از منوی IMAGE گزینهنقل قول:
stretch/skew
رو انتخاب کن و برای عرض و طول عکست عدد بده.
Printable View
از منوی IMAGE گزینهنقل قول:
stretch/skew
رو انتخاب کن و برای عرض و طول عکست عدد بده.
ممنون از راهنماييتنقل قول:
آقا اتاقتو دیدم کنجکاو شدم خودتو ببینم :27:نقل قول:
عکس خودتوم بزار فقط برای اینکه نگن بحث تاپیک رو منحرف کردی تو اتاق عکس بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور مگهنقل قول:
فكر ميكني چجوري باشم ؟:31:
کنجکاویه دیگه چه میشه کردنقل قول:
اینجوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان قيافم بهم ريختس ولي بعدن يكي تو تاپيك خودش ميزارم
تنکس اِ لات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد از گذشت قرن ها تاپیک را بالا می آوریم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیدیز اند جنتلمنز
این شما و این هم اتاق بانو کارین ملقب به کارینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش از دیدن عکس ها جا داره عرض کنم اینجا همیشه انقدر تمیز نیست، ما اصولا یه ماه می ریزیم 1 هفته جمع می کنیم
و این پروسه متناوبا ادامه دارد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته ی بعدی این که رنگ دیوار ها انقدر کریه نیست، در عکس بد افتاده
نکته ی دیگر این که اگر یه درصد حس کردید اتاق زشته، شک نکنید که اشتباه کردید! دوربینش بد بوده وگرنه اتاقم قشنگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اتاق بانوی گرامی بسی درس گرفتیم و مفیوض گشتیم !
منم ازین صبرا میخوام :(
کارین چقدر عروسک داری بابا دمت گرم
میشه داستان این عکسا رو دیفالو بگی چیه؟
اگه بین این عکسای روی دیوار 2 ، 3 تا عکس رنگی بزاری خشگل میشه !
:21:
دوست عزيز حتما اسپيکر ها رو از مونيتور دور کن تا اثر ميدان مغناطيسي اونو داغون نکنه.نقل قول:
روم نمیشه عکس بزارم :دی
من توی این انجمن گذاشتم !
اگه یه خورده بگردین ردشو همینجا هم پیدا میکنید !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خواهش میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به مقادیری مترجم نیازمندیمنقل قول:
ایشون چی می خوان؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کنیم دیگهنقل قول:
یکی از عشق های ماست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
سیاه سفیدا؟
داستان خیلی خاصی نداره
من یه دوران عکس های B&W ای رو که این ور اون ور می دیدم خوشم می اومدم جمع می کردم
بعد از تغییر دکوراسیون دیدم این دیواری خیلی خالیه بر آن شدم اینا رو بچسبونم به تیفال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربون آقا
دوست عزیز، متاسفانه دیر فرمودیدنقل قول:
اندکی پس از این عکس ها به فنا رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر رو بنفش نشون می داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم بزارم ؟
بعضی از نمایشگر ها دکمه ی رفع این مشکلو دارن .نقل قول:
اگه نداشت یک چند روز صبر کن و روی شیشه مانیتور دست بکش انشا الله درست میشه :10:
من که اتاق ندارم ... هر جا لپ تاپم بره ، من هم اونجام :21:
چه اتاق تيميزي !!! :دي
ولي من از تو بيشتر عروسك دارم! هه هه!
اتاق بسیار زیبا و جا دار و مطمئن !
از اتاق اکثر پسرا نمی شه عکس خوب مثل اینا گرفت چون بلد نیستن اتاق و مرتب نگه دارن !! برا همین فقط تو عکس فقط توپ فوتبال و لباس و کامپیوترو راکت تنیس و این جور چیزا میوفته !
کارین ببخشید اما من بازم نفهمیدم حالا اگه طولانیه و حالشو نداری نگو اما کلا با اتاقت حال کردمنقل قول:
چه کنیم دیگه
یکی از عشق های ماست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
سیاه سفیدا؟
داستان خیلی خاصی نداره
من یه دوران عکس های B&W ای رو که این ور اون ور می دیدم خوشم می اومدم جمع می کردم
بعد از تغییر دکوراسیون دیدم این دیواری خیلی خالیه بر آن شدم اینا رو بچسبونم به تیفال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
اينم اتاق من ☺
ولي ببخشيد ديگه تقريبا عكس رو بسته گرفتم !
عجب اتاق سوسولی و مرتبی دارین :دی
توي قسمت Menu آخرين قسمت روي زير منوي Degauss هستش اونو تاييد کن تا بار الکتريکي ساکن مونيتور خالي بشه. اونوقت درست ميشه.نقل قول:
کف نکنی کیهان جون:نقل قول:
وحید جان مسنکه صندلی هامون یکین ها
هه هه هه!
این ساباتون باید بالا باشه؟! نمیخواد رو زمین باشه؟
در زمن برید خونتون هنوز خودم نفره اولم!×!#$$%&$& [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسی از پشته بونمون بدونه سانسور و بچه های قتده عسله بنده!
نیما جان شما هم یا خودت عکس بزار یا برو خونتون!
اسپم درجا مانعه کسب است برار!×!
