل از آپاچی 160 میتونم بگیرم که یکیش پنهای کم چرخ عقب هست و دوم صدای دنده عوض کردن که منصر به آپاچ فقط نیست البته (موتورهای هندی کلان صدای دنده عوض کردنشون زیاده) و سوم هم کم بودن درجه حرکتی فرمون که نسبت به موتورهای CG واقعا کم هست و برای دور زدن باید چندبار عقب جلو بری تا دور بزنی
یوسف جان مبارک باشه.در مورد دنده عوض کردن عرض کنم که اگه هنگاه دنده عوض کردن یه کوچولو نیش گاز بدی دنده بدون صدا عوض میشه و در ضمن زمانی که دور موتور برای دنده عوض کردن مناسب نبست معمولا صداش بیشتره.کلا توی موتورهای هندی اینجوریه.نقل قول:
در مورد فرمون هم گفتی،آخ آخ لامصب دهن آدمو سرویس میکنه این موتورهای هندی.
در مورد کیفیت قطعات پالس باید عرض کنم که طبق گفته تعمیرکار نمایندگی باجاج،میگفتش که تمام پالس ها با قطعات درجه دو وارد بازار میشه و وقتی دلیلش رو سوال کردم گفتش که بخاطر اینکه خود ایران به شرکت سازندش همچین درخواستی داده،برای اینکه قیمت تمام شده موتور کمتر باشه و شرکت وارد کننده سود بیشتری داشته باشه.
می خوام یه داد از دست اینا بزنم که فقط جنس آشغال تحویل مردم میدن و (بهتره حرف های سیاسی نزنم):2:
سلام دوستان
میخواستیم یک موتور 125CC بگیریم ، برای همین از شما مشاوره برای خرید میخواستم .
ماشالله توی بازار اینقدر نام موتور سیکلت ها زیاد شده که آدم نمی دونه چی باید بگیره و چی خوبه !!!
دو سه مدل رو بهم معرفی کردن ، میخواستم بدونم به نظر شما کدوم بهتره ؟
1-احسان
2-تیزکار
3-ساوین
4-مدل سایر
این از سوال اول ، و امام سوال دوم اینه که :
طریقه صحیح آب بندی رو چطور می دونید ؟
آخه بعضی ها میگن اولش باید خیلی یواش بری !
بعضی ها میگن تا میتونی گازش بده !
حالا نظر شما چیه ؟
با تشکر ، منتظرم
بستگی به هزینه شما داره . من سوزوکی 125 رو پیشنهاد می کنم در تیپ نیکد-بایک مشابه سی.جی 125نقل قول:
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم در مورد آبنبدی باید عرض کنم یکی بحث عوض کردن روغن هست ودیگری گاز دادن.نقل قول:
در مورد روغن عوض کردن شما به محض اینکه موتور رو خریدی در اولین فرصت روغنش رو عوض کن و بار دوم روی کیلومتر 300 و بار سوم کیلومتر 600 و بار چهارم روی کیلومتر 1000 و بعد از اون هر 1000 تا عوض کن تا همیشه انجین سالمی داشته باشی.
و اما در مورد گاز دادن ،شما توی دنده یک و دو به موتور فشار نیار، یعنی نه دنده مرده بهش بده و نه خیلی گاز بده ولی توی دنده سه و بیشتر از اون، گاز دادن موردی نداره،این روش را سعی کن حتما تا 1000 تا رعایت کنی چون بهترین نحوه آب نبدی موتور بستگی به همون 1000 کیلومتر اولیه داره.
دوستان امروز نمایندگی باجاج بودم و طی صحبت هایی که با مدیر فروشگاه انجام دادم خبر از این داد که پالس 200 دیگه تولید نمیشه و وارداتی که خود ایران هم از این موتور کرده تا اسفند همه رو وارد بازار می کنه یعنی به عبارتی توی سال جدید دیگه خبری از پالس 200 صفر نخواهد بود.
در مورد واردات پالس 220 هم گفت که انشالله اول سال جدید وارد بازار میشه ولی چیزی در مورد قیمتش نگفت ولی این نکته رو عرض کرد که پالس 220 بر خلاف مدل های 200 و 180 خود انژکتوری هستش.
در مورد نینجا 250هم گفت که اونم اول سال جدید روونه بازار میشه و با قیمت حدودی بین 10 تا 12 تومن خواهد داشت که بنده فکر کنم همون 12 قیمت گذاری میشه.
در مورد موتور تریل کاوازاکی 250 کا ال ایکس هم گفت که اونم احتمالا اول سال جدید وارد بازار میشه و قیمتی حدودی برابر با 8 تا 10 تومن خواهد داشت.
