اون را خوندم. فقط اینو گفتم که اگر احبانا وجود داره.نقل قول:
Printable View
اون را خوندم. فقط اینو گفتم که اگر احبانا وجود داره.نقل قول:
با سلام
من مودم zyxel 660 ru دارم که یه پورت usb داره و یه lan و روتر هم داره
من دو کامپیوتر رو وصل کردم و هم زمان داریم از اینترنت استفاده می کنیم ولی می خواستم فایل هم بین دو کامپیوتر شیر کنم که موفق نشدم از شما می خواستم سوال کنم که آیا میشه هم اینترنت هم فایل ها رو بین دو کامپیوتر با این مودم شیر کرد یا نه؟
اگه میشه لطف کنید راهنمایی کنید
ممنون
من همچین (access permission) مشکلی دارم
فولدرهای share شده رو می بینم
از Remote Assistance و Remote Desktop هم میشه استفاده کرد
فقط در ورود به پوشه های share شده مشکل دارم
Share Permission روی read و NTFS Permission هم روی Administrators هست و کامپیوتر ها هم هر دو با Admin Accounts بالا اومدند.
نمی دونم واقعا مشکلش چیه
چند بار هم ریست کردم
میشه کمک کنید؟
[
همدیگه رو نمیبینند یعنی چی؟؟ ping می ده؟؟[/QUOTE]
سلام
هر 2 تا دستگاه اینترنت دارن من چطوری میتونم بین این 2 تا فایل شیرینگ داشته باشم؟
ممنون
دوست عزیز میتونی اول از طریق نرم افزار PC-Suite (مخصوص گوشی خودتون) از طریق بلوتوث به گوشی وصل بشید بعدش از طریق همون PC-Suite میتونید به اینترنت وصل بشید.نقل قول:
با عرض سلام خدمت همه دوستانم من عضو جدید هستم
در جواب سوال اقا سینا باید این نکته رو اشاره کنم که فعال بودن فایروال ویندوز و یا انتی ویروس شما باعث جلوگیری از ارتباط کامپیوترهای شما میشه.
سلام
اگه بخوام 3 تا سیستم و 1 چاپگر رو به هم وصل کنم باید دیگه Hub هم داشته باشم درسته ؟
البته در صورتی که یکی از سیستم ها سرور بشه .
اینجا هم کابل کراس استفاده میشه ؟
تنظیمات نرم افزاری ش تفاوت داره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
منم همین مشکل دوستمون را داشتم بعضی وقتا وصل میشه بعضی وقتا نمیشه کلا اعصاب خوردیه :27:نقل قول:
PC-Suite چند بار باش ور رفتم نشد:19:
سلام
میشه از طریق شبکه کامپیوتر دیگه رو هدایت کرد یعنی بشه مانیتورشو ببینی ممنون
ونقل قول:
شما اگه میتونین برای وصل شدن به مودمتون به جای آی پی اتوماتیک آی پی استاتیک تو رنج آی پی مودم بدید بعد با اون آی پی از شیرینگ استفاده کنیننقل قول:
از کابل استریت باید استفاده کنیننقل قول:
تنظیمات خاصی نداره ! آی پی و اینها و شیر کردن اینترنت و چاپگر
remote desktop خود ویندوز این کار رو انجام میدهنقل قول:
remote desktop خود ویندوز این کار رو انجام میده[/QUOTE]
چطوری میشه راه اندازیش کرد
توی ران تایپ کنین mstscنقل قول:
چطوری میشه راه اندازیش کرد
ریموت دسکتاپ باز میشه
آی پی بدین و پسورد
کامپیوتر مقصد باید ریموت دسکتاپش فعال باشه یعنی Allow شده باشین و یوزر مربوطه پرمیشن ریموت گرفتن داشته باشه
میشه کامل تر بگید چون من هیچی از شبکه نمی دونمنقل قول:
ممنون از کمکت من همین کارو کردم هر دو تا دستگاه تونستن همدیگرو ببینن و فایل شیرینگ هم داشتم اما وضیعت ثابت نیست بعد از انتقال فایل همدیگرو نمیبینن باید باهاش کلنجار برم دوباره ip ها رو ست کنم و رفرس کنم تا درست بشه میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟ ممکن مشکل مودم باشه؟ باید از hub استفاده کنم ؟
[HTML]http://iranictnews.ir/related/84488/R_38452_____%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-Remote-Desktop.htm[/HTML]
دوستان من این کاری که بالا نوشته رو انجام دادم ولی هر چی سرچ میکنم کامپیوتر دوم رو نمیشناسه
باید کاری توی اون یکی کامپیوتر انجام بدم
همه ی این کارا که توضیح داد تو کامپیوتر مقصد بود دیگه !نقل قول:
البته اگه یوزر و پسورد ادمینیستریتور سیستم مقصد رو دارین نیازی به اضافه کردن به remote desktop users نیست
فقط کافیه روی مای کامپیوتر کامپیتور مقصد ( سرور ی که بهش وصل میشید ) کلیک راست کرده و پراپرتیز رو بزنید تا سیستم پراپرتیزش باز بشه
از تب ریموت باید گزینه remote desktop رو allow کنید و تیک بزنید . و بعد از اپلای کردن از کامپیوتر مبدا به کنسول ریموت دسکتاپ وارد بشید و آی پی کامپیوتر مقصد رو وارد کنید اگه درست allow شده باشه کادر یوزر و پسورد کامپیوتر مقصد نمایش داده میشه برای لاگین و شما موفق شدید !
به این نکته همو توجه کنین که وقتی با اینر وش به سیستم عامل های غیر سرور ( مثل xp و 7 ) وصل بشین کاربری که مشغول کار کردن باشه دیس کانکت میشه و لاگ اوت میشه
ولی تو ویندوز سرور 2003 و 2008 امکان کار کردن همزمان وجود داره
چطوری میشه یوزر و پسورد اون یکی کامپیوتر رو فهمید
باید بدونید ! تنها راهش پرسیدن از مدیر کامپیوتر مقصده !نقل قول:
دوتا کامپیوتر هم برای خودمهنقل قول:
ممنون از کمکت من همین کارو کردم هر دو تا دستگاه تونستن همدیگرو ببینن و فایل شیرینگ هم داشتم اما وضیعت ثابت نیست بعد از انتقال فایل همدیگرو نمیبینن باید باهاش کلنجار برم دوباره ip ها رو ست کنم و رفرس کنم تا درست بشه میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟ ممکن مشکل مودم باشه؟ باید از hub استفاده کنم ؟
دوستان من یک مشکلی دارم من می خوام دو کامپیوتر رو از طریق lan به مودم tp link که 4 تا lan داره وصل کنم اولی که وصل میشه مشکلی نداره ولی دومی در هنگام نصب ارور 012 میده میگه the connection has limited or no conectivity چه کنم اینترنتتم هم مخابراته لطفا برای ویندوز 7 توضیح بدید
دوستان من یک مشکلی دارم من می خوام دو کامپیوتر رو از طریق lan به مودم tp link که 4 تا lan داره وصل کنم اولی که وصل میشه مشکلی نداره ولی دومی در هنگام نصب ارور 012 میده میگه the connection has limited or no conectivity چه کنم اینترنتتم هم مخابراته لطفا برای ویندوز 7 توضیح بدید
نقل قول:
مشکل از ای پی هست !
تنظیمات سیتم رو چک کن و ببین درست تنظیم شده اگه مشکل بر طرف نشد تنظیمات مودم رو چک کن و در نهایت به صورت دستی برای سیستم های ای پی تعریف کن !
سلام خسته نباشید
4 5 تا لپ تاپ داریم هم وایرلس دارن هم جای لن(ویندوزاشون مختلف هست اکس پی ویستا سون)
حالا می خوای با هم بازی شبکه ای بکنیم مثلا کانتر یا....
باید چیکار کنیم اگه با وایر لس بشه بهتره
می خوام خرج نداشته باشه اگه وایرلس نمی شه با لن هم بد نیست فقط چیا لازم داریم
می خوام خرج نداشته باشه
بعد اگه فقط بخوایم 2 تا شون رو به هم وصل کنیم چطور
بدون خرج باشه
من ی جایی خوندم که ی بابایی تو خواب گاه با وایرلس یکیشون ادمین می شده و بقیه بهش وصل می شدن کانتر می زدن
بدون اکسس و روتر و.....
می خوام کلا بدون خرج باشه
لطفا راهنمایی کنید
خوب اولا برای داشتن سرویس با کیفیت و همخونی بیشتر و بهتر توصیه میشه همه دستگاه های Client از یه نوع سیستم عامل استفاده کنن !!نقل قول:
شبکه هم فرقی نمیکنی بی سیم یا کابلی !! البته خودم وایرلس بیشتر دوست دارم
برای شبکه وایرلس نیاز به اکسس پوینت هست که مدل های ارزون و خوب هم میشه پیدا کرد حدود 50 تومن !
برای شبکه کابلی هم سوییچ لازم هست ! که قیمت خیلی پایینی داره خوبش 20 تومن !
برای وصل کردن 2تا سیستم نیاز به هیچ ئصیله اضافی نیست فقط یه کابل کراس و یه تنظیمات خیلی ساده که تو بخش شبکه تاپیکش هست !
اما برای بیشتر از 2 تا سیتم نیاز به سوییچ هست
اما برای وایرلس
میشه از روشی به نام ad-hoc استفاده کرد که نیاز به روتر و اکسس پوینت نداره ولی سیتم عامل XP رو خیلی خوب جواب نمیده و اون کیفیتی و امنیت و سرعتی که شبکه با اکسس پوینت داره رو نداره !!
برای ساخت شبکه های ad-hoc باید از ویستا یا 7 استفاده کرد
برای این کار به ترتیب موارد زیر رو انجام میدی :
1 داخل Control Panel و Networking and Sharing Center شده و Manage Wireless Networks رو از منوی سمت چپ انتخاب میکنی
2 تو صفحه باز شده Add رو کلیک میکنی و Create an ad hoc network رو انتخاب میکنی
3 تو صفحه باز شده Next رو میزنی و ویستا صفحه ای رو به برای تنظیمات شبکه برات باز میکنه
4 گرینه Network name برای انتخاب اسم شبکه هست و باید یه اسم برای شبکه تعریف کنی مثل GameNet
5 گزینه Security type برای انتخاب حالت رمزنگاری هست که میتونی Disable کنی یا اگه دوست داری شبکه حالت امن و خصوصی داشته باشه اون رو WPA2-Personal انتخاب میکنی
توجه داشته باش که WPA2-Personal روی سیستم های قدیمی یا لپ تاپ هایی با کارت های قدیمی پشتیبانی نمیشه !
6 گزینه Security key/Passphrase هم برای انتخاب رمز برای دسترسی به شبکه هست ( رمز 8 رقمی برای این گزینه انتخاب کن )
7 تیک گزینه Save this network رو بزن و Next رو انتخاب کن تا کار تموم شه !
تو صفحه بعدی اسم شبکه و رمز رو نمایش میده و یه گزینه به نام Turn on Internet connection sharing هم موجود هست که اگه بخوای اینترنت رو شبکه به اشتراک بزاری از اون استفاده میکنی که فکر نکنم به کارت بیاد و در نهایت روی Close کلیک میکنی
کار تموم شد !
فقط میمونه تنظیم باقی سیستم ها که کار خیلی راحتی هست !
حالا برای بقیه سیستم ها تو بخش wireless network ( فرقی نمیکنه سیستم عامل بقیه سیستم ها چی باشه ولی بهتره همه یکسان باشن ) یه سرچ میزنی تا اسم شبکه پیدا شه و Connect میکنی ! رمز رو وارد میکنی و تمام !
وصل میشه
فقط چون یه کارت شبکه از پس انجام وظایف سنگین و ......... بر نمیاد ممکنه تو بازی یکم تاخیر زمانی و Lag وجود داشته باشه !
اگه احتمالا بعد از ساخت ad-hoc به مشکل خوردی و سیستم ها وصل نشدن workgroup ها رو یکی کن و ای پی به صورت دستی بده و همه رو تو یه رنج ست کن و سیستم ها رو ریست کن
اول workgroup رو عوض کن بعد اگه نشد برو سراغ ای پی !!
امکان اینکه به مشکل بر بخوری خیلی خیلی کم هست
در ضمن فایروال ویندوز و برنامه های Internet Security هم Off کن
سلام دوستان
من می خوام یه شبکه خانگی داشته باشم که همزمان هم PC و هم لب تابم به اینترنت وصب بشن و فایلها رو هم با هم در اشتراک بزارن جالا امکانات من در این زمینه اینه:
1- اکسس پوینت لینک سیس مدل BEFW11S4 ver. 2
2- مودم ADSL2+ D-link مدل 2025u
3- یک کارت شبکه وایرلس D-link
حالا برای من فرق نداره چه با کابل وصل بشن چه با وایرلس فقط نمی دونم اصلا چه کار کنم
مثلا اصلا نمی تونم به تنظیمان اکسس پوینت برم آی پی رو وارد میکنم تو بروزر ولی نمیره یه دکمه ریست هم پشتش هست اونو می زنم باز فرقی تداره به تنظیمات وصل نمیشه لطفا در این زمینه به من کمک کنید
خطایی که تو بروزر میگیره اینه
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
نقل قول:
راه اندازی همچین شبکه ای کار سختی نیست فقط یکم واردی و تجربه لازم داره
برای تنظیم اکسس پوینت به دفترچه راهنما نگاه کن که ببینی IP پیشفرضش چیه ( عموما 192.168.0.1 هست ) و چطور میشه ریستش کرد User ,Password دستگاه چیه !
اون دکمه پشت هم باید وقتی دستگاه روشنه بزنی و نگه داری 20 ثانیه تا چراغش خاموش شه !
علی جان وارد تنظیمات اکسس پوینت نمیشه
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
میشه یه توضیح کامل بدی
سلام به همه اساتید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم میخوام اینترنت رو بین لپتاپ و کامپیوترم همزمان به اشتراک بزارم. مودم من am602 asus هستش و با usb به کامپیوتر وصل شده حالا میخوام از پورت lan مودم هم برای لپتاپ استفاده کنم تا اینجا مشکلی نیست. لپتاپ و کامپیوتر هر کدوم به تنهایی میتونن به اینترنت وصل بشن نه همزمان، یعنی باید یکی رو دیسکانکت کنم تا اون یکی وصل بشه، اگه به خوام دومی رو هم کانکت کنم دومی Error 619 میده...
اگه ممکنه راهنمایی کنید که آیا امکان داره از دو پورت Lan و USB همزمان استفاده کرد؟
خیلی ممنون
با سلامنقل قول:
توي مرورگرتون اين آدرس رو وارد كنيد
192.168.1.1 و اينتر كنيد
حالا يوزر و پسورد رو جفتشو admin وارد كنيد و وارد شيد
ببينيد وارد ميشه يا نه
توجه كنيد كه فقط دستگاهتون با كابل لن به كامپيوتر وصل شده باشه و شناخته باشش
موفق باشيد.
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
با سلامنقل قول:
بله دوست عزيز
اين امكان وجود داره
كافيه شما مودم رو در حالت PPPOE تنظيم كنيد
يعني اينكه بلافاصله بعد از روشن شدن مودم اتصال اينترنت برقرار شه
وارد تنظيمات مودمتون بشيد و بعد به قسمت Lan بريد
از اونجا به جاي اكانت حالت Bridge اكانت با حالت PPPOE بسازيد
موفق باشيد.
آقا دمت گرم، من تو صد جا پرسیدم کسی جواب درست و درمون نداد، ولی راهنمایی شما خیلی مفید بود:40:نقل قول:
بازهم ممنون:40:
سلام من شناخته میشه یعنی اون پایین کنار تاسکبار آیکون دوتا کامپیوتره میاد و سرعت رو 100mps نشون میده ولی تو بروزر وارد نمیشهنقل قول:
با سلامنقل قول:
آره درسته
اون پايين عكس دو تا كامپيوتر مياد
خوب شايد پس يوزر و پسورد و اكانت و .... فرق داره
كتابچه ي راهنماش رو اگه داشته باشيد توي اون اول اولش توضيح داده همين مورد رو
اما معمولا بايد همونها باشه
موفق باشيد.
سلام .
دو سیستم کراس به کراس با هم شبکه و کلیه ارتباطات برقرار است . پینگ جواب میده و پوشه های به اشتراک گذاشته قابل دسترسی هستند . تنها مشکلی که وجود داره اینکه با توجه به اینکه کانکشن هم شیر شده ولی سیستم کلاینت نمیتونه هیچ سایتی رو باز کنه لطفا راهنمایی بفرمایید .
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم شما بايد اتصال اينترنت رو در دو كامپيوتر به اشتراك بذاريد نه كانكشن
ميتونيد به اين تاپيك سر بزنيد و همه چي رو در مورد راههاش بخونيد و انجام بديد
اگه هم سوالي داشتيد در همون تاپيك مطرح كنيد
آموزش تصویری انواع روش های Internet Sharing در یک شبکه.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=186222&page=40
موفق باشيد.
سلام دوستان میدونم اینجا جای این سوال نیست ولی میپرسم که اگه جواب نگرفتم سوال مربوط به این تاپیکو بپرسم
سیستم لپ تاپ من 7 هست 64 بیتی
مودمم هم D-link DSL-200 ولی درایورش فقط XP و XP64bit داره من 64 بیتی رو نصب کردم ناقص نصب شد حالا دیگه پاک نمیشه و هیچ درایور دیگه هم روش نصب نمیشه موقع نصب پیغام ریست میده که با ریست هم انجام نمیشه چطوری میتونم درایوری که ناقص نصب شده رو کامل پاک کنم؟
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم اين سوالتون مربوط به همون تاپيكي كه دفعه اول پرسيده بوديد ميشه و همونجا نقل قول كردم پاسختون رو
موفق باشيد.
سلام دوستان از طریق اتصال شبکه که در همین تاپیک قرار دادید میشود بازی های تحت شبکه رو هم انجام داد یا لازمه کار دیگری کرد
با سلامنقل قول:
بله دوست عزيز
كافيه شما با كامپيوتر ديگه تحت شبكه باشيد و با هم در ارتباط باشيد
براي بازيهاي تحت شبكه هم بايد بازي مخصوصش رو نصب كنيد و از توي بازي تنظيمات رو انجام بديد و شبكه بشيد
كه به انجمن زير برويد و اينجا دنبال كنيد
بازیهای آنلاین و شبکه ای
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=163
موفق باشيد.