هوش مصنوعی کجاش بده؟نقل قول:
خیلی هم خوبه.از اون گاد آف وار بهتره.اون بازی کلا کفره:31:
طرز شلیک هیچ مشکلی نداره و آدم بعد یه مدت آدت میکنه:13:
فقط خدا کنه رو پی سی بیاد وگرنه.......................:19:
Printable View
هوش مصنوعی کجاش بده؟نقل قول:
خیلی هم خوبه.از اون گاد آف وار بهتره.اون بازی کلا کفره:31:
طرز شلیک هیچ مشکلی نداره و آدم بعد یه مدت آدت میکنه:13:
فقط خدا کنه رو پی سی بیاد وگرنه.......................:19:
منظورم گاد اف وار نبودش !!نقل قول:
Gears Of War
منم همیشه اینو اشتباه میگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی این گاد اف وار زیادم کفر نیستشا ، اونا که میگی انیمیشنه اشکال که نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منکه ایک باکس میخرم راحت شم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باش میاد
نمیخوام بحث عوض شه ولی گاد آف وار کفره تهشه.دیگه دلیلشو خودت میدونی.گاد آف وار2 که همون اولش برا امتیاز گرفتن...................:43:نقل قول:
بحث این گاد آف وار رو ادامه نمیدم.
اویل خیلی بازیه جالبیه و هیچ وقت هم تکراری نمیشه:27:نمیدونم چرا میگی فاجعه هستش؟:18:
از کجا میدونی برا پی سی یاد؟حس ششم داری؟من میگم نمیاد.:37:
فقط همون اولشه :41:نقل قول:
شایدم نیاد !! چون همه به خاطر اویل هم که شده برن Xbox بخرن
منظورت از بازو بزرگه چیه؟؟؟مگه فقط یکی از بازوهاش بزرگه
در ضمن زامبی ها مگه میخوان سنگر بگیرن یا کار بخصوصی انجام بدن
زامبی فقط بلده عین وحشی ها حمله کنه
چند نفر به یه نفر ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باشه اویل 5 خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی هیچ چیش تغییر نکرده همش همونه ، حد اقل یچیو تغییر میدادن دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون بازو بزرگه دیگه ( 3 متر بازو داره ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بنظر من از نظر گرافیکی از نسخه 4 بهترهنقل قول:
جزئیات و نور پردازی بهتر شده....
راستی منظورت بازوی کریس هست؟؟؟
آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کلا گرافیکش که خوب شده ولی از نظر من اگه سبک تیر اندازی و چیزای دیگه رو هم عوض میکردن خیلی بهتر میشدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اره اون طرز شلیک مسخرست هرچند که استرس رو زیاد میکنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی یه تریلر دیدم که زامبی ها عین --- میریزن سر کریس !! اگه بخواد اینجوری باشه که ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون طرز شلیک مسخره را هم بر میداشتن دیگه بازی میشد GeOW !!!!فقط راه رفتن و ...... یکم باید روش بیشتر کار کنند!!!دقیقا مانند RE 4 هست
تریلرهایی که از بازی دیدم وقتی به بدن زامبی ها تیر میزدی اصلا نه ردی به جا میموند عجیب غیب میشد اونا را باید درست کنن!!
بازوی کریس بسیار تابلو هست!!!
هوش مصنوعی زامبی ها خیلی بد هست!!!یا زامبی سرعتی میسازین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کندش نکنین موقع حمله یا زامبیهای گیج و احمق بسازین دست و پاشون کنده میشه بازم طالب خونت باشن!!!یهو میبینیم دویدن طرف کریس دیگه سرعتشون کم شد و وایسادن!!!اینا را باید بهتر کنند
وگرنه که گرافیک و طاحی محیط خیلی خوب هست و جو افریقا را القا میکنه به ادم!!!
راستی به نظر شما این بازی افریقا را بهتر ساخت یا Farcry 2 فقط از نظر محیط ها؟؟
انتخال بین این 2 شاهکار خیلی سخته ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چیز جالب رفتم دیروز cd بخرم یهو دیدم یارو بهم گفت gears of war 2 شنبه برای p30 میاد میارم گفتم مطمئنی گفت اره
گفت resident evil 5 هم همینطور میاد گفتم نگه دار من میخرم وقتی فروشنده جمات بازی که هنوز منتشر نشده میگه بیا ببر
این هم از درد جامعه ما
من خیلی وقته که این تاپیک رو دنبال می کنم.
واقعا دوست دارم که یک بازی بهتر از نسخه 4 ببینم تا ذهنیت خوبی که از نسخه های قبلی دارم بر باد نره.
ایرادهای که دوستان گرفتند رو خوندم. بعضی هاشون واقعا وارده. فکر کنم اکثر دوست دارن وقتی به زومبی ها شلیک می کنن اثری از شلیک و حتی جدا شدن قسمتی از بدن زومبی رو مشاهده کنن!! البته اگه یادتون باشه وقتی به بدنشون شلیک می کردی مثلا پا از درد پاشون رو دو دستی می چسبیدن! و درد رو می شد درشون دید! این احساس نابود کردن یک موجود بد! راه زیادی برای کامل شدن داره! انشالله که واقعی تر بشه!
ولی ای کاش معماهای زیبای نسخه های قبلی یعنی که در 4 اثری از اون نبود هنوز وجود داشت.
من بدجور لحظه شماری می کنم برای بازی کردن نسخه جدید.
نسخه 3 بهترین بود....
حتما راست میگه.....:31:نقل قول:
یکی هم برای من بگیر...2 برابر قیمت بهت میدم:46:
با با هنوز واسه ps3 xbox360 تولید نشده بعد بیان واسه p30 بزنن
در ضمن یه انتغاد بازی از نخسه 4 به بعد از ترسناکی به سمت اکشن میره
کسی تاریخ دقیق عرضه این بازی برای پی سی نداره
اون فروشنده جز انسانهای معلوم الحال و خوشحال حساب میشه!!!!!
فعلا که خبری از پی سی نیستش فقط رو پلتفرم هایه Ps3 و 360نقل قول:
13 مارچ 2009 ریلایز می شه
ای بابا همش که تغییر کردهنقل قول:
دیگه می خوای چی تغییر کنه؟
من خیلی وقته که این تاپیکو دنبال نمی کنم و نمی دونم اصلا نسخه جدید چطوریه
از گفته هاتون معلومه که برخلاف نسخه ۴ این نسخه زامبی هم داره :31:
این نسخه ۴ که اصلا رزیدنت اویل نبود بهتره همون بگیم بیوهازارد
خدا کنه این جدیده مثل نسخه های قبلی باشه ولی با گرافیک بالا
برم یه بار دیگه نسخه ۳ رو بازی کنم بابا :31:
هیچی نسخه ۳ نمی شه
اه شما هنوزم پیگیری می کنی؟نقل قول:
کاملا با حرفات موافقم
مثل خودمه
اگه براي pc نياد خيلي ضد حاله . ما كه حسابي تو كف مي مومنيم. يادمه براي شماره 4 رفتم سيستمو ارتقا دادم. خوب اگه 4 هموني نبود كه مي خواستم ولي در عوض سيستم يه حالي پيدا كرد. منم مثل دوستان به عنوان كسي كه تمام 4 شمار رو تموم كرده مي كم كه تا حال حاضر :
only: residend evil3
nemesis
mosolim دمت گرم با این عکس آخریه یعنی جیل ولینتاین خیلی حال کردم یه جورایی خاطراتش واسم زنده شد
سخت ترین اویل، اویل 1 بود قشنگترین اویلم از نظرمن 4 بود درسته سبکش عوض شده بود ولی خدایش حرف نداشت
تو 4 عنصر ترس رو ور داشته بودن به جاش بازی رو هیجانی کرده بودن
کارگردان اویل 4 همون شینجی میکامیه معروفه که یکشم اون ساخته اعتقادش اینه که یه بازیی که موفق می شه رو نباید واسش دنباله بسازی و ادامش بدی وقتیم قرار شد 4 رو خودش کارگردانی کنه تصمیم گرفت سبک بازی رو عوض کنه
فقط تنها ایرادی که می شه ازش گرفت همونی بود که دوستمون هم اشاره کرد دیگه خبری از اون معماهای درگیر کننده ی شماره های قبلیش تو این نسخش دیده نمی شه
کد ورونیکا هم خیلی بازیه قشنگی بود
شماره ی 5 هم که هم از نظر گرافیک و هم از نظر گیم پلی حرف نداره
بازی رو هم می شه Co - Op یا همون 2 نفره بازی کنی اینش دیگه خیلی حال می ده
با اين سيستم ميشه بازي كرد؟؟؟؟
cpu 3.4
1 gig ram
geforce 7200 256
هنوز بازیش نیومده و مشخصات سیستمش معلوم نیسنقل قول:
ولی شما از الان به فکر کارت گرافیکت باش باید ارتقاش بدی:46:
رمتم 1 گیگ دیگه زیاد کنی خوبه:10:
سلام عزیزان.به نظر من رزیدنت اویل 4 یه شاهکار بود.من در مورد رزیدنت اویل 5 در قسمت اخبار یه تاپیک ایجاد کرده ببینید بد نیست.فقط یه زدحالی که خوردم نمی دونم چرا بستنش؟؟؟؟؟؟؟
Resident Evil 5 برای PC هم منتشر میشود!!
Capcom لیست انتشارش رو منتشر کرد که در این لیست اینطور که نوشته شده بود این بازی برای PC هم منتشر خواهد شد! که بر طبق این لیست بازی برای PC در تاریخی مشابه با تاریخ انتشار نسخه کنسولی یعنی مارچ منتشر خواهد شد ولی به نظر میرسه که نسخه pc چند ماه بعد از نسخه کنسولی منتشر بشه!
این از لیست انتشار Capcom برای Q1 2009 که در MCV قرار گرفته:کد:http://www.shacknews.com/onearticle.x/55730
Neopets Puzzle Adventure – Wii, DS, PC – January 23rd
Bionic Commando – PS3, 360, PC – February 13th
MotoGP Wii – Wii – February 20th
Street Fighter IV – PS3, 360, PC – February 20th
Dead Rising - Wii – February 27th
Resident Evil 5 – PS3, 360, PC – March 13th
مسعود جان ترکوندی.دارم از خوشحالی سکته میکنم.فقط میشه منظورتو از این قسمتی که نقل قول کردم بگی؟به نظر میرسه نسخه pc چند ماه بعد از نسخه pc منتشر میشه؟یعنی چی؟:8::40::10::13:نقل قول:
اشتباه تایپی بید جیگر! : دینقل قول:
مسعود جان ترکوندی.دارم از خوشحالی سکته میکنم.فقط میشه منظورتو از این قسمتی که نقل قول کردم بگی؟به نظر میرسه نسخه pc چند ماه بعد از نسخه pc منتشر میشه؟یعنی چی؟
دستت درد نکنه که گفتی!
منظورم این بود:
نسخه pc چند ماه بعد از نسخه کنسولی منتشر بشه!
پس اگه برا Pc بياد چه سيستم غولي مي خواد تا راحت اجرا شه!!!
والا ما که داشتیم سکته میکردیم.ولی من چقدر بد بختم.تازه سیستم عوض کرده بودم.حالا برا اویل 5 هم باید برم سیستم عوض کنم.حالا این خبر که منتشر شده 100%؟آخر تو ذوقمون نزنن.
تو لیست کوپکام که اینطور نوشته پس نیومدنش واسه Pc خیلی غیرمحتمل هستش مگر اینکه بیان بگن که اشتباه چاپی بوده!!! : دینقل قول:
والا ما که داشتیم سکته میکردیم.ولی من چقدر بد بختم.تازه سیستم عوض کرده بودم.حالا برا اویل 5 هم باید برم سیستم عوض کنم.حالا این خبر که منتشر شده 100%؟آخر تو ذوقمون نزنن.
قبلا Capcom اعلام کرده بود که اصلا RE5 برای اولین بار روی PC ساخته میشه و برای X360 پورت میشه. برخلاف شماره های قبل و بازی روی PC با کیفیت بهتری نسبت به نسخه های کنسولی اجرا خواهد شد. مدتی بود که تو سایت ویکی پدیا هم Microsoft Windows هم جزو پلتفرمهای اجرایی بازی بود.نقل قول:
وقتی اومد اینجا هم به فروش میرسه؟
TGS 2008: Trailer
The sinister Wesker makes his appearance
3:21 min
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SD
Media Player , 28 MB :
HDکد:http://www.gametrailers.com/download/41037/t_re5_tgs08tr.wmv
Media Player , 79 MB :
کد:http://www.gametrailers.com/download/41048/t_re5_tgs08tr_h264v3.wmv
----------------------
TGS 08: Alternate Trailer
Over 5 minutes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SD
Media Player , 47 MB :
کد:http://www.gametrailers.com/download/41125/t_re5_alttrailer_cam.wmv
HD
Media Player , 132 MB :
کد:http://www.gametrailers.com/download/41165/t_re5_alttrailer_cam_h264.wmv
ایوووووول
من حالا این خبرو خوندم !!!
واقعا دارم از حجان میمیرم !
باید برم یک سیستم خفن بگیرم
گرافیکش نسبت به کریسیس چطوره ؟
بهتره یا بدتر ؟
خیلی ممنون
من نمیتونم تا اومدنش صبر کنم.دارم از الان میمیرم.میشه یه توضیح کامل در مورد شخصیتا و غولها بنویسید؟اصلا اطلاعاتی در این مورد اومده؟
چقدر تاپیک اویل5 کم بازدیده.آخه چرا؟
من بازم یه سوال برام پیش اومده ولی میبینم هنوز کسی به سوال اولم جواب نداده.امیدوارم یکی جواب بده.خب سوالم اینه که اویل 5 pc چند سال بعد از x360 و ps3 میاد یا همزمان میان؟
صفحه قبلي دوستمون توضيح دادند كه همزمان منتشر ميشهنقل قول:
ممكن هم هست يكي دوماه ديرتر بياد ، مثل دويل مي كراي 4 ... ;)
اگه با هم منتشر میشن چرا پس pc دیرتر بیاد؟:13:این که مسعود جان نوشته بود با هم میان خوندم.ولی چند جای دیگه هم خوندم که 2 سالی طول میکشه تا پی سی بیاد.دیگه پرسیدم:11:
اون خبر خيلي قديميه ، اما خبري كه توي صفحه ي قبله همين چند روز پيش منتشر شده ;)نقل قول:
این تریلرها رو با حجم کمتر میشه بذارین.....
با دایال اپ نمیشه دانلود کرد