:13:ye soali dashtam khedmate asatide gerami mikhastam bebinam raste ke ps3 40g bazi haye ps2 ro nemikhoone
Printable View
:13:ye soali dashtam khedmate asatide gerami mikhastam bebinam raste ke ps3 40g bazi haye ps2 ro nemikhoone
مطمئن نیستم که نخونه،ولی مطمئنم ساپورت سخت افزاری (Emotion Engine) نداره.
امروز توپخونه بودم MGS4 قیمت گرفتم در کمترین و بیشترین حالت 110 تومن که میشه دو برابر قیمت اصلیش!حال میکنین چه فروشنده های با وجدانی داریم تو این مملکت؟
اقتصادی ترین LCD که من میتونم بگیرم چی و چنده؟دیگه حالم داره از 480 بهم میخوره.آشغال به تمام معنیه.
اولا که کسی جواب منو نداد
دوما Mgs4 رو نخرین اگه بازی خوب دارین عوض کنید من می خوام با 5تومان + gta4 برم بگیرمش در ضمن تجریش پاساج کیش 100 میده
اقتصادی ترین به نظر من xvision هست که 700 تومنه
لطفا یکمی عمیق تر راهنمایی کنید مگه چند نوع پک هست؟بهترینشوننقل قول:
آخه فقط استارترپک با دو بازی هست. 4تا بازی نداشتیم تا حالا
می خوام چند بازی خوب هم معرفی کنید
یه ماشین یه فوتبال یکی هم جنگی به سبک igi .سایتی هست دراین باره
یه سوال دیگه بازی های ps2 روش میاد.اگه فقط سی دی های اصل ، از کجا گیر میاد
کابل hdmi تو پک هست؟برای سینمای خانگی که نبود خریدم 50 تومن.hdmi1.3 چیه
برو تو سایت amazoon.com همه پکهاش هست کابل Hdmi هم خودش داره ماله من که 60 gig بود داشت
hdmi یعنی high defination یعنی تصویر با کیفیت خدا
بازیهای خوب هم assassin uncharted cod4 gta4 mgs4 dmc4 pes2008 rainbow6 vegas 1 2
بهترین پک پکی هست که mgs4 رو داره
دوستان درسته که در این تاپیک مسایل مربوط به پی اس3 مطرح شه ولی برای قیمت وخرید لطف کنید در تاپیک اقا پیام یعنی فروش ps3و 360 ذکر کنید.چون ایشان وارد کننده ای بسیار منصف است و هرچی بخواین برای پی اس3 می تونه بیاره از دبی.موفق باشید.
نه درست نيست اخه بازي كه تا 720 چطوري 1080 ميشه؟نقل قول:
درستهنقل قول:
ye soali dashtam khedmate asatide gerami mikhastam bebinam raste ke ps3 40g bazi haye ps2 ro nemikhoone
در هيچ مدل PS3 چه قديم چه جديد كابل HDMI وجود نداردنقل قول:
برو تو سایت amazoon.com همه پکهاش هست کابل Hdmi هم خودش داره ماله من که 60 gig بود داشت
در مورد اون که ساپورت میکنه بچها امتحان کردن گفته که میشه در ضمن hdmi هم اره یادم نبود من خودم ماله Ps3 رو 18 خریدم
سلام دوستان بازی echochrome رو چطوری تهیه کنیم تو بازار موجود نیست
آقا من یه Ps3 80 Gb کاملا سالم دارم و می خوام با یه بازی Gta 4 اونو به قیمت 500000 تومن بفروشم که بازیم هم کاملا سالم و حتی لکه ای به اندازه ی مو هم نداره فقط قسمت رویی دستگاهم یکمی تو رفته(البته به مساحتی تقریبااندازه ی نوک انگشت و به عمقی تقریبا 3 میلیمتر) اونم به خاطر حرارت یک لامپ هالوژنی توی میز تلویزیون من تو تبریز هستم اگه کسی خریدار هست با این شماره تماس بگیره : 09354285815
چیزی که زیاد داره ps3 پک مختلف هست.نقل قول:
لطفا یکمی عمیق تر راهنمایی کنید مگه چند نوع پک هست؟بهترینشون
می خوام چند بازی خوب هم معرفی کنید
20گیگ
60گیگ
80 گیگ
دوتا اول تولید نمیشن. گزینه 3 هم گمون کنم تولیدش متوقف شده (مطمئن نیستم)
starter pack که دوتا بازی و دوتا دسته همراهش بود! اینم دیگه تولید نمیشه. 60گیگ بود
الان 40 گیگ به وفور پیدا میشه.
یه سری limited editionهم هست که همراهش بازی هم هست. اینا هم کم گیر میاد
برای انواع پکها برو به اینجا
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=12460
سلام دوستان بازی echochrome رو چطوری تهیه کنیم تو بازار موجود نیست
فکر کنم باید از psstore دانلود کنی که البته پولی است flow هم بازیش نبود باید دانلود می کردی
:5::8:اگه ميشه در مور كارايي ها ولوازم جانبي اش هم كمي توزيح دهيد:46:
درمورد 80 Gb حافظه!يعني كل بازي رو توش ميريزن؟
اين دستگاه كپي خور نيست گران هم هست هست پس=به درد نميخورد
نه.نميشه ريختنقل قول:
عزیزم تو تکلیفتو با خودت روشن کن!اسمتو باور کنیم یا پستتو؟!ضمنا اون عکس خییییییلی خوب امضات مشکل اخلاقی داره.اگه نمیخوای اذیت شی ورش دار.نقل قول:
اين دستگاه كپي خور نيست گران هم هست هست پس=به درد نميخورد
ببین شما با یک PS3 هر کاری که با PC که Linux داشته باشه میکنی رو میتونی انجام بدی.بجز اون هر نوع دستگاه USB هم که بخوای میتونی بهش وصل کنی.مثلا Keyboard،Mouse،Printer،Flash Memory و ... همچنین با یک کانکشن میتونی به اینترنت وصل شی و اگه سونی زودتر بجنبه یه چیزی شبیه Second Life هم به اسم Home برای PS3 در میاد که میتونی با اون هم حال کنی.اگه دقیق تر بگی چیشو میخوای میتونم بیشتر واست توضیح بدم.نقل قول:
اگه ميشه در مور كارايي ها ولوازم جانبي اش هم كمي توزيح دهيد
بچه ها امیدی هست که ps3 کپی خور شه؟
اگه بخايم به اين اميد بشينيم كه بايد قيد Ps3 بزنيم
انشاءا... 2-3 سال ديگهنقل قول:
دوست عزیز تو p30 خرید و فروش ممنوع هست.:20:نقل قول:
دوستان سلام من در بازی heavenly sword مشکلی پیدا کردم در اوایل بازی که باید 3 هدف که دستگاهای منجنیق هستند و 3 نشان قرمز دارند که باید به انها با توپی که داریم شلیک کنیم زمان نیز کم هستش حدود 4 دقیقه و باید اهداف بزنیم شما روش سریع و دقیقی ندارید که بتوانم این 3 هدف رو نابود کنم
دادا این تمای ps3 رو چه جوری گیر بیاریم ؟
از Psn هر چي بخاي داره
دوستان سلام من در بازی heavenly sword مشکلی پیدا کردم در اوایل بازی که باید 3 هدف که دستگاهای منجنیق هستند و 3 نشان قرمز دارند که باید به انها با توپی که داریم شلیک کنیم زمان نیز کم هستش حدود 4 دقیقه و باید اهداف بزنیم شما روش سریع و دقیقی ندارید که بتوانم این 3 هدف رو نابود کنم
توی اون مرحله روی منجنیق ها یه سری سپر هست که از منجنیق محافظت می کنه باید ائنا رو داغون کنی همین سعی کن توپها رو فقط روی اونها بزنی
من هم به اونا میزنم ولی مشکلی که داره تعیین دقیق جهت رو هدف هستش
از سایت PS3-themes.com میتونی بگیری.چیزای خوبی داره.نقل قول:
اون وقت چه جوری می شه باهاش wmv نگاه کزد ؟
خوب تماشو باید چه جوری ریخت
نقل قول:براي wmv تو قسمت تنظيمات روي گزينه مربوط به play wmv كليك كن حتما بايد on باشينقل قول:
در مورد كاستمهاي ps3 از قبيل اهنگ و تم و...اينارو به چند روش ميتوني به ps3 انتقال بدي
1:رايت رو cd.dvd.bd
2:از طريق flash
3:از طريق usp
4:از طريق lan
توصيه نميشه
خب لابد خودش میفهمید باید بریزه رو فلش دیگه!یه کم بهتر توضیح میدم:
برای ریختن Theme،باید فایلش رو بریزی توی X:\PS3\THEME و از منوی PS3 بری توی Settings->Themes->Install Custom Theme.
برای WMV فکر میکنم باید اول از Settings->System Setings بزنی Activate WMV (به اینترنت باید وصل باشی.)(برای Atrac و WMA اینجوریه،ولی به علت سرعت پایین اینترنت فیرمویر من آپدیت نیست) بعد باید فایلت رو بریزی توی X:\PS3\VIDEO\ و از منوی Video روی دستگاه اجراش کنی.
حالا مژده:برای اونایی که کلیک نمیخونن،همگی آگاه باشید که سونی خبر ویژگی های جدید 2.40 رو تایید کرده،و اگر سونی این خبر رو تایید نکرده بود تو کلیک نمینوشتن چون خود نویسنده ی صفحه بازی کلیک خوف فن بوی 360 و این حرفاست!ویژگی های 2.40 یکی امکان دسترسی به XMB از توی بازی و بعدی اضافه شدن Trophy (درست نوشتم؟) هاست که 360 داشت و کلاسشو میذاشت و حالا دیگه نمیتونه کلاس بذاره!
اولین video یا همون trailer پخش شده از Firmware 2.40 که تمامی کاراییه این Firmware رو نشون میده به همراه توضیح اینم لینکش
من که خیلی ازش خوشم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gametrailers.com/player/35680.html
دسته همه درد نکنه
به درد خورد !!!
چند تا سواله دیگه
1- PSN.???
2- haze گرافیکش چه طوره ؟
3- UPdate هاشو چی از کجا بگیریم ؟
4- میگن می شه رو ps3 80gb بازی رو ریخت راست می گن ؟
5- هارد این آقا کنسول عزیز عوض می شه اگه می شه چه جوری می شه ؟:8:
PlaystationNetwork تمام موارد دان در اينجا قرار ميگيرهنقل قول:
از قبيل:دموي بازي.دمو.تم و ....
اين بازي رو نگيري بهتره
از 2 راه:
مستقيم از خود دستگاه بگيريش
يا از سايت سوني بگيري
نه
بله.از بغل يه پنلي داره اونجا هاردش تا 750gb ساپورت ميكنه
سلام دوستان عزیز اقا بازی رچت کلنک و انچارتد جایی با قیمت مناسب نمیشناسید؟ متشکرم
عزیز دل برادر شما اگه دنبال قیمت 55 تومن و 60 تومن میگردی تو ایران گیر نمیاد.حداقل بازیای جدید همه بالای 65-70 تومن هستن.کسی رو نداری واست از خارج بیاره؟
هارد Ps3 مثل 360 نیست که مخصوص خودش باشه.هر هارد لپتاپی که بگیری بهش میخوره.ولی باز کردنش سخته.خودم تا حالا موفق نشدم پیچشو باز کنم.خیلی سفته.
دوستان من save رو از سایت gamefaq دانلود کردم چطوری ود ر کدوم قسمت باید بریزم و جه شکلی چون سیو بازی هونلی رو گرفتم میخواستم ببینم چطور تو ps3 بریزم
با يكي از اون روشهايي كه بهت گفتم ميشه بريزي محل save هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی بازی خواستی 55000 تومننقل قول: