برای رایتش باید چی کار کنم؟؟؟؟ اگه بخوام روی سی دی داشته باشمش؟؟
Printable View
برای رایتش باید چی کار کنم؟؟؟؟ اگه بخوام روی سی دی داشته باشمش؟؟
من به شما پیشنهاد برنامه ی DAEMON TOOLS رو میدم دوست عزیز هم می تونی به صورت مجازی اجرا کنی هم می تونی رو دی وی دی یا سی دی رایتش کنی.نقل قول:
در ضمن شما واسه رایت باید اون فایلی که پسوند BIN داره رو واسه اکسترکت انتخاب کنی.
موفق باشی دوست من:11:
دوستان به بازی با فایل iso رو چجوری میشه تو دوتا dvd رایت زد؟
نقل قول:
سلام و ممنون
آقا یه فایل BIN توش هست که هیچ کاری نمیشه روش انجام داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ارور نرم افزار POWER ARCHIVER
ارور اولترا
با تشکر از اساتید معظم
من بازی فیفا 12 رو خریدم، دو تا دی وی دی هست که هر کدوم حاوی یک فایل ایمیج زیپ شده هستن. وقتی آنزیپ می کنم تا رایتشون کنم حجم هر کدومشون 6.7 گیگ میشه و روی دی وی دی جا نمیشه!
باید چیکار کنم؟
ساده ترین راهش اینه که یه دی وی دی 9 دو لایه بگیری. ولی می تونی با ULTRA ISO هم دو قسمتش کنی.نقل قول:
موفق باشی:11:
سلام
من بازی Call of Juarez The Cartel رودانلودکرده بودم اماکرکش خراب بود بازی روبا
نرم افزار UltraISO_Premium_Edition بازکردم وکرک خودشوحذف کرده وکرک سالم رو
جایگزین کردم حالا میخوام رایت کنم نمیشه ومیگه یه چیزی کم هستش
لطفاراهنمایی کنید
من یه فایل mpeg هست که از tv ضبط شده و میخام بندازم رو dvd و به صورت video dvd رایت کنم
با اشامپو کار میکنم و وقتی video dvd رو انتخاب میکنم( که با این پسوند رایت بشه) پس از add کردن فایل وقتی دکمه رایت رو میزنم با این پیغام روبرو میشم.
چرا این پیغام میاد؟
جواب پست بالایی:
این که میگه تو درایو ویندوز یا تو درایوی که برنامه نصب هست مثل اینکه فضای خالی نیست یکم بیشتر فضا بزار تا درست بشه.
شما احتمالاً مشکلت از سایز هست یه نگاهی بکن :46: اسپلیتش می کنی یا نه ؟ چون رو دی وی دی 4.7 جا نمی شه.نقل قول:
سلام:11:
من حدود 71گیگ موزیک ویدئو تاپ دارم بافرمت های مختلف هستش میخوام اینارو رایت کنم که با پلیرهای خانگی ببینم باید به چه فرمتی تبدیل ورایت کنم
شما یا باید VCD بزنید و یا DVD VIDEO رایت کنید تا در پلیر های خانگی قابل پخش بشهنقل قول:
البته برای VIDEO DVD اگر فرمت ویدئو هاتون DVD نباشه باید اول تبدیل صورت بگیره که این کار با نرم افزارهای NERO نسخه فول ورژن های آخر قابل انجامه و یا باید از سایر مبدل های تصویری استفاده کنید و بعد عمل رایت کردن رو انجام بدید
دوست من بستگی به پلیرت داره ، می تونی حتی به avi هم تبدیل کنی با کدک divX و فایل ها رو فشرده کنی و بعد رایت کنی. باید ببینی چه فرمت هایی رو پلیرت ساپورت می کنه.نقل قول:
موفق باشي:11:
دایوکس رو ساپورت میکنه در ضمن میخواستم به اندازه حجم یک سی دی برای دوستم روی سی دی رایت کنم و بقیه شونو روی دی وی دی با آشامپو میخوام رایت کنم Ashampoo.Burning.Studio.10.0.15نقل قول:
خواهشا كمك كنيد
مستند با كيفيت لايف رو (life) رو تو هاردم دارم كيفيتش بالاست و حجم يه فايلش فقط 3.5 گيگ هستش.
تو دي وي دي با برنامه ConvertXtoDvd كه رايت كردم حجمش همون بود ولي كيفيتش افت كرد.
به نظرم تو تنظيماتش بايد يه تغييراتي داد.
تو اين صفخه كه عكسشو گذاشتم كدوم گزينه هارو بايد تغيير داد كه كيفيت بره بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
همون قسمت dvd resulation مربوط میشه به کیفیت فیلم
شما کیفیت فیلم اصلی رو اول بررسی کنید ببینید چی بوده
با نرم افزاری مثل k-lite codeck pack و بعد از منوی file قسمت proprties کیفیت فیلمتون رو بدست بیارید و بعد در این نرم افزار کیفیت رو تطبیق بدید با کیفیت اصلی
سلام
این مطلب بخش کوچکی از آموزش رایت با نرو می باشد برای ادامه آموزش به لینک زیر مراجعه کنید و چون من نویسنده خود مطلب نیستم نمی تونم کامل براتون بزارم شاید اشکال داشته باشد.
به نظم خوب بود
رایت CD و DVD های تصویری از طریق Nero Express :کد:http://tutsazin.com/web/index.php?option=com_content&view=article&id=315:-km-player-2&catid=28:1390-06-10-19-03-13&Itemid=5
گاها" با این مشکل مواجه شده اید که برخی از فیلم ها فقط درکامپیوتر قابل اجرا هستند ولی از طریق دیسک خوان های CD و DVD اجرا نمی شوند برای رفع این مشکل فیلم مورد نظر باید به صورت Video CD رایت شود دراین بخش ما قصد داریم نحو ی ایجاد, Super Video CD, Video CD و DVD-Video Files را آموزش دهیم.
رایت Video CD :
این نوع رایت به شما این امکان را میدهد که از فیلم ها و عکسهایتان یک video CD ایجاد کنید که در اغلب دستگاههای DVD و VCD قابل اجرا هستند گفتنی است که نرم افزار خود به طور اتوماتیک فرمت فایل ها را به video CD تبدیل می کند.
درپنجره NERO EXPRESS بر روی بخش videos/picturesرفته و سپس بر روی گزینه ی video CD کلیک نمایید
حال در این مرحله شما وارد پنجره ی My Video CD می شوید.
در این بخش می توانید فایلهای مورد نظرتان را از طریق Add وارد برنامه کنید برای این منظور پس از کلیک بر روی این گزینه وارد پنجره Add files and folders می شوید در این قسمت فایل های مورد نظرخود را انتخاب کرده بر روی دکمه Add کلیک و در نهایت close را فشار دهید
سلام دوستان من با نرم افزار nero چطور میتونم در حین رایت یه چند تا فیلم روش یه پسوورد هم بگذارم تا کسی غیر از خود من که پسورد و میدونم به اون دست پیدا نکنه.
بعد میخواستم بدونم که بعد از پسورد گذاری رو ی dvd این امکان هستش کسی بتونه با ترفندی اونو باز کنه و به محتویات اون دسترسی پیدا کنه.متشکرم
تاپیکی هست که بتونیم اونجا دی وی دی عمده درخواست بدیم و قیمت بگیریم ؟
به وسیله نرو نمیشه اما با برنامه های Copy Protect یا GiliSoft Secure Disc Creator میتونید اینکار انجام بدین خواستین تو قسمت درخواست نرم افزار درخواست بدین تا لینکش بزارم:20:نقل قول:
نقل قول:
تو این فروم موجود نیست
سلام به همه دوستان عزیزم.
شاید این سوالم قبلا اینجا مطرح شده باشه...اما خوب اگه میشه بازم کمکم کنید.
من وقتی نرو جدید رو نصب میکنم در Nero Express قسمت videos/pictures گزینه های Super Video CD, Video CD رو ندارم و فقط برای DVD هستش...؟
تنظیمات داره. یا باید کاره خاص دیگه انجام بدم..؟
خواهشا کمک کنید...چون نمیتونم چیزه تصوری رایت کنم..
ممنون از زحماتتون.
با سلام.نقل قول:
شما به جای dvd گزینه ی cd رو انتخاب بفرمایید.
موفق باشيد :40:
با سلام خىمت اساتيد.
شرمنده یکی از بچه ها که کلوب داره از nero 9 استفاده میکنه مشکلش اینجاست که میخواد 2 تا CD . mp3 بزنه زمان رایتش از 5دقیقه میشه 15 تا 20 هم دیدم طول میکشه اما این مشکل برای video cd پیش نمیاد. دوستان اگه فکری به ذهنتون می رسه بفرمایید ;) با تشكر:46:
ایشون باید سی دی موزیک رو بصورت ِdata-cd بزنه و در انتهای کار دقت کنه که تیک گزینه verify data after burning نخورده باشه و متد روی disc-at-onec باشهنقل قول:
ممنون ship storm عزیز ببخشید اگه data بزنه اون وقت ضبط های ماشین یا video cd هاي خونگی میتونن اجراش کنن ؟؟
mp3 رو بصورت Data بزنه مشکلی پیش نمیاد اما ویدئو رو باید video cd یا dvd video بزنهنقل قول:
سلام
من دو تا سیستم دارم و چند تا مشکل
1- وقتی سی دی را رایت می کنند فقط خودشان می توانند باز کنند(:31:) هیچ سیستم دیگه ای بازش نمی کند؟؟؟؟؟؟
2- سی دی را هم عوض کردم
3- وقتی تا 100 می رود خیلی طول می کشد و شاید یک دقیقه یا بیشتر :31: روی 100 می ماند ؟؟؟
نقل قول:
1- احتمالا شما با سرعت های بالا اقدام به رایت کردن سی دی میکنید که این امر باعث میشه سایر دستگاه ها که این سرعت رو نمیتونن پشتیبانی کنن از خوندن این نوع ی دی ها معذور هستند
2-اگر مشکلی باشه و با تعویض سی دی مشکل برطرف نشد دو حالت داره :
الف:نرم افزار نرو رو پاک کنید و ورژن دیگه ای رو نصب کنید
ب:سیستم عامل دچار مشکل شده
3-وقتی سی دی کامل رایت میشه معمولا یک زمانی رو برای تایید و چک کردن اطلاعات رایت شده نیاز داره و این زمان گاها به 2دقیقه هم میرسه و عادی هست ، شما در موقع رایت کردن در مرحله نهایی توسط نرم افزار نرو تیک گزینه Veryfy data on disk after burning رو دقت کنید نخورده باشه
درود.
