باز در كلبه ي عشق عكس تو مرا ابري كرد.عكس تو خنده به لب داشت ولي اشك چشم مرا جاري کرد
Printable View
باز در كلبه ي عشق عكس تو مرا ابري كرد.عكس تو خنده به لب داشت ولي اشك چشم مرا جاري کرد
اگر روزي تهديدت كردند، بدان در برابرت ناتوانند! اگر روزي خيانت ديدي، بدان قيمتت بالاست! اگر روزي تركت كردند، بدان با تو بودن لياقت مي خواهد
وقتي خاطره هاي آدم زياد ميشه ديوار اتاقشون پر عکس ميشه اما هميشه دلت واسه اوني تنگ ميشه که نميتوني عکسشو به ديوار بزني
هر روز دلم در غم تو زارتر است
وز من دل ِ بي رحم تو بيزار تر است
بگذاشتي ام، غم تو مگذاشت مرا
حقا كه غمت از تو وفادارتر است
خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
بس كه ديوار دلم كوتاه است ، هركه از كوچه ي تنهايي من مي گذرد / به هواي هوسي هم كه شده سركي مي كشد و مي گذرد
مي دوني كي مي فهمي دنيا دو روزه ؟ وقتي اوني كه دوستت داره بهت مي گه تا آخر دنيا باهاتم
ادعا نمي کنم، همواره به ياد کساني هستم که دوستشان دارم ولي مي توانم ادعا کنم که لحظاتي که به يادشان نيستم نيزدوستشان دارم
اميدوارم تكراري نباشه!
در ضمن بعضياش هم عاشقانه نيست!!
چه بسا اشخاصي که تنها با طنين کلنگ گورکن از خواب غفلت بيدار مي شوند. ناپلون بناپارت
مردم به همان اندازه خوشبخت اند كه خودشان تصميم ميگيرند. خوشبختي به سراغ كسي ميرود كه فرصت انديشيدن در مورد بدبختي را نداشته باشد. دريا باش كه اگر كسي سنگي به سويت پرتاب كرد سنگ غرق شود نه آنكه تو متلاطم شوي
خوشبختي و بدبختي براي يه مرد شجاع مثل دست راست و چپش مي مونه . اون هر دوشونو به كار ميبره
اگه تو خدا را فراموش كردي اين رو بدون اون هرگز تو رو فرا موش نمي كنه چون دوست داره
زندگي هنر نقاشي كردن است بدون استفاده از پاك كن سعي كن هميشه طوري زندگي كني كه وقتي به گذشته برميگردي نيازي به پاك كن نداشته باشي.
لازمه ي خوشبختي جذب کردن چيزهاي تازه نيست، بلکه حذف کردن افکار کهنه
است، افکاري که به هيچ دردي نمي خورند.
خوشبختي بر سه ستون استوار است:
فراموش کردن غم هاي گذشته،
فراموش نکردن عبرت هاي گذشته،
غنيمت شمردن حال اميدوار بودن به آينده
يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر ميكنه احساس ميكنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
خسته شدم مي خواهم در آغوش گرمت آرام گيرم.
خسته شدم بس كه از سرما لرزيدم... بس كه اين كوره راه ترس آور زندگي را هراسان پيمودم زخم پاهايم به من ميخندد...
خسته شدم بس كه تنها دويدم... اشك گونه هايم را پاك كن و بر پيشانيم بوسه بزن... مي خواهم با تو گريه كنم ... خسته شدم بس كه... تنها گريه كردم... مي خواهم دستهايم را به گردنت بياويزم و شانه هايت را ببوسم...
خسته شدم بس كه تنها ايستادم
دوست داشتن هميشه گـــفتن نيست گاه سکوت است و گاه نگــــــاه ... غـــــريبه ! اين درد مشترک من و توست که گاهي نمي توانيم در چشمهاي يکد يگــرنگــــاه کنيم
اگر شبي فانوس نفسهاي من خاموش شد ، اگر به حجله آشنايي ، برخوردي وعده اي به تو گفتند ، كبوترت در حسرت پركشيدن پر پر زد ! تو حرفشان راباورنكن ! تمام اين سالها كنارمن بودي ! كنار دلتنگي دفاترم ! درگلدان چيني
مطبوع رسمك بالقلب وأسمك على لساني ياربي نبقى للابد واحد يعز الثاني
تصويرت روی قلبم و اسمت روی زبانم نوشته شده، ای خدا کاری بکن تا ابد عزيز هم باشيم.
در چهره ي تو مهر و صفا موج مي زند، اي شهره در وفا و صفا ! مي پرستمت.
نگاهم در نگاهت کرد برخورد.....خدا مرگت دهد حالم بهم خورد
من رو بن نكنيناااا
از اخطار هم خوشم نمي ياد
براي پست بعدي مي گم
بوسه تنها تصادفيه که پليس نداره و بغل هم تنها پارکينگيه که جريمه نداره پس بيا بريم پارکينگ با هم تصادف کنيم
ميگن لبخند ربطی با مرگ نداره،ولی تو بخند تا من برات بميرم
من از اين اس ام اس خوشم مي ياد
امروز روز اختراع كبريته ، روزت مبارك آتيش پاره
نقل قول:
:31: هه هه هه من خنديدم
بمير ديگه
-------------------
راستي ناراحت نشي
شوخي كردم :11:
سلام بچه ها
من 2باره برگشتم، البته اونايي كه قديمي اس ام اس هاي قبلي من رو ديدن.
3 روز در خدمتتون هستم با 60 اس ام اس جديد،يعني روزي چند تا؟؟؟
كسي بايد كز عشق بپرهيزد وين حرف كه من دارم با عقل نياميزد آن كس كه دلي دارد آراسته ي ميلي گر هر دو جهان باشد بر پاي يكي ريزد ---
ماهی کوچکی هستم در دل شیشه ای تو مواظب باش دلت نشکنه که من میمیرم
Az tarafe ooni ke tanhast,tanha oomade,tanha mire,tanhash mizaran,tanha nemizare,tanha ye arezoo dare, oonam ine ke to tanhash nazari....
Midunesti chera ghalbe adama 2 bar poshte sare ham mizane?
chon yeki vase zende mondane khodesh mizane yeki ham vase zende mondane oni ke toshe
L ' " v
" e . . o '
bebin barat Love terekondam.
.*""* . *""*.
* Sms Nadaram *
"*. Vali .*"
"* . *"
" * "
D0set Ke Daram ...
.
Miduni unike un bala hastesh chiye?
.
.
.
.
Un dele mane ke vasat ye zare shode..!
ΛΛ ΨΨ ΛΛ ΨΨΨ ΛΛΛΛΛ ΨΨΨ ΛΛΛ ΨΨ ΛΛ ΨΨ ΛΛΨΨ ΛΛ ΨΨΨΨ ΛΛ ΨΨ Ω Akheish akhar peidat kardam In hame kooho jangalo rad kardam ta bebinamet
Che kasi midanad ke to dar pileye tanhaEie khod tanhayi, che kasi midanad ke to dar hasrate 1rozane dar fardayi, pileat ra bogsha, TO BEANDAZE 1 DONYAYI
Bar daryache yakh baste deraz mikesham, chashm dar chashm setareii; chizi dar ghalbam foru mirizad; yakh mishekanad...
va ghargh mishavam
Taklife ma ro malum kon ya ejareye ghalbamo bede ya birunet mikonam!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Na... Na... Bemun, benamet mikonam .!