يه تك لينك هستش با پسوند mkv وكيفيت BluRay الان در قسمت ذخيره فايلهاي idm دوفايل وجود داره .
من حتي وقتي اين دوفايل رو پسوندشون رو به avi تغيير ميدهم فقط اوني كه حجمش كمه باز ميشه اون حجم زياده باز نميشه .
باتشكر
يه تك لينك هستش با پسوند mkv وكيفيت BluRay الان در قسمت ذخيره فايلهاي idm دوفايل وجود داره .
من حتي وقتي اين دوفايل رو پسوندشون رو به avi تغيير ميدهم فقط اوني كه حجمش كمه باز ميشه اون حجم زياده باز نميشه .
باتشكر
میتونه مشکل از خود فایل باشه چون اینطور که شما گفتی فایل اول مشکلی نداشته
هنگام دانلود فایل احتمل داره دچار تداخلی شده باشه
خوب شاید درایور ویندوزت جای کافی برای الحاق کردن ندارهنقل قول:
توی لیت Compelete شده یا اینکه 100% ؟
روش resume بزن ببین چی میشه (مطمئن شو درایوت جای خالی داره)
من با idm یه مشکلی دارم و اونم اینه که وقتی تو زمانبندیش وارد میشم و تنظیم میکنم مثلا سر ساعت 1:3 شروع به دانلود کنه،سر ساعت تنظیم شده این کارو نمیکنه و به محض کلیک روی دکمه شروع،شروع به دانلود میکنه
عکسشو گذوشتم
ببینید چی کار میتونم بکنم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز؛نقل قول:
تنها اشتباه شما اینه که بعد از تنظیم زمان دکمه شروع (Start) رو میزنید، این دکمه باعث میشه فایلهای موجود در صف شروع به دانلود کنن. شما باید بعد از تنظیم زمان (که احتمالا زمان شروع سرویس رایگان اینترنتتون هستش!!) دکمه اجرا (Apply) و بستن (Close) رو بزنید.
موفق باشید.
سلام
با Orbit Downloader چه جوری میشه وقتی یک فایل تمام شد به فایل دیگر بره و اونو دانلود کنه؟
سلام دوستان یه مشکل با IDM دارم اونم اینه که همون طور که در تصویر می بینید فایلی که می خواهم دانلود کنم با اون نام URL در قسمت "ذخیره به عنوان" نمیاد مجبورم دستی کپی پیست کنم تا با اون نام ذخیره بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید چی کار کنم تا با نام سرور ذخیره بشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری باید به وسیله ی idm از سایتهایی مثل rapidshare و megaupload دانلود کرد؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه چجوری باید مسیر دانلود را تغییر داد چون هرکاری میکنم دانلودها وارد درایو c و داخل my documents میره؟؟؟
با اکانت دیگه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Option > Sitelogins > New
ابتدا IDM رو باز کنید.نقل قول:
دکمه Option رو بزنید.
بعد از زدن دکمه New آدرس سایتی که میخواهید ازش دانلود کنید رو وارد میکنید.
در قسمت Username و Password موارد خواسته شده که همان اکانت سایت هست رو وارد کرده و OK کنید.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ
برای تغییر مسیر پیشفرض هم بایستی به این تنظیمات مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شاد باشید :40:
در قسمت شماره 2 هر یک از موضوعات رو انتخاب و از دکمه Browse شماره 3 مسیر دلخواهتون برای هر موضوع رو وارد کنید.
برای اینکه این مسیر به عنوان پیشفرض برای تمامی فایلهای اون موضوع دربیاد تیک گزینه 4 رو هم فعال کنید. البته این تیک آخرین مسیری که برای این موضوع ذخیره شده هست رو نگه میداره.
از منوی Downloads وارد Options بشین و در برگه Save To در جعبه متن دوم و از طریق Browse مسیر پیش فرض برای هر دسته ای از فایل ها که می خواین رو تعیین کنید.نقل قول:
چه جوری میشه یه فایل 300 مگی رو که 90درصدش رو دانلود کرده و دیگه قطع شده و سرور حالت ریزوم رو نداره ادامش رو دانلود کرد؟اصلا همچین چیزی امکانپذیره ؟؟؟
اگر بتونی به یه سرور خوب ریسوم دار منتقل کنی دایرکت هم باشه بهتر ،میتونی آدرس رو تغییر بدی و ادامه بدی . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکدانه کوچولو سوال دارم
اول اینکه 5.19 و کرک شدس و مثل توپ کار می کنه
دوم اینکه نمی دونم چی شده دیگه لینکهارو که با اینترنت اکسپلولر وقتی می زنم دانلود کنم دیگه IDM باز نمی شه اتوماتیک دانلود کنه تنظیمات دیفالتش کجاست
دوم اینکه همیشه 8 خطی و 8 پورتی می کرد واسه دانلود من 16 کردمش تاثیری داره تو سرعت یا نه؟
توی تصویر max simultaneous jobs براش 5 تعریف شده. شما اون رو روی 1 بزارید. تو این حالت تا دانلود اولی تموم نشه دومی رو شروع نمیکنه.
تاريخ عضويت: Jun 2006
سلام
درمورد سوال اولتون شما از درایو C می خواین دانلود کنید این مشکل مربوط هست به صفحه ی سایت و مشکل IE با اسکریپتش فکر می کنم یکی از وصله ها البته براتون اگر پیدا کردم می ذارم را نصب کنید البته شایان ذکر است برای سایر مدیریت دانلود ها پلاگین مریوطه را باید دانولد کنید.
ولی بهتره از miror برای اون نرم افزاری که می خواین استفاده کنید.
درمورد سوال دومتون چون شما نسخه را به طور قانوی نخریدید اگر به روز رسانی را از طریق خود نرم افزار انجام بدین دچار مشکل می شید لا اقل من که شدم بعدا پچ ها روش جواب نمی ده و... که بهتره اخرین نسخه ها را از همین جا یا هر جای دیگه دانلود کنید.البته از شما یک سوال داشتم IDM شما با سایت رپید باز مشکل نداره چون نسخه ای که من داشتم مشکل داشت و ارور می داد البته هنگام استفاده از قابلیت رزیوم ولی بر عکس IDA خیلی با سایت ها سازگاری بیشتری داره.
در ضمن بهتر IE7 را نصب کنید چون خیلی از مشکلات IE6 را نداره.
برای حل مشکل اولتون یک بار دیگه در حالی که مرورگر بسته هست قابلیت Integration را غیر فعال و مجددا فعال کنید.
اینا درسته. من تنظیمات IE رو ری ست کردم بعد اینجوری شده دیوونم کردهنقل قول:
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
کم مونده IE 9 بیاد بتازگی پلت فرمش اومده بیرون فعلا که داریم IE 8 اتسفاده می کنم IE 6 , 7 مال زمان ویندوز 2000 و ایکس پی بودنقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس فکر کنم گرفتم مشکل چیه!نقل قول:
از Internet Explorer برین تو منوی Tools، بعد Manage Add-ons و Enable or Disable Add-ons رو بزنید
از منوی Show اولی رو انتخاب کنید (Add-ons that have been usedby Internet Explorer)
تو لیست دنبال نام IDMIEHlprObj Class بگردید که نام فایلش هم هست IDMIECC.dll (مخفف IDM Internet Explorer Click Catcher)؛ حالا از قسمت پایین (Settings) گزینه Enable رو انتخاب کنید.
ببینید مشکل حل میشه
خیلی ازت ممنون این کار رو کردم نتیجه رو بعدا می گمنقل قول:
-----------------------
دوست عزیزم خیلی ممنون حل شد ممنونم
یه سوال دیگه من این 8 خطی تو IDM رو کردم 16 خطی میخوام بدونم تو دانلود با خط های ما تاثیر مطلبو داره یا بدترش میکنه؟ با سرویس adsl ما و خطوط مخابراتی هم خونی داره و چرا پیشفرض رو 8 هستش چرا 16 نکردنش؟
این بستگی به سروری داره که ازش دانلود می کنین، اگه اون سرور ظرفیتشو داشته باشه و تعداد اتصالاتش محدود نباشه با 16 تا اتصال سرعت میره بالاتر، ولی اگه نه فرقی نمیکنه تو سرعت.
بعضی سرورها (مثلا در FTP) محدودیت به 1 یا 2 کانکشن وجود داره که برای اون ها بهتره تعداد رو 1 یا 2 بذارید که دائم سعی نکنه ارتباط بیشتری برقرار کنه و به در بسته بزنه!
امکان داره شما با همین 8 تا کانکشن (Default) شروع به دانلود کنین، اما در قسمت پایین (Details) ببینید که 3 تا از کانکشن ها DC میشن و فقط از 5 تا داره دانلود میکنه، این مواقع تعداد رو به 4 کاهش بدبد بهتره.
راتس میخوام اسم ده تا لینک رو بدم و طوری تنظیم بشه که موقع تکمیل یه دانلود بره سراغ دومی و اونم تموم شد سومی و ... خیلی گشتم یاد نگرفتم میشه بفرمایید.
سلام؛
اگه درست متوجه شده باشم منظورتون تنظیم کردن صف دانلوده؛
برای این کار باید فایل هایی رو که می خواید دانلود شن تو لیست IDM قرار بدین (یعنی لینکشون در لیست دانلود ها باشه)
بعد از قسمت بالای صفحه دکمه Scheduler رو بزنید، به برگه Files in the queue برین و فایل ها رو به ترتیبی که می خواین دانلود شن مرتب کنید، اگه می خواین یکی یکی دانلود شن (یکی کامل شه بره سراغ بعدی) از جعبه عددی بالای لیست همین صفحه 1 رو انتخاب کنید:
Download 1 file at the same time
حالا اگه میخواین دانلود شروع شه، دکمه Start Now رو بزنید، یا میتونید در برگه Schedule زمانبندی کنید.
به تصویر زیر نگاه کنید:نقل قول:
توضیحات:
در قسمت 1 شما وارد تنظیمات صف دانلود میشوید.
در قسمت 2 با فعال کردن تیک، زمانی که IDM شروع به کار کرد دانلودهای قرار داده شده در صف شروع به دانلود میکنند.
در قسمت 3 و 4 میتوانید زمانبندی کنید و ساعت و روزهایی که به صورت اتوماتیک دانلود انجام شود را تنظیم مینمایید.
در قسمت 5 نرم افزار بعد از اتمام دانلودهای صف اقدام به خاموش کردن کامپیوتر میکنه.
در قسمت 6 که مربوط به سربرگ دوم تنظیمات صف دانلود هست میتوانید تعداد دانلودهای همزمان رو تنظیم کنید که مال من الان روی شماره 2 قرار دارد.
در قسمت 7 بعد از تنظیم کردن همه تنظیمات با زدن دکمه Start Now دانلود شروع شده و دکمه Stop فعال میشود. با زدن دکمه Stop دانلود متوقف شده و دکمه Start Now مجدداً فعال میشود.
شاد باشید :40:
نقل قول:ممنون از زحماتتون البته قسمت دوم توضیحات دوستمون بیشتر مربوط به نکات تکمیلی بود که قرار بود دوباره سوال کنم که لطفشو کشیدیدنقل قول:
خیلی از هر دوتون ممنون
سلام دوستان من مشکلم با idm این که وقتی رویه یه لینک کلیک میکنم تا دانلود کنه همون موقع نمیگیره و باید 20 ثانیه صبر کنم تا شروع بشه و لینک رو بگیره . ولی وقتی با خوده فایر فاکس میزارم برا دانلود اصلا نباید صبر کنم و همون موقع دانلودر خوده فایر فاکس میاد بالا و دانلود میکنه.
چجوری درستش کنم؟
سلام
چرا این ورزن 5.19 دیگه دانلود از یو توپ رو ساپورت نمیکنه من قبلا ورزن پایین تر داشتم به محضی که توی سایت ها مثل یو توب پخش انلاین می رفتم سرعی گزینه دانلود ویدئو میاومد ولی دیگه نمی یاد علتش چیه
حالا دیگه ورزن پایین ترهم گزنیه دانلود نمی یاد
سلامنقل قول:
مشکلی نداره !
من الان با ورژن 5.19 بیلد 3 راحت از یو تیوب دانلود میکنم !
از منوی Downloads قسمت Options در برگه General، دکمه Edit مربوط به Customize IDM Download panels in browsers رو بزنید و چک کنید نوع FLV تیک خورده باشه، و همچنین آخرین گزینه غیرفعال باشه.نقل قول:
این هم بدونید که این سرویس برای IE و FireFox جواب میده.
اگه حل نشد، در مورد یک سایت دیگه هم تست کنید، ببینید همه جا این مشکلو دارین یا فقط YouTube؟
مگه یوتیوب فیلتر نیست... ؟!!:18:نقل قول:
اگه راهی هست که از یوتیوب دان کنیم، واسه ما هم توضیح بده لطفا.:31:
تشکــــــــــــــــــــــ ر
نقل قول:
سلام
مشکلم حل شده فقط رو موزیلا جواب نمیده یعنی گزینه دانلودش نمی یاد
سلام؛نقل قول:
تست کنید که کلا حالت Click Catcher فعال هست یا نه، یعنی کلیک روی لینک دانلود رو تشخیص میده و به IDM منتقل میکنه؟ اگه این هم کار نمیکنه Add-on مربوط به IDM غیرفعال شده.
کاری نداره !نقل قول:
V P N
برای موزیلا باید ADD-ONS اون رو نصب کنینقل قول:
Q. IDM downloaded a file but cannot rebuild temporary chunks. What should I do?نقل قول:
این چیزی هست که تو قسمت پرسشهای متداول IDM نوشته. این مشکل معمولا به این دلیل بروز میکنه که وقتی یک فایل موقتی بوسیله بعضی نرم افزارهای دیگه مثل آنتی ویروس یا مشاهدهگر فایل استفاده بشند. لطفا کامپیوتر خود را ریستارت کنید سپس دانلود را ادامه دهید. در بیشتر حالات IDM فایلهای موقتی را بهم میچسباند. اگر نچسباند لطفا به گزارش دانلود نگاه کنید و آن را برای ما بفرستید تا روش کار کنیم.
سوال: من فایرفاکس رو آپدیت کردم ولی یکپارچه شدن IDM با فایرفاکس از کار افتاده و IDM دیگه فایلها رو از تو فایرفاکس دانلود نمیکنه.نقل قول:
فایرفاکس میگه که افزونه IDM رو غیر فعال کردم چون اون با من سازگار نیست.
من نمیتونم IDM رو با فایرفاکس یکپارچه کنم. چکار کنم؟
لطفا مطمئن شید که از آخرین نسخه IDM استفاده میکنید. آخرین نسخه رو ازبگیرید.کد:www.---------.com
فراموش نکنید که چک باکس مربوط به یکپارچه شدن با فایرفاکس را درون IDM از مسیر option سربرگ general علامت بزنید.
ممکن است که لازم باشد افزونه IDM را از درون فایرفاکس بروز کنید. به فایرفاکس برید. منوی tools -> addons
پنجره مدیریت افزونهها باز میشود. به سربرگ extension برید و افزونه IDM CC را پیدا کنید.
اگر کلید Uninstall فعال باشد (مثل عکس بالا) آن را فشار دهید و عمل عزل را تایید کنید. سپس آنرا بسته و فایرفاکس را ریستارت کنید. فایرفاکس خودش موقع شروع با استفاده از رجیستری دنبال آخرین نسخه IDM cc گشته و آنرا نصب میکند. همین.
اگر کلید Uninstall غیر فعال است و شما از آخرین نسخه IDM استفاده میکنید امکان دارد که نسخه افزونه IDM قدیمی باشد. در این حالت لینک زیر را در مرورگر فایرفاکس که میخواهید IDM با آن یکپارچه شود باز کنید.
مراحل نصب را طبق دستورات دنبال کنید. اگر مشکلی با نصب داشتید راهنمایی مفصل را اینجا ببینید.کد:http://www.internetdownloadmanager.com/idmmzcc/idmmzcc.xpi
کد:http://internetdownloadmanager.com/support/firefox_integration2.html
دوستان بنده چندین سال با دانلود منیجر کار میکنم ولی امروز یک مشل عجیبی با ان پیدا کردم. وهرکاری میکنم نصب نمیشه وموقعی که نصب میشه میگه دانلود منیجر شما مشکل دارد وباید به اینترنت وصل بشه .انتی ویروس بنده نود 32 میباشد
لطفا کمک کنید
سلام...من تو تایپیک بغلی هم سوال کردم اما جوابی درست حسابی ندیدم
من برای دانلود از نرم افزار idm که هر دانلودری جلوش لنگ میندازه استفاده میکنم...
من شبا idm تنظیم میکنم که ساعت 6:57 صبح خاموش بشه ولی نمیشه و log off میشه چون من دو تا اکانت توی کامپیوترم دارم!
مشکل چیه؟باید چیکار کنم؟
در ضمن از scheduled ویندوز هم استفاده کردم کار نکرد و با log off میشد.
با سپاس...
سلامنقل قول:
در بخش Scheduler خود IDM تیک گزینه ی Force Processes to terminate رو هم بزن.
موفق باشید :40:
دوستان بنده چندین سال با دانلود منیجر کار میکنم ولی امروز یک مشل عجیبی با ان پیدا کردم. وهرکاری میکنم نصب نمیشه وموقعی که نصب میشه میگه دانلود منیجر شما مشکل دارد وباید به اینترنت وصل بشه .انتی ویروس بنده نود 32 میباشد
لطفا کمک کنید