نه دوست عزیز خودشون نمیسازن ، از قدیم گفتن جوینده ، یابنده است ، اینم از سایت ساخت نوار امضاء :نقل قول:
کد:http://www.signaturebar.com/
Printable View
نه دوست عزیز خودشون نمیسازن ، از قدیم گفتن جوینده ، یابنده است ، اینم از سایت ساخت نوار امضاء :نقل قول:
کد:http://www.signaturebar.com/
سلام . Tinypic چون مخصوص آپلود عکس هست اون لینک رو بهتون میده . اما وقتی توی پرشین گیگ عکسی رو آپلود کردید ؛ روش کلیک راست Propertis کنید . بعد آدرس و لینک رو کپی کنید . توی فروم ؛ در قسمت ادیتور روی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیکون کپی کنید ؛ و لینک رو Paste کنید . بدیت ترتیب عکس رو نمایش میده .نقل قول:
شاد باشی .
دوست عزیز ممنون بابت توضیحت.نقل قول:
فقط یه سوال دیگه:
وقتی من عکس رو از طریق microsoft office picture manager ریسایز میکنم مثلا به 600 در 480 هنگام آپلود تو سایت پرشین گیگ سایز عکس میشه 200 در 150 علتش بخاطر چیه؟؟؟؟ در حالی که این اتفاق تو tinypic نمیوفته.
در ضمن سایت خوب واسه آپلود عکس که مثل tinypic راحت باشه و دنگ و فنگ نداشته باشه چی پیشنهاد میدی؟؟؟
ممنون.:11:
خواهش . علت اون موضوع اولی که گفتی رو نمیدونم ؛ شاید خود پرشین گیگ اتوماتیک Resize میکنه واست ! اما واسه من این مشکل پیش نیومده تا حالا . سایت زیاد هست ؛ مثل -----.comنقل قول:
یه سایت خوب و سبک هست اگه دایل آپی هستی حتماً امتحان کن :نقل قول:
در ضمن سایت خوب واسه آپلود عکس که مثل tinypic راحت باشه و دنگ و فنگ نداشته باشه چی پیشنهاد میدی؟؟؟
ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مؤفّق باشیکد:kimag.es
چرا قسمت خبرهای غیر کامپیوتری امکان ارسال پست از دست رفته؟
به خاطر اینکه اونجا مثل انجمن متفرقه میزان ارسال اسپم بسیار بالاست:31:
نه ! توي متفرقه اسپم خشك و خاليه ولي توي اين انجمنه يكسري چيزهاي ديگه اي قاطي خودش داره!!نقل قول:
به خاطر اینکه اونجا مثل انجمن متفرقه میزان ارسال اسپم بسیار بالاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما طی روزهای اخیر (مثلا همین دیروز) بعضی کاربرای معمولی توش پست زدن!
تون پست ها توي متفرقه زده نشده.نقل قول:
جاهاي ديگه بودن كه به تشخيص مدير فرستاده شدن متفرقه ! :31:
سلام
اين بخش جديد / عضو گروه هاي/ كه تو پروفايل هاست و توش يه گروه به نام تيم تحريريه است چيه؟
هر كسي ميشه عضو شه؟
متفرقه رو نگفتم، خبرهای خارج از دنیای کامپیوترو گفتم.اون پست های جدید توی خبرهای خارج از دنیای کامپیوتر ارسال شده بود، در حالی که جدیدا امکان ارسال در این انجمن وجود نداره.نقل قول:
1. قديمي ترين تاپيك انجمن كدوم تاپيكه؟
2. چه موقع يه نفر بن دائم ميشه و يه نفر بن مدت دار؟
3. وقتي يه نفر بن ميشه آواتارش هم توي پست هاش نشون داده نميشه؟
این اولین تایپیک p30 worldکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=1
من توش پست دادم پستم پاک شد اخطار گرفتم بعدش تایپیک هم قفل شد:31:
وقتی بن میشی آواتار نمیاد:46:
بن شدنم تو قوانین هستش فکر میکنم:40:
این دکمه اسپویلر توی انجمن فیلم راه نیفتاده ؟
جاش کجاست اگه راه افتاده ؟
من راجع به بن یه حدسی زدم، ببینید درسته یا نه!
وقتی یه کاربر بن شده ولی درجش (ستاره هاش) هنوز نشون داده میشن، میفهمیم بن کوتاه مدته و اگه ستاره ها نشون داده نشن، یعنی بن درازمدت یا دائمیه.
حالا این استدلال درسته یا نه؟
نه درست نیست .... من یوز قبلیم بن دائمی شد ولی ستاره ها هنوز هم هست :
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=284152
به نظر من هیچ فرقی بین بن دائم با موقت معلوم نیست ...........
پس یعنی هیچ راهی نیست بشه تشخیص داد یه کاربر تا کی بن هستش؟نقل قول:
من وقتی توی قسمت ویرایش جزئیاتم، توی باکس های تایپ، Symbol وارد میکنم، خیلیهاش اجق وجق وارد میشه؛ چاره چیه؟
ببخشید این Spoiler چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تگ اسپويلر ميشه نوشته مخفي ساخت.
محتوای مخفی: test
بچّه ها ! شادی کنید دست بزنید هورا بکشید ! Spoiler برای ما باز شد !!!!!!نقل قول:
با spoiler می شه متن پنهان نوشت .
این شکلی :
محتوای مخفی: بکلیک !
از تمام مدیران سایت مخصوصا سینا به علت امکانات جدید سایت تشکر می کنم
توی امضا هم میشه از Spoiler استفاده کرد.
اقا دمتون گرم بازم معلومه با اینکه این فکر کم این فروم شلوغترین فروم معتبر ایرانی(تا اونجا که من خبر دارم) هست ولی دست اندر کارهاش واقعا به فکر کاربراش هستند و هر چند وقت یه بار یه چیز جدید به امکاناتش اضافه میکنند:11::40:
میشه بگی چجوری درست میکنی من نتونستم.نقل قول:
توي قسمت ارسال پيشرفته متن رو مينويسين و جايي كه قراره مخفي بشه رو انتخاب ميكنين و دكمه اسپويلر رو ميزنين.
بعد يه صفه مياد كه ازتون ميخواد براي متن مخفيتون يه عنوان بزارين. عنوان رو توي كادر مينويسين و ok ميكنيد!
حالا این دکمه کاربردش چیه ؟ اسپم : دی ؟
خوب الان اگه قراره مخفي باشه كه چرا اصلا پست ميديم. اون متن مخفي رو اصلا نمينويسيم. واگه قراره نمايش داده بشه پس چرا مخفيه؟
راستي سيستم ف ي ل ت ر ي ن گ ميتونه مطالب توي اينارو بخونه؟
محتوای مخفی: تشكر
خب اينطوري ميشه مطالبي كه به عنوان تاپيك ربط نداره ولي خوب گفتنش رو لازم ميدونيد رو داخل اسپويلر بنويسين
اين چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کاربردش واسه انجمن فیلمه .
اونجا ی تاپیک هست در مورد معرفی فیلم . برای لو نرفتن داستان فیلم ازش استفاده میشه .
فکر کنم بهتر باشه تو بقیه انجمن غیر فعال بشه ! چون میشه مایه مسخره بازی !
ویرایش شد !
برا انجمن های دیگه هم کاربرد داره ولی باید کشفش کرد:31:نقل قول:
مثلا برا انجمن موضوعات علمی سوال مینویسه جواب رو میزاری توی این:46: هر کی خواست جواب میبینه هرکی خواست میره خودش جواب میده بعد میاد جوابش چک میکنه
:40::40::40::40::40:
به نظر می رسه کلّا ف ی ل ت ر ی ن گ حذف شده !!! چون مثلاً کلمه لیون قبلاً ---- می شد ولی الآن درسته .نقل قول:
راستي سيستم ف ي ل ت ر ي ن گ ميتونه مطالب توي اينارو بخونه؟
من فقط لیون رو امتحان نکردم کلمات دیگه ای هم به کار بردم . در کل تبدیل به ---- نشدن .
سلام
اسپویلر برای اینه که لیست های خیلی طولانی رو بتونیم بصورت خلاصه شده و مخفی نمایش بدیم که ظاهر تاپیک خراب نشه و مواردی از این دست ...
کاربرد تفریحی دیگری نداره و کاربرانی که اقدام به استفاده نادرست از هر کدوم از امکانان فروم کنن ( حتی اسپویلر که جدید نصب شده ) اخطار دریافت میکنن :)
موافقم امکانات همیشه به درد می خورهنقل قول:
نه، توی قسمت پیغامهای خصوصی، پیغامهای بازدید کننده و امضا واقعا نیازه.نقل قول:
در مورد استفاده درستشم باید عقل هر کاربری برسه که چطور باید ازش استفاده کنه و اینکه توی همه محیطها فعاله کار درستیه!
چیزه من حالا یه شوخی کردم اخطار ندی :31:نقل قول:
دمت گرم من یه تاپیک دارم اینطوریه صفحه اولش خیلی خیلی درازه
با این بودم
الان درستش میکنم :11:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=104798