آره.از playback>>Audio resyncنقل قول:
Printable View
آره.از playback>>Audio resyncنقل قول:
دروودنقل قول:
حجم همه فیمل 3 گیگ است،و داری 3 بخش!
اگر بخش بخش بود،بایستی 2 بخش می شد و نه 3 بخش،درسته؟
آیا میشه از ناکگذاری هام باشه؟اساسا گیریم که مشکلی هم نباشد و نسخه اصلی اش نیز همین 3 بخشی باشد،حالا با چه برنامه ای می توانم این 3 بخش را یکی کنم؟
:11:
سلام.
آقا ما از یه لینکی گرفتیم این فیلم Up In The Air (2009) DVDRip XviD-MAX رو دانلود کردیم.
بعد از اکسترکت یک فایل RAR بهم داد که پسورد داره به همراه یک فایلی متنی بدین مظمون:
[HTML]Hello,
This video is password protected to stop automated leeching and detection.
To get your password, Please visit: www.YayMovies.com
We apologize for the inconvenience.
---------
Note: The password is case sensitive. So please enter is exactly as it is displayed.
Have a nice day :)[/HTML]تو این سایت که میرم هیچی دستگیرم نمیشه. اصلا معلوم نیست چیه...
ایشالا خدا به زمین گرم بزنتشون!
کسی کمکی از دستش بر میاد دعاش کنیم؟
اگه از تورنت دانلود کرده باشی ، این چیزا عادیه و پیدا شدن پسوردت با خداست .
جالبه که وقتی اسم فایل رو سرچ می کنی میره یه جایی که اینو نوشته :
نقل قول:
Password scam redirects to
dont waste your time downloading itکد:http://www.fansmovies.com
نه از تورنت نیست. لینک رپیدباز بود. حتما یه پسوردی داره. چون یکی مستقیمش کرده دیگه.
خب البته می دونید که لینک تورنت رو هم میشه با رپیدباز مستقیمش کرد
در هر حال من اون سایته رو -چون به ایران بودنمون گیر میداد- با شیلترفکن بازش کردم و این پسورد رو داد ، امتحان کنید ببینید کار می کنه :
WdFtHygB
سلام :41:
من یه فیلم دانلود کردم 4 تا پارت بود هرکدوم 200 مگا،الان که میخوام اکسترکتش کنم با وین رر این ارور رو میده واسه همشون
! CRC failed The volume is corrupt
چی کار کنم ؟؟؟
پس هر چهار تا فایل rar ناقص هستند یا ناقص دانلود شدند.:41:نقل قول:
ناقص دانلود نشدن
دانلودشون کامل انجام شده
ناقص دانلود نشدن
دانلودشون کامل انجام شده
نه،منظورم از ناقص دانلود شدن گم شدن یه سری پکت های فایل rar در طی پروسه دانلود هستش.نقل قول:
چون معمولا اگه خود فایل اصلی روی سرور بدون مشکل باشه،با دوباره دانلود کردن،مشکل حل میشه.
من یه فیلم دانلود کردم
منتها روش دوبله هست
چجوری میتونم دوبلشو بر دارم؟
سلام . من Saw 6 (IV)[2009]DvDrip-aXXo رو ( تارنتش رو ) دانلود کردم . ولی پسورد داره . البته یه فایل html با نام password here داشت که باید می رفتی و ثبت نام می کردی تو یکجا تا پسورد رو بده ولی اصلا کار نمی کرد . حالا چی کار کنم کسی نمی دونه چه طور میشه پسوردش رو گیر آورد ؟؟؟
لینک اون فایلی که دانلود کردید رو بده ببینم میشد کاری براتون کردنقل قول:
موفق باشید
خوب حالا بگین چی کارش کنم :41::41:نقل قول:
سلامنقل قول:
جز دو صدایی بودن فیلم یعنی دو کانال صوتی داشتن و یکیش رو انتخاب کردن راه دیگه ای برای حذف دیگری نیست
اگه بود من اینقدر به این دوبله های روسی روی بسیاری از فیلم های نایاب فحش نمیدادم !
نقل قول:
نمی دونم چرا این بار این طوری گیر افتادم . هیج جوری نتونستم پسوردش رو پیدا کنم . ممنون .کد:http://www.picktorrent.com/download/c1/4232766/saw-6%5B2009%5Ddvdrip-axxo/
نمیدونم دو صدایی یعنی چینقل قول:
ولی این دوبلش یجوریه که صدای خود بازیگرا پخش میشه اما تو فیلم یه صدا دیگه هم هست که جای همه بازیگرا دوبله کرده:blink:
حالا این همون دو صداییه؟
عجب شامسی این که تورنته این طور که دوستان میگفتند امکان پیدا کردن پسورد تورنتا کمه ولی اگه لینکی بود شاید پیدا میشد اما این:41:نقل قول:
موفق باشید
سلامنقل قول:
اگر صدای فیلم دو کاناله باشه شما فیلم رو که با kmplayer باز کنی تنها یک صدا رو می شنوی
از منوی رایت کلیک به این قسمت برو Audio >> Stream Selection
در صورت دو کاناله بودن می تونی صدای موردنظر رو انتخاب کنی ...
