منظورت فرق برنامس؟ اینو نمیدونم..احتمالا" رفع باگ...همین.نقل قول:
شاد باشی!
Printable View
منظورت فرق برنامس؟ اینو نمیدونم..احتمالا" رفع باگ...همین.نقل قول:
شاد باشی!
دوستان شما را به علی قسم میدم[دی:] این کیجن رو یه جای درست وحسابی اپ کنین لطفا!
من مه کار کردم ولی دانلود نشد...
کیجن ضمیمه شده دوست عزیز چطور دانلود نمیشه...؟؟؟اگه قبلش یه فایل ضمیمه دانلود کردین باید 10 دقیقه صبر کنین. در هر صورت:نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/6997414/e68f5c99/garmin_kgen.html
من همه كارها رو كردم و در اخر وقتي به remote gps ميرم use attached gps اونجا نيست ...و يه چيزايي در مورد وصل شدم به يه دستگاه ديگه با بلوتوس ميگه...!
پست اول صفحه 11 رو بخون و انجام بده....احتمال زیاد فایل unl رو درست نساختی..!نقل قول:
شاد باشی:40:
حتما تنظیمات مربوط به انتخاب gps داخلی رو انجام ندادی . چون وقتی در مورد بلوتوث می پرسه معنیش اینه که gps داخلی غیر فعالهنقل قول:
اره! يحتمل مشكلم همينه!نقل قول:
فقط ناراحتيم از اينه كه من بعد از درست نشدنش جوگير شدم و همه چي رو پاك كردم و حالا بايد از اول...:31:
منظورتون چه تنظيماتيه؟نقل قول:
نقل قول:.....................نقل قول:
الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable كنيد حالا بريد تو نقشه و صبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد.
با سلام و تشکر از تمامی دوستان که اطلاعات و تجربیاتشون رو با بقیه به اشتراک میدارن
من بعد از داتلود آخرین ورژن و اکسترکت کردن آن ،با فایل EXE ای روبرو نشدم تا برنامه رو نصب کنم ،چه باید کرد ؟
تشکر...
محتویات فایل Zipچی هست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما تو فایل فشرده برنامه نصب نخواهید دید...اون فایل فقط محتوی نقشه و راهنمای صوتی هست...برنامه اون لینکی هست که در ابتدای آموزش قرار داده شده...
سلام من همه مراحل رو رفتم اما به use attached GPS \enable که رسیدم پیداش نکردم ودر ضمن ضمیمه 3 را نفهمیدم چیکارش کنمنقل قول:
اگه ممکنه راهنماییم کنید
گوشیم 6220 کلاسک
مرسی
سلامنقل قول:
شما فقط با ضمیمه دوم و چهارم کار داری...سوم نقشش قدیمی شده...! با کیجن فایل unl رو بساز اون آیتم هم پیدا میکنی:46:
بچه ها من الان يزد هستم و اين گارمين رو هم ريختم! ولي map نمياره... دليلش اينه كه نقشه يزد رو نداره ديگه؟؟؟
نه...به اون ربطی نداره....! نقشه رو هم نداشته باشه شما تو یه صفحه با فلش نشون میده...!نقل قول:
علامت آنتن اومده اون بالا؟
اره! اون صفحه با فلش هم مياد...علامت انتن هم هست...پس بايد نقشه بريزم توش؟نقل قول:
علامت آنتن سبز باید باشه...نه تو خالیو نه قرمز...! سبزه؟ اگه سبزه وصل شدی...نقشه یزد هم نداری که بخوای بریزی..: دینقل قول:
اره! تو map هم رفتم و صبر كردم كه به جي پي اس وصل بشه!وصل شد و اون بالا نوشت ready to navigate !!
اين يعني اينكه برنامه درسته ديگه؟؟؟
و فقط چون نقشه اونجايي كه هستم رو نداره نشون نميده ديگه..؟؟
آره درسته...چون نقشه نداری نشون نمیده...البته میتونی نقشه شهرهای دیگه رو ببینی...!نقل قول:
کاراییش که عالیه
با تشکر
راستی تو 6120 هم اجرا می شه؟
خیر...6120 به GPS مجهز نیست..!نقل قول:
دستت درد نكنه. خيلي عالي بود
سلام
يه سوال دارم.چطور ميشه با نرم افزار گارمين فاصله مون رو تا مقصد بدست بياريم؟
با تشكر
سلام
این 15 مگی نقشه شهرهاست ؟
یه سوال دیگه /من هر موقع که می خوام این ضمیمه ها رو دان کنم attachment , php رو شروع به دان میکنه .
اشکال از چیه؟
سلامنقل قول:
بله نقشه شهر هاس...!
هنگام دانلود برنامه دانلود رو از کار بندازید...
شاد باشید:40:
سلام
یعنی Dap رو غیر فعال کنم؟
اگه بله . چطوری؟
من با DAP کار نمیکنم...اما تو IDM با نگه داشتن Alt برنامه ازکار میفته...!نقل قول:
زمانی که میرم تو منیجر گوشی برای نصب GRAMIN xt میگه که برنامه معتبر نبود و شاید منقضی شده ویا تاریخ درست نیستو از این ایرا دایه اعصاب خورد کن مشکل کجاست گوشی هم N95
تاریخ گوشیت به روزه؟نقل قول:
نقل قول:
نه به روز نیست!
خب به روز کن دیگه!: دینقل قول:
آقا قربانت درست شد.:46::40:نقل قول:
آقا یه مشکل دیگه پیش امد آلان همش گیر میده به بلوتوث میگه آن کنید بعد همش به جا اینکه دنبال ماهواره بگرده به دنبال gps dvice میگرده اصلا مثل اینکه به ما نیومده GPS داشته باشیم
نقل قول:شاد باشی:40:نقل قول:
حالا برنامرو از Application اجرا كنيد و داخل settings شويد و about رو بياريد و Card id رو يادداشت كنيد.
خب الان كيجن رو اجرا كنيد و card id رو در قسمت بالا وارد كنيد و unlock code device رو كپي كنيد و در برنامه notpad paste كنيد و اين فايل رو با اسم SW و فرمت unl ذخيره كنيد. يعني: SW.unl
بعد عدد 800 رو در كيجن قسمت پايين وارد كنيد <custom mapset> و map unlock code رو هم در notepad با اسم GMAPSUPP و فرمت unl ذخيره كنيد.
سپس اون دو تا فايل unl رو در فولدر garmin در مموري بريزيد.
نقل قول:
آهان ایول اینم درست شد فقط دیگه مشکل اینه که ماهواره که پیدا میکنه سیگنالش خیلی ضعیف اصلا نه رستوران هارو میاره نه جام رو نشون میده من تهرانپارس مسشینم آیا این مشکل میتونه بخاطره پارازیت هایی که میندازن باشه؟
چه پارازیتی؟ اون آنتن باید پر بشه..اونوقت میتونی مسیر یابی کنی... جاتو عوض کن..!نقل قول:
نقل قول:
ضمیمه چهارم رو دانلود کنید ( بقیه نسخه قدیمی هست! )
بالاخره دومی یا چهارمی؟؟؟نقل قول:
و بعد كيجن برنامه:
ضمیمه دوم
هر 2 رو دانلود کنید..!!نقل قول:
منظورم همین پارازیت هایی هست که برایه ماهواره میندازن اون آنتن هم فقط 1 دونش پر میشه کلا پر نمیشه البته هنوز تو بیرون خونه امتحان نکردم .نقل قول: