یه مشکل دیگه هم برام پیش اومد!!
توی کوئری چرا تعداد OR ها محدوده !؟
من الان رسیدم به خط آخر ولی بازم می خوام!!
چی کار کنم؟
بعد چرا توی پیشفرض های ماکرو ران کوئری نداره ؟!
ممنون
Printable View
یه مشکل دیگه هم برام پیش اومد!!
توی کوئری چرا تعداد OR ها محدوده !؟
من الان رسیدم به خط آخر ولی بازم می خوام!!
چی کار کنم؟
بعد چرا توی پیشفرض های ماکرو ران کوئری نداره ؟!
ممنون
نقل قول:نقل قول:نقل قول:1) با عرض پوزش! اون اولی رو با 2007 ساخته بودم که در 2003 کار نمی کرد (به خاطر Embed بودن ماکروی بکار رفته). این دفعه کد رو نوشتم. (رویداد On Click مربوط به چک باکس رو میشه با ماکرو هم انجام داد) :نقل قول:
2) شما اول یه Option Group درست کن، بعد توش آپشن باتن بذار ( که البته با درست کردن اولی، اگه ویزارد فعال باشه، بقیه کارها رو تو ویزارد که آسون تره میشه انجام داد).کد:http://www.fileden.com/getfile.php?file_path=http://www.fileden.com/files/2008/6/5/1946170/My%20Documents/Forums/dbtemp01%282%29.zip
3) من دقیقا نمیدونم شما چی کار کردین ولی شاید مساله شما این باشه: اگه کمبوباکس چند تا ستون داره با تعیین شماره ستون در مشخصه Bound Column میشه نتایج نشون داده شده رو تغییر داد.
اگه این نیست طبق معمول گذاشتن یه نمونه میتونه مفید باشه.
4) چند تا مگه Or میخوایی دیگه بابا ! :31: در منوی Insert گزینه Rows رو انتخاب کن. بجای run query از دستور Run SQL استفاده کن: یعنی وقتی کوئری مورد نظر رو ساختی به SQL View برو و همه اون کدها رو کپی کن و در این دستور قرار بده.
بعد محمد جان آموزشی چیزی در باره ی این SQL دارید بدید من بخونیم!!
یا یه توضیح مختصر می دید خودتون!؟
بعد مثلا گزینه های دیگه هم ندارم !!
مثلا من می خواستم با ماکرو بگم که add record! ولی نداره!!
بعد راستی شنیدم می شه این فایل اکسسو به exe تبدیل کرد!
چی جوریاست؟ اصلا می شه؟
ممنون
من کامپیوترم قاطی کرد نمی دونم چرا این پستو 3 بار فرستادم!!:41:
مدیران محترم زحمت حذفشو بکشند :46:
ممنون:11:
راستی محمد جان کی مدیر می شی؟!
چی جوریاست؟ اصلا می شه؟
ممنون
چی جوریاست؟ اصلا می شه؟
ممنون
آهان راستی این onopen فرم کجاست؟!!
ممنون
آهان راستی فرق Mdb و Mdw چیه؟!!
با سلام،نقل قول:
برای SQL چیزی ندارم، ولی یه کار خوب میتونه اینباشه یه کودری ساده درست کنی، بعد کد SQL اونو ببینی و همین طور کوئری رو پیچیده تر کنی و ... help خود اکسس هم منبع خوبی میتونه باشه.
قضیه این Add Record چیه؟ میخوای چی کار کنی مگه؟ ( من که تا حالا همچین دستوری ندیدم)
در حالت طراحی فرم، وقتی مربع کوچیک در سمت چپ بالای رو کلیک کنی، در قسمت properties ، مشخصات مربوط به فرم نشون داده میشه. حالا در زبانه Event میشه مشخصه On Open رو پیدا کرد.
برای ایجاد فایل اکسس بصورت exe:
در اکسس 2000 و 2003 (اگه درست گفته باشم)، فایل اختیاری امنیتی، با پسوند mdw ، جهت تعیین دسترسی کاربران مختلف یک دیتابیس به اشیای درون اون، قابل ساخته. این فایل با فایل اصلی ( با پسوند mdb) ارتباط برقرار میکنه. اطلاعات بیشتر:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3346900&postcount=628
البته تا جایی که من میدونم به دلیل ضعف امنیتی و قابلیت دسترسی به پسوردها توسط برنامه های جانبی موجود، این نوع امنیت (user level security ) دیگه در فایلهای اکسس 2007 (accdb) بطور رسمی پشتیبانی نمیشه ( البته برنامه های مشابهی توسط افراد علاقمند نوشته شده و موجد هم هست)، هر چند برای فایلهای mdb ی نسخه های قبل، در 2007 این امر اتفاق میفته.کد:http://www.jmwild.com/Accesssecurity.htm
ممنون محمد جان
وقتی وارد یه فرم می شیم اولین رکورد رو نشون می ده ! توی گزینه های کامنذ باکس یه اد ریکورد هست که با اون می ره برای وارد کردن یه دونه جدید!!!:دی اصلا می شه یه کاری کرد که وقتی توی یه فرم می ریم خودش آماده ی وارد کردن جیدید باشه و اولین رو نشون نده؟!!نقل قول:
قضیه این Add Record چیه؟ میخوای چی کار کنی مگه؟ ( من که تا حالا همچین دستوری ندیدم)
در باره این برنامه ای هم که دادید می گه باید اکسس 2007 داشته باشیم!!!
راه حلی نداره!
مال من 2003 است
كافيه در حادثه OnOpen فرم كد زير رو بنويسينقل قول:
هرچند روشهاي بهينه ديگه اي هم هستکد:DoCmd.GoToRecord , , acNewRec
ولي اين خيلي بستگي داره به اين كه شما چه جوري طراحي فرم كرده باشي
wordist جان کجاش باید بنویسیم؟!
من همین جوری تو آناوپنش کپی کردم اور می ده می گه این ماکرو رو نمی تونه پیدا کنه!!
یه مشکل دیگه هم من پیدا کردم!
من برای هر فرمم یه دکمه ی save گذاشتم چون فکر می کردم لازمه، ولی الان می بینم که عملا کاره بی ربطی بوده چون من هر وقت تغییری توی رکورد ها می دم دکمه ی سیو رو هم نمی زنم و فایل رو می بندم هیچ جا از من نمی پرسه سیو کنم یا نه و خودش سیو می کنه!!
می شه اینجوری نباشه!
ممنون
بعد راستی من این برنامه ای که معرفی کرده بودید ر رو ی یه کاپیوتری که اکسس 2007 داشت نصب کرم! ولی نفهمیدم چی جوریه!!یه آموزش هم می دید؟
ممنون
سلام
بنده یک دیتا بیس درست کردم که تو یکی از فیلدهاش عکس گذاشتم و به فایل عکس لینک دادم ....
موقع گزارشگیری عکسها ظاهر نمیشه .... فقط یه کادر خالی به ابعاد عکس دیده میشه که توش فقط اسم فایل رو نوشته ...
چکار کنم که یه پیش نمایش کوچیک از عکس رو در گزارشم تهیه کنم ؟
ممنون
اکسس شما چه ورژنیه؟نقل قول:
ورژن 2007...نقل قول:
چه بهتر!نقل قول:
من یه نمونه برای خودم درست کردم که عکسهای کوچک پیش نمایش رو نشون میده: اصل کار هم اینه که نوع فیلد عکس از نوع Attachment انتخاب بشه. مشخصه Display As در زبانه Format این فیلد در گزارش هم باید image/icon انتخاب بشه. آیا در مورد شما هم همین طوره ؟
محمد جان یه نگاه به صفحه قبل می ندازید!!؟
من یه چند تا سوال پرسیده بودم که بی جواب موند!
ممنون
سلام،نقل قول:
1) میشه این کد رو در event procedure مربوط به Before Update فرم نوشت:
2) درباره ورژن 2003 این برنامه من اطلاعات کافی ندارم ( گویا در بسته نرم افزاری Visual Studio ارائه شده) ولی با نصب ورژن 2007 ، یک منو در دکمه آفیس اضافه میشه با نام Developer که سه تا گزینه داره که یکیش Package Solution هست. انتخاب این گزینه ویزاردی رو باز میکنه که بقیه کارها توش معلومه که چیه ...کد:If MsgBox("Do you want to save changes?", vbOKCancel) = vbCancel Then
Cancel = True
Me.Undo
End If
سلامنقل قول:
دمت گرم درست شد...
مشکل من این بود نوع فیلد رو به صورت OLE OBject انتخاب کردم... در این حالت فقط میتونستم عکسای با فرمت bmp رو نشون بدم ولی jpg نمایش داده نمیشد...
در حالیکه تو حالت attachment هر چیزی رو میشه انتخاب کرد ...
ممنون از جواب ارزشمندت:40:
یه سوال دیگه :
چرا وقتی گزارش رو در حالت print preview میزارم ، فقط در صفات فرد مثل 1و3و5و7 نشون داده میشه و صفحات زوج هیچی نشون نمیدن ؟
:5::46::5:نقل قول:
راستش من بیخبرم :41: مگه اینکه مثلا یه نمونه بذاری !نقل قول:
:31::8:
محمد جون من تو فرمت یه تکس باکس چی بنویسم که اعداد رو سه تا سه تا از راست جدا کنه یعنی ویرگول بذاره؟(برای نوشتن مبلغ)
ممنون
سلام،نقل قول:
اگه عددها اعشار ندارن:
###,#
فکر نمیکنم که لازم باشه یه نمونه بزارم ... خودت لطف کن یه دونه گزارش درست کن ببین اینطوری میشه ؟نقل قول:
این کار رو قبلا کردم و مساله خاصی برای من بوجود نیومد. نمیدونم مشکل شما از کجاست....نقل قول:
اِ اِ ... جدی ؟نقل قول:
باشه ممنون
ببینم مشکل از کجاست
ممنون محمد جان
این برنامه ای که دادید (دولوپر) اونجوری که من می خواستم نیست یعنی بازم می ره تومحیط اکسس
من یه چیزی می خوام تو مایه های ....
برا پاورپوینت دیدی؟
ppt و pps
من می خوام فرقشون اینجوری باشه!
داریم همچین چیزی؟
ممنون
میشه یه کاری هم کرد. یه اپلیکیشن مثلا با ویژوال بیسیک درست کرد و تقریبا بیخیال اکسس شد. یعنی کار جدولها و کوئری ها از اکسس، کار فرم ها و گزارش ها هم از اپلیکیشن. دیگه چیزی به نظرم نمیرسه.نقل قول:
من که ویژوال بیسیک بلد نیستم:دینقل قول:
میشه یه کاری هم کرد. یه اپلیکیشن مثلا با ویژوال بیسیک درست کرد و تقریبا بیخیال اکسس شد. یعنی کار جدولها و کوئری ها از اکسس، کار فرم ها و گزارش ها هم از اپلیکیشن. دیگه چیزی به نظرم نمیرسه.
بازم ممنون محد جان
شاید منظورم رو درست نگفتم. آخه مثلا با بسته ویژوال استودیو که میشه این کار رو کرد، احتیاجی به دونستن برنامه نویسی نیست و تقریبا همه کار ها مثل ساختن فرم و ... با درگ و دراپ و این جور چیزا کار میکنه.نقل قول:
سلام دوستان
من ميخوام كارنامه اي درست كنم كه اطلاعات ماهانه افراد بعد از ثبت ( مثلا حضور غياب هفتگي ) بصورت كارنامه پرينت بشه .
آيا كسي اپن سورس vb و ديتايس اكسس مشابه اين رو داره يا نرم افزار مشابه اي براي اين كار هست ؟؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
البته توي كارنامه دفعات حضور و غياب و يك نمودار سهمي آمار درج بشه .
نقل قول:با سلام،نقل قول:
اگه بخوای میشه با اکسس درستش کرد ...
با سلام خدمت تمامی دوستان.
یک سئوال داشتم.
یک دیتا بیسی از دوستان رو باز کردم، که یه فورم استارت آپ داشت و در آن یوزر نیم و پسورد رو میدادی و اگه درست بود، واردِ دیتا بیس میشد. چون کامپیوتر از من نبود (و هم اینکه نمیشد فضولی کنی) نشد وارد دیزاین مود بشم و اگه کدی نوشته باشه رو بفهمم.
حالا سئوال من اینجاست که این فورم یوزر نیم و پسورد رو چه طور میسازند.
دیگه این که اگه بخوام کدش رو ببینم و پرمیژن داده باشه چه طور میتونم دورش بزنم.
با تشکر.
چطور مي توان ار تايپ كردن حروف در باكسي جلوگيري كرد به نوي كه فقط در آن بتوان اعداد را تايپ نمد؟
با سلام
چگونه مي توان با دستورات ويژوال كدي نوشت كه از يك فرم كه داراي تكست باكس هاي متعدد و چك باكس هاي بسبار است در يك كوئري استفاده كرد .
:46:
:20:لازم به ذكر است كه امكان دارد كاربر بعضي از باكسها را پر نمايد و بعضي را خالي بگذارد.
سلام
من برنامه اکسس زیاد بلد نیستم. ولی می خواستم برای یه جمعیت 270 نفری برای نمراتشون که تو اکسل وارد کرده ام کارنامه درست کنم. تو اکسل پیدا نکردم گزارشش رو لینک دادم به فایل اکسس و اونو تو اکسس طراحی کرده ام. مشکل من اینه که برای بعضی افراد که نمره شون معلوم نیست و می خوام کلمه طی شده رو بنویسم به جای نمره ایراد میده و مشکل ایجاد میکنه. میشه اساتید منو راهنمایی بفرمایند.
با تشکر از فوروم خوبتون
با سلام،نقل قول:
ان شاء ... بزودی جواب میدم...................... .
با سلام،نقل قول:
1) میشه Format تکست باکس رو General Number انتخاب کرد تا نشه توش غیر عدد تایپ کرد.
2) با Validation Rule هم باید بشه کاری کرد ولی من هرکار میکنم نمیشه....
3) تو رویداد BeforeUpdate تکست باکس کد زیر رو بنویسیم:
کد:If Not IsNumeric(Me.ActiveControl) Then
MsgBox "Please enter a Number in this field"
Cancel = True
End If
اگه ممکنه یه نمونه بذار تا با یه مثال بشه روش کار کرد. به نظرم که کار سختی نمیاد :5: :27:نقل قول: