اگر آمپر آب ماشین پایینه .... از کجا میدونی موتور داغ میکنه؟نقل قول:
Printable View
اگر آمپر آب ماشین پایینه .... از کجا میدونی موتور داغ میکنه؟نقل قول:
سلام اساتید محترم
دوستان ما یک ماشین 141 دوگانه سوز کارخانه داریم این ماشین روی گاز درست کار میکنه و بهتر بگم خیلی بهتر از بنزین کار میکنه!ولی روی بنزین که میزنیم دور موتور روی 2500 دور وای میسته و بعد از این که یه مدت زمان 30 40 ثانیه ای میگذره دور بر میگرده پایین روی 1000 واقعا نمیدونم از کجاشه!
سلام
به نظر شما هنگام ترمز گرفتن بهتره کلاچ رو هم بگیریم یا نه؟
یک بنده خدایی نیست جواب ما رو بده.نقل قول:
کلاچ بگیریم که ماشین خلاص میشه دوست عزیز!!!!
اگر دور ماشین بیاد پایین باید کلاچ بگیری تا با دنده سنگین تر حرکت کنی . .. .
باید از استپر موتورش باشه ببر مکانیک خودش میفهمه حتما یه جایی ببر که بلد باشننقل قول:
این خیلی مهمه
از استپرش شاید باشه وگرنه دیاگ میزنه میفهمه
نه داداش کلاچ نگیرنقل قول:
مثلا میخوای نزدیک سرعت گیر بشی بزار سرعتت تا مثلا 50 یا 30 برسه بعد کلاچ بگیر دنده عوض کن یا دوس داشتی سرعت به مثلا 70 یا 60 یا 50 رسید دنده معکوس بزن رو 3 بعدشم تا 30 رسیدی بزن 2 سرعت گیرو رد کن
ولی همینطوری با دنده و بدون کلاچ ترمزو کامل نگیری موتور موتور داغون شه!!!!
اون اقایی که من اموزش داد گفتند که اگه موقع ترمز گرفتن کلاچ رو نگیری موتور زور میبره ولی اگه خلاص کنی یعنی کلاچ رو بگیری دیگه زوری رو موتور نیست واین بهتره . به نظر شما گفته ایشون درست است.
گفته ایشون درسته که میگن زور رو موتوره ولی این زور هیچ اشکالی واسش نداره!نقل قول:
ضمن اینکه واسه لنت ترمزت خوبه و کلا سیستم ترمزت دیرتر مستهلک میشه.
اگه یخورده اطلاعات اتومکانیک داشته باشی میدونیم که از موقعی که پاتو از گاز ورمیداری و کلاچ رو نگرفتی خودرو هیچ سوختی مصرف نمیکنه هیچ سوختی.اما اگه بدون اینکه پات رو گاز باشه اما خلاص کنی(کلاچ بگیری) خودرو سوخت مصرف میکنه
بگرد چراشو پیدا کن نمیدونستی خودم میام میگم
سلام
من یه سایپا 131 اسفند تحویل گرفتم و الان 4500 تا کارکرده مشکلی که پبش اومده اینکه چند وقت پیش چراغ فشار روغن موتور روی کیلومتر خودرو وقتی سوئیچ رو on بود نورش به صورت خیلی کم رنگ شده بود تا اینکه دو سه روزه تو این حالت یعنی و قتی سوئیچ رو حالت on هستش دیگه روشن نمیشه.مشکل چی میتونه باشه ؟ تشکر
من متخصص نیستم ولی ظاهرا چون اول کمرنگ شده و الان خاموش باید چراغش سوخته باشهنقل قول:
ببر نمایندگی اگه گارانتی بود یعنی پول نمیگیرن از اونجا عوضش کن ولی اگه پولی بود از بیرون عوضش کنی بهتره
تو پست بالاییم یه سایت گذاشتم برو اونجا بگو
میشه دلیل این رو توضیح بدین؟نقل قول:
یعنی شما میگین، توی یه شیب ملایم، اگه من ماشین رو همینجوری خلاص کنم تا بیاد پایین بیشتر سوخت مصرف میکنه تا وقتی که فرضا بزارم رو دنده 4؟
البته ما در این مورد بحث زیاد کردیم، تنها نتیجه قطعی که گرفتیم این بود که برای سیستم ترمز بده و ممکنه چوب شه و این حرفها...
