یه تار سبیل بروبچ فروم میارزه به ...نقل قول:
Printable View
یه تار سبیل بروبچ فروم میارزه به ...نقل قول:
ربطی نداره ، ممکنه 4 تا لغت باعث پیلتر شدن یه سایت بشن!!نقل قول:
میگم سرعت دانلود کسایی که 128 دارن باید چند باشه؟؟ از یه شرکتی هم گرفتم نگفت نماینده کدوم شرکته تو سایت زدم دیدم فن آواست
مال من رو 10 11 هستش اصلا خوب نیست
اگه سرویس نامحدود باشه ، معمولا روی 14 15 ، ولی اگه سرویس حجمی یا محدود باشه ، معمولا سرعت های بالاتر رو میدن!نقل قول:
چه سرویسی گرفتی؟
برو توی تنظیمات مودم ، ببین downstream رو روی چند بستن؟
دوستان سرویس تو تهران .جود نداره که به درد خور باشه !!! کیفیت + قیمت مناسب !!!
همه شرکت اوایلشون خوبم من لایز هم بودم اولش خوب بود بعد اون هم خراب شد...
پست ویرایش شد../
سلام به همه
دوستان من یکی دو روزه که از فن اوا adsl گرفتم. سوالم درباره اینترنت شبانش هست که از 2 نصفه شب فعال میشه.
من خط اصلیم 512 هست که سرعت دانلودش معمولا بین 55-60 هست که خوبه تقریبا ولی اینترنت شبانه که user و pass جدا داره و برای همه یکسانه سرعتش از 20-30 بیشتر نمیشه. یعنی فکر کنم اینترنت شبانشو 256 بستن.
حالا سوالم اینه که مگه نباید سرعت شبانه ی من با سرعت روزانه م که 512 هست یکی باشه؟ چون یکی از دلایلی که 512 گرفتم برای دانلود های رایگان شبانه بود. اصلا برای شما هم user و pass شبانه با user و pass اصلیتون فرق داره؟
ببین آقا جون، شما برو خدا رو شکر کن و خیلی ازشون ممنون باش که حالا یه روزانه 512 بهت دادن...نقل قول:
شبانه رو هم که منت گذاشتن بر سر ما که بهمون دادن....
پ.ن ! : برای همه یوزر شبانه یکیه و با روزانه فرق داره...
پیشنهاد میکنم که صفحات قبلی تاپیک رو مطالعه کنید...
اگر هم در منطقتون به غیر از فن آوا شرکت دیگری میده (به عبارت دیگه اگر خونتون سر گردنه نیست) برید اونها رو هم بررسی کنید و به این که از فن آوا برید هم باشید.
در نهایت هم که بررسی هاتون رو کردید، خیلی به خودتون زحمت ندید، چون احتمال زیاد همه شرکت ها سر و ته یک کرباس هستند ! البته من خودم تا حال از شرکت دیگری ADSl نداشتم، ولی در هر حال اگر نخوردیم نان گندم، دیدیم که دست مردم ;)
اره. اینو که توی این شرابط باید شاکر باشم که 512 بهم دادن رو قبول دارم (البته 442 نه 512) ولی خب اگه از همون اول می دونستم این طوریه قضیه شبانش، بیشتر فکر می کردم.نقل قول:
حالا اگه دوستانی که از فن اوا اینترنت دارن هم جواب بدن که سرعت اینترنت شبانشون چنده؟ ممنون میشم.
شما adsl رو از فن اوایی گرفتین؟
ولی برای این گفتم شبانه user و pass متفاوتی داره که توی همین سایت یه اموزش هست درباره اینکه کامپیوتر اتوماتیک روشن بشه، وصل بشه به اینترنت ، دانلود کنه و بعد اتوماتیک قطع کنه و بعد خاموش بشه که خودتون بهتر می دونید البته. نکته اینجاست که اگه برای همه یوزر و پسورد شبانه یکیه دیگه احتیاج به قطع اتوماتیک نیست چون سر وقت پایان شبانه (همون 7 یا 8) خودش قطع می کنه. برای همین برام سوال پیش اومد
حالا اینکه گفتید صفحات قبل رو مطالعه کنید ممنون، ولی خب، تاپیک صفحاتش زیاده.اگه پست خاصی مدنظرتون هست خوشحال میشم بفرمایید.
خونمون هم جای خوبیه اتفاقا :5: ولی هر شرکتی 512 رو به راحتی نمیده.... خلاصه اره دیگه......از اوووووووون لحاظ
دوستان دیگه که توی فن اوا هستن سرعت شبانه و روزانتون چه قدره؟
شبانه رو ریتش رو 128 بستن و نمیتونی بیشتر از اون دانلود کنید
با یوزر و پسوورد night@fanava کانکت میشی
ولی از من میشنوی اگه شرکت دیگه ای تو اون منطقه جز فن اوا هست سریع برو از اون بگیر
بله یوزر و پسورد night@fanava هستنقل قول:
شبانه رو ریتش رو 128 بستن و نمیتونی بیشتر از اون دانلود کنید
با یوزر و پسوورد night@fanava کانکت میشی
ولی از من میشنوی اگه شرکت دیگه ای تو اون منطقه جز فن اوا هست سریع برو از اون بگیر
حالا امکان داره که شبانه رو برای هر خط جدا با یه سرعتی ببندن در حالی که یوزر و پسورد برای همه یکسانه؟ چون شبانه من 256 هست با سرعت داون 30 ولی برای شما 128 بسته شده
اونوقت ریت روزانه تون چنده ؟
نه آقا الان برای همه 256 هست.نقل قول:
ایشون هم اشتباهی گفت 128
دوستان بخاطر مشکل مجددی که برای فیبرنوری اتفاق افتاده ، اینترنت مملکت باز به مشکل خورده ، ایراد از فن آوا نیست:
چهارشنبه، 1 اردیبهشتماه 1389:
کندی سرعت اینترنت کشور همچنان پابرجا است
www.ictna.ir/news/archives/026873.html
پنجشنبه، 2 اردیبهشتماه 1389:
ادامه اپیدمی اختلالات اینترنتی
www.ictna.ir/news/archives/026880.html
جمعه ، 3 اردیبهشتماه 1389:
زیرساخت: قطعي كابل مخابراتي هنوز رفع نشده است
www.ictna.ir/news/archives/026885.html
شنبه، 4 اردیبهشتماه 1389
وضعیت اینترنت کشور پس از یک هفته کندی سرعت
www.ictna.ir/news/archives/026914.html
من از شاتل سرویس دارم ، توی این چند روز و در حال حاضر مشکلی نداشته و نداره!نقل قول:
یکی نیست یه سرویس خب معرفی کنه که بریم ازش بگیریم ؟
- شبانه داشته باشه
- +512 باشه
- ارزون باشه
- ....
-....
-...
لول :دی
شورش رو در آوردن، از ظهر به بعد سرعت حتی به 5 kB هم نمیرسه....
پشتیبانیشون رو هم که از این منشی تلفنی ها گذاشتن ، فکر کنم پول ها رو بالا کشیدن فرار کردن رفتن خارج !
تا الان نتونستم با این پشتیبانی مسخرشون ارتباط برقرار کنم لا اقل یه کم داد و بیداد کنم باهاشون :)
سلام
دوستان از امروز اینترنتم که از فن اواست شدیدا سرعتش اومده پایین. سرعت دانلودم از 55 کیلوبایت در ثانیه به 5-3 کیلوبایت در ثانبه.
برای شما مشکلی پیش نیومده؟
پس مشکل همگانیه.نقل قول:
تا دیشب خوب بود ها لامصب........
فکر کنم اگه بهشتم بریم چون اسم ایرانی رومونه، اونجا هم بهمون اینترنت درست حسابی نمیدن
برای من بعد از 9-8 ساعت درست شد
نمی دونم قضیه چیه
من با پشتیبانی تماس گرفتم،(ساعت 5:30)
گفت یه قطعیه سراسری بوده،الان رفع شده،اما یخ چند ساعتی طول میکشه تا دوباره شبکه به وضعیت عادی برگرده !!!
الان درست شده
یه مدتی هستش که سرعتم داغونه
من فکر میکردم به خاطر اون مشکل سراسری هستش که گریبان کل اینترنت کشور رو گرفته
اگه اینجوری نیستش و به خاطر این سرویس دهنده هست بهم بگین یا با تل یا مراجعه حضوری خدمتشونو برسم
بابا به خدا مشکل کلیه! اینا رو بخونین که لینک دادم.نقل قول:
من سرعت دانلودم یکم کم شده ولی صفحه بزور باز میکنم یا اصلا نمیشه، اتچ کردن به ایمیل هم که غیرممکنه فعلا...:19:
سلام به همه دوستان
من هنوز اختلال دارم شما چطور؟
گزارش ایلنا از دلايل واقعي افت سرعت اينترنت
کد:http://www.ictna.ir/news/archives/026966.html
دوستان یه سوال داشتم:
آیا ADSL فن آوا خوبه یا بده؟
زیاد تعریفی نداره
البته همه isp ها همین طورین. زیاد فرقی نداره. سرعت همه پایینه
این رو بخونین خیلی عالیه ... 3 ساعته نمیتونم یه فایل 1.3 مگی ایمیل کنم نمیشه :41:
گزارش ایلنا از دلايل واقعي افت سرعت اينترنتکد:www.ictna.ir/news/archives/026966.html
بابا اینارو که همه میدونیم، ولی چه کار میشه کرد؟ اینجا ایرانه دیگهنقل قول:
الان اگه بخوای adsl بگیری باید از هفت خان کلاهبرداری بگذری تا بالاخره بهت adsl بدن اونم با کلی منت. بعد تازه می فهمی اون سرویسی که می خواستی رو هم بهت ندادن. پشت این قضیه ام کسی نیست جز اسمشو نبر
بله اینجا ایرانه و به کسی هم نمیشه حرفی زد!
اماباز جای امیدواری هست که سایتی مثل ایلنا داره تلاش خودش رو میکنه.
من سرعت دانلودم عادیه
اما سرعت بازکردن صفحه ها از dial up هم پایین تره
آدم دیوونه میشه
کاملا مشخصه که این مشکل عامدانس
اگرنه باید سرعت دانلودم پایین میومد،یعنی همه با هم
اما بگیر نگیری شده
انگاه یکی اون بالا بالا ها هی شیر فلکه ی اینترنت کشور رو میبنده،جوری که به جای جریان آب،فقط قطره های آب ازش بچکه !!!
نیم ساعت پست نوشتم، صفحه موند و نرفت ، زحمتم به باد رفت... :27: حوصلش نیست دوباره بنویسم شایدم دوباره از بین بره...
وقتی صفحه نمیره، میتونی دوباره refresh کنی صفحه رو که دوباره پستت رو میفرسته.نقل قول:
یک راه حل مناسب هم اینه :
افزونه Lazarus برای FF
بچه ها فک کنم کابل رو بالاخره وصله کردنش:10: درست شده :8: پکت لاس از بالای 20 درصد خوشبختانه رسیده به 3 درصد . البته هر عددی بالای صفر زیاده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره میخوان مردم رو خ.. کنن جدیدا ping خیلی خوب شده...
سلام بچه ها من یه 20 صفحه ایی از تاپیکتون رو خوندم،لطفا اول این عکس رو ببینید و بعد نظرتون رو بگید تا ببینیم میشه ما هم فن آوایی بشیم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما میارزه من سرویس های یک ماهه نامحدود رو بگیرم.یکی از دوستان یادمه که گفت با سرویس 3 ماه 60 تومنی بین 50 تا 80 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشته که برای یک سرویس نامحدود خیلی ایده ال هست
راستی من اصفهانم
این سرویس ها نامحدود فن آوا فقط مربوط به شهر اصفهان هست و تا آنجا که من اطلاع دارم شهر دیگه چنین سرویس نداره ...نقل قول:
بقیه هم تو PM براتون توضیح دادم ...
دوستان فن اوایی می تونین وارد این سایت بشین؟
سایت ق ی لتر نیست ولی باز نمیشه. در حالی که با ق ی لتر شکن راحت باز میشه.کد:www.persiandivx.net
ممنون اگه امتحان کنین
DNS های فن آوا خیلی وقتها مشکل داره!نقل قول:
با آی پیش جواب میده :
کد:213.175.217.2
ممنون. با تغییر dns درست شدنقل قول:
نقل قول:نقل قول:خوب اینکه بهتره: hdtv-master.netنقل قول:
ها ؟ ربطی نداشت ؟ راس میگین :31: :27:
سلام دوستان عزیز
شرمنده پریدم وسط بحثتون هااا .
من میخوام isp م رو عوض کنم . الان دارم از شرکت دزد شاتی سرویس میگیرم . از اونجایی که کارم دانلود فیلم هست و این شرکت شاتل شبانش خیلی زاقارته ، میخوام مهاجرت کنم به یه isp دیگه .
شماییکه از فن آوا سرویس میگیرید . نظرتون در باره این شرکت ( فن آوا ) چیه ؟؟؟
من میخوام بشینم راحت فیلم دانلود کنم اونم با سرعت بالا :27::31: .
ممنون میشم اگر یه isp خوب با قیمت مناسب سراغ دارید بهم معرفی کنید .
با تشکر