خدا کنه :laughing:نقل قول:
خواهش میکنم ، من که نتونستم کاری کنم
فقط اگه درست شد یا خدایی نکرده نشد ، یه خبری هم اینجا بده :rolleye:
Printable View
خدا کنه :laughing:نقل قول:
خواهش میکنم ، من که نتونستم کاری کنم
فقط اگه درست شد یا خدایی نکرده نشد ، یه خبری هم اینجا بده :rolleye:
99 درصد اطمینان دارم که مشکل از یکی از پچ هات هست (1.7 یا 1.6) که احتمالا یا ورژن درستی رو دانلود نکردی یا اینکه خراب دانلود شده.نقل قول:
نقل قول:
اخیش ...:40:درست شد داداش . راحت وارد همه ی سرور ها میشم و بازی میکنم . تقصیر همون فایل بود .اینی که دانلود کردم فایل اورجینال بود و جایگزینش کردنم و حل شد ... حالا بیا با هم بازی کنیم:10::31:
جدی؟ خیلی خوشحال شدم برادر ، پس مال همون بود ...گفتم بلاخره درست میشه :tongue:نقل قول:
خب حالا که حل شد یه چند تا سرور خارجی خوب میشناسم
میتونیم اونجا بازی کنیم ، من هر روز تو همین سرورا هستم
اگه تو هم سروری چیزی سراغ داری بگو
64.120.46.100:28960
84.38.75.157:28963
84.38.75.157:28962
84.38.75.157:28961
178.63.10.213:28963
178.63.10.213:28961
178.63.10.213:28960
188.40.40.150:28960
188.40.40.150:28961
188.40.40.150:28962
188.40.40.150:28963
188.40.40.150:28964
188.40.40.150:28965
من قبلا همه ی گان ها و ایتم هارو باز کرده بودم . اما بعد از تعویض ویندوز همشون پرید:41:راستی چجوری وارد این ای پی ها بشم ؟ اخه من تا الان به واسطه ی game ranger وارد سرور ها میشدم . واسه همن بلد نیستم:11:.شما هم گیم رنجر رو سیستمت نصبه ؟:10::8:نقل قول:
عيب نداره ، منم چندبار رنکم صفر شده و دوباره به 55 رسيدم ، تو هم دوباره از اول شروع کننقل قول:
البته بهتره هنوز شروع نکردي بازي رو تو يه درايو ديگه نصب کني چون اينجوري اگه ويندوز عوض کني علاوه بر رنکت ، هرچي مود يا نقشه دانلود کرده باشي ميپره
بهتره تو يه درايو غير از درايو ويندوزت نصب کني
بگذريم
گیم رنجر دارم ، خواستی میتونیم اونجا هم بازی کنیم
ولی این سرورایی که بهت دادم سرورای خوبین ... بدرد میخورن
بازی رو اجرا کن و برو به join game
بالا ، روی source کلیک کن تا favorite بیاد ، روی new favorite کلیک کن ، ای پی رو تایپ کن و ok رو بزن
حالا سرور به لیستت اضافه شده ، کافیه refresh رو بزنی و از بین اون سرورا هرکدوم که بازیکن داره رو انتخاب کنی
ok - حالا نام کاربریت چیه ؟ یه موقع بگو بیایم تو گیم رنجر هماهنگ کنیم که کجا بریم و چه کنیم - من صبح تا شب وقته ازاد دارم و میتونم بیام:31:نقل قول:
Yahoo!
هروقت بگی میام ... منم صبح تا شب پای سیستمم (یه جورایی کارمه)
توی این ساعات واسه من بهتره ، البته اگه واسه تو مشکلی نیست:
صبح از 7 تا 12 ، 15 تا 17:30 ، 20 تا 22
:46:
سلام
من بازی رو کرک کردم اما موقع وصل شدن به سرور دائما ارور سریال میده
آقا يه xfire بريزيد خلاص به اين لينک هم يه سر بزنيد واسه مسابقات هستش همين هفته جای نقطه ها بزاريد b a z i c e n t e r ممنون
کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=35714
سلام دوستان . من چند تا سوال دارم که اگه کسی میتونه منو راهنمایی بکنه .
1: در محیط گیم نت ( افلاین ) که به صورت لن بازی میشه وقتی با یکی از مدها مثلا همین promodlive بازی میکنیم بعضی امکانات بازی محدود میشه مثلا نارنجکها . دیگه نمیشه نارنجک انداخت . لطفا علت و راهکار را بگید .
2: در همین گیم نت اگه کسی چیت بزنه ایا میشه متوجه شد ؟ از کجا و چه جوری ؟ کلا چه چیت یا چه جوریش رو هم اموزش بدید .
3: برنامه ای خوب و با کیفیتی سراغ دارید که از بازی بتونه فیلم برداری بکنه . لطفا در صورت بودن اموزشی اگه لازمه در موردش در اختیار من بگذارید
بابت کمکهای دوستان از همه ممنونم
اولا کشته شدن 300 ژاپنی عزیر در حادثه سونامی دیروز رو به همه ژاپن دوستان گرامی تسلیت میگم خدا رحمتشون بکنه. ای کاش میتونستم برم و به افراد آواره کمک کنم. کمک های مردمی یادتون نره. ژاپنی ها خیلی به گردن ما حق دارن.
ماشالله چه سوالات سختی میپرسی ها! سوالات کنکوری طرح میکن؟! :31:
توی پوشه مد یه نگاهی بنداز ببین فایلی با پسوند cfg هست؟نقل قول:
1: در محیط گیم نت ( افلاین ) که به صورت لن بازی میشه وقتی با یکی از مدها مثلا همین promodlive بازی میکنیم بعضی امکانات بازی محدود میشه مثلا نارنجکها . دیگه نمیشه نارنجک انداخت . لطفا علت و راهکار را بگید .
مثلا برای مد ModWarfare یه فایل به اسم default_server.cfg در مسیر D:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\Mods\ModWarfare وجود داره که توش تنظیمات لازم ذخیره شده.
باید این فایل رو توی پوشه مد مورد نظرت پیدا کنی و با نت پد بازش کنی بعد باید دستوری رو که باعث غیر فعال شدن نارنجک میشه رو پیدا کنی و مثلا مقدارش صفر هست رو بکنی یک تا فعال بشه.
بهترین راه آپدیت کردن پانک باستر سرور هست. بعدش باید پانک باستر رو در هنگام ایجاد سرور روشن بکنی.نقل قول:
2: در همین گیم نت اگه کسی چیت بزنه ایا میشه متوجه شد ؟ از کجا و چه جوری ؟ کلا چه چیت یا چه جوریش رو هم اموزش بدید.
به نظر من بازیکن های خوب به دنبال چیت نباید برن و اصلا بهتر هست که در موردشون صحبت نشه!
اینجا یه نمونه آموزش وال -- هست ولی من خودم امتحانش نکردم :
کد:http://www.cod4.blogfa.com/post-28.aspx
بهترین برنامه CoD4Player هست. اینم سایت سازندش هست. میتونی آخرین ورژن رو بری و دانلود بکنی :نقل قول:
3: برنامه ای خوب و با کیفیتی سراغ دارید که از بازی بتونه فیلم برداری بکنه . لطفا در صورت بودن اموزشی اگه لازمه در موردش در اختیار من بگذارید.
وسط های این آموزش نحوه استفاده از این برنامه توضیح داده شده :کد:http://www.cybopat.net/vb_cod4player_eng.php?sid=b2c45e363125c04f03b94db9fb7f0598
ببینم توی کدوم گیم نت هستین بیام یه دست بزنیم؟ :10:کد:http://krauser.persiangig.com/CoD4/CoD4.pdf
سلام داداش . حدس میزدم اولین نفری که جوابمو بده شما هستی. ممنون:20::40:
در مورد چیت بگم که کسایی هستن که برا پول چیت میزنن . اگه خواستی بعدا بهت میگم . فقط میخواستم بدونم که میشه فهمید طرف میزنه یا نه . اصلا با این انتی چیت هم میشه چیت زد .
در مورد فعال کردن امکانات مد یکی یه چیزایی گفت . اون دوستم گفت که در بازی کنسول رو میزنیم و یه فرمانهایی رو مینویسیم و اینتر رو میزنیم . که البته من موفق نشدم . خواستم اگه کسی میدونه دقیقتر برام توضیح بده . .
من زیاد نمیرم گیم نت . این سوالات هم زیادیش بخاطر دوستانم بود که من براشون باید حلش کنم .:46:
من به شخصه عاشق تکن هستم . حالا میخواد اکس باکس باشه یا پلی استیشن :5:3
هر کس هم بخواد میتونم باهاش مسابقه رسمی بزارم . ما تیم خوبی داریم:31::31::31:
بازم ازت ممنونم
اگه دوستان کسی میتونه لطفا کمک کنه
با سلام و خسته نباشید من بازیCall of Duty - World at War توی دو سیستم نصب کردم .که با کابل کراس بهم شبکه شدن ولی هر کاری میکنم نمیتونم بصورت 2 نفره بازی کنم.ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.باتشکر
به اینجا یه سری بزن :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=269637
دوستان عزیز اگه میشه اموزش استفاده از این PeZBOT رو بزارید
اگه انگلیسیت قوی باشه توی فایل رید می نوشته که باید چی کار کنی. من از ورژن 8 خیلی راضی بودم ولی ورژن 9 که آخرین بار استفاده کردم کلی باگ داشت. الان از قرار معلوم ورژن 11 هم اومده :
راه های مختلفی برای اجرا کردنش هست. منتظر هستم که پروژشون کامل بشه بعد یه آموزش کامل فارسی واسش بزارم.کد:http://www.moddb.com/mods/pezbot/downloads/pezbot-011p-for-call-of-duty-4
فدات شم مشکل من همینه یارو که نوشته به زبون اماتوری ننوشته که ما بفهمیم اگه فارسی هم بود بازهم من نمی فهمیدم
عالیه اینی که شما دادید رو فهمیدم اما مشکل اینکه تحت شبکه درست کار نمی کنه وقتی سرور میسازم شناسایی نمیشه عیب از کجاست
یه چند روز بهم فرصت بده واسش یه آموزش کامل میزارم.نقل قول:
ایول باشه حتما منتظرمنقل قول:
بلاخره تونستم راه حل پست قبلم رو پیدا کنم اما مشکل دیگه که دارم اینکه وقتی شبکه بازی میکنیم بوت هر چی میکنم ایجاد نمیشه
اینو هم به حول و قوه الهي حلش می کنم
اینو هم حل کردم اما تنها مشکل اینکه بعضی مواقع بوتها ساخته نمی شن یا ساخته میشن اما حرکت نمی کنند یا ازگروه رقیب بوت هست اما گروه ما هیچ بوتی نداره اینها بکنار اما درجه ها و اپگریدهایی رو که گرفتیم رو پاک میکنه یا از اول بریم یا نقشه بعدی رو وارد بشیم همه شون رست میشن و باید از صفر شروع کرد
طبق راهنمایی های داده شده در فایل پیش رفتم اما نمی دونستم چطور باید با تنظیمات ور برم کلید~رو میزدم و svr رو ،وارد می کردم اما چیزی انجام نمیشد بعد از دانلود فایلی که دوست عزیز پیشنهاد دادند و خوندن راهنمایی فهمیدم که باید کلید/ رو بزنم اول متن دستوری تا تنظیمات انجام بشه در خود بازی میتونید با زدن کلید bوارد قسمت دستورها بشید و در اونجا یک بخش فرمان جدید برای مدیریت بر درجه سختی و نوع تحرک اونها داشته باشیدنقل قول:
وقتی سرور رو ساختم برای عضو شدن باید از بخش فیلترها فیلتر mod رو yesمیکردم تا شناسایی میشد در ضمن باید از مدpizbotوارد بازی می شدم اگه یادتون هست تو راهنمایی یک بخش بود که بر رویشرکات بازی که تو دسکتاپ هست راست کلیک می کردی و اخر محل قرار گرفتن بازی یک متن وارد می کردی که برای ورود به سرور باید از همین شرکات استفاده بشه وگرنه درست کار نمی کنهنقل قول:
اینو درست نفهمیدم اما بعد از ساخت سرور و وارد شدن به اون تمام تنظیمات ایجاد بوت که دلخواه خودتون هست رو انجام بدید بعد از دو مرحله که بدون بوت پیشرفتید بوت ها در مرحله 3 ضاهر میشند و از اونجا به بعد می تونید بر اونها نظارت بکنیدنقل قول:
اینو هم اضافه کنم این بوتها همه درجه دارند و من درجه ام هی رست میشه و چون قابلیتشون به دلیل درجه هاشون بالاست پدرمو در اوردند باید چکار کنم که درجه از نوع کلاس یک داشته باشند میدونم که از اپگریدها و پرکها استفاد می کنند و من همه شون رو غیر فعال کردم اما تغییری ایجاد نمیشد یا مرحله بعد که میرفتم به حالت اولیه بر میگردند (تا حالا که ندیدم درجه نظامی شون پایین بره با ایجاد تغییرات در تنظیمات)نقل قول:
به این میگن روحیه پشت کار داشتن.
ای ول
چی خبرا هنوز تموم نشده پروژه راستی مشکل بالای من تو این فایل آموزشی برطرف میشه یا نه؟
من الان 512 کیلوبایت مخابرات دارم میتونم سرور 16 نفره بسازم 160 پینگمه. تازه نامحدود هم هست . ماهی 20 تومن.
اگه میشه بگید که چه کار کنم .ممنون
راستی راهی هست که بشه خودتو لول 55 کرد
توی این آموزش نحوه راه اندازی سرور هست :نقل قول:
برای کنترل سرور هم بهتره که از نرم افزار CoD RconTool استفاده بکنی :کد:http://krauser.persiangig.com/CoD4/CoD4.pdf
کد:www.cod-rcontool.com
توی آموزش بالایی نحوه این کار هست. (ویندوزت باید XP و 32 بیت معمولی باشه)نقل قول:
با سلام:
ببخشید من در بازی Call of Duty 4 پینگم طبق معمول مثل بقیست ولی بعضی وقت ها میزنه 999 و گزینه آخر پینگ میشه که نمیشه بازی کرد و همش همینجوری تا اینکه پاکش کنم و از نو نصب کنم آیا راهی هست بشه این مشکلو بدونه پاک کردن بازی حل کرد؟؟
نرم افزار مورده استفاده گیم رنجر.
سپاس
سرعت اینترنتت چقدر هست؟ یه تست از سایت speedtest.net بگیر ببین پینگت چقدر هست. اگه توی سرورهای ایرانی بازی کنی پینگت باید خوب باشه.نقل قول:
سلام ایراد به نظرم از بازی هست الان پینگم شده 352
سرعتم 160 هست نامحدود
مرسی
دوستان من یه مشکل دارم تو شبکه کردنه بازی تو خونه...
وقتی تنظیماتمو انجام میدم و میذارم رو لن استارت که میکنم واسه شبکه کردن که سرور بسازم
میپره بیرون و یه پنجره وا میشه به اسمه کال اف 4 کنسول... مشکل چیه؟
ممنون
سلام دوستان
من تو شبکه کردنه خونگي يعني لن پيسي به پيسي بازيه cod4 به مشکل خوردم
وقتي ميرم قسمته مولتي... تنظيماته سرورو انجام ميدم و ميذارم رو لن و استارت سرورو ميزنم
ميپره بيرون و يه پنجره باز ميشه به اسمه cod4 consolو يه سري پيغام ميده...
ميخواستم راهنماييم کنيد مشکل چيه
ممنون ميشم
بیخودی نترس عزیز چیزی نیست نمیخورتت فقط کافیه بدون اینکه این پنجره رو ببندی بری وارد بازی بشی و از اونجانقل قول:
join game رو بزنی به هیچ وجه اون پنجره کنسولی رو نبند وگرنه سرور غیر فعال میشه
نقل قول:
=====================
فکر کنم مشکلم حل شد
دمه شما گرم
سلام دوستان
من تو شبکه کردنه خونگي يعني لن پيسي به پيسي بازيه cod4 به مشکل خوردم
وقتي ميرم قسمته مولتي... تنظيماته سرورو انجام ميدم و ميذارم رو لن و استارت سرورو ميزنم
سرور که ساخته ميشه جوين که ميکنم از اون يکي سيستم ارور ميده که:code_post_gfx_mp.ff is different from the server
ميخواستم راهنماييم کنيد مشکل چيه
ممنون ميشم
سلام دوستان من نقشه های رسمی بازی رو می خوام دانلود کنم اگه میشه بگید چند تا اومده و لینک دانلودش رو بزارید راستی من تو این سایت خیلس نقشه پیدا کردم فکر میکنم خودشون طراحی کردند
filefront.(comکد:http://callofduty.--------------/files/Call_of_Duty_4/Maps;11685