در صورتی که دنده خلاص باشه یا کلاچ گرفته باشین موتور مجبوره خودشو روشن نگه داره و با دور 0.8 روشن بمونه(اونم به تنهایی و با مصرف کمی سوخت) و این یعنی باز مصرف سوخت فقط برای روشن نگه داشتن موتور خودرونقل قول:
...
اما وقتی در سراشیبی ماشین رو دنده باشه اون موتور خودرو از گشتاوری که از چرخ ها به موتور میرسه برای روشن نگه داشتن خودش و بالا پایین رفتم پیستون استفاده میکنه و هیچ سوختی توسط انژکتورها پاشیده نمیشه و این یعنی مصرف سوخت در این حالت صفر است!!!!!!!!!!!!!
به همین خاطر هستش که قبل رسیدن به سرعت گیر (خودم) کلاچ نمیگیرم ولی پامو کامل از رو گاز ورمیدارم تا رسیدن نزدیک سرعت گیر دنده عوض میکنم و میدونم که مثلا با سرعت 100 یا 120 با دنده 5 تا رسیدن به سرعت گیر هیچ سوختی مصرف نمیشه
ضمن اینکه برای سیستم ترمز هم خوبه ماشین هم هیچ فشاری رو تحمل نمیکنه شما حساب کنید ماشین اون همه وزن خودش + وزن مسافرارو با اون شتاب شدیدی که موقع شروع حرکت در دنده 1 و 2 و 3 بهش میدین رو تحمل میکنه و هیچیش نمیشه در حالت توقف یا سراشیبی هم دقیقا همینطوره بلکه فشار کمتر از لحظه شروع حرکت رو تحمل میکنه ولی بصورت معکوس!!!
باز هم اگه فکر میکنید اشتباه میگم حتما بگین که دوباره برم تحقیق ولی من مطمئنم
آقای total_overdose هم اگه اشکالی هستش بگن
سلام
شما لطف داری دوست عزیزarashlolos:46:
راسیتش خودم با شما هم نظر هستم اما اینکه در عمل هم اینطور باشه فکر نمیکنم! این رو میشه از رویه صدایه موتور هم فهمید به طور کم البته! وقتی که احتراقی تو موتور انجام نشه صدای حرکت موتور فرق میکنه.
در کل این موضوع که کلاچ رو بگیریم از نظر من اشتباه است مگر در ایست!
به چند دلیل:
1.خود نیرویه پایین اورنده دور موتور باعث میشه قدرت ترمز گیری بالاتر بره!
2.اصطحلاک صفحه کلاچ میره بالا.این رو خودم دیدم کسایی که تو رانندگیشون زیاد پاشون با کلاچ درگیره زودتر نیاز به تعویض دیسک و صفحه پیدا میکنن!
3.خستگی بیشتر پا و...
از طرفی اگر شما یه خودرو دنده اتومات رو در نظر بگیرین
اگر این عمل درست بود در یه گیرباکس اتومات مناسب این المان عمل میشد و در موقع کم کردن سرعت یا ترمز خودرو در حالت خلاصی موقت میرفت ولی اگه تجربه داشته باشین با ماشین اتومات هیچ وقت اینطور نیست!
منم با نظر arashlolos موافقم !نقل قول:
به نظرم صدای موتور خودروی در حال حرکت معیار خوبی واسه میزان احتراق موتور نیست !
ماشين 405 injector
مشكل : وقتي گاز زياد ميدم احتراق مياد پشت منيفولد هوا ( يعني اول شعله از دريچه گاز ميزنه بيرون بايه صداي داغون بعد موتور شروع ميكنه به دور گفتن )
این که خیلی خوبه!!!نقل قول:
ببین میتونی یکاری کنی وقتی گاز میدی از دودکش ماشین آتش بزنه بیرون؟:39:
خیلی کلاس داره:31:
دوست عزیز این سوال با یه برهان خلف قابل حله!:31:نقل قول:
اگه که در سرازیری ماشین تو دنده باشه و ماشین بخاطر شیب پایین بیاد و بخوایم نتیجه بگیریم که بنزین به احتراق نمیرسه پس موتور مثل این هست که خاموشه!
