اون ادرسیکه گفتید اصلا ربطی به صوت نداره وفونت استفاده شده در فایل را ضمیمه فایل میکندنقل قول:
شما برای اضافه کردن موسیقی از ادرس زیر استفاده می کنید؟
Insert>>Sound>>Sound from file
Printable View
اون ادرسیکه گفتید اصلا ربطی به صوت نداره وفونت استفاده شده در فایل را ضمیمه فایل میکندنقل قول:
شما برای اضافه کردن موسیقی از ادرس زیر استفاده می کنید؟
Insert>>Sound>>Sound from file
من اون مراحلی که شما میگید رو رفتم و فایل هم حاضر هست و درست کار میکنه مشکل من یه چیز دیگه هست . من اون فایل pps رو توی سی دی میزنم توی کامپیوتر دیگه صدا پخش نمیشهنقل قول:
تا اونجایی که می دونم برای چنین شرایطی, باید فرمت فایل صوتی شما wav. باشه و به نظرم محدودیت سایز هم براش در نظرگرفته میشه.نقل قول:
البته اگه برای پروژه و یا چنین موضوعاتی می خواید بهتره که به صورت Package for CD ذخیره کنید.
سلام دوستان
م نیه مشکلی دارم تو هر اسلاید عکس و نوشته هست ولی عکس روی نوشته ها می افته چطور میشه کاری کرد که مثلا عکس تو همون اسلاید باشه ولی روی نوشته نافته ؟
یه روشی بود یادم رفته
سلام دوستان عزیز.دو تا سوال فنی داشتم :
1.چجوری برای همه ی اسلایدها میشه header گذاشت؟عجیبه که فوتر و شماره اسلاید میشه گذاشت ولی هدر نه
2.دومی هم همین سوال دوست بالایی.چطور میشه یه عکس رو جوری آورد که نوشته زیرش هم قابل خوندن باشه؟
1- insert>header &footer<notes &handouts<headerنقل قول:
2-راست کلیک کنید و send to back رو بزنید
عزیزم متوجه منظورم نشدی !نقل قول:
یه جوری عکس رو میچینه کنار نوشته ها که خود نوشته ها جدای عکس باشن مثلا عکس رو میذاره کنار و نوشته ها رو خودش ویرایش میکنه طوری که عکس با نوشته ها تداخل نداشته باشه .
سلام
من يه عكس با پسوند JPG رو روي يه Shape بصورت Hyperlink گذاشتم.
هر موقع روي اون Shape كليك ميكنم عكس رو با IE باز مي كنه در حاليكه بطور پيش فرض ديدن JPG با Photoviewer هستش.
من چه كنم كه با IE باز نشه؟
ممنون
چطوری میشه توی پاورپوینت 2010 وقتی آخرین صفحه از این فایل پاوروینت تموم شد خودش اتوماتیک به اسلاید شوی دیگه بره و همزمان نیز یک فایل صوتی اجرا بشه(حدود 50 ثانیه) و بعد از اینکه اسلاید شو اجرا شد این آهنگ متوقف بشه
سلام
چند سوال فوری (جواب برای امروز می خوام) در مورد صدا گذاری داشتم
1- اولین و مهمترین در مورد جزوه آموزشی در مورد صداگذاری است که در تایپیک آموزش نکات پاور است قابل دانلود نیست
خیلی بهش احتیاج دارم
2- چطور صدا را بگذاریم که از اول شروع و تا آخرین اسلاید بخواند
3- چطور دکمه های play، stop,pause بسازیم
4- چطور صدا همراه فایل رایت یا در فلش ریخته شود
5- معرفی چند صدا برای گذاشتن روی پاور
6- حذف پسورد فایل های pps چطور پسورد فایل های پاور که با این فرمت ذخیره شده اند را برداریم
7- چطور روی فایل پاور پسورد بگذارید و تعیین کنیم دسترسی در چه حد باشد
سلامنقل قول:
آموزش فایل صوتی رو من ندارم !!!
برای گذاشتن صدا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای سوال چهارم هم بهتر که از Package for CD استفاده کنید و به اون صورت ذخیره کنید.
برای اینکه بتونید صوتی رو با فایلتون داشته باشید باید فرمت wave باشه و محدودیت حجم برای این موارد در نظر بگیرید.
برای حذف پسورد نرم افزارهایی برای اینکار هست که معمولاً خوب جواب نمیدن ...میتونید امتحان کنید.
برای مثال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای گذاشتن پسورد هم موقع سیو کردن کنار گزینه save
General Option رو انتخاب کنید و پسورد رو وارد کنید.
سلامنقل قول:
احتمالا شما از قسمت Browsed Pages فایلتون رو انتخاب کردین
نقل قول:
سلام
دوست عزیز
ممنون از جوابگویی سریع و کاملتان
یک موردی هست
برای ذخیره package همانطور که می دانید یک فولدر با بسیاری از فایل ها ذخیره می شود
ولی من مواردی دانلود کردم که یک فایل ppt یا pps بیشتر نبوده و آهنگ هم همراهش بوده
چطور به این صورت می شه با این فرمت ها فایل را رایت یا از طریق ایمیل ارسال کرد
چندین فایل صوتی برام معرفی کنید
سلام دوستان
تعداد زیادی فایل pps دارم که رمز دارند
چندین برنامه دانلود (برنامه هایی که رمز فایل های آفیس را بر می دارند) اما جوابگوی فرمت pps نبودند
باید چکار کرد
هم رمز گذاری و هم برداشتن رمز را می خواستم
یک نمونه فایل (در این سایت تعداد زیادی فایل هست)
سلامنقل قول:
خواهش می کنم
اگه این فایلهایی که شما می فرمایید و تو میل ها دریافتشون کردید
دقت کنید می بینید که فرمت صوتیشون wav هستش و معمولاً حجم فایل صوتی این اسلایدها کمه ... (کمتر از 5 MB)
شما می تونید فایلهای موردنظر به فرمت wav. تبدیل کنید ولی حجمشون بالا میشه!!!
متاسفانه من جایی برای این موردی که فایلهای wav با حجم کم داشته باشن سراغ ندارم.
مشکلی نیستنقل قول:
من چند تا آهنگ مناسب با پاورپوینت های مختلف می خواستم کلاً اهنگ های آرام خیلی هم دانلود کردم و قشنگ نبود ولی آهنگ های این پاوری که نمونه گذاشتم قشنگ است اما به خاطر رمز نمی تونم استخراج کنم
برای برداشتن رمزش میشه کاری کرد؟
حتماً باید فایل صوتی را wav کرد ؟
چطور به صورت pps طوری گذاشته که هم رمز دارد و هم فایل صوتی اش همراهش است
برای برداشتن رمز فقط از برنامه هایی که برای این منظور هست میتونید استفاده کنید برای سئوال دوم هم طبق شکل روی گزینه tools برنامه کلیک کنید بعدش گزینه مورد نظر انتخاب کنید برای گذاشتن پسورد:20:
کد:http://www.makeuseof.com/answers/unlock-password-protected-powerpoint-file-2/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن حسته نباشيد
به چند قالب ( تمپليت ) پاورپوينت با موضوع عمران يا معماري نياز داشتم
نمي دانم اينجا بايد مي نوشتم يا خير
به هر حال خيلي عجله دارم ممنون ميشم كمكم كنيد.
با سپاس فراوان
کسی جواب من رو نداد
چطور بک گراند متحرک بذارم ؟؟
نقل قول:
سلام
من تمام این برنامه ها را دانلود کردم
یکی روی دکمه دانلود که کلیک کردم باز نشد (فیلتر شده بود)
یکی جواب نداد (فایل های ppt را پشتیبانی می کرد اما pps را نه)
یکی هم demo بود و فقط در full version کار می کرد
؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من يك فايل پاورپوينت 2003 دارم و نرم افزار آفيس 2007 روي سيستمم نصبه
اين فايل رمز داره و read only هم هست ... رمز فايل رو دارم و نميخوام كه با نرم افزار رمزشكن اون رو بشكنم . فقط ميخوام اين رمز رو بردارم و از همه مهمتر از حالت read onlyدربياد .... توي يه تايپيك خوندم كه از منوي گرد پاورپوينت 2007 گزينه power point option و بعد از بخش اضافه كردن كليد ها گزينه securityرو اضافه كنم ... ولي متاسفانه اينچنين دكمه اي در نسخه آفيس من نيست ... البته word داره ولي power point نداره ... از نرم افزار Office Password Recovery Magic هم استفاده كردم ولي متاسفانه بعد از گذشت دو روز كه اسكن كرد چيزي نشد ...
كل ماجرا اينه كه من رمز رو دارم فقط نميدونم چطوري بايد برش دارم ....
لطفا كمك كنيد
سلامنقل قول:
بعد از این که فایل رو باز کردین و رمز رو وارد کردین
به قسمت Save as برین و از Tools > General Options و تو پنجره باز شده دو تا کادری که توشون پسورد وارد شده رو پاک کنین و Save کنین
نقل قول:
سلام من هنوز موفق نشدم رمز فایل هام را بردارم
راهنمایی می کنید
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
نقل قول:
سلام این نرم افزار را روی لینکش که کلیک می کنم برنامه برای برداشتن رمز outlook دانلود می شه !!!!! ولی تیتر بالاش نوشته pps unlocker چرا؟؟؟
-------------------نقل قول:
سلام دوست عزیز می تونی از نرم افزار PowerPoint Slide Show Converter استفاده کنی دقیقا یه فایل exe بهت تحویل میده
سلام
من یه پاور پوینت دیدم که از transitions های جالب و 3 بعدی استفاده کرده بود
خیلی دنبالش گشتم و چیزی پیدا نکردم
لطفا کمکم کنید که چطوری میتونم transitions های پاورپوینتم را اضافه کنم؟
خیلی باحال بودن
آیا فونت های که تو اسلایدها استفاده شده حتما باید روی اون سیستمی که قراره ارائه بشه باشه؟
راهی هست که با پسوندی ذخیره کنیم که فونت ها و .. هم همراه فایل باشه و روی سیستم های دیگه مشکل بهم ریختگی فونت ها را نداشته باشیم؟
نقل قول:
Powerpoint Options>Save>Embeded fonts in the File رو تیک بزنید و OK کنید.
یعنی با این تنظیم دیگه لازم نیست فونت رو به سیستم دیگه کپی کرد؟نقل قول:
مثلا فونت Titr رو برای عنوان ها در نظر گرفتم و میخوام اصلاید رو روی سیستم دانشگاه ببرم و اونجا ارائه بدم ولی اونجا اصلا فونت Titr نداره. با این تنظیم دیگه مشکل بهم ریختگی فونت ها رو نخواهم داشت؟
با این کار فونتهای به کار رفته به فایلتون الحاق میشه.نقل قول:
می تونید قبل از ارائه رو یه سیستم دیگه هم امتحان کنید.
یه مشکل دیگه هم دارم.
اون این هست که من اسلاید را با افیس 2010 طراحی کردم ولی تازه متوجه شدم که افیس جایی که باید ارائه بدم 2003 هست. اومدم فایل رو 2003 ذخیره کنم ولی هنگام ذخیره پیغام خطای زیر رو میده: (عکس زیر)
وقتی Continue رو میزنم، فایل ذخیره میشه و روی سیستم 2003 نمایش داده میشه ولی خیلی از افکت ها و تنظیمات غیر فعال شده و توش نیست.
راهی برای حل این مشکل وجود داره؟
(این رو هم عرض کنم که محل ارائه اسلاید امکان نصب نرم افزار رو بهمون نمیده)
سلام دوستان
چطور میشه دو تا sound قرار داد رو یک اسلاید به طوری که وقتی کلیک میکنیم رو یکی شروع به پخش کنه و و قتی که رو اون یکی کلیک کردیم قبلی قطع بشه و بعدی شروع به پخش کنه؟؟؟!!!
ممنون
2 تا سوال ،
اول اینکه چیکار باید کرد که وقتی زبان فارسی هست ، اعداد فارسی تایپ بشن نه انگلیسی ؟ ( تو word تنظیماتش هست ولی تو پاورپوینت نتونستم پیدا کنم )
دوم اینکه چیکار باید کرد که یه انیمیشن ، هر بار که صفحه ی شامل اون باز میشه ، اجرا بشه . مثلا من از صفحه 1 با کلیک کردن به صفحه ی 5 میرم و انیمیشنی که روی نوشته گذاشتم اجرا میشه ، ولی وقتی دوباره به صفحه 1 برمی گردم و دوباره به صفحه 5 میرم ، دیگه اون انیمیشن نمایش داده نمیشه و نوشته بدون افکت نشون داده میشه .
سلام اگه تو پاور پینت 2010 از یه افکت هایی استفاده کنم بخوام جای دیگه که ورژنه دیگه ای داره نشون بدم اجرا میشه ؟
اگه فنتایی که من استفاده کردمو نداشته باشه نشون نمیده؟
سلام دوستان ! یکی بگه چگونه میشه پاورپوینتی بدین شکل زیر درست کرد که وقتی شخص دیگری می خواهد اجرا کند نتونه ویرایش کند ? بلکه فقط قابلیت اجرایی داشته باشد؟ من هر کار کردم نتونستم پاورپوینتی به زیبایی زیر درست کنم یکی بگه برای طراحی پاورپوینت زیر از چه قسمتها و نرم افزارهایی استفاده شده؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای این که پاور پوینت فقط قابلیت اجرا داشته باشه از قسمت Save As گزینه Power Point Show رو انتخاب کنید!
این هم یه پاورپوینت خییلی ساده هست،که فقط به پاور پوینت نیاز دارید برای طراحی.(برای سیاه سفید کردن عکس هم که دیگه ساده ترین نرم افزارها انجام میدن این کارو!!)
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
سلامنقل قول:
خیر دوست عزیز ورژنهای دیگه نشون نمیده افکت های شما رو!!
سلام . چرا نشون نمیده آقا ؟ 2010 با 2007 هیچ مشکلی نداره .نقل قول:
فقط بعضی ها رو اگه طرف مقابل با 2003 ببینه خود پاور به یه افکت ساده ای تبدیل میکنه....
البته موقعی که برا 2003 سیو می کنه بهت اخطار میده که شاید اینطوری شه ...........
ببخشید ....... :46:
:20:
سلام . آقا شما به عنوان ویدئو ذخیده کن و ارائه بده . فک کنم بهترین راهه .... :41:نقل قول:
نه ..... :27:
سلام . ببخشید الان پاور ندارم تا باعکس بهتون بگم....نقل قول:
ولی فک کنم این کار پیش فرض باشه. یعنی اگه شما در قسمت صدا هیچ تنظیماتی رو دست نزنی ، خود پاور اینکارو بکنه....
:46:
آقا شما مطمئنی که تنظیماتت در ورد درست بوده و بر روی context گذاشتیش ؟نقل قول:
چون بطور خودکار اکسل و پاور اعمال میشه و ودر ایندو دیگه اون تنظیمات رو نداره .
درضمن چه ویندوزی داری ؟
اگه از ویندوز 7 استفاده می کنید ، شما باید از کنترل پنل بعد region and language بعد administrative حالا
change system location و اینرو هم روی Persian بذارید و ریست کنید تا بطور کامل زبان فارسی نصب شود .
سوال دوم :
ببخشید الان پاور ندارم تا باعکس بهتون بگم....
ولی شما تنظیمات رو فقط برای یک بار اعمال کردید .
:20:
در مورد سوال اول حق باشماست ، در واقع اشتباه من این بود که علاوه بر فارسی کردن زبان ، باید یه فونت فارسی انتخاب می کردم تا اعداد فارسی بشن.نقل قول:
در مورد سوال دوم ممنون میشم مسیر تنظیماتش رو بگی ، چون خودم خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم در مورد اعمال بیشتر از یکبار افکت ها .
مشکل با پاورپوینت
سلام دوستان
من یک ارائه دارم با پاورپوینت و مشکلی که دارم اینه که الان میخوام اسلاید ها رو 4 تا یی کپی کنم و مثل عکس شماره 1 بشه ولی برای من مثل شما ره 2 میشه بعد میخوام تو عکس شماره 2 تاریخ و شماره صفحه تو پرینت نیوفته کلا میخوام مثل عکس شماره 1 در بیاد اسلاید ها 4 تا نزدیک به هم بشن فاصله کم بشه
پاورپوینت 2007 هم دارم
لطفا کمک کنید (عجله دارم )
عکس شماره 1
عکس شماره 2
عکس صفحه پرینت