اگه گوشی خودش اپدیت باشه و بخواهی دوباره اپدیت کنی سایت به شما این پیغام رو میده:نقل قول:
update not needed
درنتیجه وقتی پیغام بالا رو نده یعنی سایت نمیتونه بفهمه که شما از کدوم منطقه (cda ) هستی
علتش رو هم که قبلا گفتم
Printable View
اگه گوشی خودش اپدیت باشه و بخواهی دوباره اپدیت کنی سایت به شما این پیغام رو میده:نقل قول:
update not needed
درنتیجه وقتی پیغام بالا رو نده یعنی سایت نمیتونه بفهمه که شما از کدوم منطقه (cda ) هستی
علتش رو هم که قبلا گفتم
چقدر بده که من نمیتونم ادرس یک نمایندگی رسمی خدمات از دوستان بگیرم!
اونایی که خیلی اشتیاق دارن بگن دگمه های لمسیش خراب نمیشه به نظرتون من برای پیشگیری اومدم این بحث را مطرح کردم؟!
حالا که شده خوشا به سعادت شما که گوشیاتون سالم میمونه همیشه!
اون دوستمون که گفت 90 تومن پول داده درست شده لطف میکنی بگی کجا باید برد گوشیو برای تعمیر؟!
یا اگر کسه دیگه ای اطلاع داره خواهشآ من را راهنمایی کنه...ممنون
یعنی این 3تا گوشی که من الان دم دست دارم همشون یه مشکل دارن؟بعیده.نقل قول:
هیچ کدوم از این گوشیا فلش که هیچی حتی ریست هم نشدند.
منطقه S-ASIA-LEVAN هست.برای شما کجاست؟
من با w810 این مشکل رو بعد از فلش پیدا کردم چون عدد cda رو وارد نکرده بودم و تبدیل به 12345 شده بود و همچین cda ای برای سایت سونی اریکسون قابل تشخیص نبودنقل قول:
شما کد زیر رو در w810 وارد کن و ببین cda رو چند میزنه که میتونه مثلا اینطوری باشه:cda 102555/11 middle east یا custom...
کد:
راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
برای W810 همون 12345 بود که گفتی.نقل قول:
ولی برای K850 اینه:
CDA102295/1 R11A
1200-5441
R1CA037
1E0W
S-ASIA-LEVAN
CDA102295/1 R11A ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
الان توی سایتدر بخش download نگاه کردم و اصلا همچین cda ای برای k850 وجود نداشت!!! اصلا اعداد cda برای k850 مثل w810 و ... نیست و با 120 شروع میشه نه با 102 مثلا یکیش اینه:K850i_1201-0144_R11A_GENERIC_S-ASIA-LEVAN بنابراین 99% این گوشی توسط یه ناشی قبلا قلش شدهکد:www.topsony.com
شما بنظر من یکم دیگه تحقیق کن و اگه نتیجه نگرفتی یه فلش کنی درست میشه
ولی بهتره که اینجا رو هم ببینی و ببینی با 102 هم شروع میشه.ولی خوب برای من توی این لیست نیست.نقل قول:
کد:http://www.topsony.com/forum/cmps_index.php?page=CDA_K850
تو سایت esato هم کسی هست که عینا مشکل شما رو داره دقیقا با همین cda ای که روی گوشی شماست پست اول رو بخون:
در ضمن من بخش download تاپ سونی رو نگاه کردم نداشت و اون لینکی که شما دادی رو دیدم و نمیدونم قضیه چیهکد:http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=157121&start=5025
امیدوارم مشکلت حل بشه
سلام دوستان من جدیدا یه k850 خریدم چند تا سوال داشتم
اول اینکه اینا رو چین تولید میکنه مگه ؟ ( آخه نوشته made in china )
یه مشکل هم دارم اینکه نمیتونم زمانی رو که lcd خاموش میشه تغییر بدم ( نمیدونم نیست یا من بلد نیستم )
ورژن firmware من هم r1ea031 هست به نظر شما آپدیت کنم ( البته مشکلی ندارم فعلا ) می ترسم یه طوریش شه
با تشکر
اره ساخت چین تحت لیسانس سونی اریکسوننقل قول:
توی گوشیهای سونی نمیشه زمان خاموش شدن صفحه نمایش رو تنظیم کرد
سوال سومتون رو هم من نمیدونم بهتره چند صفحه آخر رو بخونی شاید یه چیزایی پیدا کنی.
انگار قضیه خراب شدن این دکمه های لمسی جدی یکی از دوستان هم این اتفاق براش افتاده!!!!!!!!!
بابا یکی جواب بده چرا خراب می شه من می خوام بخرم ولی بعضی ها می گن خراب می شه ادم می ترسه
می ترسی خراب شه پس نخر.
این که نشد جواب!!!!!!!
-------------
وقتی گوشی رو می خری توی جعبش رمش چنده؟
آقا ی سوال هم دارم بر فرض یکی کا 850 گرفت فریمور قدیمی چطور باید نسخه ی به روز رو روش سوار کرد (ببخشید که این سوال رو می کنم چون در مورد این موضوع هیچی نمی دونم لطفا دقیق و کامل راهنمای کنید)
دوست عزيز با اپديتـــــ كردن يا فلش كردن گوشي ميتوني فريمور جديد رو روي گوشيت پياده كنيــــــ:20:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
دوست عزيز براي اينكهبا usbوصل بشي كار سختي نبايد انجام بدي فقط يه كا نكشن جديد با روال عادي بساز ودر قسمت شماره تلفن #98*را وارد كن و بزنDial اگه اين طوري وصل نشدي تو همين تاپيك بگو تا يه روش ديگه رو بهت بگمنقل قول:
علــــي جون راه هاي ديگــه اي هم هست اين تايپك رو نگاه كنــــــــــ :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=217093
دوستان چند تا عکس با آپدیت جدید کا850 بذارید.قیمت نقره ایش رو کسی نداره؟
ناقلا مخفي مياي هانقل قول:
دوستان ی سوال پرسیدم ولی هیچکی جواب نداد
توی جعبه چه رمی می ده با چه ظرفیتی؟
رم M2 512...نقل قول:
به این بستگی داره که کی خریده باشی؟نقل قول:
من سری اول خریدم رم2گیگ داشت.
شما کی خریدی؟
آقا بهترين فريم وير از لحاظ كيفيت عكس و صدا كدومه؟؟؟؟
راستي قيمت K850 الان چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
350هزار تومان
م بچه ها امروز میخواسم یه پست جالب بدم و سایت ها میگشم که دیدم نوشته موبایل مجانی باعضویت تو این سایت و جمع کردن زیر مجموعه گوشی مجانی میده برا هر گوشی هم باید تعداد متفاوت زیر مجموعه داشته باشی مثلا برای N82 باید 37 تا زیر مجموعه داشته باشی حالا این زیر مجموعه شما یا باید از سایت خرید کنه یا اونم یه نفرو زیر مجموعه اش کنه بدون پرداخت پول
نظر شما راجع به این موضوع چیه اگه میخاین عضو بشین برام پیغام خصوصی بزنید
اینجا جای تبلیغات نیست چه خبره توی همه تاپیکها تبلیغ میکنی؟نقل قول:
سلام دوستان من بین دو گوشی K850 و W910 موندم کدوم بگیرم هم این چیزای هم که می گم توی گوشی خیلی مهم (بازی - آهنگ - دوربین) حالا چی کار کنم کدام؟ --------------- درضمن در مورد دو گوشی هم شنیدم که بعضی وقت ها ریستارت می کنن البته از بعضی از دوستان شنیدم و یک سوال دیگه این که بعضی ها می گن دکمه های لمسی K850 خراب می شه قضیه چی؟؟؟؟؟؟؟ -------------- لطفا هر کسی معایب دقیق گوشی رو می دونه بگه (نقد 2 گوشی رو خوندم ولی باز دقیق تر اگه می شه)
دوست من براي خريدن اينو دو گوشي و اطلاعات ازش تو كلوپ مشاور خريد گوشي بگو زودتر به جوابت ميــــرسي :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=173
سلام به همه
من 3 روز پیش یه K850 به قیمت 340 خریدم واز همه چیزش مخصوصا دور بین وصداش راضی هستم ولی از فلاش زنونی که داره اصلا راضی نیستم نمیدوم فلاشش ضعیف هست یا درایور دوربینش مشکل داره خوب نمیتونه از فلاش استفاده کنه تو حالت اتو وقتی فلاش میزنه عکس خیلی تیره میشه تو حالت نایت مود هم تست کردم زیاد روشن نمیکه و تو تاریکی مطلق هم از فاصله 15 سانت بیشتر نمیتونه عکس بندازه من فلاش K800 هم دیدم اون اینطوری نیست میخوام بدونم واسه همه اینطوری هست یا نه
ورژن درایور من 3.7 هست
اقا سلام من یکی از طرفداران ان 82 هستم به نظر شما..... اصلا من هیچی نمیگم ان 82 سر تره یا کا 850 خداییش راستشو بگید و بدون تعصب؟
ان82 معلومه که سرتره اما کا850 هم مزیتهای خودش رو داره.مثل زیبایی و باتری خوب.صدای خوب در هندسفری.میشه هکش کرد و هر بلایی سرش آورد.بلندی صداش هم تقریبا در یک اندازه هستند
مقایسه ی این دو دقیقا مثل مقایسه ان73 با کا850 هستش.اما قیمت ان82 هم 100 تومان بیشتره .
نقل قول:
به نظر من k850يه چيز ديگس و به راحتي ميشه هكش كني به داخواه خودت تغبير بدي و قيمتش هم نسبت بهn82مناسبتره وكيفيت دوربينش هم يه مقدار بالاتره و چون سيستم عاملش جاواست ويروس نمي گيره ولي n82 خيلي حساسه و خيلي هم هنگ ميكنه
ان82 هنگ نمیکنه خیلی خیلی خیلی به ندرت شاید ماهی یه بار اون هم به خاطر استفاده نامناسب.نقل قول:
حساس بودنش یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟به چی حساسه؟؟؟؟؟
از لحاظ دوربین هم ان82 یه کم بهتره.فلاشش هم قویتره.
سیستم عامل سیمباین داره.سرعت بالایی داره.
جی پی اس داره.فیلمبرداری خیلی خوبی داره.صفحه نمایشش بزرگتره.wifi داره.خروجی تلویزیون هم داره.
به نظر من هر دو گوشی از لحاظ قیمت میصرفند.حالا یکی پول بیشتری میده چیز بهتری میگیره.
ان82 مشکی 460 نقره ای10 تومان کمتر. کا850 هم قیمتش 350 تومان هستش.
به نظر منم ان 82 خیلی خیلی سرتره حتی دوربینش قابل مقایسه نیست
به هر حال مرسی میخواستم نظرتون را ببینم.....................
مگه K850 هم هک میشه من با برنامه setool2lite V1.11 و XS++ 3.2 نتونستم یعنی نمیشناسه اگه هک میشه بگین ماهم استفاده کنم ممنون
در مورد N82 بگم که این گوشی امکانات خوبی داره اما شما اینو بدونید که یه ادمی که تو میدون میوه تره بار و یا یه بقالی کار میکنه مرض نداره 455 تومن بده درحالی که اصلا نمیتونه یه برنامه نصب کنه (اگه تونست با اینگیلیسی بودن اون کار کنه اون وقت)یا از GPS اون استفاده کنه و...
ولی اگه K850 بگیره راحت کار میکنه عکس میندازه و...(منظورم راحتی کار با K850 هست)
N82 بدرد دانشجوها(مثل خودم) ، مهندس و ... می خوره ولی اگه من بخوان گوشی بخرم P1 می خرم چون 455 تومن رو ندارم
در کل هر دو گوشی ، گوشی های خوبی هستند تو جای خود و انتخاب اون بسته به استفاده کننده اون داره
اگه موضوع مقایسه باشه باید از همه لحاظ یکی باشند
درسته فعلا هک نمیشه اما تا چند وقت دیگه ورژن جدید میادش و میشه هکش کرد
کار نشد نداره
سلام دوستان من مي خوام گوشي بخرم بين ان 82 و كا 850 موندم به نظر شما كدوم بهتره ؟ روي كا 850 جاي دست خيلي مي مونه و اذيت مي كنه يا نه ؟
سلام دوستان من ميخوام گوشي بخرم به نظر شما ان 82 بهتره يا كا 850 ؟
ميگن روي كا 850 خيلي جاي دست مي مونه و اذيت ميكنه اين درسته ؟
به نظرتون كدوم ظريف تر و دخترونه تره ؟
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد ........
خب معلومه که کا850 دخترونه تره اصلا ان82 یکی از نقطه ضعفاش همون طراحیش هست.
اون لک افتادن هم عادی هستش توی ان82 هم پشتش لک میفته ولی نه زیاد