آره بعضي اوقات اصلا باز نميكنه...نقل قول:
Printable View
آره بعضي اوقات اصلا باز نميكنه...نقل قول:
آقا نشد فایده ای نداشت دوباره نصب کردم حالا چیکار کنم fsp امتیازها و سیو هام از بین نره my trafic ر وهم باید دوباره نصب کنمنقل قول:
دوستان من هنوز سر حرفم هستم ها. باور کنید پولشو می دم. تکرار می کنم پولش رو می دم. اگه کسی می تونه برام ارسال کنه این آی دی یاهو. برام پیام بذاره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تکرار می کنم بازم می گم پولش رو مــــــــــــــــــــــــ ـی دم...
شما برای ارتقا به ACC نیازی نیست نسخه ی فعلی رو پاک کنید. روی همین نصب کنید. اما Addoneه باید دوباره نصب بشن.نقل قول:
سلام.
دوستان من یک راهنمایی می خواستم.
من از Microsoft Flight Simulator X استفاده می کنم. سیستم بالایی هم دارم و ویندوز ویستا.
پک یک و دوی fsx رو هم نصب کردم. و یک سری اضافات براش دانلود کردم مثل fspassenger
میخوام امروز برم flight simulator acceleration رو بخرم.
می خوام بدونم اگه من کلا این نسخه ی فعلی رو پاک کنم و acceleration رو بریزم میتونم این اضافات رو باز نصب و استفتده کنم؟
البته فقط fspassenger نیست. یک سری textures و هواپیما و چیزهای دیگه هم هست...
ممنون
همین P30world نسخه ی 4 دی وی دی رو داره. فکر میکنم قیمتش هم خوبه.نقل قول:
acceleration تو هیچگدوم از فروشگاه های توی کرج نبود.
میشه یک سایت برای خرید پستی بی درد سر به من معرفی کنید؟
FSX رو پاک کنید و یا نام دیگری نصب کنید.نقل قول:
آقا نشد فایده ای نداشت دوباره نصب کردم حالا چیکار کنم fsp امتیازها و سیو هام از بین نره my trafic ر وهم باید دوباره نصب کنم
مثلا اگر قبلا در این مسیر بود:
f:\FSX
حالا در این مسیر نصب کنید:
F:\FlightSimulator
[QUOTE
دوستان من هنوز سر حرفم هستم ها. باور کنید پولشو می دم. تکرار می کنم پولش رو می دم. اگه کسی می تونه برام ارسال کنه این آی دی یاهو. برام پیام بذاره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تکرار می کنم بازم می گم پولش رو مــــــــــــــــــــــــ ـی دم...
[/QUOTE]
من حاضرم ارسال کنم ولی خب از تو فروشگاه سایت میتونید یک نسخه ی 4 دی وی دی کامل همراه با MyTraffic بخرید. (تو DVD چهارم داره) و بعد FSP رو دانلود کنید.
درد سرش هم کمتره.
ای خدا. من این پکی رو که می گید توی ولیعصر دیدم اما 14 تومن پول بی زبون رو باید بدم برای 4 تا دی وی دی که خودم 2 تاش رو دارم. ضمن این که بعضی اضافاتی که از اینترنت دانلود می شن توی این پک ها نیستن. نکته دیگه این که ارسال پستی هزینه کمتری داره. آخرین نکته هم اینه که دل یه مسلمون روزه دار رو شاد می کنید. حتی با نیمی از دی وی دی و تکه ای فلاپی :دی...نقل قول:
من حاضرم ارسال کنم ولی خب از تو فروشگاه سایت میتونید یک نسخه ی 4 دی وی دی کامل همراه با MyTraffic بخرید. (تو DVD چهارم داره) و بعد FSP رو دانلود کنید.
درد سرش هم کمتره.
دوستان کسی این نسخه فارسی نوین پندار رو رو باهاش کار کرده
اموزشهای شبیه ساز همه به فارسی دوبله شدند ؟
غیر از 4 تا DVD چه چیزهایی در پکش هست ؟
چون من اموزشهاش برام خیلی مهمه بیشتر به خاطر اونها می خوام
ok. من براتون پست میکنم.نقل قول:
ای خدا. من این پکی رو که می گید توی ولیعصر دیدم اما 14 تومن پول بی زبون رو باید بدم برای 4 تا دی وی دی که خودم 2 تاش رو دارم. ضمن این که بعضی اضافاتی که از اینترنت دانلود می شن توی این پک ها نیستن. نکته دیگه این که ارسال پستی هزینه کمتری داره. آخرین نکته هم اینه که دل یه مسلمون روزه دار رو شاد می کنید. حتی با نیمی از دی وی دی و تکه ای فلاپی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
آدرس دقیقتون رو بهم بدین. کد پستی هم دادین چه بهتر.
نکته: من FSX + ACC + FSP + My Traffic + 20 - 30 Aircraft دارم فقط.
ببین اگر همشهریه بهرام هستی از اون بگیر. اگر نه که من برات بفرستم.
فقط و فقط آموزشهای بخش Flying Lesson فارسی شده.نقل قول:
اما به نظر من بهتر از دوبلش اینه که کتابچه رو داشته باشید.
ولی به هر حال به نظر من ارزشش رو نداره.
ok. من براتون پست میکنم.نقل قول:
ای خدا. من این پکی رو که می گید توی ولیعصر دیدم اما 14 تومن پول بی زبون رو باید بدم برای 4 تا دی وی دی که خودم 2 تاش رو دارم. ضمن این که بعضی اضافاتی که از اینترنت دانلود می شن توی این پک ها نیستن. نکته دیگه این که ارسال پستی هزینه کمتری داره. آخرین نکته هم اینه که دل یه مسلمون روزه دار رو شاد می کنید. حتی با نیمی از دی وی دی و تکه ای فلاپی :دی...
فقط و فقط آموزشهای بخش Flying Lesson فارسی شده.نقل قول:
اما به نظر من بهتر از دوبلش اینه که کتابچه رو داشته باشید.
ولی به هر حال به نظر من ارزشش رو نداره.
سلام
آقا میشه یکی یه توضیح کامل در مورد My Traffic بده و اینکه دقیقا کارش چیه ؟
دوست عزیز من اموزشهاش خیلی برام مهم هست من یه مدل فارسی گرفته بودم نسخه 2004
فقط قسمت ppl اش فارسی بود ! که من تونستم گواهینامه ppl رو بگیرم بقیه اش دوبله نشده بود
من هدفم یادگیری هست این دفترچه اش چطوریه ؟ عکسی ازش نداری بزاری ؟
این نسخه به مشخصات سیستم من میخوره
cpu dual core E5200
VGA : 4670
RAM 2 GIG
دوست عزیز من اموزشهاش خیلی برام مهم هست من یه مدل فارسی گرفته بودم نسخه 2004
فقط قسمت ppl اش فارسی بود ! که من تونستم گواهینامه ppl رو بگیرم بقیه اش دوبله نشده بود
من هدفم یادگیری هست این دفترچه اش چطوریه ؟ عکسی ازش نداری بزاری ؟
این نسخه به مشخصات سیستم من میخوره
cpu dual core E5200
VGA : 4670
RAM 2 GIG
تو اين نسخه همش فارسي شده (هر 5تا) تمام متون به همراه عكسها ترجمه شده و بصورت يك كتابچه 215 صفحه اي در اومده خيلي هم بدرد ميخوره. قبلا چند صفحه اي ازش گذاشته بودم بگردي پيدا ميشه.نقل قول:
سيستمت هم خوبه مال منم تو همين مايه هاست.
موفق باشي.
دست شما درد نکنه. با یکی از دوستان صحبت کردم. زحمت رو انداختم رو دوش ایشون.نقل قول:
. من براتون پست میکنم.
ممنون.
ممنون پس میرم میگیرم!نقل قول:
کلا بازیش مثل بعضی بازیهای فارسی بعد از یه مدت مشکل اجرا پیدا نمیکنه ؟
روی ویندوز 7 نصب میشه ؟
این مای ترافیک چیه؟؟منم سوال اون دوستمون رو دارم.
آموزش استفاده از مای ترافیک،اف اس پسنجر و ... در کدام صفحه هست؟
راستی aes چیه؟
هواپیما هایی مثل اون C-130 که خیلی خوش ساخت بودن،از کجا باید کرکشون رو گیز آورد(همچنین اون 727 ه)
لینک دانلود(غیر تورنت)اون 727 و C130 هم بدید،اگه 707 هم دیدید بدین!
مرسی!