و اما یه مطلب خیلی جالب:
موتور پالس 180 مدل پره ای چراغ گرد میدونید چند بود؟؟؟؟2650000!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بدلیل اینکه دیگه صفرش پیدا نمیشه و به ندرت شما میتونی گیر بیاری.البته خود کشور هند تقریبا دو سالی میشه که این موتور رو تولید نمیکنه و تو این مدت هرچی وارد بازار میشد مربوط به واردات قبل بوده.
سلام دوستان
چه نوع م.تور هایی رو میشه بدون گواهینامه سوار شد ؟ چند سی سی ؟
ارزانترین موتور بدون گواهینامه حدودا چند قیمته ؟
با تشکر
حتی دوچرخه هم نیاز به گواهینامه داره . از دید قانون تردد کلیه وسایل نقلیه موتوری نیاز به گواهینامه داره . ولی خب به موتورهای 70 سی.سی و اسکوترهای دنده اتوماتیک و ... کسی کاری نداره .نقل قول:
بستگی هم به سن و سال شما داره . مثلا اگر کمتر از 18 سال دارید یک طرح آف-رود 90 سی.سی می تونید بخرید یا مشابه براوو - پیشرو 70 - فکر کنم پیشرو حدود 300 تومانه زیاد با موتورهای طرح هندا 125 فرق قیمتی نداره
5ماهه دیگه گواهینامه می گیرمنقل قول:
ولی به خاطر کارهایی که در طول روز انجام میدم نیاز به موتور دارم
بابام سخت مخالفه میگه ماشین رو بردار و ببر ولی موتور نگیر (نمیدونم به خاطر چی)
ولی من حداقل باید روزی 6 الی 7 جا در نقاط دور از هم برم که با ماشین و ... پدر ادم در میاد
این افرود که میگی بیشتر توضیح میدی ؟
با تشکر
این موتور تو تصویر زیر 90 سی.سی اش هست با کمی تفاوت مشابه 70 می مونهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
کسی میدونه چرا پولسار 220 معمولی نسبت به 220 انژکتوری دارای شتاب و سرعت بیشتری است؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در حالی که 220 انژکتوری دارای قیمت گرانتری می باشد و بنظر میرسد می بایست سریعتر از معمولی آن باشد!!!!
این عکس رو از کجا آوردی؟منبعش معتبره؟نقل قول:
بخاطر اینکه این مشخصاتی که در مورد بولسار 220 انژکتور نوشته با نمونه 200 یکیه.تازه در بعضی موارد 200 برتری داره.
در لینک زیر نیز که یک منبع معتبر می باشد نیز می توانید ببینید که مدل انژکتوری از معمولی آن ضعیفتر می باشد و قدرت انژکتوری نیز یک اسب بخار کمتر از معمولی آن می باشد و همچنین حداکثر سرعت آن.نقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Bajaj_Pulsar
ممنون.درسته خیلی هم ضعیفتره.نقل قول:
منتهی توی دفترچه راهنمای موتور من که همراه با خرید موتور میدن حداکثر سرعت پالس 200 رو 135 زده ولی توی این منبع شما 126 زده.البته بقیه اطلاعات منبعتون مثل همونه که شامل وزن و قدرت و ... میشه.ولی من سوالم اینه که کدوم درست نوشته؟؟؟با توجه به اینکه من خودم با موتورم 140 تا پر کردم البته نه دریک جاده کفی بلکه توی اتوبان همت که اونم بعضی ها جاها شیب داره که شیبشم خیلی کمه.
حالا بمن بگید که کدوم درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
ببینید درسته میشه حتی در سرپایینی هم به سرعت 150 یا در سراشیبی خیلی تند حتی 160 هم سرعت رو رساند اما مسئله این است که در واقع شما دارید موتور رو آبگوشت میکنید و اگه این کار بطور متوالی اتفاق بیفتد آنوقت موتور دیگه بعد از 1 ماه به سرعت 110 هم به زور خواهد رسید و شدیدا افت خواهد کرد چون دور موتور نباد از 10،000 دور بیشتر شود و این هیچ ربطی به پولسار ندارد حتی اگه با موتور 1000 اصل کاوازاکی هم بیشتر از این دور حرکت کنید شدیدا افت میکند، فقط تفاوتش این هست که 10،000 دور کاوازاکی یعنی سرعت 240 کیلومتر در ساعت.نقل قول:
علت هم کاملا مشخص هست و آن این هست که علم مکانیک میگه هر چرخ دنده ای بیشتر از این دور حرکت کند مقدار حرارت و خورگی که در این دور برای قطعه در حال دوار ایجاد می شود 3 برابر بیشتر از دور 90000 دور هست و این تناسب مدام به صورت نمایی افزایش پیدا میکند.
برای همین سرعت استاندارد سرعتی هست که دور موتور بیشتر از 10000 دور نشود.
من خودم یه موتور چینی 125 سی سی داشتم که اوایل 110 تا به هر زوری بود پرش میکردم و تا جایی که گاز داشت نگهش میداشتم و تا منزل 20 دقیقه تو اتوبان حرکت میکردم و بعد از یک سال به روغن سوزی افتاد و 80 تا هم پر نمیکرد و شتابش خیلی کم شد و بعدش هم 100 تومان به یه بنده خدایی فروختیمش.
سلام به همگی...................یه سوال
کسی قیمت این کاوازکی ولکان رو میدونه؟.................حدودشم باشه کافیه.................به نظر شما از 5 یا 6 تومن بیشتره؟
حدودا 10 تومان یا بیشتر، بستگی داره کارکردش چقدر باشه ولی صفرش رو باید 12 تومان باشهنقل قول:
جون من؟......................یعنی اینقدر با کیفیته که بیای واسش 12 تومن پول بی زبونو هدر بدی؟ نخواستیم بابا...............میریم با همون تکرو 200 سی سی حال میکنیم ............حداق 2 تومن بیشتر خرجش نکردیم .....کمتر دلمون میسوزهنقل قول:
(البته اگه آدم پولشو داشته باشه بده واسه این موتورا واقعا نهایت صفا رو تجربه کرده:19:)
راستی در مورد همین تکرو نظری ندارین؟.............چطوره؟ به نظر شما ارزش 2 تومن رو داره؟
من که از موتور ایرانی و انجین چینی نا امید شدم و حداکثر دو سال برات خوب کار میکنه و تو همین دو سال هم هی اینور اونورش خراب میشه، مثلا راهنماش و چراغ خطرش مدام خراب میشن، من بهت پیشنهاد میکنم که اگه واقعا از این سبک موتور خوشت میاد یک موتور Bajaj Avenger با حجم 200 سی سی بگیر، حداقل سه سال برات بدون خرج کار میکنه، عکس موتور هم برات گذاشتم.
مشخصات کامل موتور در لینک زیر هست (شتاب و حداکثر سرعت نیز ذکر شده است)
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Bajaj_Avenger
از راهنماییت ممنون رفیق......................پس ارزش گرفتن نداره................باید بیشتر بگردم ببینم تو این کلاس چی گیر میاد.....................در مورد اون باجاج هم باید بگم قبلا دیده بودمش...............قیافشو دیدم زیاد خوشم نیومد.............راستش زیاد شبیه موتورای کلاس کروز نیست................برای همین سراغش نمیرم.......................با بقیه کلاس ها هم حال نمیکنم.........فقط کروز....................اما لامصب مفیدش گیر نمیادنقل قول:
شما عشق قیافه هارلی دیویدسون دهه 80 رو داری با این موتورای داخل ایران هم کارت راه نمی افته . یکبار هم کلی تو همین تاپیک بحث کردیم که اصلا مجوزش رو از کجا می خوای گیر بیاری که هنوزم معلوم نیست . حتی اگر موتور رو بنام موتور ماموریت سپاه بتونی بگیری که بشما نمی دند ! باید حداقل دو روز تو پایگاه ازش کار بکشند . این موتور کاوازاکی هم 12 تومن نیست مگر مدل 90 و ماقبل که مشکل فنی داشته باشند .نقل قول:
پس اگرم حتی مجوز سپاه رو داشته باشی ، بازهم بخاطر عمر زیاد موتور مجوز تردد نداری .
