اگه معدل کل هر چهار ترم بالای 18 باشه اونوقت میتونی کارشناسی رو در همون دانشگاهی که کاردانی میخوندی بدون کنکور بخونی...نقل قول:
Printable View
اگه معدل کل هر چهار ترم بالای 18 باشه اونوقت میتونی کارشناسی رو در همون دانشگاهی که کاردانی میخوندی بدون کنکور بخونی...نقل قول:
نتيجه آزمون از ساعت 18 ( 6 بعد از ظهر ) روز سهشنبه مورخ 26/6/87 در سايت اين سازمان قابل رويت و بهرهبرداري خواهد بودنقل قول:
منبع
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركتكننده در آزمون دورههاي كارداني پيوسته آموزشكدههاي فني و حرفهاي سال 1387 ميرساند كه نتيجه آزمون مذكور از ساعت18 ( 6 بعد از ظهر ) روزپنج شنبه 28/6/1387 بر روي سايت اين سازمان به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل رؤيت ميباشد .کد:http://www2.sanjesh.org/KarshNP/1387/870624_01.php
منبع
کد:http://www2.sanjesh.org/Fani/1387/870624_01.php
سلام.
بچه ها امروز فردا نتایج رومیدن هااااا. :31:
امیدوارم همگی موفق قبول بشیم.:40:
بالاخره نتایچ 6 بعدازظهر میاد یا 9 صبح ؟من تو سایت سنجش خونده بودم 9 صبح . البته تا الان که نتیجه ای نزده بودن . چرا اینقدر بچه ها رو اذیت می کنن؟؟؟
آره مگه نگفت ساعت 9 صبح ؟ من از صبح 100 بار سایت سنجش رو رفرش کردم. خبری نیست. چرا اینجوری میکنن اینا ؟ آدمو دق میدن.
براي مشاهده نتايج آزمون کارداني به کارشناسي (کارشناسي نا پيوسته) سال 1387 از ساعت 13 امروز مراجعه نماييدسايت سازمان سنجش آموزش كشور
کسی نتیجه رو گرفته؟؟؟نتایج رو سایته ولی سرعت بسیار بسیار پایینه :(
دوستان من خیام مشهد قبول شدم. خدا رو شکر.
امیدوارم همه قبول بشن جاهایی که میخوان.
چقدر سرعت پایینه از ساعت 1 هنوز نتونستم نتیجمو ببینم
کد:http://www1.sanjesh.org/knp87/knp87ln/result_dav.php
کد:http://www1.sanjesh.org/knp87/index.php
منم شهر خودم (مشهد) قبول شدم امیدوارم همه دوستان دیگه هم قبول بشن...
کارشناسی رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد...
منم همین دانشگاه خودمون قبول شدم. فکر کنم اولین نفر من جوابمو گرفتم. چون هر 10 ثانیه یه بار رفرش میکردم تا اینکه تو آخرین رفرش دیدم اومده و سریع رفتم گرفتم. خیلی هم زود صفحه باز شد.... الان هر کاری میکنم دوباره باز نمیشه... فکر کنم تا فردا سرور خلوت بشه الان خیلی شلوغه...
آقا تکمیل ظرفیت هم داره؟!:31:
پارسال که نداشت. امسال رو نمیدونم... ولی احتمالش خیلی ضعیفه...نقل قول:
دوستاني كه كنكور آزاد 86 رو شركت كرده بودن و قبول نشدن برن ببينن توي تكميل ظرفيت قبول شدن يا نه !!
کد:http://www.azmoon.com/Introduction.aspx
فکر نکنم ظرفیتی بمونه که بخواد تکمیل بشه...نقل قول:
ولی کنکور آزاد یکجورایی تکمیل ظرفیت سراسریه...
بچه ها یکی از دوستام چند تا سواله داشت..
دوستم فوقه دیپلمه کامپیوتر داره .
سوال اول اینکه موضوعه این مدرکه معادل چیه؟ اصلا مدرکه معادل یعنی چی.. دقیقا منظور چیه؟
سواله بعدیش این بود که بر طبقه قانونه جدید هر کسی که فوقه دیپلم داره برایه کارشناسی میتونه تو هر رشته ای شرکت کنه (میدونید که رشته ریاضی هم کلا مشکلی نداره).. با این حساب یه سوال اینجا پیش میاد از لحاظه منطقی این مساله کمی عجیبه ! چون کسی که فوقه دیپلمه کامپیوترش رو در رشته ریاضی گرفته - میخواد بره کارشناسیه رشته بیولوژیک از رشته تجربی رو شرکت کنه! کمی جایه تامل داره ! خواب این 2 رشته با هم هیچ شباهتی ندارند - درسته؟ پس با این حساب تکلیف چیه آیا باید 4 سال تمام دقیقا مثله دوره لیسانس از ابتدا شروع به درس خوندن در دانشگاه کنه و همه درسهایه رشته بیولژیک رو از ابتدا پاس کنه یا نه بلکه باید فقط درسهایه بعده دوره کاردانی در دانشگاه رو پاس کنه؟ اگه جمله اول درسته پس با این حساب دیگه چه معنیی میده میگند میشه کاردانی به کارشناسی در هر رشته ای شرکت کرد؟ وقتی قراره طرف 4 سال بشینه بخونه
از این واضحتر نمیتونستم توضیح بدم شرمنده .. به من همینجوری گفته .. فقط یکم عجله داره ممنون میشم اگه اطلاعی دارید سریعتر پاسخ بدید
دوستان من امسال کاردانی نرم افزار غیر انتفاعی قبول شدم میخواستم ببینم ایا فنی ها هم با من در کاردانی به کارشناسی نا پیوسته شرکت میکند یا نه؟
بعد شما که قبول شدید چند ماه خر زدید؟:18::31:
پس اين دفترچه آزاد کي مياد مگه پارسال برج 6 نيومد پس چرا امسال نمياد
این آزاد کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ خبری هم نیست .
کسی از جایی خبری نداره ؟
دوستان عجله نکنن
تا کار این سراسری تموم نشه آزاد نمیاد
باید همه قبول شدگان برن ثبت نام کنن بعد
آقا یه سوال این آزاد شانس قبولیمون چقدره؟!
ما که سراسری قبول نشدیم:31:
من شنیدم برای قبولی آزاد در شهرستان ها فقط کافیه بری سر جلسه..!نقل قول:
امسال .. يعني پارسال كه 86 بود همينجوريش خوب قبولي داده بود اين تكميل ظرفيت هم كه اومد ديگه كسي نمونده بود كه قبول نشده باشه !:3:نقل قول:
كافيه به قول دوستمون بري سر جلسه !! اما تهران و اطرف تهران قبوليش سخته ها !:5: مثلا" من كه ساوه قبول شدم سخت بود:26::31:
نقل قول:
آقا یه سوال این آزاد شانس قبولیمون چقدره؟!
ما که سراسری قبول نشدیم
ای بابا...نقل قول:
من شنیدم برای قبولی آزاد در شهرستان ها فقط کافیه بری سر جلسه..
این چه حرفی بود دیگه؟!
درست که توی خیلی از شهرستان ها قبولی راحت
ولی نمیشه به همه ی شهرستان ها و رشته ها تعمیم داد
جاهایی مثل اراک--نجف آباد--مشهد-- و ..
هست که قبول شدن توی رشته های مهندسیش( رشته های تجربی و انسانی رو نمیدونم)
کا ر راحتی نیست
با اینکه حتی این شهر ها از تهران هم دور هستند
ببخشید من بی مقدمه وارد این تاپیک میشم و سواله خودم رو می پرسم ما یه سوال:
شما برای کاردانی به کارشناسی کدوم موسسه رو پیشنهاد می کنید ( مدرسان شریف , ماهان و...) ؟!
پارسه...........
دوست عزيز سلام الن نميشه كه ما بگيم كدوم آموزشگاه بهتره شما بايد خودتون توي چند تا اموزشگاه كه توي شهرتون هست حداقل يه جلسه شركت كني اونوقت خودت ميفهمي كه كدوم اموزشگاه بهتره ... چرا كه اساتيد در شهر هاي مختلف با هم تفاوت دارننقل قول:
راستش یکی دیگه هم پارسه رو پیشنهاد کرده بود اما شهر ما شعبه ای از پارسه نداره !نقل قول:
پارسه...........
درسته دوست عزیز اما منظور بنده تفاوت در استاد ها و یکسان نبودن درکیفیت شعبه های موسسات نبود من می خواستم سیستم و تست ها و غیره که یک موسسه به کار میگیره و در تمامی شعبه های یک موسسه مشترک هستند رو از زبان کسی که به اون جا رفته بشنوم !نقل قول:
دوست عزيز سلام الن نميشه كه ما بگيم كدوم آموزشگاه بهتره شما بايد خودتون توي چند تا اموزشگاه كه توي شهرتون هست حداقل يه جلسه شركت كني اونوقت خودت ميفهمي كه كدوم اموزشگاه بهتره ... چرا كه اساتيد در شهر هاي مختلف با هم تفاوت دارن
سلام دوستان.
یه سوال خیلی مبتدی داشتم.
میخواستم ببینم من الان اگه رشته ی کاردانی فنی عمران-ساختمان های بتنی رو برم بعد از 2 سال توی کارشناسی میتونم گرایشم رو به مهندسی عمران-عمران عوض کنم؟؟؟
با سلام به تمام دوستان
فکر کنم ديگه دانشگاه آزاد از برگزاري اين آزمون پشيمون شده
سلام !نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم گرایشتو می تونی تغییر بدی یا نه اما به نظرم اگه میتونستی این کار رو بکنی این کارو نکن !
من خودم عمران-عمران می خونم الان پشیمونم برای این که خیلی خیلی زیاد شده امسال 90 درصد اونایی که میشناختم عمران -عمران قبول شدن بعدشم الان خیلی از دانشگاهها دارن عمران-عمران میگیرن ( از رامسر تا چالوس 3تا دانشگاه رشته ی عمران-عمران رو دارن !
من با روابط عمومی دانشگاه آزاد تماس گرفتم. گفتن که دفترچه کارشناسی ناپیوسته دو هفته دیگه توزیع میشه و اواخر آذر ماه هم آزمونش برگزار میشه .
سلام دوستان.
از پست اخر اینو گرفتم که اواخر آذر ماه آزمون کارشناسی ناپیوسته آزاد برگذار میشه.
پس 1 سوالم جوابیده شد. اما سوال دیگه:
آزمون کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی کی هست؟؟؟
1 سوال دیگه هم بپرسم که بشه 2 تا هر چند جاش اینجا نیست.
به نظر شما دانشگاه علمی کاربردی بهتره یا آزاد؟؟(بدون در نظر گرفتن هزینه)
دوست عزیز جایی هست که من بتونم بفهمم کدوم دانشگاه ها کاردانی به کارشناسی این رشته رو دارن؟؟؟ :11:نقل قول:
خوب دوست من شما توی دفترچه ی کنکور یه نگاهی بندازین ببینین چی توش نوشته و کدوم دانشگاها رشتتونو دارن دیگه !نقل قول:
دوست عزیز جایی هست که من بتونم بفهمم کدوم دانشگاه ها کاردانی به کارشناسی این رشته رو دارن؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ثبت نام آزمون کارشناسی ناپیوسته ازاد از روز دوشنبه اغاز شد .
کجا دفترچش رو میفروشند؟نقل قول:
پست؟؟؟؟
دوستان من کاردانی الکترونیک دارم شاهرود راحتتر قبول میشم یا شهر ری ؟
کلا تراز شهرری بالاتره یا شاهرود .
سلام
چندتا سوال فوری داشتم .
اول: اینکه بالاخره کدوم زبان برنامه نویسی توی کنکور میاد ؟ برای رشته نرم افزار
دوم :چه تفاوتهایی بین انتخاب اول و دوم و سوم هست ؟
مثلا ً من در تهران زندگی می کنم . و میخام انتخاب اولم رو بزنم اصفهان و انتخاب دومم رو بزنم اراک . و انتخاب سومم رو بزنم کرج .
حالا اگه اصفهان و اراک در نیومدم ، شانس قبولیم در کرج اندازه ی کسیه که انتخاب اولش کرجه ؟
سوم : اگر برم اصفهان امتحان بدم شانس قبولیم برای اصفهان بیشتر میشه ؟ اصلا ً ربطی داره ؟
شانس قبولی در اصفهان و اراک چقدره ؟ چقدر درس بخونم می تونم مطمئن باشم برای قبولی ؟
----------------------------------------------------------
لطفا ً جوابم رو سریع بدید . عجله دارم ....
-----------------------------------------------
شاهرود راحتتره . .. ...