به به آقا جواد کم پیدایی عزیز نیستی؟
خانم ولایی هم که بکل با این تاپیک خداحافظی کردند و ...؟
به امید دیدار
Printable View
به به آقا جواد کم پیدایی عزیز نیستی؟
خانم ولایی هم که بکل با این تاپیک خداحافظی کردند و ...؟
به امید دیدار
سلام به همه
من يه مشكل عجيبي از ديروز پيدا كردم... توي word 2007 نمي تونم فارسي بنويسم..!! ظاهرا همه چيز درسته فارسي ساز و... عجيب اينكه در بقيه برنامه هاي آفيس به راحتي ميتونم فارسي بنويسم ولي توي ورد اصلا... نمي دونم چيكار كنم...كلي كار دارم كه بايد انجام بدهم...تا ديروز خوب بود.. نميدونم امروز يهو چه مرگش شد :41: كار خاصي هم انجام ندادم....
كمك
دكمه Ctrl+Shift رو امتحان كن. دكمه Alt+Shift رو هم امتحان كن. آيكون Language كنار ساعت ويندوز رو هم امتحان كن. اگه هيچ كدوم نتونست فارسي بنويسه به قسمت تنظيمات زبان برو:نقل قول:
Microsoft Office> Word Options> Popular> Language Settings
و ببين شايد اونجا بتوني چيزي پيدا كني. نهايتاً اگه نشد، فكر كنم بايد آفيس رو از اول نصب كني.
سلام آرش عزيزنقل قول:
عيدتون مبارك باشه.
ما در خدمت شماييم.
ولي خوشحالم از اين كه اين تاپيك پر رونق شده و اساتيد زيادي همكاري مي كنند.
با فهرست جالبي هم كه خانم ولايي درست كرده، سوالات تكراري كم شده.
سلام دوست مننقل قول:
به نظر من مشكل فارسي ننوشتن ، اونم توي يك جزء از آفيس را نبايد با نصب ويندوز حل كرد. خوبه ابتدا يه بار زبان فارسي ويندوز را حذف كني و Restart كني و دوباره فارسي رو نصب كني و Restart كني ببيني درست ميشه يا نه
موفق باشي
با عرض سلام خدمت شما دوستان عزيز
ببخشيد چطوري ميشه تو Microsoft word فهرست ساخت
2- چطوري ميشه تو ي Word بعد از اينكه شماره صفحات رو درج كرديم شماره صفحه اي رو به دلخواه حذف كنيم
3- چطوري ميشه خط پاورقي رو تا اونجا كه ما ميخوايم امتداد بديم ( درازتر بشه )
ممنون ميشم اگه جواب سوالام رو بديد
سلام دوست عزيزنقل قول:
براي اينكه بشه سوالاتت رو درست و دقيق پاسخ داد بايد چند تا ابهام بر طرف بشه
اگه منظورتون از فهرستنويسي آدرسدهي ابتداي كتابها است جهت دسترسي به صفحات مورد نظر راه و روش استاندارد خودش رو داره اگه چيزي ديگهاي بگيننقل قول:
چطوري ميشه تو Microsoft word فهرست ساخت
آيا ميخواين شماره حذف بشه يا نمايش داده نشه فرقش اينه كه شماره بعدي تو حالت اول يكي كم ميشه و تو حالت دوم نهنقل قول:
چطوري ميشه تو ي Word بعد از اينكه شماره صفحات رو درج كرديم شماره صفحه اي رو به دلخواه حذف كنيم
تا اونجايي كه من ميدونم اين خط قابل امتداد تا يه جاي دلخواه نيست يا به همون شكليه كه ميبيني يا سرتاسر عرض صفحه ميتونه امتداد داشته باشه كه اونم مسير مشخصي داره كه اگه نيازه همراه با برطرف شدن اون ابهامات بگو تا برات بگمنقل قول:
چطوري ميشه خط پاورقي رو تا اونجا كه ما ميخوايم امتداد بديم ( درازتر بشه )
خوش باشي عزيز
در ورد 2007 فقط گزينه save داره !!گزينه save as .. كجاست؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
اگه Office Button يا همون دكمه دايره شكل بالا و سمت چپ ورد 2007 را كليك كني در ستون سمت چي گزينه Save as هم مشاهده ميشه
راستي يه نكته قشنگ : كليد F12 در ورد براي Save as بكار ميره
خوش باشي جوون
سلام دوستان
فارسی نویسی اعداد در word 2007 امکان پذیره؟؟؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما ميتونيد از كادر Word Option ، تب Advanced ، قسمت Show Document Content ، باكس Numeral ، گزينه Context را انتخاب كنيد
با سلام
دوست عزيزم مطابق فرموده شما فصل مورد نظرم رو به دو سكشن تقسيم كردم به صورتي كه صفحه مقدمه سكشن 1 هست و مابقي صفحات سكشن 2 هستن ولي با اين حال موقع ايجاد سر صفحه باز هم واسه صفحه اول اين قسمت ايجاد ميشه.
فرمتي كه واسه سر صفحه در نظر گرفتم به اين صورت هست
عنوان فصل........... شماره صفحه
اگه ممكنه بفرماييد چطوري ميتونم حداكثر نقطه رو به صورتي قرار بدم كه عرض صفحه رو پوشش بده و با دو رقم و سه رقم شدن شماره صفحات نظم اون به هم نخوره.البته اين كار رو با سعي و خطا انجام ميشه داد ولي اگر راه استانداردي داره ممنون ميشم در اين مورد هم كمكم بفرماييد.
افيس مورد استفاده بنده هم 2003 است.
با تشكر
كامياب باشيد
سلام دوست عزیزنقل قول:
میتونی بری و سرصفحه مربوطه را پاک کنی تا دیگه چیزی داخلش نباشه
برای اینکار هم راه حل استاندارد اینه که بعد از عنوان فصل یه Tab بزنی (به جای ......) و بعد بنویسی شماره صفحه و متن نوشته شده همراه tab رو انتخاب کنی و سپس بر ی منوی format ، و گزینه Tab رو انتخاب کنی و در کادر Tab Stop Postion عدد مربوطه که میخوای به اون اندازه نقطه چین وجود داشته باشه رو به سانتی متر وارد کرده و بعد از آن از پایین دکمه Set را بزنی و از قسمت Leader گزینه دوم یعنی نقطه چین رو انتخاب کنی و Ok کنی اون وقت به همون اندازه نقطه چین برات گذاشته میشه
خوش باشی
دستت درد نکنه.نقل قول:
درست شد
آقايان من ميخوام تنظيمات كلي ورد بحالت اوليه كه نصب كردم دربياد....... قبلا يكجا راهش رو خوندم اما الان يادم نيست ميشه يك راهنمايي بكنيد؟؟؟؟
با سلام
چجوری میشه بالای صفحه یک حط از نوع حاشیه کشید (فقط قسمت بالا) که شماره صفحه رو خط بیوفته؟
من هر کاری میکنم ای خط کل عرص کاغذ رو میگیره یا میچسبه به کلمات و تنها حالتی که میشه این نوع خط رسم کرد اینه که از Page Border قسمت بالا رو انتخاب کرد واز آپشنش فاصله رو تنظیم کرد از لبه کاغذ ولی در این حالت به هیچ وجه نمیشه شماره و footer and header روی این خط بیوفته.
چجوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
با تشکر
Somebody help meنقل قول:
it's necessary
يكنفر كمك كنه
فوريييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي يييييييه:41:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اینم جواب شما:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1637018&postcount=867
میخوام یه خط بالی صفحه باشه ولی هر کاری میکنم این نوشته روی خط نمیوفته به این شکل در میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا به این شکل که هر کاری میکنم خط میچسبه به متنبه این شکل
فقط در یک حالت میشه که خط همه عرض کاغذ رو میگیره مثل این عکس
ولی نمیخوام اینجوری بشه.
فاصله میان واژهای و میان کلمهای در ورد
قصد این مقاله دادن روشن ساختن مساله فاصله میان واژهای در نرم افزار Word است که مشکل بسیاری از کاربران این نرم افزار است و برخی آنرا فاصله مجازی در ورد مینامند.
توضیح : ما دو نوع فاصله داریم :
میان کلمه ، مانند "بابا آب داد." که بین هر کلمه با دیگری یک فاصله است و اگر این فاصله نباشد "باباآبداد" !
فاصله میان واژهای مانند : "مینویسیم" و "میدانی" و اگر این فاصله نباشد خواهد شد : مینویسیم و میدانی (که فامیلی من میشود)
دلیل استفاده از فاصلهی میان واژهای این است که :
کلمه خواناتر میشود.
صفحه آرایی ما بهم نمیریزد.(یعنی اگر انتهای یک سطر باشیم، کلمه "می" و "نویسیم" از همدیگر جدا خواهند افتاد.
نحوه نگارش استاندار ما فارسی زبانان اینچنین است.
دوستانی که با زرنگار و یا Word98 کار کرده باشند شاید کلیدهای ترکیبی Alt+Space یا Ctrl+Space را به یاد بیاورد که برای زدن فاصله میان واژهای استفاده میشده است اما در Word2003 یا Word2007 اینرا نداریم !
آیا میشود شرکت مایکروسافت این گزینه را فراموش کند ؟؟!!
راههای زدن فاصله میان واژهای در Word :
الف) راه ترفندی و غیر کاربردی :
Wow! اینها بیشتر برای شگفت زده کردن هستند نه اصولی .
الف – 1) فشردن همزمان کلیدهای Ctrl + Shift + 2
الف – 2) روشن کردن کلید Numlock و گرفتن کیلد Alt و تایپ عدد 0157 با کلیدهای سمت راست صفحه کلید (Numeric Keypad)
ب) راه حل اصولی و حرفهای :
یک تایپیست حرفهای سعی در آن دارد که دستهای خود را از روی کلیدها دور نکند و زدن کلیدهای پیچیده و ترکیبی باعث اتلاف زمان و گرفتن سرعت وی میشود و راه اصولی آن قرار دادن کلید میانبری برای این منظور است.
ب – 1) فاصله میان واژهای در Word 2003 و Word 2007
قدم اول ) از منوی Insert گزینه Symbol را انتخاب کنید.
قدم دوم) به سربرگ (TAB) ، Special Characters بروید.
قدم سوم) گزینه No-With Optional Break را انتخاب کنید و دکمه Shortcut Key را بزنید.
قدم چهارم ) به قسمت (textbox) Press New shortcut key بروید و کلید میانبر مورد نظر خود را بفشارید (کلید Ctrl + Space پیشنهاد میشود)
قدم پنجم) دکمه Assign را بزنید.
ماخد : پرتال فرساران
اين كار، كار ساده اي هست. از طريق زير عمل كنيد:نقل قول:
1- با زدن View> Header & Footer به نمايش H&F بريد.
2- از نوار ابزار Drawing ابزار Line رو انتخاب كرده و يك خط در قسمت Header ترسيم كنيد. سپس روي خط دوبار كليك كرده و در كادر محاوره اي Format قسمت Layout گزينه Behind Text رو انتخاب كنيد.
3- متن مورد نظر رو در Header نوشته و خط رو با موس زير اون متن بگذاريد.
همين.
براي اين كه از صفحه 20 به بعد، Header متفاوتي داشته باشيد، نشانگر متن رو به آخرين خط از صفحه 19 برده يك Section Breakايجاد كنيد. (Insert> Break> Next Page> OK). سپس روي Header صفحه 20 دوبار كليك كرده، در نوار ابزار Headr & Footer گزينه Same as Previous Page رو غير فعال كنيد و هر تغييري دلتون خواست بديد تا در صفحه 20 به بعد تغييرات نمايان بشه.
يه فايل نمونه براتون گذاشتم كه چند مدل سرصفحه در صفحات مختلف اون هست:
کد:http://www.4shared.com/file/26836298/220af046/Alaki-1.html?dirPwdVerified=8499d6de
سلام
از راهنمايي خوبت ممنونwordist جان:11:
ميخوام يك متن كوچك احيانا بهمراه كادر خودش كه در صفحه داريم بطور خودكار در كل صفحه تكثير پيدا كنه(بدون كپي/پيست كردنش) و موقع چاپ،اين متن 3 خطي در تمام صفحه كپي شده باشه و چاپ بشه
اين حالت مواقعي كاربرد داره كه بخوايم از يك متن كوچك به تعداد زياد كپي بگيريم مثل دعوتنامه
:11:ممكنه راهنمايي كنيد چطوري؟؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
قابلي نداشت
در مورد سوال اخير هم راستش من كامل متوجه نشدم و سوالت برام مبهمه بيشتر توضيح بده
سلام دوست عزيزنقل قول:
به نظر من تايپيستهاي حرفهاي از برنامههاي حرفهاي هم استفاده ميكنند كه خدمات صفحه كليد فارسي رو دقيق و منظم و استاتدارد اجرا كنه مانند اين : براي درست شدن كليدهاي استاندارد در حالت فارسي
دوست من خوبه بدوني كليد استاندارد براي نيمفاصله يا همون به قول شما فاصله ميان واژهاي كليد Shift+Space است نه هيچ كليد ديگري البته چون نيمفاصله هم خود يك كاراكتر محسوب ميشود مسلما با تركيبات ALT و يا تركيبات ديگر هم قابل دسترسي است ولي استفاده از تركيبي چون CTRL+Space كه خود جهت برگرداندن خصوصيات متن انتخاب شده به وضعيت Default تنظيم شده در كادر Font استفاده ميشه يا ALT+Space كه براي بازشدن پنجره (Min. , Max , Move , ...) به كار ميره درست نيست. هركدام از اين كليدها كاربرد خودش رو داره.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1551072&postcount=771
موفق باشي.
منظورم اينه كه شما بناست فرضا يك دعوتنامه ي چند خطي رو به تعدا 100 تا بزنينقل قول:
حالا توي يك صفحه يكدونه شو طراحي كردي و آماده ي چاپ هست مثل شكل زير
خوب حالا چطوري بدون كپي پيست كردن كل صفحه رو تا جايي كه جا داره از اين دعوتنامه پر ميكني؟؟؟؟؟؟اين صفحه جاي خالي زيادي داره و حداقل 10 تا از اون دعوتنامه توش جاميگيره ديگه نميشه كه توي يك ورق فقط يك دعوتنامه باشه
حالا تنظيماتش چطوريه؟؟؟چكار كنم خودش خودكار اينكار رو برام بكنه؟؟؟؟
:11:
فكر نمي كنم راهي غير از copy/paste داشته باشه. حالا مگه C/P چه مشكلي داره كه ميگي ميخوام اين كارو نكنم؟نقل قول:
با سلام
چطور پاورقي درست ميكنن ؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
عضويتت مبارك
اصل مسير از منوي Insert و گزينه Refrence و گزينه Footnote و زدن دكمه Insert از كادر باز شده امكانپذير است
البته ميشه از كليد ميانبر CTRL+ALT+F نيز استفاده كرد كه همان كار را انجام ميده
يادت باشه ابتدا بايد كرسر را بعد از كلمهاي كه ميخواي پاورقي براش ايجاد كني قرار بدي
موفق باشي
سلام دوست عزيزنقل قول:
همونطور كه جواد جان اشاره كرد به نظر من هم بهترين روش همان كپي و پيست ميباشد
سلام
می خواستم بدونم که چجوری میشه شماره زدن اتوماتیک ورد را برای هر پارگراف غیر فعال کرد
من وقتی یک پاراگراف را شماره گذاری می کنم هنگام اینتر زدن خودبخود شماره گذاری میشه می خواستم ایی خاصیت را غیرفعال کنم اگه ممکنه توی 2007 و 2003 توضیح بدهید
خیلی ممنون
.................................................. .................نقل قول:
سلام دوست من
امیدوارم سوالتون را درست متوجه شده باشم
شما باید در قسمت zoom در صفحه پرینت ورد تعداد را وارد کنی مثلا اگه می خوای توی یک صفحه A4 شانزده تا دعوت نامه داشته باشی از این قسمت عدد 16 را انتخاب کن اگه می خوای تعدادش بیشتر باشه می تونی توی قسمت تنظیمات پیشرفته پرینترتون این را پیدا کنه که بستگی به پرینترتون داره
یا علی
سلام
ببخشید کم به تاپیک سر می زنم اساتید این تاپیک زیاده
دوست من من جوابتون را با اجازه بزرگترها( جواد عزیز ، خانم ولایی ، و وردیست جان ، jedivssith جان و بقیه اساتید) براتون توضیح میدم اگه متوجه نشدید بفرمایید تا عکس هم بذارم ولی فکر کنم توضیحات کامل باشه
البته برای حل مشکل شما میشه از بعضی ترفندهای ورد هم استفاده کرد ولی فعلا راه اصولی را توضیح میدم امیدوارم مشکلتون حل بشه؟
اگه نشد بفرمایید باز هم توضیح میدم البته من همه اینها را تحت آفیس 2007 می گم ولی راه حل یکیه اگه احیانا منویی فرق کرد بگید آفیس 2003 را نصب کنم و بعد هم ....
و اما:
جواب ها:
خوب شما به ورد واردید و این کمی مشکلات را حل می کنه
خوب شما باید در صفحه Borders and Shading در قسمت Preview کافیست هر کدام از خطوطی را که می خواهید حذف کنید (منظورم کادر صفحه) فقط روش کلیک کنید یا روی آیکن آن کلیک کنید خوب تا اینجا که همه بلدند خوب برای اینکه متن روی کادر بیفته شما باید در قسمت Options همین صفحه کلیک کنید بعد تیک گزینه Always display in front
را اگه زحمتی نیست بردارید نیازی به تنظیمات دیگر این صفحه ندارید برای حل کشیده نشدن خط توی کل صفحه هم اگه گفتی باید چیکاری کنیم یک ذره فکر کن ای بابا خوب وقت شما تموم شد خودم میگم شما باید در قسمت Options همین صفحه (Border and Shading Options) از قسمت Measure from گزینه Text را انتخاب کنید
بعد می تونید براحتی برید و توی ورد هرچه دل تنگتان می خواهد بنویسید.
در مورد سوال سومتون هم برای من چنین چیزی پیش نیامده باید ببینم که میشه یا نه ولی برای حل موقت مشکلتون همین کاری را که من می کنم انجام بدید یعنی صفحاتی که سربرگ یا پابرگ یکسان دارند را در یک سند سیو کنید و هنگام شماره گذاری صفحات شماره گذاری را از شماره آخر صفحه قبل شروع کنید. امیدوارم مشکتون حل شده باشد عزیز دل.
یا مهدی صاحب الزمان ادرکنی
سلام دوست عزيزنقل قول:
در ورد تا اونجايي كه من ميدونم شماره گذاري پاراگراف نداريم ولي اگه منظورتون شماره گذاري خطوط است ميتونين اونا رو از مسير زير حذف كنيد
منوي File ، گزينه Page Setup ، زبانه Page layout ، دكمه Line Number ، برداشتن اولين تيك اون موقع شماره خطوط حذف ميشن
البته ممكنه منظور شما همون مبحث فهرست نويسي (Bullets and Numbering) باشه كه به اشتباه شماره پار اگراف تعبير شده ، مانند زير :
1- ...
2- ...
3- ...
اگه منظورتون اين مورد هست ميتونين پس از زدن اينتر و ايجاد شماره جديد اون رو با Backspace پاك كنيد (نكته: بدليل اينكه شمارهها جلوتر از حالت معمولي هستن بايد 2 بار Backspace زده شود.)
اگه منظورتون چيز ديگهايه پست بديد همراه با عكس تا جواب بدم
خوش باشين
نقل قول:سلام دوستان عزيز پروفشنال و contractorنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Contractor
منظورم اينه كه شما بناست فرضا يك دعوتنامه ي چند خطي رو به تعدا 100 تا بزني
حالا توي يك صفحه يكدونه شو طراحي كردي و آماده ي چاپ هست مثل شكل زير
خوب حالا چطوري بدون كپي پيست كردن كل صفحه رو تا جايي كه جا داره از اين دعوتنامه پر ميكني؟؟؟؟؟؟اين صفحه جاي خالي زيادي داره و حداقل 10 تا از اون دعوتنامه توش جاميگيره ديگه نميشه كه توي يك ورق فقط يك دعوتنامه باشه
حالا تنظيماتش چطوريه؟؟؟چكار كنم خودش خودكار اينكار رو برام بكنه؟؟؟؟
دوستمون contractor ميخواهد از اون يك كادر يا تكس باكس مثلا 10 تاش داخل يه صفحه باشه ولي فقط يه دونه درست كرده . روشي كه شما اشاره كردي مال وقتيه كه ما 16 ، 8 ، ... صفحه يكسان يا غيريكسان داشته باشيم و بخواهيم اونا رو تو يك صفحه چاپ كنيم . پس به تظر مياد روش شما در اينجا كاربرد نداشته باشه
موفق باشي
با سلام!
چرا در کامپیوتر سرور در برنامه ورد وقتی دارم ادغام پستی ایجاد میکنم، در مرحله ذخیره بانک اطلاعاتی (اسامی) ذخیره نمی کنه و یک کادر محاوره ای دیگه میاره ؟
لطفا راهنمایی کتید.
سلام دوست عزيزمنقل قول:
خوب نگفتي حالا اون كادري كه مياره چي هست؟
عكسش رو بذار
سلام
من آفیس 2007 رو دارم و فارسی هم تایپ میکنه
ولی نمی دونم چرا اعداد رو فارسی تایپ نمیکنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيزنقل قول:
سوالات مربوط به ورد در تاپيك مخصوص خودش بهتره مطرح بشهاما جواب:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=33434&page=98
كافيه بري داخل word option و از قسمت Advance بگردي دنبال باكس Numeral و از داخل اون گزينه Context رو انتخاب كن
موفق باشي
راستي اگه تو تاپيك مخصوص ورد هم بگردي اين سوال بارها پاسخ داده شده بود
درود به همه
توي آفيس 2003 يه گزينه همراه آفيس نصب ميشد كه اجازه ميداد settings آفيس رو ذخيره كنيم.... من هر چي توي آفيس 2007 ميگردم همچين گزينه اي وجود نداره.... حالا براي ذخيره كردن تنضيمات توي 2007 چيكار بايد كرد...؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
منظورت از ذخيره تنظيمات يعني چي؟
سوال مبهم جواب مبهم هم داره !!!!!
كدوم تنظيمات رو ميگي
كدام گزينه بوده در 2003 تا بگم الان در 2007 كجاست يا چه تغييري كرده
موفق باشي