نقل قول:دوستان عزیز این به احتمال خیلی خیلی زیاد فیک هست چون گروه های مطرح فایل هاشون رو به صورت زیپ نمی زارن تو تورنت بلکه خود فایل رو تو تورنت می زارن.نقل قول:
سلام
من از این پست
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4537979&postcount=1437
چند تا فایل دانلود کردم ولی راهی پیدا نکردم که بتونم از حالت فشرده خارجشون کنم
با چه برنامه ای میتونم این کار رو بکنم؟
پسوند فایل ها z01 و .. هستش و یک فایل zip هم داره
با 7zip باز نشد با winrar هم باز نشد
درودنقل قول:
با WINRAR که نباید باز بشد شما باید از برنامه ALZIP برای اکسترکت کردن همچین فایلایی استفاده کنید
موفق باشید
سلام من یک فیلم با تورنت دانلود کردم حجمش حدودن 700 مگ بود الان که دانلود تموم شده می خوام فیلم رو باز کنم عکس زیر رو نشون میده نمی دونم چی کار بایست بکنم...ممنون میشم جواب بدین
این هم عکس پیغامی که میده:
کد:http://rahekahi.persiangig.com/Untitled.jpg
من یه فیلم دانلود کردم در 4 پارت! میام اکسترکتش کنم، ارور میده! الان یعنی خرابه دیگه؟ کاریش نمیشه کرد؟ با Winrar هم اکسترکت میکنم!
با نرم افزاری که چند پست قبل گفتن ازمایش کن ببین درست میشه یا نه اروری هم که میده رو بزار شاید فقط لازم باشه یک پارت رو دوباره بگیری و مشکل حل شهنقل قول:
نقل قول:
اصل تورنت رو از کجا گرفتی ؟اگر امکانش هست لینک صفحه ای که تورنت انجا بوده رو بده
البته تو این موارد به احتمال زیاد فیک هست ولی قبلش بزار بررسی کنم ببینم شاید بتونی ببینی
پ ن
نسخه زبان فرانسوی رو می خواستی ببینی؟
من خیلی با تورنت و این ها وارد نیستم لینکی که گرفتم اینه روی همون اولیش کلیک کردم که مستقیم µTorrent تشخیص داد و دانلود شروع شد...نقل قول:
پ.ن:کد:http://torrentpump.com/download/micmacs-a-tire-larigot-2009-xvid-french-dvdrip-5169057
آره من عاشق زیان فرانسه ام... البته با زیرنویس انگلیسی!
سلام.
با اون نرم افزار انجام دادم. 3 فایل 214 مگابایتی و یک 60 مگابایتی رو Join کردم، و 100 درصد کمپلت شد و در محل ذخیره، یه فایل داد با حجم 214 مگابایت:
lost.s06e01-e02.hdtv(پسوندش هم همینطور که میبینید Joined هست! باز هم نمیشه با KMکد:www.-------------.com).part1.joined
چه کنم من؟
تو یک جا کامنت فیک رو زدننقل قول:
البته تو فرانسوی ها چند تا تشکر داشت عجیب بود:13:
نرم افزارش هم اطلاعاتی که می داد پیدا نکردم
اگر ریسک می کنی برو پلیرش رو بگیر بعد تو سایت زیر اپلود کن اگر خیلی از انتی ویروس ها گیر دادن بهش بدون فایل اصلی ات فیک است و پلیر هم دروغی
نظر شخصی خود( بعدا یقه ام رو نگیری :11:)کد:http://www.virustotal.com/
فایلت فیک است :41:
:13:نقل قول:
شما از کجا گرفتی؟ خود فایل های زیپ رو می تونی explore کنی با نرم افزار ها و ببینی شامل چه فایل هایی است؟
سلام
من یک سایت می خواستم که جدید ترین Blue Ray یا BDRip که میاد اطلاع بده
من قبلا این مشکل رو داشتم ولی نمیدونم چیکار کردم درست شد
من یک فیلم رو توی 4تا پارت گرفتم که اسماشون اینجوریه:
avi.001
avi.002
و.....
چجوری باید بهم بچسبونمشون؟فکر کنم با یک نرم افزار بود ولی اصلا یادم نمیاد
سلامنقل قول:
Hjsplit
سلام
من فیلمی دانلود نکردم یه سریالیو خریدم کیفیت hd وسطای هر قسمت که میرسه صدای فیلم عقب جلو میشه
مثلا یارو داره حرف میزنه صداش بعد از چند ثانیه میاد مشکل از دی وی دی هستش ؟ میشه کاری کرد یا نه ؟
با چه پلیری تماشا مکنید فیلم رو؟ با پلیر دیگه ای هم تست کردید؟نقل قول:
سلام
باچندین تا:دی پلایر امتحان کردم ممنون
دیگه مهم نیست چند قسمتش اینجوری بود که دیدم تموم شد رفت
TANX:11:
سلام...
من یه فیلم فورست گامپ دو پارته!
ولی زیرنویس هماهنگشو پیدا نکردم :دی
چکار کنم؟
برم دنبال آموزش هماهنگ کردن؟ : ))
riper اش کدوم گروه بوده؟نقل قول:
معروف نبود......