سلام ...
اقا من از دوستانی که واردن چنتا سوال دارم:
1-میشه کیبورد گوشیو عوض کرد و یه کیبورد کامل ریخت؟
2-کلا این گوشی هک شده و ایا میشه فایلای سیستمیشو دست کاری کرد؟؟؟؟
3-تو این فریمور اخری چه چیزایی اضافه شده و چه باگایی بر طرف شده؟؟
مرسی....
Printable View
سلام ...
اقا من از دوستانی که واردن چنتا سوال دارم:
1-میشه کیبورد گوشیو عوض کرد و یه کیبورد کامل ریخت؟
2-کلا این گوشی هک شده و ایا میشه فایلای سیستمیشو دست کاری کرد؟؟؟؟
3-تو این فریمور اخری چه چیزایی اضافه شده و چه باگایی بر طرف شده؟؟
مرسی....
جناب سامسونگ من منتظر جواب شما هستم!
یا علی
اقا کسی نیست جواب سوالای مارو بده:19:نقل قول:
کیبورد کامل؟اصلا مگر اینکه در آینده فریموری بیاد که کیبورد مجازی کامل داشته باشه.نقل قول:
هک کردن گوشی هم در حد همون آپدیت کردن و تغییر فریمور نه بیشتر.
فریمور آخری بیشتر از نظر ظاهر تفاوت کرده و مثل فریور قبلی خودشه و کسی دقیق نمیدونه چه باگ هایی برطرف شده.
راستی آپدیت جدید سامسونگ امنیا با touchwiz جدید سه بعدی هم اومد و برای دانلود روی سایت رسمی سامسونگ قرار گرفته و این امیدواری وجود داره که در آینده ای نزدیک نسخه ی f480 هم بیاد ما همچنان منتظریم.
سامسونگ جان متوجه نشدم.میشه دقیق تر توضیح بدی؟شماره ها را به ترتیب بزنید یعنی چی؟نقل قول:
دوستان این f480 هست که touchwiz1.5 روشه؟؟؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز.
نه این گوشی 480 معمولی نیست ...... یکی از ادیشنهای 480 هست ، Samsung T919 Behold هست که برای T-Mobile طراحی شده.
ولی این نسخه Tuchwiz 1.5 روش نصبه.
مارک T..Mobile داره !
سلام.من یه p990i دارم. به نظرتون برم بفروشم f480 بخرم؟
وقتی رو این مدل نصب شده یعنی رو f480 هم به زودی میاد دیگه ....
ایشالا!
همچنان منتظریم
بله !
همچنان منتظریم !
بچه ها شرمنده از کجا میتونم فریمور "هوگو" رو دانلود کنم؟؟؟!!!
با سپاس.
سلام دوستان!اقا میخوام گوشیمو با یه ویوتی 1 روز کار کرده عوض کنم سر به سر!نظرتون چیه من 480 1 ماه کار کرده!
لطفا سریعا راهنمایی کنید!2 دلم بد جور.منتظرم
سلام
علیرضا جان ویوتی گوشی خوبیه عکسش تو شب و فیلمبرداریش بهتره اما اون دیساینه و خوش دستی f480 رو داره؟ نه
اون اینترفیس زیبای f480 رو داره ؟ no
اگر میگفتی kc910 یه چیزی اما به نظرم با ویوتی عوض نکن
به نظرم 1 ماه کار کرده یا 1 روز کارکده فرقی نداره مهم ایه مال جفتتون سالمه حالا از اینا گذشته کلا f480 یه چیز دیگست یا بهتر بگم سامسونگ یه چیز دیگست ........
سلام سانتیاگو عزیزم!بله فرمایش شما و دوستمون متین.خودمم یه کم فکر کردم منصرف شدم!
من خودم سامسونگیم خراب!گول فیلم برداریشو خورده بودم مگه من چغدر فیلم میگیرم!
تاچ 480 هم که معرکه!ویوتی گیج میزد!هندزفری هم که 480 خیلی سر بود تست کردم.جالبه صدای 480 بیشتر بود.....ولی کیفیت 2تا خوب بودن.ممنونم دوستان خوبم.
راستی سانتیاگو جان این فریمور اخریو بریزمf48fxeia3!
چطوره خوبه کلا دوربینش بهتر شده باطری چی!الان فارسی روشه میدونم باید قید فارسی بزنم.تازه قفلم میشه واسه من!بعدا باید با باکس بازش کنم.نظرت چیه!گرفتم این جدیدرو.منتظرم
سلام
علیرضا جان در مورد ویوتی خوب کاری کردی
و اما در مورد فریمور مطمینا چند درصدی بهتر میشه که همیشه تو فریمور عوض کردن دوربین و مخصوصا باتری بهبود پیدا میکنه
اگر گوشیت مشکلی نداره نیازی به عوض کردنش نیست ...........:40:
سلام
ظاهرا فریمور جدیدی واسه f480 اومده و در چند فروم آلمانی و روسی گذاشته شده ولی ناامید کننده هست چون از touchwiz جدید خبری نیست.من خودم هنوز تست نکردم و نخواهم کرد چون اونطور که از این سایت ها خوندم حتی از نظر ظاهری در مقایسه با فریمور قبلی یعنی pink هم پسرفت داشته مثلا از فونت های جدید و رنگ صورتی منو ها خبری نیست و در حد یه فریمور معمولی هستش ولی با این حال گفته شده باگ های بیشتری برطرف شده.اسم فریمور هم f480xeib1 هستش.اگه این طور باشه که من اصلا پیشنهادش نمیکنم و در حال حاضر هنوز pink بهترین فریموره با این حال اگه کسی خواست ازش استفاده کنه از لینکای پایین استفاده کنه.ما باز هم صبر میکنیم و امیدواریم
اینم آدرس صفحه ی مربوط به این فریمور در فروم آلمانیه فقط از مترجم گوگل استفاده کنید:
ممنون سانتیاگو عزیزم.
ماکان جان به درد نمیخوره باید منتظر جدید بمونیم یه باره عوض کنیم!
با تشکر
سلام دو تا ویدیو جالب تو youtube دیدم که خواهش میکنم ببینید و کمی توضیح بدید در مورد نصب این برنامه ها جالبه:
چی شد ؟!!!!
Lwuit یک پلت فرم ..... جاواس ....!!!
که بر اساس پلت فرمهای استاندارد نوشته شده .... و کمی مزیتهاش نسبت به نسخه های اصلی بهتره.....!!!
در حقیقت یه برنامس ..... که به شما امکان میده ازش به عنوان سیستم عامل استفاده کنید ..... :
نقل قول:
بخاطر محدودیت های لایبرری موجود j2me برنامه های تجاری از لایبرری هایی که خودشون نوشتن به جای لایبرری های استاندارد استفاده می کنند در میان تعداد زیادی لایبرری نوشته شدند که عناصر سطح بالای گرافیکی مثل form، list و ... تعریف می کنند. امروز lwuit که جدیدا توسط sun معرفی شده و به تازگی(4 ماه پیش) سورس باز هم شده.
سلام
يه اف 480 را با مالتي لودر فارسي كردم بعد وقتي سيم كارت ميزارم پيغام freez ميده بردم نمايندگي ميگه كه بايد بندازيش دور كسي نميدونه بايد چكار كنم ؟
امروز به همراه یکی از دوستان به علائدین رفتیم و بعد از اینکه f480 و به دوستم معرفی کردم علی رقم اینکه دنبال w960 بود با دیدن این گوشی و دیزاین بی نظیر و سایز فوق العادش و اینترفیسش بی خیال w960 شد و یه f480 خرید... قیمتش بدون گارانتی طبقه 4 ام علائدین 285 تومن ( مایکروتل هم 310 بود )...
گوشی فوق العاده خوش هیکل و استایلیش با بدنه فلزی و اینترفیس جذاب سامسونگ...
ال سی دی به اندازه کافی به لمس حساس هست و پاسخگویی نسبتا سریعه و کیفیت خوبیم داره ( البته به جز زیر نور خورشید )...
عکسایی که تو روز باهاش گرفتیم کیفیت خیلی خوبی داشت + فیس دتکشن فوق العاده و کلا منوی دوربین با آپشنای گوناگون و کاملا حرفه ای...
هدفونشم از این حلقوی ها بود و دو تیکه و کیفیتشم عالی...
فقط از دوستان یه سوالی داشتم :
بعد از خرید تو راه برگشت بودیم و ال سی دی لاک بود وقتی اومدم با کلید هولد بالای گوشی از حالت لاک درش بیارم یه سری پیکسلا سفید و شدن و یه مقدار قفل کرد و بعد یهو وارد صفحه اصلی شد و همه چی درست شد...
دوستم میگه یکی دوبار دیگه این هنگ کردن ال سی دی ( که رنگ پیکسلا یهو تغییر میکنه و یه حالت نافرمی که زبون از شرحش قاصره میگیره ) و بعد یه مقداری هنگ کردن کاملا درست میشه تکرار شده...
فریمور نصب شده هم فارسیه... خواستم از شما دوستانی که این گوشی رو دارین بپرسم این مورد براتون پیش اومده و آیا اطلاعی از این مشکل دارین ؟ و به نظرتون این مورد سخت افزاریه یا نرم افزاری ( خودم بعید میدونم مشکل از ال سی دی باشه چون بعد از چند ثانیه این هنگ و تغییر رنگ و این داستانا درست میشه و به خوبی و با کیفیت کارشو میکنه... بهش گفتم اگه ادامه پیدا کرد مشکل احتمالا باید فریمورشو عوض کنه ) به هر حال ممنون میشم اگه راهنمایی کنین تا این بنده خدارو از نگرانی در بیارم...
ممنون از همگی...
پس ما هم میتونیم از Lwuit استفاده کنیم چه کارایی داره چجوری دان کنیم و بریزیم رو گوشی ؟؟؟
[کد:www.markmail.org/message/yngqwq2dclxsbagf#query:LWUIT%20for%20f480+page:1+mid:ls5f5sl35oqk3bx2+state:results
سلام دوست من نابخشوده.منم فکر میکنم واسه فریمور فارسی باشه کلا یه کم قاط میزنه فریمور فارسی.
حالا بازم نظر دوستانم سامسونگ و سانتیاگو عزیز شرطه!
امیدوارم مشکلت زودتر حل بشه یا حق.
سلام!
لینک دانلود بهترین فریمور رو میخوام..
ممنون♥
کد:http://www.handysoft.info/
بهترین اینه F48FXEIA1
حجم هم 59 mg
سلام. خدمت دوستان. دیروز یک 480 صورتی خریدم دوربینش سالم بود (بدون گارنتی)اقا امروز دوربینش camera failed میده!!!! فریمورشم اگه درست بگم F480XEHJ1 این بودگفتم شاید اگه فریمور عوض کنم درست بشه؟؟!!!!!! F48FXEIA1 این نصب کردم اقا از شانس ما هم گوشی لاک بود .......... (ثبت شده در مخابرات سیار هم بود چک کردم)حالا من موندم یه 480 صورتی ...:کمک کنید چیکار کنم؟؟؟؟؟
سلام. خدمت دوستان. دیروز یک 480 صورتی خریدم دوربینش سالم بود (بدون گارنتی)اقا امروز دوربینش camera failed میده!!!! فریمورشم اگه درست بگم F480XEHJ1 این بودگفتم شاید اگه فریمور عوض کنم درست بشه؟؟!!!!!! F48FXEIA1 این نصب کردم اقا از شانس ما هم گوشی لاک بود .......... (ثبت شده در مخابرات سیار هم بود چک کردم)حالا من موندم یه 480 صورتی ...:کمک کنید چیکار کنم؟؟؟؟؟
خیلی ممنون دوست عزیز لطف کردی.:10:نقل قول:
دوستان خسته نباشید
من چند تا سوال داشتم که امیدوارم با جوابهایی که میگیرم یه F480 سالم بتونم بخرم
1.من میخوام یه طلاییش رو بگیرم میخوام ببینم که آیا تو بازار کره یا چین بودنش چقدر با هم تفاوت قیمت و کیفیت داره؟
2.از کجا میشه فهمید (از روی ظاهر) که کره هست یا چین؟
3.با گارانتی مایکروتل قیمت چقدره و اصلا آیا میصرفه با گارانتیش رو بگیرم یا نه؟
4.چگونه میشه در موقع خرید (قبل از آپدیت) متوجه شد که آیا قفل هست یا ثبت شده است؟
5.آیا با اومدن فریمور های جدید هر دفعه نیاز به آپدیت شدن داره؟یا با فریمور های سالم قبلی هم کار میکنه؟
6.با فریمور فارسی آیا قادر به تایپ sms فارسی هستم؟و آیا این فریمور ها کمی دردسر ساز نیستند؟
7.اگر فروشنده خاصی سراغ دارید که گوشی رو بتونم بدون گارانتی و مطمئن از قفل نبودن بگیرم ازش بگیرم لطف میکنید اگر بفرمائید.
اگر دوستان عزیز لطف کنند و پاسخ سوالهای من رو با وجود تکراری بودن بدهند راهنمایی بزرگی به من کردن
با تشکر
من وقتی با هدفن آهنگ گوش میدم صدای سمت راستی خیلی بیشتر از سمت چپی هست!!!!!
چی کار کنم درست شه؟
قبلا اینجوری نبود ممکنه واسه عوض کردن آپدیت باشه ؟
الان فریمور من pink هست
ببخشيد كه اينجا اينو ميگم
لطفاً بيايد به بهترين گوشيه سال i8510 راي بدين:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=304021
بهترين دوربين:
بهترين موزيك فون:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=304025
پيشاپيش دمتون گرمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=304029
به نظرم i900 بهترین گوشی بود