نقل قول:
نام مرکز مخابراتی شما ؟
یا پیش شماره تلفن شما
Printable View
نقل قول:
نام مرکز مخابراتی شما ؟
یا پیش شماره تلفن شما
من یک سرویس 3 ماهه 128 با محدودیت 10GByteاز صبانت گرفتم و اعتبار اون تموم شد(از لحاظ حجمی). ولی یک نکته قابل توجه که میزان حجم اعتبار در سایت به جای 10*1024*1024=10485760KByte میزان 10000000 KByte اعتبار داره!!!:18: یعنی حدود 474MByte کمتر شارژمیکنن.وقتی با نماینده اونها تو شیراز تماس گرفتم گفتند که از تهرون اکانت رو شارژ میکنن. منم که پیله این قضیه بودم با تهران تماس گرفتم و مسئول فنی تهران گفت که همان نماینده در شیراز اکانت رو تعریف میکنه. اینها همشون دروغ میگن!!!:41: هیچ چیزی هم براشون مهم نیست. منم پس از پیگیری به جایی نرسیدم و برای اینکه نیازم فوری بود و اون موقع ها سرعتشون خوب بود دوباره شارژ 3 ماهه 128 رو گرفتم. اما حالا که سرعتشون را از قبل کمتر کردند دیگه خیلی زور میگه. اگه کسی میخواد ADSL بگیره دیگه از صبا نگیره. من که رأی خودم رو از صبا پس میگیرم. مطمئنا اگر صبا اینجوری پیش بره از امروز که 58% به صبا رأی دادن خیلی اوضاشون بدتر میشه. بابا این صبا رو ولش کنید. برین سراغ یکی که پای حرفشون باشن. ضمنا پیگیری تفاوت در حجم با قرار داد و تبلیغاتشون رو از شرکتها پیگیری کنید. اگر صدای ما در نیاد اینها چه کارها که نمی کنند. یه سر به این سایت صبانت و وضعیت اکانت بزنید و شما هم چک کنید.[html]www.sabanet.ir[/html]
[html]http://support.ngsnet.net/user_sessions.aspx[/html]
آقا میخواستم بپرسم آیا شبانه هم سرعتش اومده پایین یا اون مثله قبل همون سرعت بالا هستش ؟؟؟/نقل قول:
چون به نظر من تو صبا نت سرعت اکانت شبانش هست که مهمه چون روزاانه هر چی هم که سرعت بالا باشه به دلیل محدودیت حجمی واسه ما زیاد فرقی که نمیکنه که هیچ بعضی وقتا به ضرر هم هست چون جو گیر میشیم و هی دانلود میکنیم اما اگه شبانه تغییر نکرده باشه به نظر من که هنوزم خوبه چون روزا واسه وبگردی و چک کردن ایمیل و شبا هم واسه دانلود
حالا دوستان بگن سرعت شبانه صبانت ( 3 تا 7 ) کم شده یا نه
قطعا" كم شدهنقل قول:
من دوباره 256 شدم همین دیروز سرعتم 512 بود دیشب قطع شد امروز ظهر دوباره شد :19:256
معلوم نیست تو مخابرات امیر کبیر چه خبره ،جمعه ها هم کار میکنن اونم توی برف
توی هفته ی اخیر سه بار تلفن و ADSL با هم قطع شدن ولی خداییش وقتی وصل میشه سرعتش خوبه
سرعت الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگید؟؟؟نقل قول:
من شک دارم.
نظر دیگران رو نمیدونم
من از فن آوا دارم.ولی سرعتم تا به حال نه کم شده.نه قطعی داشتم.شبانه هم نور علی نور.با شبانه امروز داشتم تا ساعت 11 ظهر دانلود می کردم.یه بار هم تا 6 عصر جواب داده بود.