اتفاقا خیلی هم به طرح استاندارد و کلاسیک کروزر شبیه . فقط انتظار شخصی شما رو برآورده نمی کنه.نقل قول:
راستش زیاد شبیه موتورای کلاس کروز نیست
موفق باشید
چرا عصبی میشی برادر...............بعد از مدتها دوباره اومدم یه جستجویی بکنم...........گقتم شاید بچه ها از موتورای جدیدی سراغ داشته باشن که من بیخبرم..............خودم که تو این مدت چیزی پیدا نکردمنقل قول:
درضمن شاید شما درست بگی و انتظار شخصی من چیز دیگه ای باشه ...............اما خود شما هم میدونی که برترین کلاس کروز ها رو هارلی دیویدسون تولید میکنه...........خوب..............به نظر خودت ما باید طرح های هارلی رو قبول داشته باشیم یا این باجاج رو
سلام
کسی میدونه گمرکی برای واردات موتور چند درصد؟
مثل ماشینه؟110%؟
درصدش 65 هست ولی برای واردات موتور خیلی باید دردسر بکشی، چون باید از دو جای دیگم مجوز برای واردات بگیری که یکیش وزارت صنایع هست و یکی دیگشم سازمان استاندارد هست، علت سختیشم این هست که چون موتور تو ایران تولید میشه برای حمایت تولید داخل یکم اذیت میکنن. یه چیز دیگم هست و اون اینه که باید موتور رو بعضی قسمتاش رو تو ایران مونتاژ کنی و موتور کامل مونتاژ شده رو نمیزارن بیاد داخل کشور.نقل قول:
یه راه معمولش هم قاچاق هست که از همه دردسرش کمتره ولی برای پلاک کردنش باید یکم دردسر بکشی.
خب میشه همین جوری آورد و بعدببری گمرک 65% رو بدی بعد برگ سبز بگیری ،
بعد از این برا پلاک فکر نکنم که درد سر داشته باشه؟
راستی مطمئن هستید که 65%؟ برا موتور 250-400 -1000 فرقی نداره؟
من شنیده بودم مثل ماشینه ولی 250 یه مقدار کمتره
نقل قول:
تولید داخل؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
همین 125 ها رومیگین ؟
جایی نگین آبرومون میره؟
وقتی سمند خودروی ملیه حتما اینا هم موتور ملی اند
نقل قول:
:27::27:چیه مگه..............ایران هرچیو که مونتاژ میکنه، ملی به حساب میاره:27::27::31:
سلام دوستان بالاخره روان 200 سی سی خریدم
لرزشش از همه تریل های چینی کمتره
شتابش خیلی خوبه (در بین 200 های چهار زمانه)
خوش استیل (به نظر من)
1640000 خریدم
مبارکت باشه داداش .انشالله چرخاش واست بچرخه.داداش اگه یه عکس هم از موتورت بذاری ببینیمش ممنونت میشیم.نقل قول:
با سلام
من قصد خريد كاوازاكي kdx 200 يا 250 رو دارم.
نظر شما چيست؟اين ها چه قيمتي دارند؟
مبارکه :10:نقل قول:
این موتور بین 200 آف-رود های مونتاژ چین بهتره . اما از امثال هیوسانگ و سوزوکی و هندا 250 ای.اکس1 کا.ام.اکس خیلی فرق داره . کل قدرت این موتور 15 و نیم اسب بخاره که برای یک آف.رود اصلا چیز محسوسی بحساب نمی آد . بنظر من باید موتور آف.رود حداقل 29 اسب قدرت داشته باشه و گرنه تو گل و ماسه باید مرتب با پاهات به زمین لگد بزنی
سلام کسی مشخصات honda HORNET رو داره؟
درود
امروز رفته بودم گمرک و دیدم چندتا مغازه بعد از چهارراه اسختر موتور kawasaki 250 zr Ninja 2009 همراه با پلاک، سند و برگه سبز گمرکی برای فروش گذاشته بودن، رنگ همشون هم سبز جیغ بود، قیمت هم جیغ بود 15 میلیون تومان، همشون هم صفر صفر بودن.
البته باید بگم از لحاظ ابعاد و اندازه خیلی کوچکتر از چیزی بودن که از عکس هایی که ازش دیده بودم بود، قیمتش هم در سایت کازاکی 4000$ عنوان شده است.
باید بگم که از هیوسانگ 250 سی سی جی تی که شرکت جهانرو جدیدا آورده با قیمت 8 میلیون به صرفه تر هست که همین هیوسانگ رو خرید، چون از لحاظ مشخصات فنی روی کاغذ مثل هم هستند. ولی از لحاظ ابعاد و اندازه هیوسانگ در نگاه اول یک موتور 1000 سی سی غول بنظر میاد و کیفیت موتور و قطعات هم باید همچون ماشین های هیوندای کره ای باشه. ولی وقتی نینجا 250 سی سی 2009 رو دیدم از دور اولش فکر کردم از این موتورها کو چوک 80 سی سی هست که تو مغازه های بوتیک میزارن ولی وقتی رسیدم به 5 متریش دیدم نه بابا واقعا نینجا 250 سی سی چند ماه پیش کارخونه هست.
اینم یه عکس از هیوسانگی که جدیدا وارد ایران شده