حالا شما تو شیب یه لحظه کلاچ بگیر پس باید دور موتور بیاد رو صفر:31: که نمیاد و فرضمون اشتباهه:31:
سرازيرويو دنده رو ول كنين جون من
بياين بگين من چي كاركنم هرچي سنسور داشتم سوخت انقد آتيش بهش خورد
سنسور اكسيژنم تركيد و ...
راستي يه سوال ديگه يه ----- بعد سنسور اكسيژن هست كه پشت شل گير چرخ جلو سمت راننده قرار ميكيره كارش چيه ۀ
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما مشکلتون با راهنمایی های ما حل نمیشه! ماشین رو ببر پیش یک مکانیک وارد!
در کل بنظر من الان احتراق بد صورت میگیره تو سیلندراتون! پاشش سوزن انژکتورها ممکنه بیش از حد باشه و یا نسبت ورودی هوا از منیوفیلد ورودی کم هست !
چون وقتی نسبت هوا به بنزین مناسب باشه و فشردگی اعمال بشه احتراق مناسب صورت میگیره!
شمع ها و سوزن انژکتورها وایرهات رو چک کن!
داداش مخلصیمنقل قول:
فکر کنم برهانت ناخلف باشه:31:
چون مهندسا بیکار نمیشینن خودشونو محدود کنن و ...
اینی که گفته بودم خودم از یه مهندس اتومکانیک تو فنی حرفه ای شنیدم ضمن اینکه احتمالا یه جای دیگه هم شنیده باشم خودم به شخصه مطمئنم اینطوریه
تو پستای قبلی هم توضیح داده بود
شما خودتونو بزار جای طراح و مهندس ساخت خودرو(موتور خودرو) خوب یکی از اهداف کاهش سوخته.سوخت هم کارش فقط و فقط در درجه اول حرکت دادن خودرو هستش در صورتی که نیاز به حرکت باشه یعنی خودش نره(شیب)
پس همه کارارو انجام میدی اما به اینم فکر میکنی که وقتی ماشین در شیب قرار داره و راننده تمایل به افزایش سرعت با سوخت نداره(یعنی پاش رو گاز نیست) پس چرا باید سوخت الکی مصرف شه باید یه فکری کرد به این.
مشخصه که با سیستم کامپیوتری خودرو به راحتی این مشکل حل میشه
موتور ماشین از نیروی چرخ استفاده میکنه تا دور ماشین به مثلا کمتر از 1000 دور در دقیقه برسه اونوقته که کامپیوتر دستور میده مقداری سوخت پاشیده بشه تا دور موتور کمتر نشه و موتور خاموش نشه
الزاما در سراشیبی نیس و زمانی که مثلا با سرعت 100 میخوای برسی به سرعت گیرم این اتفاق میوفته
اما وقتی خلاص میکنی با توجه به برنامه ای که به پردازنده ماشین داده شده با رسیدن دور به 1000 (دنده خلاص) اما سرعت خودرو همچنان دوروبر 100 ، سوخت پاشیده میشه تا دور کمتر از 1000 یا 800 دور نشه و خودرو خاموش نشه
ببخشین من کلا زیادی فنی هستم تو زندگی تو کار و همه چی
کلا زندگیم بر پایه فیزیک ایناست و مکانیک
اینجام زیادی فنی شد
حتما اشتباهی هستش بگین
ناراحت نمیشم:11:
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
فکر کنم یه دیاگ به راحتی مشکلتو بگهنقل قول:
چرا نمیبری مکانیک ببینه هاان چرااا:31:
ما بیشتر:31:نقل قول:
داداش مخلصیم
حرف شما کاملا زیباست اما
من هنوز نظرم بر اینه که حتی تو سراشیبی هم موتور با اینکه با نیرویه چرخ ها میچرخه مقدار کمی سوخت مصرف میشه و موتور در حالت خاموشی یا بدون احتراق نیست!