مال من که تقریبا شبانه و روزانه فرقی نداره ولی الان روزانه تقریبا روی 16 تا 17 است. البته وقتی میزارم واسه دانلود اولش که شروع می کنه تا حدود 1 دقیقه روی سرعت 50- 60 دانلود می کنه بعد یک دقیقه میاد تا همین حدود 16 تا 20نقل قول:
آقا میخواستم بپرسم آیا شبانه هم سرعتش اومده پایین یا اون مثله قبل همون سرعت بالا هستش ؟؟؟/
چون به نظر من تو صبا نت سرعت اکانت شبانش هست که مهمه چون روزاانه هر چی هم که سرعت بالا باشه به دلیل محدودیت حجمی واسه ما زیاد فرقی که نمیکنه که هیچ بعضی وقتا به ضرر هم هست چون جو گیر میشیم و هی دانلود میکنیم اما اگه شبانه تغییر نکرده باشه به نظر من که هنوزم خوبه چون روزا واسه وبگردی و چک کردن ایمیل و شبا هم واسه دانلود
حالا دوستان بگن سرعت شبانه صبانت ( 3 تا 7 ) کم شده یا نه
واسه شما هم همین جوره؟
آدرس سايت فن آوا چيه؟ تعرفه قيمت ها رو ميخوامنقل قول:
تعرفه هاش با صبا نت یکی هست.فقط الگوی یوزر و پسوردش فرق می کنه.نقل قول:
سایت خاصی که من براش ندیدم.ولی بیشتر جاهایی که صبا نت می دن . فن اوا رو هم نمایندگی می کنند.
مثل شبکه رایانه ای شیراز و اون کافی نت سر ملا صدرا
به راستی صبانت به .... رفت !
ملت همیشه آماده شیراز وقته اعتراض هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--
اون از پارس آنلاین, حالا هم صبانت !
دوستان یه سرویس دهنده خوب دیگه نمیشناسید !
نقل قول:
آقا صبا نت همه محبوبیتش بخاطر شبانش با اون سرعت بالای اون بود و گر نه اگر شبانه صبا نت هم سرعتش اومده باشه پایین که مفتش گرون میشه مثلا آرانیک که نماینده شاتل هست شبانش مجانیه اونم از 1 تا 7 صبح و بازم روزای جمعه هم ترافیک رایگانه
همه دوستان بیاند در مورد سرعت شبانه صبا نت بگند که چه جور شده؟؟؟
لیست قیمت فن آوا:
این هزینه ی راه اندازی هم آخرش نفهمیدیم چیه چون من فقط 5000 بابت رانژه دادم:20:نقل قول:
کد:http://www.fanava.com/adsl-prices.aspx
با سلامنقل قول:
چه عجب يكي ما رو تحويل گرفت.ممنونم دوست عزيز
مركز مخابرات: وصال
پيش شماره: 752
با تشكر
كاش از آرانيك ميگرفتم . :41:نقل قول:
ميگم كسي از سرعت و قيمتاش خبر داره؟
سرعت شبانه من میانگینش از ساعت 3 تا 7 صبح دقیقا 29.56 بوده که رندش میشه 29
سرعت های آرانیک رو هم اگه کسی میدونه بگه !!!!!!!!!1
نقل قول:من که فن آوا دارم اصلاً رازی نیستم ، دنبال یه شرکته خوبی می گردم .
لطفاً راهنمایی کنید که از کجا بگیرم .
من فکر می کنم فن آوا یه پولی به شما می ده تا بیاین الکی تبلیغ کنید .
نقل قول:
دوست عزیز لطفا الکی تهمت و حرف نزنید.
من راضی هستم و فقط نظرم رو گفتم و کسی رو نه می خوام گول بزنم و شرکتش به من پولی میده .
من می بینم سرعت دانلود همیشه بالاست اومدم گفتم . شما اگه مشکل داری بیا نظرت رو بگو نمی خواد حرف بقیه رو به صورتی خراب کنی.
دوست عزیز و خانم محترم جهت اطلاعنقل قول:
اولا دروغ گفتن از گناهان کبیره هست و محیط حقیقی و مجازی نداره
دوما هر آدم عاقلی فورا میفهمه که کی اومده اینجا تبلیغ کنه و کی نیومده
خداییش آدم به تابلویی شما ندیدم
اگر نمایندکی صبا نت هستی (شبکه ی رایانه ی شیراز ) که هستی .....
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:بدون شرح :27:نقل قول:
سلام به همه شيرازي ها
آخرش اگر معلوم شد كدومشون بهتره به ما هم بگين
ببین دوست عزیز بهترین یا بدترین نداره(البته داره و نه اینطور که بقیه رو نابود کنه). بعضی ها با صبا نت مشکل دارن و مشکل هم جدیه و دارن فکر تعویض سرویس دهنده میکنند.2 نفر با خودم هم به فن آوا رای می دم.
صبا نت و فن آوا به دلیل پایین بودن قیمت های مناسب هستند ولی مشکل محدودیت دارند که اونم با شبانه به نوعی حل شده.
همیار هم قیمتش بالاست ولی محدودیت نداره ولی سرعتش رو تا حالا امتحان نکردم.
در ضمن شما باید ببینی در مرکز شما کدومش بهتر جواب می ده.
هزینه راه اندازی که به اسم رانژه کردنه، یه پول زور بید که برای سود دهی بیشتر ارائه دهنده های adsl راه افتاده و مخابرات هیچ مبلغی از اونها نمیگیره، من با دوستام می خواستیم تو چند شهرستان فارس و... نمایندگی adsl رو از یکی از PAP ها بگیریم و چند و چون کاراشون رو میدونم. از هر ترفندی برای سود بیشتر استفاده میکنند از گرانفروشی تا کم فروشی، دروغ و... در غیر این صورت با این وضعیت قیمتها، همشون ورشکست میشن.:13: دولت باید قیمتها رو پایین میآورد که نکرد، نمی دونم چرا قیمتها از سال پیش هنوز کم نشده؟!!!!!!!:41:نقل قول:
فن آوا دیگه اون سرعت قبلی رو نداره و تمام اکانتهاشو نسبت به نوع سرویس حقیقی کرده و دیگه از اون سرعت 25-30 در سرویسهای 64 و 128 خبری نیست میانگین سرعت در 128 به 10-12 رسیده اما با این حال زیاد بد نیست .....
اگه فن آوا اینطور شده که می فرمایید پس همون صبانت بهتره چون جدیدا که سرعت ها اونده پایین 128 روی 16-18 دانلود دارهنقل قول:
فن آوا دیگه اون سرعت قبلی رو نداره و تمام اکانتهاشو نسبت به نوع سرویس حقیقی کرده و دیگه از اون سرعت 25-30 در سرویسهای 64 و 128 خبری نیست میانگین سرعت در 128 به 10-12 رسیده اما با این حال زیاد بد نیست .....
اي كلك . :21:نقل قول:
یه چیزی راجب این لاوان بگم. من تو نمایشگاه غرفشون رو دیدم.بیشتر شبیه غرفه فروش لوازم آرایشی بود تا نمایندگی فروش Adsl .یه 5 / 6 تا دختر با میزان آرایش شدید!! ( شدیدا ) گزاشته بودن به حساب خودشون واسه جلب توجه .سئوالم که ازشون میکردی ، تعطیل .. .
کلا من بهشون بدبینم .به این خاطر که بچه ها تو فروم میگن این شبکه رایانه شیراز نمایندگیشونه .تو این شرکته یه نفر رو استخدام کردن بیاد تو فرومای مربوط به Adsl شیراز (چه اینجا چه تو پی تی ) جک بگه (به حساب خودشون تبلیغ کنه ) دیگه معلومه شاءن شرکتشون در چه حدیه و چیکارن ...
وقتی رئیس ش اون چل قوز هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (جمشیدی) چه برسه به اینها !
واقعا صبانت توی پشتیبانی صفر ه بدون شوخی, قبلا پارس انلاین بودم وقتی زنگ میزدم تهران عین آدم جواب میدادن.( آراکس شیراز می پیچوند)
الان هم سرعت به ... رفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا شیرازه, یعنی شهری که 2 تا داهاتی میان شرکت میزنن و میندازن به ما
ما هم بر رسم عادت همیشگی به یه ورش هم حساب نمیکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ماست که بر ماست.
من رفتم شاتل ثبت نام كردم
چند روز ديگه وصل مي شه
تست مي كنم خبرش را بهتون مي دم
ممنون ..منم احتمالا از شاتل میگیرم...فقط 64 نامحدود میدن ؟؟؟نقل قول:
128 چجوریه ؟؟
سلام به همه عزیزان
مدتی بود به اینجا سر نزده بودم دلم براتون تنگ شده بود :31:
مثله اینکه این مدت نبودم اتفاقاتی افتاده
محسن جان چی شد داری از صبا میری؟ همین که میگن خراب شده پس درسته (نبودم از همه جا بی خبرم!)نقل قول:
کدوم سرویس شاتل رو ثبت نام کردی؟
شاتل دونوع سرویس داره ، البته چیزی که تو سایتش دیدم این بود ، با نمایندگی شیراز تماس نگرفتم:نقل قول:
[HTML]http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/[/HTML]
[HTML]http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/[/HTML]
طبق یکیش ، فقط 64 نامحدود هست
سلام ...نقل قول:
جناب جمشیدی یه چیزی اون طرف تر از چل قوز تشریف دارن...
شرکتی که مدام به مشترکانش دروغ تحویل بده و نتونه کیفیت خطوط و سرعت رو در حد مطلوب نگه داره...
و فقط به فکر مشتری های جدید باشه نه به مشتری های سابق
لیاقت و ارزش انتخاب کردن رو نداره....
@ جمشیدی:
مرده شور شرکت در پیتتو ببره , عزیز ....:14:
همچنین آقای جمشیدی این برای شماست... :12: البته با معنی عکس.... :34:
-------
دوستان : اگر کسی از سرویس های شاتل استفاده میکنه { مخصوصا 64 نامحدود }
لطف کنه و مختصری در رابطه با کیفیت اون سرویس بیان کنه....
نقل قول:
بعضیا اولش کلی ساده و مردمی شروع کردن اما بعد که به یه جایی رسیدن یادشون رفت از کجا اومدن و برا همونایی که به یه جایی رسوندنشون طاقچه بالا گذاشتن. حالا نه به این شدتی که دوستمون گفت اما بد نبود یادمون می موند .....
سلام....نقل قول:
با این شدت.... ؟ :18:
با چه شدتی دوست من... ؟
بله خوب بود...اما افراد خودشون رو در موقعیت های خاص نشون میدن...اینطور نیست ؟
شما اگر بودی و خدمتت عرض میکردن...همه ی سرویس ها 512 کیلوبیت هست و محدودیت در ترافیک هست و میگرفتی و میدیدی از 1-7 کیلو متغییر هست و بعضی اوقات به بایت هم می رسه...چه میگفتید...؟
من 6-7 ماه هست از سرویس صبا استفاده میکتم و از ماه جاری این بلا رو دارن سر همه ی مشترک ها میارن...
بعلاوه ی { 48 ساعت لینک نداشتم }...
صد رحمت به پارس آنلاین, باباشو خدا بیامرزه...
نمیدونم والا اما برای اعتراض هم شده نبایستی از سرویس صبا گرفت تا بدون مشتری ها به کیفیت و سرعت اهمیت میدن واقعا , نه به اسم و جایزه هائی که گرفتند....
موفق باشی
بای
کاملا موافقم.نقل قول:
یه چیزی راجب این لاوان بگم. من تو نمایشگاه غرفشون رو دیدم.بیشتر شبیه غرفه فروش لوازم آرایشی بود تا نمایندگی فروش Adsl .یه 5 / 6 تا دختر با میزان آرایش شدید!! ( شدیدا ) گزاشته بودن به حساب خودشون واسه جلب توجه .سئوالم که ازشون میکردی ، تعطیل .. .
منم چند تا سوال از این دخترا کردم اصلا نمی دونستند چی به چی هست اطلاعات من از adsl بیشتر از اونها بود. بعد از یک آقایی که پشت سرشون نشتسته بود مدام می پرسیدند و جواب می دادند.
واقعا فقط ابزار تبلیغاتی بودند.:27:
من 64 نامحدود گرفتم
امروز برام وصل مي كنند
خوبيش نامحدود بودنش هست
دائم نمي خواد مواظب پهناي باند باشي
ميگم محسن 64 نامحدود چند شد؟نقل قول:
اگر وقت كردي امتحان كن ببين روزي چقدر ميتوني دانلود كني.
سرعت ميانگينتم بگو .
:10:
دوستان من الان با شاتل انلاینمنقل قول:
سرعت دانلود فعلا 9 و 0 هستش
ماهیانه 20 تومن
حالا باید ببینم سرعت بهتر می شه یا نه
ظاهرا باید تنظیمات مودم را عوض کنم
یگ چیز باحال
قرار بود اول خودشون بیان نصب کنند
من عجله داشتم گفتم پسورد را بدهد خودم وصل می شم
بعد خودشون تماس گرفتند البته از شیراز
گفتند تنظیمات مودمت باید این جوری باشه