عزیز دل جای قبولی زیاد برام مهم نیست!!!!!1نقل قول:
ولی بگو ببینم با 19012 توی اصفهان برق یا نرم افزار میارم؟؟؟
Printable View
عزیز دل جای قبولی زیاد برام مهم نیست!!!!!1نقل قول:
ولی بگو ببینم با 19012 توی اصفهان برق یا نرم افزار میارم؟؟؟
قابل توجه دوستان از آدرس زیر میتونید آخرین رتبه های قبولی دانشگاه های مهم در سال 85 رو گیر بیارید (گله نکنید من اینو برای پارسالی ها گذاشته بودم)
sharim.persiangig.com
یه کم هم بی نظم شدن ... قبلا این طوری نبود ... اون صفحات html که همون اوله رو باز کنید کاری به بقیش نداشته باشید
بین شیراز و مشهد هر کدوم که بهت نزدیک تره , بعد تبریز ...نقل قول:
می خواستم ببینم برای رشته های برق و مکانیک و عمران بعد از تهران و اصفهان به ترتیب کدوم دانشگاها خوبی؟.!
(مشهد یا تبریز یا شیراز؟!!!)
در ضمن اگه فونتش قاطی بود ---> View--encoding---unicode UT8Fنقل قول:
sharim.persiangig.com
یه کم هم بی نظم شدن ... قبلا این طوری نبود ... اون صفحات html که همون اوله رو باز کنید کاری به بقیش نداشته باشید
آقا شاریم این دانشگاه امام رضا مشهد چطوریه؟؟؟؟نقل قول:
خوبه؟
ارزش داره از کرمانشاه بیام اونجا؟؟؟(برای برق یا نرم افزار)
بايد در لينک بجاي مقدار 2 گروه عدد گروه آزمايشي و بجاي 1 سهميه عدد سهميه (فکر کنم مناطق) را وارد کنيد.کد:http://62.220.119.11/Default.aspx?gorooh=2&sahmieh=2&id=1
آقا این جهاد دانشگاهی کجاست ؟؟
من این رشته ها رو تو نرم افزار انتخاب رشته قلمچی نگاه میکردم بعضی ها رو ننوشته بود مال کدوم شهر !! توی اون 150 تا رشته سنجش واسه زبان هم بود ، ولی اونجا هم ننوشته بود !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه ؟؟
سلام دوست عزيز. مگه ميشه اهوازيا رو بوشهريا تحويل نگيرن! من با برنامه مشاور زدم برات به صورت 4 تا عكس سيو كردم. چطوري بدمش بهت؟نقل قول:
تقريباً جواب سوالمو گرفتم اما بين نيمه حضوري و پيام نور هنوز نميتونم انتخاب كنم چون كسي به اون صورت با نيمه حضوري آشنايي نداره.
چند نفر بهم گفتن نيمه حضوري معتبرتره ولي من مطمئن نيستم كه اينطور باشه.
اهالی مشهد یه کمکی مرقوم بفرمایید!!!!!!!!!!!!!!!!!
آگه رشته ي دلخواهته ارزش داره هر جاي ايران بري! باور كن.نقل قول:
من این اسم رو تا حالا نشنیده بودم بنابراین نمیدونم ...نقل قول:
آقا شاریم این دانشگاه امام رضا مشهد چطوریه؟؟؟؟
خوبه؟
ارزش داره از کرمانشاه بیام اونجا؟؟؟(برای برق یا نرم افزار)
اگه سایتش رو گیر بیاری میتونی ببینی چه امکاناتی داره و در کل چطوریه ....
آره ولی غیر انتفاعی!:20:نقل قول:
توی دفترچه نوشتهنقل قول:
چند تا شعبه داره اصفهان رشت کاشمر همدان...
نرم افزار انتخاب رشته سرکان 86 - Serkan 86
حجم : ۹.۵ مگابایت (Download + Crack)
--------------------------------------------کد:http://pooya.myblog.ir/More-83.ASPX
گزينشگر 87
حجم تقریبی: 30 مگابایت
--------------------------------------------کد:http://novinreshteh.com/?page_id=4
نرم افزار انتخاب رشته کامپیوترى همکاران آموزش 1386
حجم:7 مگابايت
--------------------------------------------کد:http://lorestani.blogtak.com/post-8020.html
بابا اون گزینشگر 87 رو واسه چی گذاشتی من خودم قبلن دانلود کردم 30 مگ حروم شد. کرکش گیر نمیاد
ملت میریزن سرت ها
از ما گفتن
بچه ها من این نرم افزار شریف+آپدیت 87 رو دانلود کردم ولی فونتش قاطی پاتیه چی کار کنم؟؟!
مرسی
یه سوالو یادم رفت بپرسم...بازار کار رشته ی هوافضا تو ایران خوبه؟!
آخه من فک می کردم خیلی رشته ی بالایی باشه ولی با اینکه رتبه ی من بالا نبود واسم تو انتخاب رشته ی مجازی زده بودش!!!!
لطفادر Control Panel در Regional and language Option همه قسمت ها رو روی English قرار بدیننقل قول:
نه فقط اسمش یه خورده باکلاسه و گرنه شریف حدود 800 امیر کبیر حدود 1500 و خواجه نصیر حدود 2000 میگیره، بازار کارش نمیدونم از بچه ها اگه کسی میدونه جواب بده:46:نقل قول:
اونجور که تو مدرسه به ما گفتن رشته ی هوا فضا به جز پروژه های تحقیقاتی برای کار تو ایران فقط بدرد شرکت ها ی هلیکوپتر سازی میخوره که فقط دو تا شرکت "بل" و "قدس" در ایران برای اینکار هستن، که خب طبیعتا ظرفیت استخدام اونا هم محدوده
دوستان دوباره سلام .
به نظر شما بين رشته هاي زير كدوم يك از همه بهتره ؟ (علاقه من بشتر به نرم افزار و برق )
نرم افزار اميركبير ------- it اميركبير --------- مكانيك علم و صنعت ------- برق خواجه نصير
منتظرم باي
دوستان فرق رشته ی کامپیوتر با رشته ی علوم کامپیوتر چیه ؟؟ شنیدم درگیریش با ریاضی زیاده ، میخواستم بدونم به اندازه ی برق یا ریاضی کاربردی هست یا نه، یعنی به اندازه ی اونا سخته ؟؟؟:31::41::13:
سلام
من رتبه 10337 منطقه 2 آوردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخواستم بپرسم آيا ميتونم با اين رتبه برق يا مكانيك يا كامپيوتر دانشگاه گيلان (روزانه/شبانه) قبول شم؟؟ (بومي گيلان هستم)
رتبم تو زيرگروه 1 هم 9985 شد.
اليته من تو كنكور زبان هم شركت كردم و رتبه 738 آوردم ولي از آينده زبان خوشم نمياد چون آخرش يا مترجم ميشي يا معلم كه من به هيچ كدوم علاقه ندارم.
درضمن يه سؤال ديگه هم دارم: اينكه ميگن 68يها فقط يك بار ميتونن كنكور بدن درسته؟! يعني ما بايد سال ديگه اعزام بشيم؟!!:18:
من رتبم 1 شده میخواستم ببینم کجا قبول میشم! :21:
بعید میدونم با این رتبه ای که داری جایی بتونی قبول بشی!!:5:نقل قول:
مدیریت صنعتی زابل پیام نور اگه بیاری کلاتو بنداز هوا:27::27::27:نقل قول:
ممنون بفرست به ایمیلم یا جایی آپلود کن؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خیلی ممممممممممممممممننننننننن ننننننننووووووووووووووننن نننننننننننننن:10::20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره تلفن سنجش ؟
کسی انتخاب رشته واقعی کرده؟؟؟؟
It شبانه تهران یا شهرستان چه رتبه ای میخواد؟
روزانش چی؟
دوباره منم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهندسی شیمی-پتروشیمی جه جور رشته ایه؟
منظورم همون از نظر بازار کاره.
مثلا پتروشیمی تهران بهتره یا برق شیراز؟!
مطمئنا برق بالاتره.ولی اینو رو حساب این می پرسم که پتروشیمی رو فقط می خوام تهران بزنم....
(این دیگه آخریش بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام دوستان
من میخواستم در بین انتخابهام دانشگاه شهید بهشتی رو انتخاب کنم. اما نوشته که به کارشناسیها خوابگاه نمیده. خوب برای من که شهرستانی هستم مسئله خوابگاه برام خیلی مهمه.
از طرفی تنها در قسمت اطلاعات دانشگاهها نوشته که دانشگاه شهید بهشتی تهران، خوابگاه به کارشناسیها نمیده. ولی در قسمت رشتههای روزانه جلوی رشته مورد علاقه من یعنی مهندسی کامپیوتر در قسمت توضیحات هیچ چیزی ننوشته!
حالا بالاخره به من خوابگاه داده میشه یا نه؟
گروه آزمایشی علوم ریاضی هستم.
ممنون
آيااز دوستان كسي دفترچه انتخاب رشته علوم انساني كه زبانهاي خارجي سال 86 را داشته بصورت پي دي اف داره تا بگذاره » مي خواستم مقدار ظرفيت سال قبل را با امسال مقايسه كنم تا انتخاب بهتري بكنم اگر لينك دانلود را بديد ممنون ميشم
آي تي يه چيزه ديگست. برق كه همه دارن ميخونن! تازه دانشگاه آزاد داره كيلويي ليسانس برق ميده بيرون!نقل قول:
نرم افزار هم بايد هميشه در خدمت اين و اون باشه. تازه اگه فوق العاده شانس بياري يه جايي با دستمزد خوب (بالا نداره) كار گير بياري. ولي آي تي ... خودت فكر كن ببين با آي تي چي كار نميتوني بكني. چون همه كار ميتوني بكني!
اينجوري كه معلومه نميده ديگه!نقل قول:
من شنیدم اون اول هرچی نوشته الکیه ؟؟؟؟؟؟؟ می گن فقط جلوی رشته مهمه (البته مطمئن نیستم بیشتر تحقیق کن)خدا کریمه!!!!!نقل قول:
locked account دستت درد نکه عزیز انشاالله اگر جای خوبی در اومدم تلافی کنم
سنجش بیشتر از 200 تا شماره تلفن داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه شماره ی انتخاب رشته رو میخوای بفرما: 6-8802740 این شماره مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشونی سفیده همه جا پیدا میشه
فرستادم به ايميلت. فقط اگر تونستي ببيني بهم بگو كه بدونم موفق شدي بگيريشون!نقل قول:
AM2 عزیزم امیدوارم این پست رو بتونی پیدا کنی (اگه اینو خوندی حتما پیدا کردی دیگه)الوعده وفاانتخاب رشته هاتو یه میزان فرمان بهشون دادم البته بازم جای کار داره اما فکر کنم بهتر از قبلیه
کد:مهندسي برق صنعتي شريف
مكانيك شريف
مهندسي برق امير كبير
مكانيك امير كبير
مهندسي برق علم و صنعت تهران
مهندسي برق بيو الكتيك امير كبير
مهندسي برق بيو متريال امير كبير
برق بيو مكانيك امير كبير
مهندسي نفت صنعتي شريف
مهندسي عمران تهران
مهندسي نفت امير كبير
مهندسي عمران امير كبير