HelloOX.1.03 رو 90 درصد گوشيها جواب داده خيلي هم راحت نصب ميشه:5:نقل قول:
Printable View
HelloOX.1.03 رو 90 درصد گوشيها جواب داده خيلي هم راحت نصب ميشه:5:نقل قول:
چرا باور نمیکنین ؟؟؟؟
اگه گوشی رو آپ گرید کنین هک نمیشه .. مگه روش جدیدی ابداع شده باشه .
به همین دلیل من گوشیم رو با باکس دانگرید کردم.
ولی اگه مشکلتون فقط تو نصب نرم افزاره که راه حل دیگه ای سراغ دارم.
خوب روش جدید اختراع شده دیگه :دینقل قول:
این فریمورهای جدید هک میشه....
آقای روح الله باید خدمتتون بگم تمام گوشیها بافریمور جدید هم هک میشن .....
فقط باید ببینید کدوم ورژن از Hellox روی گوشیتون نصب میشه .....
دوستان من میخوام گوشیم رو آپگرید کنم.
6120
با وایرلس 128 بدون قطعی
اگر آپگرید کنم گوشیم هک میشه؟
یک اتفاق:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت نشد ولی گوشی بالا اومد.
چرا ارور داد؟
سلام دوستان
من گوشی 5800 خودم رو که از دبی گرفتم از طریق برنامه nokia software updater به نسخه 20 آپدیت کردم.مشکل من اینه که نمیتونم اس ام اس فارسی بزنم اما میتونم فارسی بگیرم. من با تغییر پروداکت کد و اینجور مسایل آشنا نیستم. راهی داره که من بتونم با اطمینان بالا گوشیمو فارسی کنم؟باتشکر
دفترچه راهنماي فارسي ان81
کلوپ 5800:نقل قول:
سلام دوستان
من گوشی 5800 خودم رو که از دبی گرفتم از طریق برنامه nokia software updater به نسخه 20 آپدیت کردم.مشکل من اینه که نمیتونم اس ام اس فارسی بزنم اما میتونم فارسی بگیرم. من با تغییر پروداکت کد و اینجور مسایل آشنا نیستم. راهی داره که من بتونم با اطمینان بالا گوشیمو فارسی کنم؟باتشکر
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=266238
کلوپ n81:نقل قول:
دفترچه راهنماي فارسي ان81
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=171234
چطور ميشه قبل از آپديت گوشي يه نسخه پشتيبان از فريمور قبلي گرفت تا اگه آپديت نشد همون رو نصب كرد؟
اینکار عملی نیست ..... شما نمیتونید از فریمور گوشیتون بک آپ بگیرید ....
اگه گوشي وسط آپديت مشكلي براش پيش اومد گفته شده بايد فلش كرد براي فلش كردن سخت افزار خاص لازمه يا فقط با نرم افزار هم ميشه؟
برای فلش احتیاج به دستگاه باکس هست که قیمتش هم طرفای 70 80 تومن هست ....
برای همین کار من و شما نیست و باید ببری بیرون برات انجام بدن
برای گوشی 5310 میتونم از بلوتوس هم آپگرید کنم ؟
من وقتی در nss گوشی 5310 express music رو وصل میکنم و scan میکنم گوشی رو پیدا میکنه اما وقتی read رو میزنم اون پایین مینویسه error!
آیا میشه با این روش product code رو عوض کرد تا بشه از طریق سایت نوکیا فارسیش کرد؟
و همچنین لطفا پروداکت کد فارسي 6220 classic رو هم معرفي کنيد
از نظر من خطر نکن.نقل قول:
اگه گوشي وسط آپديت مشكلي براش پيش اومد گفته شده بايد فلش كرد براي فلش كردن سخت افزار خاص لازمه يا فقط با نرم افزار هم ميشه؟
می خوای گوشیت آپدیت بشه برو 5 تومن بده فلش کن!
من آپدیت کردم وسط آپدیت ارتباط قطع شد ارور داد.
45 تومن هزینه ی تعمیرش شد!
بله اول فيرم ور رو دانلود ميكني و بعد از طرق بلوتوث انتقال ميدينقل قول:
موقعی که میخوای نحوه ی اتصال usb رو انتخاب کنی اول روی Media برو و مکث کن تا کامپیوترت پیغام بده بعد برو رو حالت پی سی سوییت و انتخاب کن...بعد کد رو بنویسنقل قول:
براي كد 6220 فارسي بايد صبر كني پيدا كنم برات
بله چنين خطراتي هم هستنقل قول:
اين اتفاق آخر آپديت افتاد؟نقل قول:
5800 روي خودش به صورت شركتي زبان فارسي رو داره اگه اونو به وسيله نرم افزار آپديت خود نوكيا آپديت كنم به آخرين ورژن موجود آيا زبان فارسي هم همچنان وجود داره !
اين سوال رو از كساني كردم كه آپديت كردن
بله آخر آپدیت افتاد.نقل قول:
اين اتفاق آخر آپديت افتاد؟
یک ارور عجیب!
45 تومن هزینش شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممكنه باشه ممكنه نباشه....اين يه ريسكهنقل قول:
از طرف سوال نكردي گوشي چش شده بود؟نقل قول:
گفت سریالش پریده.نقل قول:
از طرف سوال نكردي گوشي چش شده بود؟
به هر روشی فلش کردیم نشد!
نمیشه اعتماد کرد به همین سادگی سریال گوشی نمیپرهنقل قول:
بیشتر تحقیق کن
یا علی
دوستان آخرین آپدیت که قابلیت ژئوتگینگ داره چیه میخوام 5800 رو بدم بیرون آپدیت کنن چون سرعت اینترنتم کمه
فقط برام ژئوتگینگ مهمه
نه...درست نيست..من يه جا خوندم يه چيپ مخصوص تشخيص فلش هست كه توسط كابل و درايور شناخته ميشه و گوشي فلش ميشه..موقع اپديت اگه مشكلي پيش بياد اين چيپ مشكل پيدا ميكنه و ديگه به راحتي فلش نميشه..اما نميدونم ارتباط اين با روشن نشدن گوشي چيه؟من اينو تو يه فروم خارجي ديدم اما واسم منطقي نبود..حالا بپرس ببين علت اصليش چي بوده؟نقل قول:
پروداكت كد گوشيتو بنويسنقل قول:
من دادمش مغازه!نقل قول:
نه...درست نيست..من يه جا خوندم يه چيپ مخصوص تشخيص فلش هست كه توسط كابل و درايور شناخته ميشه و گوشي فلش ميشه..موقع اپديت اگه مشكلي پيش بياد اين چيپ مشكل پيدا ميكنه و ديگه به راحتي فلش نميشه..اما نميدونم ارتباط اين با روشن نشدن گوشي چيه؟من اينو تو يه فروم خارجي ديدم اما واسم منطقي نبود..حالا بپرس ببين علت اصليش چي بوده؟
شاید هم نتونه درستش کنه!
آرمین جان اول باید پیش بچه ها مشکل گوشیتو متوجه میشدی بعد میدادی تعمییر!!
یا علی
بعيد ميدونم بتونه...كار سختيه..ميدادي نمايندگي نوكيا...نقل قول:
سلام
مشکلی که من دارم اینه که وقتی nsu دنبال آپدیت میگرده چیزی برای من پیدا نمیکنه و میگه که فعلا آپدیت جدیدتری برای دستگاه شما نیومده و به جای دکمه reinstall دکمه try again میاد . تو حالت معمولی با پروداکت کد فعلی دستگاه و پروداکت کد فارسی تست کردم در هر دو حالت نتیجه یکیه و دکمه try again میاد.
نکنه به خاطر تحریم برنامه نمیتونه برنامه update رو بروز رسانیش کنه
من گوشیم n78 هستش و تا اونجا که من میدونم اصله (اگر بهم ننداخته باشن) و ورژن اون هم 12.046 هستش
منم چند بار به این مشکل برخورد کردم ...
بهته یه بار برنامه رو آنیستال و دوباره نصب کنی ... من یه بار اینکارو کردمو درست شد
جدی؟!نقل قول:
بعيد ميدونم بتونه...كار سختيه..ميدادي نمايندگي نوكيا...
پس اگر بتونه یارو حرفه ای هست.
امروز برم ببینم چیکار کرده.
البته تحريم هم بي تاثير نيست...نقل قول:
اين كارو هم بكني بد نيست...ممكنه درست بشهنقل قول:
فایالهای فلش (MCU-PPM-CNT) گوشیم رو می خوام:
Nokia 7610 Supernova
RM-354
Ver: 05.72
تحریم ؟؟
زبون فارسی رو فکر نکنم به این زودی بزارن. چون ما کپی رایت نداریم ( با اینکه رایگان در اختیاره ما قرار میدن ).
مثال بارزش همون اضافه کردن فارسی به بازی های n-gage ، که طبق اطلاعات قدیمیم با 1400 رای هنوز در حال بررسیه و روسی با 800 رای کارش رو شروع کردن .:41:
نمیدونم ولی فکر کنم اینجا قسمته آموزش باشه.نقل قول:
دوست عزيز اينجا جاش نيستنقل قول:
اشكال نداره...ما كار خودمونو ميكنيمنقل قول:
تحریم ؟؟
زبون فارسی رو فکر نکنم به این زودی بزارن. چون ما کپی رایت نداریم ( با اینکه رایگان در اختیاره ما قرار میدن ).
مثال بارزش همون اضافه کردن فارسی به بازی های n-gage ، که طبق اطلاعات قدیمیم با 1400 رای هنوز در حال بررسیه و روسی با 800 رای کارش رو شروع کردن .
منم فکر نمیکنم فارسی رو تحریم بکنن ولی IP ما از ایرانه و شاید پیدا نکردن آپدیت برای من بخاطر همین IP باشه. نمی دونم امتحان کردید یا نه ولی جدیدا سایتهایی مثل java و Microsoft مستقیما نمیگن که برای کشور شما خدمات ارائه نمیکنیم بلکه یه صفحه خطا میاد که صفحه رو پیدا نکرده . اما ف ی ل ت ر شک() ن یا هر چیز دیگه رو اجرا کنید و همون صفحه رو refresh کنی دانلودت شروع میشه!عجب! فقط زمانی که IP از ایران باشه فایل رو پیدا نمیکنه.
الان مشتری مداریشون اونقدر زده بالا که با یه پیام الکی خرت میکنن و بهت مستقیم نمیگن که آدم حسابت نمیکنیم. یه مشکل فنی و الکی میارن که اگر اینکاره نباشی نمی فهمی .
خیلی جالبه . آخرین بار که میخواستم از سایت sum microsystem فایل جاوا دانلود کنم خطای 404 میداد!
تو این دوره زمونه --- و ف ی ل تر شکن حرف اساسی و لازم میزنه . هنوز با این دو آیتم نوکیا رو امتحان نکردم ولی فکر کنم محترمانه دارن بهمون فهش میدن
من اخرین نسخه ( فارسی) frimware برای nokia 5800 دانلود کردم
فکر می کنم الا دیگه نصبش راحت باشه
چه طوری نصبش کنم ؟
منم همينو گفتم...منظور من زبان فارسي نبود...اما بازم ما ايراني هستيمو...كاربلدنقل قول:
با nsu كه خيلي مشكله..روش ديگه اي انتخاب كننقل قول:
آخ دهن اینا سر . . .
پیرو این چیزایی که امیر گفت ، داشتم گشت میزدم که به این رسیدم. . .
دیگه هیچ حرفی برای گفتن نیست .کد:http://www.farsi.nokia.com/NOKIA_MEA_FARSI_153/Sorry
بد مسخره کردن . قبول کنید. . .
خوب ديگه...بچه ها كافيه.....
خارج از موضوع بحث نكنيد
ممنون