حالا حقیقتش خودم هم کنجکاو هستم باید بفهمیم موضوع از چه قرار هست!
من سعی میکنم بیشتر اطلاعات بدست بیارم!
اما در کل این تست رو انجام بده! من انجام دادم!
شما ماشین رو با سرعت حدودا 40 تا تو یجایه بی خطر خاموش کن بعد بزن دنده یک و ترمز هم نکن ماشین کله میکنه و خیلی سریع ایست میکنه حالا تو همون حالت بزن دنده یک و پاتو کاکل از رویه گاز بردار و ماشین هم خاموش نکن ببین مسافتی که طی میکنه خیلی بیشتره!
البته هنوز هم نمیشه حرف شمارو رد کرد!
مكانيكا چيزي بارشون نيست به خدا
يكيشونو نديدم درست بهم بگه ايهنمه شيلنگ هوا كه از منيفولد هوا تا سپر عقب ماشين ميره مال چيه
دياگ فقط سنسورارو نشون ميده
دياگ چيزي نشون نداد
حد اعقل اينجا چهارتا احل فن هست كمك كنه
داداش ما بازم مخلصیمنقل قول:
ولی مث اینکه پست قبلیمو کامل نخوندین اون پستم جواب این آزمایشتونو میده!!!!!!
یبار دیگه بخون پست قبلیمو:
من گفته بودم اگه دور به 1000 یا 800 برسه اونوقته که از ای سیو ماشین دستور میاد که سوخت پاشیده شه و این یعنی تو اون تستی که فرمودین چون دور به 1000 میرسه(در حالت روشن) سوخت پاشیده میشه و مسافت بیشتری رو نسبت به حالت ماشین خاموش طی میکنه
ضمن اینکه اگه بخواد حرفم درست باشه یا نباشه بحث به این سادگیام نیست در هر صورت
اینم از یه سایت که سال 2010 سوال نوشته شده ولی جوابی بهش داده نشده
اینم آدرسش [HTML]نقل قول:
با توجه به فرضیه بحث برانگیز مصرف صفر خودرو در حالت های مختلف، از جمله سرازیری ها، با گیربکس درگیر، به نظر رسید بهتره این موضوع رو در اینجا مطرح کنیم تا با همه دوستان مخصوصا کسانی که کامپیوتر سفر توی ماشینشون دارند و مصرف سوختشون رو میتونن با کامپیوتر ببینند،به تبادل نظر بپردازیم که انشالله به یک ثمره درست،علمی و کارآمد برسیم.
فرضیه:
خودرو زمانی که در حال حرکت است (مثل زمانی که در سراشیبی است) و ماشین هم تو دنده است و حرکت میکند (البته بدون اینکه پامون روی پدال گاز باشه!)،نیرویی که براثر حرکت و چرخش چرخها به موتور منتقل میشود باعث میشود که موتور برای روشن ماندن دیگر نیازی به مصرف بنزین نداشته باشد و نیروی حرکت پیستونها از چرخ ها تامین میشود و موتور دیگر خاموش نمی شود.در این حالت بنزینی به موتور تزریق نمیشود و عملا مصرف بنزین در اون زمان (کل زمان حرکت خودرو در این حرکت) صفر خواهد بود.
طی این کنش کامپیوتر سفر 206 (ال سی دی تایپ بی)مصرف لحظه ای رو صفر نشون میده و با این فرضیه مطابقت هم داره!
برهان ها:
حالا بعضی از دوستان مخالفند و میگن که این یک خطا در کامپیوتر 206 هست و کلا این فرضیه هم خرابه.
حالا خواهشی که من با توجه به اینکه این راه خوبی برای صرفه جویی در بنزین هست، دارم، اینه که دوستان نظرات علمی و تجربی خودشون رو اینجا به تبادل بزارن که هم پراکندگی نباشه و هم دوستان عالم بیشتری در این خصوص اعلام نظر کنن که به یک نتیجه صحیح برسیم.
پیشاپیش سپاسگذاری خودم رو اعلام میکنم.
http://news.dl8.org/%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81_%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1% D9%88_%D9%85%D9%88%D9%82%D8%B9_%D8%AD%D8%B1%DA%A9% D8%AA_%D8%A8%D8%A7_%DA%AF_%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3 _%D8%AF%D8%B1%DA%AF_%D8%B1_%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%8 6_%D9%81%D8%B4%D8%B1%D8%AF%D9%86_%D9%BE%D8%AF%D8%A 7%D9%84_%DA%AF%D8%A7%D8%B2_359253/[/HTML]
این مورد رو که میگی درمورد ال سی دی نوع b تو انجمن تیونینگ تالک هم قبلا بحث شده بود!
این ال سی دی زیر سرعت 30 هم مصرف لحظه ای رو نمینویسه تو این حالت هم نمینویسه !
والا خودمم موندم.ایشالله کسی که واقعا در رشته مکانیک وارد باشه باید جواب این سواتل رو بدونه!
مثلا با یه آزمایش میشه فهمید!
خروج دود از اگزوز میتونه جواب این سوال رو بده.
حالا کو شرایط که بشه امتحان کرد:31:
دوستان من یه 206 SD 1.6 دارم مدل 90 . دیروز که رفته بودم یه جایی و تو سر بالایی پارک کرده بودم ، برای
در اومدن نیاز داشتم دنده عقب برم تو سربالایی که دیدم ماشین صدای قرچ قرچ میده وقتی حرکت میکنه و کلاچ هم زیر پام
یه لرزش بسیار ریزی داره . ولی تو کفی همه چی ok هستش . این مشکل از کجاست؟ آیا طبیعیه؟
کارکرد ماشینت چنتا هست؟ احتمالا ایراد از مجموعه دیسک و صفحه و خورشیدیش باشه که این روزا به دلیل کیفیت پایین زیاد دیده میشه!نقل قول:
اگه کارکردت دور ور 5تا 10 هزارتاست برو پیگیر شو نمایدگی و کمی پاپیچ شو تا اگه نیاز داره وتا گارانتی داره برات تعویض کنن!
اقا من که گفتم پرایدم چراغ فشار روغن موتور رو کیلومتر پرایدم خاموش شده دیگه روشن نمیشه امروز دیدم دیگه لامپ داخل اتاق رو سقف هم هستش دیگه روشن نمیشه.؟ مشگل چی میتونه باشه ؟فیوزها نیستند؟
شما اول نگاه کنین ببینین لاپش سوخته یا نه!نقل قول:
برای فشار روغن هم شاید مشکل از فشنگی(شایدم سنسور :31: ) فشار روغن باشه
چون من پراید خودمم لامپ سقفیش کار نمیکنه و یکی از سیم هاش درومده و حوصله درست کردنش نیست :31:
فیوز ها هم خواستین یک دور چک کنین ضرری نداره :31:
سلام دوست عزیز این ال ای دی های اس ام دی عمر خیلی بالایی کم پیش میاد بسوزن! من حدث میزنم همونطور که جناب درایور گفت از اتصالات و یا خود فشنگی روغن باشه!نقل قول:
تو پراید زیاد دیدم بدلیل اتصالی این چراغ های پشت آمپرش ایراد پیدا کنه:46:
والا من از ماشین هیچی سر در نمیارم:31:
فقط از حرف هاتون فهمیدم که این دو تا مشکل ربطی به هم ندارند.