ماله من بعد از يكي دو ماه كه گذشته هنوز حالش خوبه. اما چند تا مشكل داره اول اينكه فقط رو 3تا سيستم ميشه نصب كرد دوم اينكه نميشه روش addon نصب كرد. كه در اين موردها دوستان تو صفحه هاي قبل يه سري ترفند و راه حل گذاشتن يه نگاه بكني بد نيست.نقل قول:
راستش نميدونم رو7 نصب ميشه يا نه؟؟
خوب از اسمش پيداست ترافيك ايرلاين هاي مختلف رو ميتوني ببيني تو هر فرودگاه مثلا تو مهراباد: ايران اير"ماهان"آسمان و... همينطور تو كشور هاي مختلف اير لاين هاي مخصوص خدشون رو ميبيني.و اونطور كه دوستمون گفتن تو قسمت ATC هم يه تغييراتي ايجاد ميشه خلاصه از نظر ترافيك طبيعي تر ميشه.ولي سنگينه.نقل قول:
براي اين دو آموزش فعلا نيست.
AES هم كارايي كه بعد از پارك هواپيما تو گيت" انجام ميشه رو نشون ميده.مثل پلكان و... اين هم براي نزديك كردن برنامه به واقعيت هست.
در مورد بقيه هم متاسفم نمي تونم كمك كنم.
ممنون
اگه کسی لینک دانلود مستقیم aes رو دره لطفا به من بده،یه برنامه هم بود باهاش میشد توی هواپیما راه رفت و ... ،اون چی بود؟اونم اگه باشه می خوام.
راستی امکان ساخت فرودگاه هست؟منظورم ساختمون های کنار فرودگاه و ... هست.چجوری؟
مرسی
لينك مستقيم و نسخه كامل AES هنوز در دسترس نيست.اما نسخه دمو رو از سايت سازنده ميتوني دانلود كني.نقل قول:
با نرم افزار SDK كه آپلود كرده بودم ميتوني چيزايي كه ميخواي رو طراحي كني.
ممنون دوست عزیز
این SDK توی کدوم صفحه هست؟من ندیدمش.
روش کار باهاش چجوریه؟
خدا این آقای ebicros رو خیر بده،آموزشش خیلی خوب بود،فرود ILS رو یاد گرفتم.مرسی
آره . آقای ebicross کارش درسته. منم این چند وقت خیلی از مطالبشون استفاده کردم . هم از مطالب ایشون و هم مطالب آقای چوبینه.
در ضمن منم ویندوز 7 دارم. فکر کنم اجرا بشه.
البته چون تازه ویندوزم رو عوض کردم هنوز FSX رو نصب نکردم ولی فکر کنم با توجه به این که کلاً این شبیه ساز برای مایکروسافت هست و در مورد به روز رسانی برای ویندوز 7 هم توی سایت FS چیزی ثبت نشده احتمال قوی کار کنه.
بايد تو صفحه اول ميبود اما نميدونم چرا اونجا نيست.:41:نقل قول:
من حدود 1گيگ آپلود كردم تا دوستان بتونن راحت از اونها استفاده بكنند.
ميخوام بدونم چرا تو صفحه ي اول نيست...:13:
از اونجایی که موتور پایه و هسته ی ویندوز 7 دقیقا همانند vista هست پس تمامی نرم افزارها و بازی های تحت ویندوز که روی vista نصب میشوند رو 7 هم کار میکنند.
در ویندوز 7 دیگر خبری از bug نیست و با سخت افزارها دیگر هیچ مشکلی ندارد. در عین حال از vista هم بهتر هم سریع تر هم نرم تر کار میکند.
با وجود directx11 با بازی میونه ی بهتری داره. البته این بستگی به pack های بعدی simulator دارد که directx11 رو پوشش بده.
البته پیشنهاد میدم منتظر نسخه ی final از ویندوز 7 باشید...
راستی این برنامه ای که میگن تو هواپیما راه میری چیه ؟؟؟
داره جالب میشه هاااا
این ادرس c-130 pro pack کامل نیازی به کرک هم نداره 60 مگ باز بشه 260 مگ میشه من دانلود کردم دقیقا مثل c-130 واقعیه پرواز باهاش خیلی لذت بخشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://thepiratebay.org/torrent/3961700/FSX_Captain_Sim____s_C-130_X-perience_COMPLETE
این چطوری دانلود میشه؟
من روی دانلود کلیک میکنم یه فایل چند کیلوبایتی کوچولو با پسوند تورنت دانلود میشه.
یعنی چی ؟
اول برنامه یوتورنت از این ادرس دانلود کن(اینم چند کیلوبایته)نقل قول:
بعد اون فایل تورنتی که دانلود کردی واجرا کن خودش شروع به دانلود میکنه بقیش مثل دانلود مننجره فقط هر وقت خواستی دانلود رو موقت قطع کنی حتما استپ کن چون تا وقتی کامل دانلود شه هر وقت کانکت شی شروع به دانلود میکنهکد:http://download.utorrent.com/1.8/utorrent.exe
ایول
دارم دانلودش میکنم.
خیلی هواپیمای باحالیه
من 707 و 727 هم می خوام.اون 727 که بهرام خان گزاشته بود خیلی خوب بود اما من نفهمیدم کرکشو از کجا باید بیاریم؟اصلا روش این کار چیه؟مثلا توی گوگل سرچ میکنید:کرک 727 شرکت کاپیتان سیم؟!
مای ترافیک و acc , چند تا هواپیما رو آقای ابراهیم ایزی لطف کردند دارند برای من میفرستند.بنابر این فعلا از دانلود C-130 پشیمون شدم چون ممکنه توی هواپیماهایی که ایشون میفرستند باشه.
شممیتونید هواپیما تریم کنید؟من نمیتونم،هرکار میکنم نمیشه.
این عکسو چند صفحه پیش دیدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه آموزش اینو دیدید به من بدید لطفا.می خوام سر در بیارم ازش
راستی فرض کنیم که مثلا ما یه شرکت هواپیمایی توی پسنجر ساختیم،میتونیم مثلا توی شرکت هواپیمایی همدیگه خلبانی کنیم؟؟ منظورم اینه که مثلا آثای ebicros یه شرکت هواپیمایی میزنه،بعد مثلا من خلبانی بویینگ 727 رو به عهده میگیرم و از طریق اینترنت برای ایشون پرواز کنم،امکانش هست؟؟
یه قرار پرواز گروهی بزارید هرچه زودتر لطفا.
آقای بهرامچوبینه شما گفته بودید که آموزش پسنجر رو نوشتید،کو؟
این بشارت رو به شما میدم که از این لحظه ببعد تصمیم گرفتم یه آموزش کامل کامل کامل از شبیه ساز پرواز بنویسم که تا چند وقت دیگه تمومه،توش آموزش پسنجر هم هست.(اما قبلش باید خودم یه چیزایی رو یاد بگیرم که بتونم آموزش بنویسم.)
ممنون
خوشحالم كه دوستان رو رو به جلو ميبينم
اجازه بديد قبل از هر چيز يك عذر خواهي رسمي داشته باشم(اين چند وقت بدجوري با رسمي بازي قاطي شدم!)
انجمن چند روزي براي من باز نميشد + چند تا سايت ديگه نميدونم چرا. بعد هم چند روزي سفر بودم يكي دو روز شهر هاي اطراف داشتم با روابط عمومي اين فرودگاه و اون فرودگاه سر و كله ميزدم كه يه چيزائي واسه طراحي گير بيارم. بماند چقدر استانداري و فرمانداري و ؟؟؟؟؟داري و !!!!!داري و ... رفتم و پدرم در اومد (انگار ميخواستم از محدوده نظامي اطلاعات بگيرم!!!)
وقتي برگشتم چند روزي متلاشي شده فقط به در و ديوار نگاه ميكردم.
بابت آموزش شرمنده بابت aes هم همينطور. اگر اين دو تا رو تا امشب رديف نكنم ديگه هيچ وقت نميام اينجا
بش از اينها حاظر كردم واسه رو كردن
پاينده باشيد
روابط عمومی؟؟ مگه می خواستید نقشه فرودگاه رو بگیریید؟؟
آقای چوبینه . لطفا دقیق بگید دنبال چی هستید شاید بتونم کمکتون کنم. باید در موردش با کسی صحبت کنم. ولی قول صد در صد نمی دم.
این فیلمو ببینید:
این هواپیما هایی که توی این فیلم هستن رو میشه گیر آورد؟
چجوری این فیلم هارو میسازن؟
با سلام
اول یه تشکر میکنم از آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه خواهش داشتم. من خیلی دنبال هواپیمای Ilyushin میگردم. این هواپیمای هرکولس C130 واقعا خیلی کامل بود.
اگر یک هواپیمای Ilyushin هم به کاملی این هرکولس پیدا شه خیلی خوشحال میشم.
پدر من کوروچیف و مهندس پرواز C130 و Ilyushin بوده میخوام آموزش ببینم ازش!!!
مرسی...
چه مدل ایلوشین ای می خوای؟
آقایون به این وبلاگ سر بزنید:
یه عده جمع میشن با هم پرواز آنلاین انجام میدن،تازه کنترل پرواز هم دارن!! اگه آدم یه هدست خوب هم داشته باشه خیی باحال میشه!! (برج مراقبت،موتور سمت راست آتیش گرفته!! ...)کد:http://fs2004.blogsky.com/
اینم یه ایرلاین مجازی:(می خوام ببینم میشه توش استخدام شد یا نه؟)
کد:http://usairwaysva.com/
Ilyushin 76 روسی ساخت اکراین موتور ساخت قزاقستان
احداف آن all mission all purpose
کاپیتان های عزیز یک سوال داشتم
اگر من از جزیره ی کیش به سمت دبی پرواز کنم ATC menu با دادن هدینگ به من دقیقا من رو تا ابتدای باند هدایت میکند یا اینکه فقط تا چند مایل مونده به باند؟ تازه اونم نه دقیقا در راستای باند...
من چند بار این کار رو کردم اما فقط من رو دور باند میچرخونه.
اگه کلا ATC menu با چنین فرودگاه هایی مشکل داره که هدینگ رو انقدر نا میزون میده به من بگید با چه فرودگاه هایی مشکل نداره؟
مثلا آمریکا لوس آنجرسو لاس وگاسو اینا خوبه؟؟؟ اصلا اینطوریه حالا؟؟؟
یا اینکه من برای قرار گرفتن مستقیم در راستا و ابتدای باند به غیر از ATC باید از چیزه دیگری هم استفاده کنم؟
ممنون...
یا ابولفضل!! ایلوشین 76؟؟ هواپیمای باحالیه!
خوب برای قرار گرفتن در مسیر باند هدینگ کافی نیست.باید فرود ILS انجام بشه. بلدی؟اگه بلد نیستی آموزش آقا ابراهیم عزیز رو بخون.
دوستان بیاین یه روز قرار یه پرواز گروهی بزاریم،(یه روز باشه که همه بتونن بیان)همه هواپیماهامون هم با علامت شرکت های ایرانی(ترجیها ایران ایر باشه)بعد انواع پرواز های نمایشی رو انجام میدیم.مثلا فرض کنید ما 5 نفر هستیم.یه 747-یه 737-یه 727-یه 767-یه 777.
فکر کنید اگه این هواپیما ها به ترتیب اندازه کنار هم رژه برن چی میشه!(از الان گفته باشم 737 یا 727 رو من میرونم(با اجازه شما)(البته امکانش هست که 2 تا از یه نوع هواپیما داشته باشیم))
این عکس رو ببینید:
ما میتونیم این کارا رو بکنیم و فیلم هم بگیریم از پروازمون.اما ما بجای 2 هواپیما از 5 تا و بیشتر استفاده میکنیم.
راستی من عاشق این رنگبندی قدیمی ایران ایر هستم،شما چطور؟
ببخشید،چی شد؟؟ هنوز چیزی نزاشتید.نقل قول:
بابت آموزش شرمنده بابت aes هم همينطور. اگر اين دو تا رو تا امشب رديف نكنم ديگه هيچ وقت نميام اينجا
آقایون توپولوف 154 برای X پیدا کردم.
خودم هنوز دانلودش نکردم.
عکسهاش:کد:http://www.avsimrus.com/f/fsx-aircrafts-79/tu-154m-for-fsx-15209.html?action=download&hl=
حجم:75 مگابایت.
توپولوف از این بهتر برای X نیست.
اگه دانلود کردین نتیجه رو بگین
دوستان من داره از سرم دود بلند میشه
تو رو خدا دوستان کمک کنید
من می خوام تو ایرلاین مجازی ایران ایر ثبت نام کنم.
اینم صفحه ای هست که مربوط به این کاره:
اما هنوز ثبت نام نکردم.آخه نمیدونم چجوری باید برای اونا خلبانی کنم؟؟کد:http://iranairvirtual.altervista.org/IRVA/index.php/registration
توی اینجا یه توضیحاتی هست اما کامل نیست:
من نمیدونم چرا شما اصلا مشتاق پرواز کردن آنلاین برای شرکت های هوایی مجازی نیستید.بیاید همکاری کنید خیلی کیف میده.کد:http://forum.iransim.ir
پرواز آنلاین از طریق vatsim یعنی چی؟
پرواز آنلاین از طریق ivae یعنی چی؟