جناب آقاي Samin System
عكستون محشره. شايد با وارد شدن به دنياي DSLRبتونيد هنر نهفته خودتون رو توي عكاسي بروز بديد.
جناب آقاي Samin System
عكستون محشره. شايد با وارد شدن به دنياي DSLRبتونيد هنر نهفته خودتون رو توي عكاسي بروز بديد.
Sub: Green like Mirhosein
Gear: Nikon D90 + 18-105 VR
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن تشکر از نظرات ارزشمند شما وجناب استاد سناتور خدمتتون عرض کنم که به دو دلیل فو کوس خوب انجام نشده -1-نداشتن جر ئت کافی حقیر برای یه ماکرو خوب چون اون حشره یه زنبوره -2- یه پروانه یا زنبور ویا هر حشره ای فقط چند ثانیه روی گل میشینه واین مدت زمان کم فرصت هر تنظیم دقیق و مانور و از آدم میگیره (البته برای من ) البته همیشه اینجور نیست بعضی وقتها هم شرایط خوبه هم یه خورده وقت حشره بهت می ده و نا گفته نمونه که من نمی خوام اشتباهاتمو نادیده بگیرم باز هم از شما و استاد سناتور تشکر میکنم ...... شاید این عکسهای پایین (ببخشید که تکراریه )فوکوسشون بدک نباشهنقل قول:
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید این عکس ها رو خود تان گرفته اید
اگه منظورت عکسهای بالایی بله خودم گرفتم.نقل قول:
به به ! دی نود ! عکس اولتون ادیت خوبی داره. همین بالایی رو میگم. کادرش هم مورد قبول هست ، فقط اون یه تیکه از کیف یه خانم محترمی مثل اینکه تو سمت راست وسط دیده میشه ! سبزش هم در ضمن میرحسینی نیست. :31:نقل قول:
عکس دوم رو اگر ادیت نباشه ، به نظر میاد فوکوستون جای بسیار نامناسبی انجام شده. چرا اونجا؟ دلیل خاصی داشتید؟
چند وقته عکاسی میکنید؟ با توجه به این که جوون هم هستید ، خیلی جالبه که با یه همچین دوربینی کار میکنید.
سلام به همه دو تا عکس که با گوشیم w810گرفتم میزارم اندازه بزرگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب صبر كنيد درست بگم. من نوجوونم. عاشق كه چه عرض كنم. كشته مرده ي عكاسي. عكس دوم رو اگه تونستيد با لنز 18-105 بگيريد بهتون جايزه مي دم.نقل قول:
سلام جناب آقای artara74 عکس اولی موتور سبزه خیلی قشنگه و خوب هم ادیت شده عکس دومی مورچه زیاد خوشکل نیست چون فوکوس فقط روی جلوی سر مورچه صورت گرفته است وباید روی بدن مورچه هم باشد از دوربین d 90 بیشتر از این انتظار میرود جلوی سر مورچه هم زیباست اما عکس فاقد کیفیت میباشد ونورهای دور مورچه هم اور شده است دوست عزیز جالبه اشکالاته عکاسیمون تو یه مایه است.نقل قول:
نوشته شده توسط artara74;
3816449
خوب شما در مورد سيستم DSLR ها هيچي نمي دونيد. وقتي كه من لنزم ماكرو نيست. نمي تونم عكس ماكرو بگيرم. اين رو هم از سيستم لنز معكوس استفاده كردم. بعدا در موردش براتون توضيح مي دم.
نقل قول:
سلام . به نظر من عكس جالبيه . دوست عزيز alih2010 عكاسي ماكرو اونطور كه به نظر مياد ساده نيست . چون از فاصله خيلي نزديك بايد عكسبرداري بشه و كوچكترين لرزشي عكسو خراب و تار مي كنه . در ضمن در حالت ماكرو قرار نيست تمام بدن مورچه واضح باشه چون فوكوس روي نقطه خاصي تعبيه ميشه و بقيه جاها تار مي مونه . درسته كه اون مورچه خيلي كوچيكه ولي فاصله عكسبرداري هم خيلي كمه و اين خودش دليلي براي تار شدن بدن مورچه ست .
از علي آقاي كوچولو هم به خاطر عكساش ممنونم و اميدوارم تو اين كار هر چه بيشتر موفق بشه .
نيكون دي 90
18-105 وي آر
مياي با هم كورس بزاريم؟
خوب مي خوام در مورد لنز معكوس صحبت كنم.
اين عكس و عكس مورچه عكس هايي هستند كه از سيستم لنز معكوس يا به قول بروبكس فروم عكاسي سر و ته گرافي. حالا اين سيستم چي هست رو الان توضيح مي دم. لنز هاي ماكرو ضريب 1:1 در سيستم DSLR خيلي گرون اند. مثلا لنز 100 كنون كه فكر كنم حدود 600 هزار تومني باشه. براي همين ما لنز ها رو به آداپتور يا روي دست بر عكس جلوي سنسور دوربين قرار مي ديم. كه عكس هاي ماكرو خيلي عالي اي مي گيرد . اما لنزي ككه من دارم زياد عالي براي اين كار نيست چون سنگينه. بهترين لنز براي اين كار كه جزو لنز هاي معروف و بسيار ارزون است. لنز 18-55 است. اين آقا مگسه چشمهاش خيلي كثيف بوده. لنز 18-55 دست دوم از 20 تومن گير مياد تا 100 تومن. البته بگم كه لرزشگير و اتوفكوس توي سيستم سر و ته گرافي كار نمي كنن پس اگه خواستيد فقط براي اين كار اين لنز رو بخريد حتما مدل بدون لرزشگير اون رو بگيريد.
نقل قول:
روش جالبیه ولی چیزی که بدست میارین،یک عکس دارای اعوجاج نوری و همچنین دارای عمق میدان در حد چند میکرون(هزارم میلیمتر) هستش.عملا جز سرگرمی کاربرد دیگه ای نداره.
ویرایش:
اینو در مورد امضاتون میگم.دوست گلم واقعا علاقتون به عکاسی محشره.امیدوارم همینطور به مطالعه و تحقیق ادامه بدین تا توی اینده از وجودتون بهترین استفاده بشه.سعی کنین به یکی از کمپین های عکاسی بپیوندین،پیش عکاس های حرفه ای برین،دانشکده هنر دانشگاه تهران گاها برنامه هایی برای تربیت عکاسان جوان برگزار می کنه.(البته دقیق اطلاعات ندارم)
منم از راهنمایی شروع به عکاسی کردن کردم.البته نه مثل شما با D90، بلکه با دوربین زنیط 12XP و بصورت فیلمی.همه این کارها رو هم انجام دادم.اونم با زنیط(جالبه نه؟).باید خدا رو شکر کنین که امکانات اینچنینی در اختیارتونه.من همه پول توجیبی اونموقع ام هزینه فیلم و ظهور و لنز و چاپ و غیره می شد.
سلام بر همه دوستان
سلام . ماهان عزيز شما مطمئن باش دوست خوبمون سناتور به اولين چيزي كه دقت مي كنه كادر بندي عكسه و مسلما از كادر عكس شما به خاطر تراز نبودن در افق اشكال مي گيره و حق هم هست (پيش دستي در مقابل بزرگان ) :46:. اين مشكل به خاطر نيودن سه پايه ست و منم باهاش درگيرم . در ضمن وضوح عكست پائينه و نور چراغها محو ديده ميشه .نقل قول:
البته من عمرا عكاسي رو به عنوان يك رشته انتخاب كنم چون حالم از رشته هنر به هم مي خوره و من فقط با رياضي مچ هستم. مي خواستم اگه ميشه يكي از اين كمپين ها رو معرفي كنين. شما اگه بدونيد من چجوري اين دوربين رو بدست آوردم بي خيال عكاسي مي شيد. خيلي طولانيه و استارتش از اول راهنميي بود.نقل قول:
سلام آقاي سمين-سيستم . عكستون عاليه. فقط عالي مي شد اگه فكوس روي مركز گل بود.
نقل قول:نقل قول:
در مورد کادر بندی،مسئله تراز نبودن افق جای خود(چون دوست خوبم فرمودن،من هم وارد جزئیات این نمیشم)،مسئله مهمتر اینکه من احساس می کنم شما کارخونه رو مد نظر داشتین برای عکاسی،توی پشتش هم از منظره اسمون شب استفاده کردین.اگه اینجوریه،کادر بدی نیست در کل.ولی اگه میخواستین کل شهر رو داشته باشین،اون کارخونه خیلی جلب توجه میکنه،یه جورایی با کل شهر از نظر اهمیت مساوی در نظر گرفته شده.کاش یکمی زوم بیشتری می کردین تا سنگینی فضای شهر بیشتر بشه.
نکته بعدی،عکاسی توی شب از منابع نوری هستش که لازمه از ----- مخصوصش برای کاهش شدت اونها استفاده بشه یا با تنظیمات دوربین کاری کنین که اینقدر توی چشم نزنند.
امیدوارم از اینکه بنده اینا رو میگم ناراحت نشینا،میگم چون احساس می کنم میتونین عکس های خیلی بهتری از این هم بگیرین.موفق باشید.
نقل قول:به نظرم به عنوان يك تكنيك روش خوبيه. علير ضاي عزيز اگر براي شما مقدور هست اين تكنيك را جامع تر و با آوردن نمونه عكس در تاپيك زير شرح دهيد:نقل قول:
تاپیک اختصصاصی مباحث تخصصی عکاسی :
عزیز دلینقل قول:
برای چی باید ناراحت بشم بلکه بسیار خوشحال می شم ناراحتی من وقتی خواهد بود که ببینم به عکسم بیتوجه بودید اینجا کسی نمیخواد کسی رو بکوبه
من کلا زیاد تجربه عکاسی توی شب را ندارم و راهنماییهای شما بسیار خوشحال شدم. البته کارخانه مدنظر من بود ولی از فضای شهر هم میخواستم کمک بگیرم البته نداشتن سهپایه (توجیه نباشه) مزید بر علت شد چون مجبور شدم دوربین به جایی تکیه بدم اینجوری کادرم خیلی محدود می شد بیشتر می خواستم نور خوبی در بیاورم اگر تو این رابطه هم راهنمایی کنید بسیار بسیار ازتون ممنون میشم
از داشتن دوستایی مثل شما خوشحالم :10: :11:
اين عكسو با حداكثر زوم ، روي دست و از بالاي يه ساختمون 5 طبقه گرفتم .
شهميرزاد - سمنان
Canon G9
شمال جاده آلاشت .
Canon G9
فقط یه کلمه.نقل قول:
عالی.
This is Greatنقل قول:
شمال جاده آلاشت .
Canon G9
با قبلی قابل مقایسه نیست کادر قبلی خیلی خوب بودنقل قول:
ولی زیباست
دقیقا همون زاویه قبلی ولی با مقداری زوم.با عرض شرمندگی حُسن خاصی نسبت به قبلی نمی بینم.نقل قول:
جنگل های سر به فلک کشیده تالش -گیسوم
دوست عزيز ebi66 به نظرت اين كادر بهتر نيست ? البته جسارت بنده رو ببخشيد .
در ضمن اگه براتون امكان داره حجم عكسا رو كمتر كنيد .
دوستان میشه راهنمایی کنید که چه طوری حجم عکسها رو کم کنم که رو کیفیتش کمترین تاثیر رو داشته باشه؟
از دوستان كسي مي دونه فورمت RAW رو با چي و چطوري ميشه باز كرد ؟ فتوشاپ كه باز نمي كنه .
فورمت CR2
شما از چه برنامه اي استفاده مي كنيد براي ويرايش عكس ها؟نقل قول:
اولا عكست مهشره سمين جان.نقل قول:
عكس هاي RAWرو مي توني با ADOBE lightroom باز كني. بهترين نرك افزار ويرايش عكسه. يك پلاگين هم هست كه يادم نيست. روي فتوشاپ مي ريختي كه CR2 و NEFرو قبول مي كرد. برو توي فروم akkasee دات كام مطرح كن.
نقل قول:اولا ازتون خواهش می کنم سعی کنین همین فروم رو قوی کنین،نه اینکه به جاهای دیگه لینک بدین.اینجوری هم باعث میشه خودتون برین دنبال مطلب و یه چیزی یاد بگیرین،هم اینکه از یاد گرفته هاتون به ما هم چیزایی یاد بدین،دیگه ام اینکه سعی کنین به جای اینکه مشتاقان گرفتن جواب رو از این فروم دور کنین،سعی کنین افراد قوی دیگر فروم ها رو هم به اینجا جذب کنین.نقل قول:
و اما جواب دوستمون.جناب Samin_System عزیز،بهترین نرم افزار برای ادیت کردن انواع فرمت های عکس،در حال حاضر،دو نرم افزار Adobe Lightroom و Corel Pain shop pro هستن.به دلیل همه گیر تر بودن شرکت ادوبی،Lightroom محبوبیت بیشتری داره.این نرم افزار فرمت RAW رو بطور کامل پشتیبانی می کنه.
اگر هم بخواین که همچنان با فتوشاپ کار کنین،یک پلاگین هستش که کمک می کنه بعضی از انواع فرمت RAW رو باز کنه.البته این پلاگین،قابلیت باز کردن همهی انواع این فرمت رو نداره.
من شدیدا توصیه می کنم شما به نرم افزارهای تخصصی مربوط به خودمون یعنی Lightroom یا Paint Shop proمسلط بشین و اجاز ه بدین فتوشاپ که نرم افزار گرافیکی هستش رو گرافیک کارها برای کارهای تخصصی خودشون استفاده کنن.
نقل قول:
شاید!
چون منظره فوق العده بود دلم نیومد کادرو دست کاری کنم.