به نظرتون لازمه ببرم نمایندگی ؟
کسی میدونه سنسور اکسیژن کلا چیه و چیکار میکنه؟
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
البته اساتید همه می دونن منظورم اینه که کسی هست یه توضیحی بده؟ :31:
اگه همیشه به وضعیت روغن و سطحش رسیدگی میکنین لزومی نداره ;)نقل قول:
ولی اگه خدایی نکرده زمانی نشتی چیزی بوجود بیاد میتونه بدونه اینکه شما با خبر بشین باعث آسیب شدید به ماشینتون بشه
بهتره درستش کنین فردا موتور بدونه روغن نمونه من این وسط مقصر بشم :31:
البته من چون گفتین کلی کلی سرچ کردم و براتون آوردم :نقل قول:
محتوای مخفی: سنسور اکسیژن
سلام خسته نباشيد
ميگم اگه كلاچ زير پا بزنه مشكلي داره؟ بعضي وقتها كلاچ زير پا ميكوبه و يك بار هم خيلي شديد ميكوبيد! يعني كلا پام ميلرزيد!من قبلا پرايد داشتم اينجوري نبود و هيچوقت هم تو ترافيك يا سر چهارراه خاموش نميكردم الان چند بار شده اين ماشينم خاموش شده و هي ميگن چرا كلاچو ول ميكني! در صورتي كه كلاچو اونقدرا ول نميكنم برا همين مجبورم پر گاز تر برم تا اينجوري نشه! در ضمن ماشين سمند اي اف 7 هست.شايدم من به اين ماشين هنوز عادت نكردم. در ضمن ماشين نزديك 400 تا راه رفته.
شما ببرین نمایندگی بگین براتون کلاچ رو لیگ لاژ کنن مشکل برطرف نشد بگین تا راهنمای بیشتر بکنن دوستاننقل قول:
فكر كنم مشكل از ديسك كلاچ باشه تاب داردكه يا بايد ديسك و صفحه عوض بشه و يا ديسك را تراشكار بدين كف تراشي بكند
ســـــــلام....
توی خودرو های پژو روآ....یه میله ایی هست که زیر ماشین قسمت انتها جوش شده به بدنه که اگزوز رو نگه میداره...یعنی اگزوز توسط اون لوزی های پلاستیکی وصل میشه به اون میله هه...که توی بقیه پژو ها و سمند و اینا دیگه جوشی نیست پیچ و مهر ه است....
حالا اون میله رو کجا میتونم پیدا کنم خیابون استخر(شرق تهران) + توپخونه وحسن اباد و خیابون ملت رو گشتم هیجا نداشتن....
کجا میتونم پیدا کنم...؟؟
نمایندگی داره..؟چند روز طول میکشه تا بدن..؟
یا یه چیزی من درآوردی درست کنم بجای اون..؟
منظورت اون میله ای هست که به بدنه جوش شده؟شکسته؟نقل قول:
فک نکنم راحت گیر بیاد مگر تو اوراقی چیزی!
چیز مهمی نیست ببر یه اگزوز سازی با میله گرد باریک مثل خودشو برات درست میکنه:46:
اره همون....خودش نشکسته..بعد از تصادف از بدنه شکسته و گم شده..نقل قول:
منظورت اون میله ای هست که به بدنه جوش شده؟شکسته؟
ای بابا...نقل قول:
فک نکنم راحت گیر بیاد مگر تو اوراقی چیزی!
بردم...بلد نبود....اصلا همین اگزوز سازه خرابش کرد (داستان داره)...خودم درستش میکنم فقط اندازه دقیقش رو نمیدونم..باید از روی جلوییه (جلوی ماشین) اندازه اش رو دربیارم..با میلگرد 10 فکر کنم خوب باشه میمونه جوشش که میبرم پیششون..نقل قول:
چیز مهمی نیست ببر یه اگزوز سازی با میله گرد باریک مثل خودشو برات درست میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم ببینم نمایندگی کمکی میکنه یا نه که دیدم نه....ممنون.
بنظرم اول برو رویه یه آردی دیگه دقیق شکلو اندازشو نگاه کن چیزی هم که زیاده آردی:31: تا کارت بطور دقیق در بیاد:46:
اگه واقعا مصرف سوخت وقتي كه با نيروي چرخ ماشين حركت ميكند صفر باشد پس در ان صورت احتراقي نيست و نبايد دودي از اگزوز در اين شرايط خارج بشه ولي در اكثر ماشين ها تو سرازيري وقتي گاز نميديم ميبينيم هم دود از اگزوز مياد و هم صداي انفجار كه نشان احتراق بنزين ومصرف ان هستنقل قول: