نقل قول:
تا اونجايي كه من مي دونم و باهاش ور رفتم نميشه
Printable View
نقل قول:
تا اونجايي كه من مي دونم و باهاش ور رفتم نميشه
سلام بر دوستان و استادان گرامی
دوست عزیزم جناب Samba خان به من پیتم دادن که پیدات نیست، من شرمنده شما هستم که توی بحث ها شرکت نمی کنم. به جد بگویم که درسهایم سنگین هست و زیاد نمی تونم پای کامپیوتر بشینم و کامپیوتر هم زیاد در اختیارم نیست. به همین دلایلی که عرض شد ما گرفتاریم. شما به بزگواری خودتون ما را ببخشد. انشاءالله بتوانم جبران کنم
البته تا وقتی که استادان گرامی حضور فعال دارند ما کاره ای نیستیم.
اختيار داريد آقا محمد
شما سرور ما هستيد
سلام
انگار ديگه از رفقاي قديمي كسي سر نمي زنه
يه مبحث جديد رو دارم روش كار مي كنم اونم استفاده از پكينگ فايلها تو ساخت ويندوزه
اگه دوستان نظري داشتن بگن
ممنون
سلام من از اول تا اخر این تاپیک را خوندم ولی جایی نگفتید فایلی که برای عوض کردن اون صفحه ای که کلید ریست و خاموش و استنبای و صفحه لوگ اف و سوئیچ هست کجای 1386 است یه برنامه دارم به اسم WindowBlinds توی این برنامه یه تم داره که ویندوز رو میکنه خود ویستا اسمش هم اینه
Aero Style Glass di
میخوام ای برنامه حین نصب ویندوز نصب بشه و خود به خود اون تم را انتخاب بکنه
من توی ریجستری دنبالش گشتم ولی نبود اگه کسی میتونه کمکی بکنه :41:
nدوست عزيز سوالتون تكراري هستنقل قول:
براي شوت داون از فايلmsgina.dll استفاده كنيد .
قبل از دادن پست جديد سرچ كنيد
کدومش تکراری بود من که هرچی دنبال درست کردن اون برنامه گشتم چیزی ننوشته بودید
در ضمن اون فایلی که گفته بودید فقط برای شوت داون بود و لوگاف توش نبود و من وقتی اونو تغییر دادم و ریختمش تو سیستم هیچ تغییری تو اون صفحه نشد در نتیجه یه فایل دیگه برای این کارو باید دست کاری کنیم
دوست عزيز تو انجمن بود نه تو تاپيكنقل قول:
براي لوگ آف هم فايل shell32.dll رو بايد تو قسمت bitamp تغيير بديد
اگه اينطور پيش بره ديگه به اين تاپيك نميام از دوستان هم ميخوام در صورت ادامه سوالات رو از طريق پيام خصوصي در ميان بگذارن
هر روزتان نوروز :10: نوروزتان پيروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر از sambaعزيز
اين بهترين آموزشي بود كه تا حالا ديده ام -در سايتهاي ديگر هم ديده بودم واي اين كجا وآن كجا
سال نو شما هم مبارك
صميمانه تشكر ميكنم
در هنگام تبدیل فایلهای exe به cab حجم فایلهال cab شده بیشتر از اصلیش میشه. آیا برای این که حجمشون بیشتر نشه راهی است؟
با سلام خدمت اساتيد محترم كه اين تاپيك رو زدتد و امثال من كه بلد نبوديم ويندوز سفارشي درست كنيم را راهنمايي كردند.اين تاپيك الحمدالله داره خوب پيش ميره و به نوبه خودش جامع هست و البته خيلي از مسائل در حين كار پيش مياد كه با كمي تمرين و نااميد نشدن ميشه اونا رو حل كرد. من درخواست دارم كه بزرگان دلسرد نشن و به راهنماييهاي خودشون ادامه بدهند. مثلا الان يكي از مسائلي كه فكر كنم آموزش كاملش گذاشته نشده نصب آفيس 2003 همراه با ويندوز است كه جاش توي اين تاپيك خيلي خاليه.اي كاش بزرگان اموزش كامل و مرحله به مرحله رو همراه با تصوير ميگذاشتند كه اميدوارم در آينده اين آموزش هم گذاشته بشه تا بيش از پيش اين تاپيك مفيد واقع بشه.ممنون و سپاسگذار.
من موندم آخه چه جوری می خوای یه ویندوز خوب درست کنی و آفیس با اون حجمش هم بزاری تا باهاش نصب بشه.
البته از حرف من ناراحت نشین. خودم دنبالشم تا رازش را بدست بیارم.البته با کمک شما دوست عزیز( Omid Emamhadi)
یه راهش اینکه افیس را پرتابل کنید که کاری نداره. برای اینکه بدون پرتابل نصب بشه به احتمال باید یه آفیسی داشته باشین که توی یک فایل نصبی باشه.مثل آفیس 2007 که همش توی یک فایل نصبی هست که اول خودش فایل ها را ایکسترکت می کنه بعدم نصب.
تاييد ميشهنقل قول:
چي شده محمد آقا از اين ورا؟؟؟؟؟؟!!!!
با سلام خدمت جناب تاتار و samba .من ويندوز ديدم مثل mrt يا ويندوزهاي ديگه كه آفيس 2003 با اونها نصب ميشه ولي حرف جناب تاتار درسته.بصورت كامل نصب نميشه.اينكه بصورت كامل منظورم اينه كه آفيس نصب ميشه ولي يه چيزهايي مثل حاشيه هاي wordو فرمول نويسيش نصب نميشه كه اونهارو با گذاشتن سي دي آفيس ميشه نصب كرد.ولي همين كه مدت زماني براي نصب آفيس جلو ميافتيم غنيمته.
ميدونيد توي فروم nlite توضيح زياد داره ولي چون به فارسي نيست يك خورده سخته فهميدنش.فكر كنم به يك سري ابزار نياز داره مثل slipstream Office 2003 يا چيزهاي ديگه و يك سري كد كه بايد يك ذره تلاش كرد تا فهميد.
لينك زير در nlite هستش البته بايد عضو انجمن بود تا كامل ديده بشه.
[HTML]http://www.msfn.org/board/index.php?showforum=116[/HTML]
اليته من يك فايل آفيس 2003 رو بصورت زيپ از يكي از همين سي دي ها بيرون كشيدم كه 71 مگابايته.ولي نميدونم به چه صورته.اميدوارم با راهنماييهاي همديگه بتونيم به اين مهم دست پيدا كنيم.
ممنون و سپاسگذار
اقا شرمنده اینترنت من نفتیه تا برسم 80 صحفه رو نگاه کنم 2 روز طول میکشه
فقط سوال که داشتم نمیدونم کسی پرسیده یا نه
من چندتا ویندوز دارم که میخواهم انها را در یک دی وی دی رایت کنم طوری که موقع نصب تعیین کنم که کدام را نصب کنم
یعنی ویستا و چندتا ویندوز اکس پی در یک دی وی دی برای نصب هم به دلخواه انتخاب بشن
مرسی منتظر جوابت هستم
سلام
دوست عزيز ميتونيد فايلايي كه mrt تو سي دي آفيسش قرار داده (كه فرمتشون msi هست) رو با install shield باز
كنيد و اونجا از حذف كردن سريالش سر در بياريد
خیلی ها دنبال تغییر نوشته های داس نصب ویندوز هستند.(همون قسمتی که پارتیشن ها را تعیین می کنیم هم قبلش هم بعدش)
این نوشته ها تو چند جا میشه تغییر داد ولی یکیش را من پیدا کردم (شاید خودتون هم پیدا کرده باشین و در پست های قبلی گفته باشین چون پیداش نکردم می گم) فایلی هست به اسم setupldr.bin که باید با notepad بازش کنین.تو سطر های آخری نوشته.
البته من بعضی قسمت ها را تغییر دادم یه نواقصی پیش می آمد که برخیش جدی و برخیش قابل چشم پوشی بودند.
موفق باشید
حقیقتش دوست گرامی شما باید دنبال نرمفزاری بگردین که قابلیت ساخت چند بوت را داشته باشه (multi boot) در پست های قبلی یکی دو نرم افزار معرفی شد برای ساخت بوت ایکس پی نمی دونم برای ویستا هم میتونه بسازه یا نه. اسمش قکر کنم EZB Systems باشهنقل قول:
اسمش easy boot هست آقا محمدنقل قول:
مرسی دوست عزیزنقل قول:
کسی نیست اموزشش رو بزاره یکم پیچیده هست کارش از طریف منوی help برنامه تونستم اکس پی بوتیبل بسازم ولی بقیه کارو رو نمیدونم مثلا واسه ویستا یا یه سی دی مثل hiren
نسخه جدیدش برای ویستا هم کار میده. خودش بوت ویستا را گزاشته همون طور که برای ایکس پی ساختی برای ویستا هم همون جوریه ولی باید بوت ویستا را قرار بدی.نقل قول:
حالا اگه شد برات یه آموزش کوچولو می زارم.
مرسی دوست عزیزنقل قول:
من فقط به شما امید دارم
19 این برج میرم آش خوری چند تا ناقصی معلومات دارم که میخوام اونارو تکمیل کنم بعد برم
دی وی دی بوتیبلی که میخوام بسازم اینجوریه که عکسشو میزام
فقط اولین xp رو همونطور که گفتم ساختم ولی یه مشکل دیگه اینکه اموزشی که خود برنامه داده فولدر i386 رو کپی میکنه در حالی که یکی از ویندوزهای من که خیلی وام مهمه یک پگ درایور با خود همراه داره که خیلی واسم مهمه
چه جوری میشه اونم قابل استفاده کرد موقع نصب ویندوز درایورهای موجو هم نصب بشه
ویندوزی اولی این خصوصیت رو داره ولی با راهنمایی که برنامه کرده دیگه این خاصیت از بین میره و فقط
فولدر i386 کپی میشه
ممنون میشم کمک کنی این دی وی دی رو بسازم
فعلا....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور ها که با نرمفزار nlite میشه توی ویندوز قرار داد. (از حرف هات زیاد نقهمیدم).تو می تونی کار هات را با این نرم افزار تموم کنی یعنی منو ها و تنظیمات را انجام بدی ولی با نرمفزار nlite باقی کار ها را انجام بدی کافیه در آخر برای ساختن boot iso بوت نرمفزار ezb انتخاب کنی تا با اون دی وی دیت بوت بشه.(حتما هم باید همین کار را بکنی)
میدونی داداش من اون عکسی که گذاشتم میخوام همچین دی وی دی بسازم خوب؟نقل قول:
اون ویندوز اولی خودش وقتی نصب میشه همه درایور ها باهاشه ولی با این روش که easybot باهاش ویندوز بوتیبل میکنه درایورها از دست میره چون پک درایور ها تو یه فولدر به اسم OEM هستش و من فقط فولدر i386 رو کپی میکنم
شما میگد که درایور هارو با ویندوز دوباره با nlite سر هم ببندم؟
میشه یک اموزش به قول خودتون کوچولو از این برنامه بزارید که چندتا اکس پی و یک ویستا توش بوتیبل بشن؟
مسی فعلا....
من ميخوام توي سي دي ويندوز تغييري بدهم طوري كه موقعي كه ويندوز نصب ميشه يه فايل كه توي System32 هست . خودكاراجرا بشه . من يه ويندوز دستكاري شده ديدم كه اينطوري بود
با سلام خدمت جناب تاتار.آقا اگر تونستي آموزش كامل اين برنامه رو بذار.من خيلي وقته كه توي قسمت آموزش درخواست دادم ولي هنوز كسي جواب نداد.:41:نقل قول:
منبع آموزش فارسي اين برنامه خيلي كمه.
البته در فروم خودش در مورد تمام جزئياتش بحث شده ولي افسوس انگليسي هستش.
[HTML]http://www.ezbsystems.com/cgi-bin/ikonboard.cgi?[/HTML]
كجايييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييين؟:19::19:
سلام به همه دوستان
من آرش از لاهيجان هستم و يه شركت نرم افزاري دارم
كسي ميتونه منو راهنمايي كنه كه چه طور مي تونم boot screen ويندوز رو قبل نصب تغيير بدم
نقل قول:
تكراري
لطفا search كنيد
من چطوري ميتونم تغييري توي CD ويندوز Xp بدم كه به جاي كلمه Microsoft در همه جاي ويندوز ،اسم دلخواه خودمون را گذاشت
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما باید تک تک فایلها رو باز کرده (با ریس هکر) و اونها رو ویرایش کنید
موفق باشید
نقل قول:
لینک ها خراب هستن اگه ممکنه جایگزین کنید
برای نصب ویندوز wistaباید چکار کنیم
راستی از توی خود ویندوز نمیشه نصب کنم چون اصلا بالا نمیاد
باید بوت کنم؟
دوست عزيز سر در تاپيك رو نگاه كنيد بعد پست بديدنقل قول:
من چطوري ميتونم تمامي آيكونهاي ويندوز را عوض كنم .
مثلا من يكي از نرم افزارهايي كه خودش تغييراتي را روي Xp اعمال ميكنه مثل Vista Transformation را نصب كردم
و سپس فايل Shell32.dll اونو كه توي System32 كپي كرده بود را برداشتم و يه فايل هم از توي سي دي ويندوز و از پوشه 1386 پيدا كردم كه اين فايل توش بود و بعد اين فايل را جايگزين كردم و سپس ويندوز را كه نصب كردم بعضي از آيكونهاش عوض شده بود و بعضي هم نه همون آيكونهاي قبلي ويندوز هست . آيا فايل ديگه ايي را هم بايد جايگزين كنم . اگه ميشه راهنمايي كنيد كه دقيقا بايد چيكار كنم
دوست عزيز سوالتون تكراري هستنقل قول:
براي تغيير ديگر آيكون هاي ويندوز از فايل explorer.exe و mydocs.dll استفاده كنيد.
براي بار n ام لطفا قبل از دادن پست سرچ كنيد :32:
دوست عزيز من اين كار را هم كردم ولي آيكونهاي Control Panel تغيير نميكنه و براي عوض كردن اين آيكونها كجا را بايد تغيير بدم در ضمن من فايلهاي با پسوند CPL را هم دستكاري كردم ولي همش تغيير پيدا نمي كنه
تو پست ها یی که در مورد تغییر آیکون ها صحبت می کردیم فایل های زیادی را اسم بردم که اگر اون ها را تغییر بدی مشکلت حل میشه.نه تنها ایکون های control panel بلکه چیز های دیگه هم تغییر میدهنقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید
من دو تا بوت اسکرین ساختم و تو سی دی ویندوز ریختم
رو بعضی کامپیوتر ها دو تای خودم رو نشون میده
یه سفید درست کردم و یه سیاه
ولی مشکل اینجاست که بعضی وقتا بوت اسکرین خود ویندوز ایکس پی نشون میده
البته رو کامپیوتر دیگه ای
میشه آدرس اون بوت اسکرین رو به من بدین که کجای سی دی هستش ؟
Version 5.1 (Build 2600.xpsp.050928-1517 : Service Pack 2)
این همان ویندوز
و من فایل های زیر رو همهگی عوض کردم
ntkrnlmp.exe
ntkrnlpa.exe
ntkrpamp.exe
ntoskrnl.exe
در پوشه DEVICE.CA_
و همچنین فایل های به همین اسم رو در پوشه SP2.CA_ عوض کردم ولی بازهم
رو بعضی رایانه ها بوت اسکرین معمولی خود ویندوز رو میاره
لطفا کمکم کنید
با تشکر
کسی نبوووووود؟؟؟