عجب اتاقهای تروتمیزی... من در رویاهام این اتاقها رو میبینم. اتاق من وحشتناکه. مادرم وقتی مهمون میاد خونمون درش رو قفل میکنه که کسی نبینه اونجا رو. میگه اونجا انباریه.
اا تو هم داشتی دیشب بسکتبال میدیدی؟نقل قول:
Lakers VS Supors
جک نیکلسونم بود:21:
چـــــــــــی مــــــــــی گـــــــــــــی؟نقل قول:
امکان نداره :31:
تازه من نصفشو جمع کردم بردم انباری این جوریه :31:
:31:نقل قول:
اصولا چون پسرا سلیقه ندارن و بسیار هم نامرتبن معمولا اتاق های خفنی دارن. داداش خودم یه نمونه اش
پا تو اتاقش نمیشه گذاشت :31:
قابل نداره، بدم خدمتتون؟ :31:نقل قول:
+
چی بگم والا
آخه توضیح خاصی نداره
شما بگین دقیقا با کجای قضیه مشکل دارین من توضیح بدم :31:
واااای مرسی :11:نقل قول:
الان میرم ببینم درست میشه یا نه :20:
بابا کارین جون عجب اتاق قشنگی داری... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقادیر بسیاری حسودیمان شد.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلیقه ای ها.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمی دونم چرا با این قسمت بیشتر از بقیه حال کردم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی اخه من از این جور عکسا نمیزنم به اتاقم متعجب بودم ببخشید دیگه هیچی همین که با اتاقت حال کردم دیگهنقل قول:
قابل نداره، بدم خدمتتون؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
چی بگم والا
آخه توضیح خاصی نداره
شما بگین دقیقا با کجای قضیه مشکل دارین من توضیح بدم
دمه همه گرم . خیلی حال کردم با اتاقاتون . متاسفانه من به خاطر یه سری دلایل نمیتونم فعلا" عکسی رو نمایی کنم . ولی خوب در اولین فرصت یه عکسی بذارم که همه شلخته ها حال کنند و هم بچه مثبت ها و مرتب ها . بازم بذارید که دارم الگو برداری میکنم .
اقا ما که رومون نمیشه عکس بذاریم چون به فول متالیکا جون اینقدر اوضاع قاراش میش و به هم ریخته هست که علاوه بر قفل کردن درش خودمون هم کمتر جرات میکنیم بیاییم توش.....
تازه از بس وسایل و خرت وپرت داریم فقط 6تا میز واسه کامپیوترم میخواییم که همه چیز مرتب بشه رومیز دیگه اتق به کنار فقط باید ببینید وبخندید و توش شنا کنیدو.....
اینم از اتاق ما
من قبلا گذاشتم ولی یه بار دیگه هم میذارم
فقط اونایی که قلبشون ضعیفه نبینن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
i33.tinypic.com/dvfwqv.jpg
i38.tinypic.com/3134wmf.jpg
i35.tinypic.com/2uh9w6x.jpg
i38.tinypic.com/20537yh.jpg
i36.tinypic.com/jp8xfp.jpg
اینم واسه اونایی که دایل آپ هستن
i38.tinypic.com/4rcj8g.jpg
i34.tinypic.com/28v4ysz.jpg
i38.tinypic.com/25jjkfs.jpg
i37.tinypic.com/16c156h.jpg
i36.tinypic.com/zthp9j.jpg
توضیحات:
اتاق من الان در شرایط نیمه بحرانیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا موقع امتحانها به چنین وضعی در میاد البته الان که ترم تابستونه و امتحانهای ما هم کم هست اتاق به حالت بحرانی نمیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامپیوتر تو اتاق خودم نیست گفتم حالا همینجوری یه عکس هم از کامپیوتر بگیرم(فقط اسپیکر 5.1 رو حال کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تقریبا هر چیزی که تو اتاقم هست ماله عهده بوقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا با چیزهای قدیمی حال میکنم
اتاقم پرده داره ولی زیر تخته کی حال داره پرده نصب کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه فکر کنم همه روشون بشه از اتاقشون عکس بگیرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به به به
چرا انقدر نور اتاقت کمه
خفه نمی شی تو تاریکی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درکت می کنیم ما هم در مواقع امتحانات تقریبا همین طوری ایم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
پرده واسه چی بزنی وقتی دو روز دیگه کثیف میشه و دوباره می خوای بکنی؟ :27:
پرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انداختم تا بشه عکس گرفتهنقل قول:
آخه اگه جمش نکنم موقع عکس گرفتن نور مستقیم می خوره تو لنز دوربین و این میشه که عکس سیاه میشه
+
آره منم همینو می گم
اصلا این بهتره جینگولک بازی های پرده رو هم نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه اتاق کوچیکینقل قول:
:31:
اول می خواستم اتاق بغلی رو بگیرم که خیلی بزرگتره ولی به خاطر اینکه پشتش انباری بود بیخیالش شدم چون هر کی می خواست بره انباری باید از اتاق رد میشد منم که دوست ندارم کسی بیاد اتاقم(منظورم اینه که دوست ندارم چپ و راست همه از اتاقم رد شن) این اتاق رو گرفتمنقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا خیلی هم باحاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]