این منو ها رو k550 اجرا میشن؟
Printable View
این منو ها رو k550 اجرا میشن؟
بله كه ميشن چرا نشن؟فقط بايد با سايز گوشي يكي باشه.نقل قول:
در ضمن گوشيتون نبايد cid53باشه چون نميشه فلشش كرد.
این منو واسه گوشی های 240.320(k790.k800.k810.w580.w850.s500 و..)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایلrar رو باز کنید داخلش یه فایل به نام tpa.zip هست تو قسمت misc files برنامه setool قرارش بدید و بعدشم flashکد:http://www.4shared.com/file/61974888/e3bec94b/menu.html?dirPwdVerified=4f6009e9
موفق باشید
فايلk800i رو دانلود كردم
حالا چي كارش كنم؟
سلام، دنبال یه منو میگردم که شکل خسته کننده فایل منیجر رو هم بتونه تغییر بده...
اگه سراغ دارید معرفی کنید...
ممنون
تا حالا چنين منويي نديدم.قسمت اس ام اس ها ؛سرگرمي ها؛تنظيمات و سازماندهنده ها را ميشه با نصب منو تغيير داد ولي فايل منيجر فقط بايد با پچ تغيير كنه.البته اگر نوع گوشيتون را بگيد بيشتر ميتونم كمكتون كنم.نقل قول:
اينم چند تا عكس از منويي كه من الان نصب كردم و عكس آخر فايل منيجر هست كه با پچ تغيير دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشيم k800 تبديل شده به k810
من منظورم اينه که file manger هم مثل همين عکسي که از قسمت massaging گذاشتين، آيکون هاش در کنار هم قرار بگيره.
براي اين کار هم بايد از پچ استفاده کرد؟
نقل قول:
سلام دوستان
میگم من این فایل فلش را همراه با تمش برا w810 میخوام!
خیلی تپله!
این کاره ها لطف میکنن این برا من ردیف کنن؟
ممنون
ايني كه شما ميگيد من تا حالا نديدم ولي فكر نميكنم غير ممكن باشه اگه تونستن واسهmassaging اين كار را انجام بدن حتما ميتونن واسه file manger هم انجام بدن ولي من نديدم تا حالا.نقل قول:
با عرض سلام خدمت همه دوستان
2 عدد درخواست داشتم
1- خواهشمندم وقتی دوستان عزیز زحمت می کشند منویی می گذارند نوع آن (فلش یا معمولی ) و سایز آن را حتما بنویسند
2- من چند تا منوی فلش قشنگ با تم آن می خواستم (شایان ذکراست من فقط منوی های ارجینال w810 رو دارم هر چی بود بذارین )
راستی یادم رفت بگم که لینکهای منوی فلشی که توی این سایت هست اکثرا خرابه
میشه کاری کرد که چند تا منو رو گوشی داشته باشیم که هر زمان خواستیم فوری منتو رو عوض کنیم مثل تم چجوری میشه این کار رو کرد ؟
در ضمن به نظرتون بهترین منو برا k750 . k800 . k510 . w800 . w700 کدومند با لینک لطف کنید؟
با تشکر
در ضمن این منوها فقط ایکونهای منو رو تغغیر میده نمیشه کل صفحات و زمینها و تمها رو تغییر داد ؟
براي كا800 و 810 يه پچ هست كه وقتي نصب كنيد ميتونيد با استفاده از برنامه moby explorer به فايل هاي سيستمي گوشي دسترسي پيدا كنيد و اونها را پاك كنيد يا عوض كنيد.بنابر اين ميتونيد منو هاي مختلفي را بريزيد توي گوشي و هروقت خواستيد اونها را عوض كنيد.من اين كار را كردم و خيلي هم خوبه.اما به راحتي عوض كردن تم نيست.نقل قول:
بهترين منو منويي هست كه شما خوشتون بياد:31:
نميشه گفت بهترين منو كدومه آخه هر كسي يه سليقه اي داره.
چرا بعضي منو ها هست كه همه چيز را تغريبا تغيير ميده مثل اين يكينقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منویی برای z610 هست؟
من يك فلش منو رو روي گوشيم كا810 فلش كردم ديگه روشن نميشه چيكار كنم؟
بعد از اون خواستم يه منو روش بريزم ولي وقتي وصل ميكنم كامپيوتر ميشناسه ولي setool نه.
خواهش مي كنم كمك كنيد.:42:
شما دوســـت من يه بار Main تنها رو روي گوشي فلش كنيد مشكلتون حل ميشـــه :46:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
يه سؤال.
اونم اين كه مزيت منو فلش قابليت تغيير اون در خود گوشيه يا فلش(swf) بودنش؟
نميشه منوهاي فلش رو يه بلايي سرش بياريم كه بشه روي كا810 هم ريخت؟؟:decided:
به خصوص منوي فلش EvoAir_Blue و DayAndNight_desktop ؟؟؟؟
تا حالا كسي نتونسته منو فلش روي كا810 و تمام گوشي هايي كه فلش ساپورت نميكنن اجرا كنه و فكر هم نميكنم كه بتونن چنين كاري بكنن چون اگر ميشد تا حالا شده بود.نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم بشه ها !!!
اگه یه گوشی تو مایه های k810 تو سری W باشه میشه انو تبدیلش کرد
بچه ها سلام کسی برنامه ای برای ساخت منو نداره اگه کسی داره لطفا بذاره ویه توضیح کوچولو هم بده ممنون از همه:10:
با سلام
بعضی منوها هستند که کل صفحه رو نمیگیرن و از بغلها حاشیه دارن نمیشه کاری کرد مه اینطوری نشه ؟
در ضمن فایل لایوت تو بعضی از منوها وجود داره برا چیه این؟
اصولا فایل لایوت برا چه منظوریه و چجوری باید وارد گوشی کرد ؟
با تشکر
با تشکر
اون فايل لايوت كارش اينه كه جاي بعضي آيكون ها را و يا جاي ساعت و... را تغيير ميده ولي به نظر من استفاده نكني بهتره.نقل قول:
اون منو هايي كه ميگيد كل صفحه را نميگيرن واسه اينكه براي سايز گوشي شما نيست مثلا ممكنه گوشي شما سايز 320*240 باشه ولي منويي كه ريختي سايزش 176*220 باشه
بابا یکی جواب بده مگه هیشکی تاحالا منو نساخته یا همه مصرف کنندن :13:برنامه ساخت منو رو می خوام :19:
ممنونم ولی منو برا k750 بود که استفاده کردم به طوری کوچیک میشه که اسکرول بار کنار منو دیده میشه.
راهی هست که سایز و رزولیشن این نوع منوها رو به سایز دلخواه در آورد با فتو شاپ تغیرشون داد چجوری ؟
با تشکر
زیاد خودشو ناراحت نکن ، کسی جواب منو هم نداد... :41:نقل قول:
دوست عزیز اگه یه سرچ تو گوگل بزنی بهتر و زودتر نتیجه میگیری ؟؟نقل قول:
menu greator for sony ericsson
نقل قول:بیا اینم برنامه منو ادیتور :11:نقل قول:
بابا یکی جواب بده مگه هیشکی تاحالا منو نساخته یا همه مصرف کنندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه ساخت منو رو می خوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجمش دوروبر 1 mb
کد:http://stashbox.org/240895/MenuEdit_1.41.rar
معلومه که هست شما میتونید از منو های 176*220 استفاده کنیدنقل قول:
:10:
اولا كه توي top-se بيشتر منو هايي كه ساخته ميشه واسه روزوليشن هاي ديگه هم ساخته ميشه ولي ميشه همون منو را با فوتوشاپ بزرگش كني.بايد انداره آيكون هاي منو هاي 320*240 را ببيني چنده بعد آيكون ها منوي كوچيك را به اندازه اونا تبديل كني.نقل قول:
سلام به شما دوستان ،ميخواستم بدونم k550i هك ميشه كه منوش رو تغيير بدم ؟ اگه ميشه با كدوم برنامه؟
اگه تاپيكي واسه هك k550 هست ميشه معرفي كنيد؟
ممنون ،راستي كارتون حرف نداره ;-)
مرسی دوست عزیز ...:11:نقل قول:
پس حالا که زحمت کشیدی چند تا منو قشنگ بهم معرفی کن لطفا ... :27:
آخیش بالاخره یکی جوابمو داد ، داشتم کم کم ناامید می شدما .... :31:
k550 هم هک میشه.نقل قول:
شما برای هک گوشی نیاز به برنامه SeTool2Lite و یا ++XS دارید.
برنامه SeTool2Lite رو از اینجا میتونید دانلود کنید.
در ضمن می تونید گوشی خودتون رو هم تبدیل به W610 کنید تا بتونید منوی فلش رو گوشی خودتون هم داشته باشید.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=196748
برای تبدیل اینجا رو ببینید.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=209136
آیا میتوان در حال حاظر منوی گوشی k800 cid53 رو عوض کرد....
سلام بچه ها ،من تونستم با راهنمائي هاتون روي گوشيم كه k550 هست منو بريزم ،ولي بعضي از كارائي هاي گوشيم از بين رفت!!!
ديگه منوي بزرگ كردن ساعت و تنظيمات قفل گوشي رو ندارم ! آيكن بلوتوث و خيلي از آيكن هاي ديگه هم پاك شدن!
من دوباره با برنامه++XS كه ورژن جديد هم بود منو رو پاك كردم ولي فكر كنم منوي اصلي خود گوشي رو هم پاك كردم كه مجبور شدم از همون منو جديده دوباره استفاده كنم ولي گوشيم درست نشد ،رسيت كلي هم كردم ولي بي فايده بود ،حالا بايد چكار كنم؟؟يعني راهي هست كه گوشيم دوباره مثل اولش بشه؟
شما باید فایل menu.ml اوریجینال گوشی خودتون رو پیدا کنید و در همون مسیر منو بگذارید.نقل قول:
فقط با فار منيجر ميشه كه يكمي خطر ناك هست و اصلا توصيه نميشهنقل قول:
Gune baxan از راهنمائي تون ممنونم menu.ml original رو گير آوردم ،همه چي مثل اولش شد. Mer30
سلامنقل قول:
ممکنه این منو رو بزارید واسه دانلود