سلام
مبدلی میخواستم که فرمت dat-vcd-را به فرمت دیگه ای تبدیل کنه هر فرمت معمولی که افت کیفیت نداشته باشم نرم افزار مناسبی که فقط به قصد معرفی نباشه...
Printable View
سلام
مبدلی میخواستم که فرمت dat-vcd-را به فرمت دیگه ای تبدیل کنه هر فرمت معمولی که افت کیفیت نداشته باشم نرم افزار مناسبی که فقط به قصد معرفی نباشه...
تو پست اول یه نرم افزار هست به اسم Video Convert Master .
میتونی اونو امتحان کنی .
کرک و سریال هم داره .
میشه کاری کرد که بعد از تبدیل نیاز به نصب کدک وجود نداشته باشه؟نقل قول:
عزیز الان چون بیشتر فرمت ها جدید هستن ، پلیر شما هم باید به روز باشه .
مگه اینکه به AVI تبدیل کنی .
سلام خدمت همه ی دوستان.
----- ما فیلم رو با فرمت .Tps ذخیره میکنه.
توی پست اول یه چیزایی در مورد tps گفته بودید.ولی متوجه نشدم من.
اگه میشه یه کانورتور برای تبدیل tps به فرمت های دیگه و برعکس معرفی کنید.
thanks a lot.
ببینید بعد از تبدیل به avi نیاز به کدک داره.سوال من اینه که میشه بعد تبدیل توسط نرم افزار نیاز به کدک نداشته باشه؟نقل قول:
نقل قول:
مگه اینکه به AVI تبدیل کنی .
منم همچین نرم افزاری میخوام اما اینی که شما پیشنهاد کردید رو امتحان کردم و نمی تونه که وی سی دی رو کانورت کنه می تونید نرم افزار دیگه ای که امتحان شده باشه بهم معرفی کنیدنقل قول:
دو کانورتور خوب برای تبدیل فایل های MKV و SWF به فرمتای دیگه ی تصویری می خوام!
واسه تبدیل بعضی از فایل های mkv به فرمتای دیگه
از نظر تصویر هیچ مشکلی وجود نداره
ولی یا بدون صدا میشن یا صدا مشکل داره اصلا واضح نیست
حالا باید چیکار کنم؟!
اقا برای کار با فرمت Tps چیزی نبود؟
من که هیچ وقت با Total video converter مشکلی نداشتم شما هم یه بار امتحان بکنی بد نیست .نقل قول:
دو کانورتور خوب برای تبدیل فایل های MKV و SWF به فرمتای دیگه ی تصویری می خوام!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
واسه تبدیل بعضی از فایل های mkv به فرمتای دیگه
از نظر تصویر هیچ مشکلی وجود نداره
ولی یا بدون صدا میشن یا صدا مشکل داره اصلا واضح نیست
حالا باید چیکار کنم؟!
کانورتر عالی ایه ، پیشنهاد من به همه !!!
اقا یکی پیدا نمیشه در مورئ فرمت TPS یکم توضیح بده؟
اگه بخواهیم یه فرمت تصویری رو به tps تبدیل کنیم باید چی کار کنیم؟
معمولا صدا و تصویر هماهنگی ندارند!نقل قول:
نقل قول:
دوست خوبم :10: Ship Storm :10: اين سايت را به من معرفي كرد و مشكلم در مورد كانورت فايلها TPS حل شد شما هم حتما يه سري به اين سايت بزن
[html]http://ir-vb.info/vb/thread17580.html[/html]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاخه گل رزي که درزمان حيات به کسي مي دهيد ، به مراتب بهتر ازيک دسته گل ارکيده اي است که روي سنگ قبر او مي گذاريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب در این صورت باید اوّل صدا رو از فیلم جدا کنید بعد فیلم رو کانورت کنید و بعد صدا رو بهش بچسبونید .نقل قول:
معمولا صدا و تصویر هماهنگی ندارند!
که همه ی این کار ها رو با توتال ویدئو کانورتر می شه کرد .
البتّه فقط یک چیز می مونه اونم اینه که مثلاً سی دی شما جاییش خش داره و صدا کامل کانورت می شه ولی قسمتی از فیلم کانورت نمی شه . که در اون صورت صدا جلو می افته و فیلم عقب می مونه
در اون صورت باید فیلم رو قطعه قطعه کنید و مثلاً یک فیلم رو به صورت دو فیلم در بیارید .
برای چسبوندنشون هم توی همین انجمن برنامه های زیادی هست .
مؤفّق باشید
linke download ham bezarid lotfanنقل قول:
kolan man 1 ya 2 convertore ali khastam
unam faghat vaseye formathaye mkv va swf
va ela convertoraye kamel khodam daram
thanx:10:
نقل قول:
tps فرمتیه که در دستگاه های iclass از اون استفاده میشه.
بدون شک بهترین کانورتر اون که توسط بچه های ایرانی هم نوشته شده اینه:
کد:http://www.mediafire.com/?m12zuzhm9jg
تبديل فايل تصويري در عرض 3 دقيقه حتي سايزهاي بالاتر از 1 گيگ
هماهنگی 100% صدا و تصویر.
دوست عزیز طبق قوانین این انجمن لطفاً فارسی تایپ کنید .نقل قول:
linke download ham bezarid lotfan
kolan man 1 ya 2 convertore ali khastam
unam faghat vaseye formathaye mkv va swf
va ela convertoraye kamel khodam daram
thanx [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در جواب شما :
لینک دانلود این برنامه توی پست اوّل قرار داره .
و برای راحتی شما :نقل قول:
Total Video Converter 3.12 + 100% Working Crack :
عکس از محیط برنامه :
لینک دانلود برنامه :کد:http://i52.servimg.com/u/f52/12/82/39/27/2mcw2110.jpg
حجم برنامه : 7.6 مگابایتکد:http://rapidshare.com/files/136570841/TotalVideoConverter312WithCrack.rar
پاسوورد فایل :کد:Madd069@warez-bb.org
نقل قول:
دوست خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ship Storm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين سايت را به من معرفي كرد و مشكلم در مورد كانورت فايلها TPS حل شد شما هم حتما يه سري به اين سايت بزن
اقایون واقها ممنوم.زحمت کشیدید.نقل قول:
فرمتیه که در دستگاه های iclass از اون استفاده میشه.
بدون شک بهترین کانورتر اون که توسط بچه های ایرانی هم نوشته شده اینه:
ولی اون نرم افزاری که فارسی هست فونتاش همش علامت سوال شده.کسی میدونه چه جوری درست میشه؟(ویندوز ویستا دارم)
نقل قول:
شما زبان فارسی و فونت فارسی رو بصورت کامل روی سیستم عامل باید نصب کنید و تنظیمات رو روی زبان فارسی قرار بدید
اقا درست شد.فرمت رو فارسی کردم درست شد.یادم رفته بود ..... .نقل قول:
اقایون یه چیز دیگه هم میخواستم:
لطفا یه نرم افزار معرفی کنید که فایل های تصویری رو (مثل mpeg یا avi )رو به فرمت ts تبدیل کنه.
خیلی ممنون از همگی.
بچه ها color 7 هم برنامه ی خوبی برای تبدیل هستش امتحان کنید ضرر ندارد.
با سلام
بنده نرم افزاي مي خوام
كه چند فيلم با فرمت avi رو به dvd تبديل كنم كه رو پليرهاي خانگي بتونه پخش بشه
در ضمن بتونم روي فيلم dvd منو هم بزارم
با تشكر
با عرض سلام و خسته نباشيد .
دوستان عزيز من خيلي وقته دنبال يک کانورتر ويديويي با خصوصيات زير مي گردم همه جا را
گشتم ولي به نتيجه اي نرسيدم اين انجمن را هم گشتم و نرم افزارها را امتحان کردم و باز
نتيجه اي نگرقتم.
درخواست نرم افزار کانورتر ويديويي :
من الان چند تا فيلم MPEG ( فرمت جديد و با کيفيت بالا ) با کيفيت بالا و خيلي خوب دارم
که حجمشان خيلي بالا هستش و مي خواستم به فرمت ( avi ( Divx با کيفيت بالا و حجم
کمتر تبديلشان کنم و از کيفيت فيلم ها نيز کاسته نشود. چون الان چند تا فيلم دارم با فرمت
( avi ( Divx که کيفيتشان واقعا بالا هستش و اين در صورتي که حجمشان نيز به اندازه يک
CD هستش يعني 700 مگابايت .
لطفا يک نرم افزار عالي و کاربردي را معرفي کنيد که تمامي خصوصيات تبديل بالا را داشته
باشد و خصوصيات زير را نيز داشته باشد.
1. بتواند با کيفيت بالا فيلم هاي با فرمت MPEG را به فرمت ( avi ( Divx تبديل کند و حجمشان
را کاهش دهد بدون انکه کيفيتش پايين بيايد.
2. در اندازه واقعي فيلم را تبديل کند و به اندازه هاي کوچک تبديل نکند ( منظورم اين هستش که
اگر اندازه يک فيلم به عنوان مثال 584*720 را به 310*420 تبديل نکند و در همان اندازه
584*720 تبديل کند و در همان اندازه باقي بماند.
لطفا نام کامل نرم افزار را به همراه لينک دانلود بگوييد.
با تشکر .
.................................................. ...........
سلام من یه نرم افزار می خوام که بشه با اون قسمت هایی از فایل ویدئویی رو (مثلا قسمت های بالا یا پایین) برداره. من یه ویدئویی ضبط کردم که قسمت پایین اون تبلیغ به صورت زیرنویس میاد می خوام اونو بردارم. نمی خوام سیاهش کنم، بلکه می خوام بطور کلی اون قسمتو حذفش کنم.
اگه تو پست اول هست بهم بگید تا دانلود کنم.
ممنون
نقل قول:
اینو دانلود کن. کارتو راحت می کنه.
[HTML]http://rapidshare.com/files/102649330/Convert.X.To.DVD.v3.0.0.9.rar[/HTML]
لينك دانلود نرم افزار WondeShare DVD to PSP ripper با كد رجيسترش رو مي خواستم.
سلام من یه کانورتر می خوام که فیلم ها رو به 240x400 AVI
کانورت کنم برای امنیا
بهترين كانورتور.....................نرم افزار Video Convert Master هستنقل قول:
اگه مجيكش رو گير آوردين كه ديگه چه بهتر.......اون چيزايي رو هم كه گفتي نشون ميده
بايد از سايت divx.com دانلود كنين......بهترين تبديل كننده دايو ايكس موبايل رو دارهنقل قول:
اينم لينكش
[HTML]http://www.divx.com[/HTML]
روي فري دانلود كليك كنيد و دانلود شروع ميشه
من یه کانورتر میخوام که با سرعت زیاد فایلهای DVD رو به سایر فرمتهای ویدئویی تبدیل کنه . برنامه هایی که من با اونها کار کردم حدود 2 ساعت طول میکشه تا یه فیلم دی وی دی رو کانورت کنه مثل any dvd converter
از این همه متخصص نرم افزار تو انجمن یکی نیست جواب منو بده ؟:19::45:
خیلی به این کانورتر نیاز دارم:10::42:
سرعت بیشتر بستگی به فرمت مقصد شما داره
از صفحه ی اول Magic DVD Ripper رو تست کنین
سلام
لطفا بهترین کانورتر تبدیل mpeg-a,mpegav,mpeg و . . . به 3gp رو برام بذارین
سلام
دوستان من یه کانورتر میخوام که فقط یه کار رو انجام بده. اونم تبدیل wma به mp3
لطفا کرک هم باشه:11:
سلام
اینجا میشه درخواست کانورتور صوتی کرد یا فقط مال تبدیل فورمت های فیلمه؟
من یه کانورتور میخوام که موزیکهایی رو که با مدیا پلیر گوش میدم رو با فورمت mp3 بریزم تو گوشی موبایلم و گوش کنم. ممنون میشم اگه یه نرم افزار خوب تو این زمینه به من معرفی کنین.
کلی برنامه هستش تو پست اول از یکی استفاده کن.Total Video Converter پیشنهاد میشهنقل قول:
سلام
يه كانورتر مي خوام كه فايلهاي flac رو به mp3 تبديل كنه با كمترين افت كيفيت .(jetaudio اين كار رو مي كنه ولي flac 1000 kbps رو فقط به mp3 320 kbps تبديل مي كنه!!!)
ممنونم
شما با این تبدیل احساس میکنی کیفیت کم شده؟ لزوما پایین اومدن بیت ریت به معنی افت کیفیت نیستش mp3 از روش های فشرده سازی و انکودینگی استفاده میکنه که با بیت ریت کمتر کیفیت بهتری رو میده.مثال واضح ترش فرمت دایویکس هستش یه فیلم معمولی رو با استفاده از کدینگ دایویکس میشه 700 مگ یا حتی کمترش کرد در حالی که تو فرمت (VCD(MPEG 1 فیلم معمولا تو 2 سی دی میاد و حتما میدونی که کیفیت تصویر دایویکس بیشتر از vcd هستش یعنی با بیت ریت کمتر کیفیت بهتری رو دارهنقل قول:
سلام
آره من این احساس رو با داشتم ، به طور کاملا واضح. در ضمن به خاطر تنها ضعف فرمت mp3 که lossy بودنش هست اگر اشتباه نکنم با توجه به معنی این کلمه mp3 کمی از حجمی که به فایل اختصاص داده رو تلف کرده. حالا آیا mp3 بالای 320 هم میشه؟ اگه آره پس اون کانورتر رو میخوام.
ممنونم