من یه مشکلی که پیدا کردم اینه که دستگاه دی وی دی رامم دی وی دی سالم و پر رو بصورت خام نشون میده! حالا باید چیکارکنم؟
مدل دی وی دی رامم هم HP 1270 هستش.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
این مشکل دو حالت داره کهبرای من هم دقیقا با دی وی دی رایتر سونی پیش اومدنقل قول:
اول اینکه دی وی دی رایتر با سیتم مچ نباشه ( این مورد خیلی کم پیش میاد ولی برای من پیش اومد چون دی وی دیرایتر رو سیستم های دیگران هیچ مشکلی نداشت و فقط روی سیستم من مشکل داشت که با تعویض اون مشکل برطرف شد)
2- کابل های دیتا دی وی دی رایتر و جامپرهای اون رو عوض کنید و در slave و master بودن اون ها در صورتی که دوتا درایو نوری دارید دقت کنید که تداخل نباشه و ترجیحا روی حالت مستر قرار بگیره
ممنون دوست عزیز ولی میشه یکم دقیقتر توضیح بدید؟:46:نقل قول:
بعدم چرا این مشکل واسه بعضی از دی وی دی ها پیش میاد؟
مورد اول که واضح هست و فکر نمیکنم نیاز به توضیح داشته باشهنقل قول:
در مورد مورد دوم باید خدمتتون عرض کنم که برخی از کابل های انتقال اطلاعات مشکل دارند و استاندارد نیستند و باعث بروز این چنین مشکلاتی میشن البته ناگفته نمونه که این مورد بیشتر برای کابل های IDE اتفاق میوفته
دقت کنید اگر دو تا درایو نوری دارید مثلا یک دی وی دی رایتر و یک دی وی دی رام شما باید یکی رو رو حالت MASTER و دیگری رو SLAVE تنظیم کنید تا با هم تداخل پیدا نکنن(چگونگی تنظیم حالت MASTER و SLAVE در انجمن سخت افزار میتونید جویا بشید)
اگر برای برخی از دی وی دی ها اینگونه هست فقط این برمیگرده به اون سرعت رایت دی وی دی ، ممکنه اون دی وی دی با سرعتی رایت شده باشه که دی وی دی رایتر شما این سرعت رو نتونه بخونه و یا اینکه اپتیک به قدری ضعیف شده باشه که در خوندن برخ از دی وی دی ها که کمی مشکل دارند عملا کارایی نداشته باشه
اینها موارد کلی بودند که میتونه اتفاق افتاده باشه و مواردی هم هست که میتونه علت از اون ها باشه مثل سیستم عامل و یا نرم افزارهای امنیتی و ... اگر دچار مشکل شده باشند احتمالش هست که تاثیر گذار باشیند روی این قضیه
با سلام
دي وي دي رايترم ديويدي يا سي دي خام رو نميخونه وقتي ويندوز دوباره نصب مي كنم درست ميشه ولي بعد از مدتي كوتاهي دوباره همين بلا سرش مياد
sسلااااااااااااام من نیاز خیلی فوری دارم میشه به این آی دی بیاین و کمکم کنید؟
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
این آی دی منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رایتری که با رایت data مشکل دارد علتش چیه؟؟؟
برای زدن فیلم هایی که در مموری دوربین است
به صورت دی وی دی پلیر یا سی دی پلیر دوستان از نرو استفاده می کنند
وقتی دو سی دی کارتون (در سی دی پلیر می خواند) داریم که می خواهیم این ها به را یک دی وی دی به صورتی که در دی وی دی پلیر بخواند چکار کنیم
می شه در یک دی وی دی پلیر صدا، تصویر، فیلم را با هم رایت کرد یا باید همه راجداگانه رایت کرد
سلام دوستان خسته نباشید
یه مشکل جدی...
powerdvd11 رو از مجموعه king2012 اینستال کردم رو ویندوزم(7) اما کار نمیکنه یعنی وقتی dvd میذارم پخش نمیکنه!!!با powerdvd9 هم همین مشکل رو داشتم!!! پنجره برنامه رو باز میکنه ولی هیچی پخش نمیکه! اگه codec نصب کنم درست میشه؟
اگه راه حلی سراغ دارید ممنون میشم بگید.
با هر DVD که میذارین مشکل داره یا فقط با یکی؟نقل قول:
کلا هیچ چیز رو پخش نمیکنه ؟ حتی از هارد ؟
سلام.نقل قول:
...ویدئوها و آهنگای رو هاردم رو پلی میکنه فقط دی وی دی پلی نمیکنه...
به دادم برسید:19: