شما یا تریلارو ندیدی یا سیستمت بالا نیست و یک چیزی شنیدی.نقل قول:
من 2 تا شو دیدم.اصلا دود تو بازی حتی قابل مقایسه با تریلرم نیست.میگی مخصوص E3 دود ساخته بودن!!
Printable View
شما یا تریلارو ندیدی یا سیستمت بالا نیست و یک چیزی شنیدی.نقل قول:
من 2 تا شو دیدم.اصلا دود تو بازی حتی قابل مقایسه با تریلرم نیست.میگی مخصوص E3 دود ساخته بودن!!
از نظره اینکه سیستمم بالا نیست درسته ! من خودم از دوستم شنیدم که نسخه PC دودهاشو اگه گرافیکشو ببریم بالا مثل تریلر میشه ! البته بماند که گرافیک سیستم رفیقم یه دونه 8800 Gt بود .نقل قول:
در ضمن من خودم نسخه ی Xbox 360 رو که دیدم دودهاش مثل ماله تریلر بود .
دوستان یه خبره جدید !
گیم اسپات به این بازی برای نسخه ی PC امتیاز 6.5 و برای Xbox 360 امتیاز 7 رو داده !
حتما همین روزا میرم میگیرمش:46:نقل قول:
لعنت بر درس که مارو از دنیای گیم دور کرد:2::27:
میگم که ندیدی.هیچوقت به حرف اعتماد نکن.منم 360 رو ندیدم.اما بازم ربطی نداره.تریلر ماله پیسی بود و من رو های نمیبینم اونارو.سر و تهش رو زدن نامردا:41:نقل قول:
سلام
من هم بازی رو گرفتم.خیلی عالیه.خیلی واقعی شده.میتونم بگم شاهکاره.
چند تا سوال هم داشتم:
1- چطوری میشه شوک دسته رو فعال کرد؟دسته من شوک داره ولی اصلا تو بازی شوکش کار نمیکنه.کسی از دسته شوک دار استفاده میکنه؟
2- چرا نمیشه دو تا پروفایل تو بازی درست کرد.راهی نداره؟
3- لطفا حرفه ای ها بگن کدوم نوع ماشینها برای هر نوع مسابقه بهتره؟مثلا یه سری نوشته فکر کنم front wheel یا چیزای دیگه.تو خرید ماشین برای هر نوع مسابقه به چه چیزایی باید توجه کنیم؟
ببخشید کجا میشه ماشین را اسپرت کرد؟
تو گاراژ میشه این کار رو کرد.ماشینت رو انتخاب میکنی و چند تا گزینه میاد ببخشید الان دقیق یادم نیست چون تازه امروز بازی رو گرفتم و زیاد آشنا نیستم.ولی تو همون گاراژ بود.نقل قول:
منوهاشو به انگلیسی بگو و من منظورم در career هست.
من هم career رو گفتم دیگه.تو همون منوی اولی فکر کنم cars-------->garage بود.
کسی میتونه راهنمایی کنه چه ماشینی خوبه ؟
نقل قول:
اول که وارد بازی میشی برو cars بعد گزینه دوم میرسی به کارگاه ماشینتو انتخاب میکنی بعد ....
مثل اینکه بازی همه دوستان رسیده به جز من
کیا از p30 خریدن هنوز به دستشون نرسیده؟
دوستان به تاپیک ( کدام یک از نسخه های Nfs را می پسندید ؟ ) برید و نظرتونو بگید !:5:
من از دیروز دارم بازی می کنم بازیش واقعا محشره هر کی بازی رو نکرده از دستش رفته بازی یک سبک جدید وباحاله مثل most wanted که اومد ویک بازی محبوب شد این بازی هم بازی محبوبی میشه من که در ازش لذت می برم
یک سوال هم داشتم مسابقه های drag رو با چه ماشینی میشه راحتر برد من که شورلت رو هر چی آپگرید هم می کنم باز هم فایده نداره ایراد کار کجاست
این هم یک عکس از توی بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چنتا عكس از مرحله آخر بازي كه واقعا سخت ميشه.
================================================== ===============
سلام.نقل قول:
آی گفتییییی.
من پنجشنبه ی هفته ی پیش سفارش دادم هنوز نیامده البته تا فهمیدم خود بازی دمو هست رفتم از یک جای دیگه سفارش دادم.
ناراحت که شدم . ولی تو به من بگو از این 80 صفحه صفحه چندم رو بخونم ؟؟؟!!!!:13:نقل قول:
من یه مشکل داشتم. وقتی که توی Career می ری تو قسمت Day Race من همه بازیها رو انجام دادم و اول شدم حالا چه جوری باید برم مرحله بعد؟ دوم اینکه : توی این بازیهای جدید که گرفتم نمیدونم چی میشه وقتی توی منوها وارد میشم بعضی وقتها گیر میکنه و از منو خارج نمیشه کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟
اول اینکه شما برای drag باید ماشینی را انتخاب کنی که شتاب 0-60 اون زیاد باشه نه 60-100 بعدشم که drag توی این بازی به شدت به شروع اولیه ارتباط داره اگر اولش گاز مناسب داشته باشی رکوردت خوب میشه ولی اگر شروعت خوب نباشه هرچقدر بقیه دنده هارا خوب عوض کنی بازم فایده نداره من با همون cobalt ss که خودش داده بدون هیچ تیوننگی رکورد 3 جاده را زدم البته تازه شروع به بازی کردمنقل قول:
یه چیز دیگه من چرا نمی تونم عکس بزارم اینجا؟
اول از همه باید خوب استارت بزنی بعد خوب دنده عوض کنی و یه نکته که بیشتر از 1 Nitro هیچ فایده ای نداره و پیشنهاد میکنم اون 1 Nitro هم آخر دنده 2 تا آخر دنده 3 یه جایی این بین بزنین به نظر من Drag راحتترین قسمتشه !نقل قول:
چرا همه سوال میکنن پس اونایی که دارن بازیشونو میکنن کجان !!
چرا هیچکی نمیگه جقد رفته ؟!!
من Drag King , Drift King ,Grip King ,Showdown King رو گرفتم 2 تا Level آخر Speed King مونده 70 و خورده ای درصدم شده شما چجوریه اوضاتون ؟
نقل قول:
من کم کم بازی میکنم تا تموم نشه ستاره اول را گرفم
خوب اونايي كه دارن بازي مي كنن در حال بازي كردنن ديگه توضيحي نمي آن بدن خوب مثل من ! سرمم گرمه !نقل قول:
چرا همه سوال میکنن پس اونایی که دارن بازیشونو میکنن کجان !!
چرا هیچکی نمیگه جقد رفته ؟!!
من Drag King , Drift King ,Grip King ,Showdown King رو گرفتم 2 تا Level آخر Speed King مونده 70 و خورده ای درصدم شده شما چجوریه اوضاتون ؟
در راستای این که من نتونستم راحت بازی کنم و بازی در سیستم من درست اجرا نمی شد فهمیدم که می شه overclock کرد سیستم تا اخرین زورشو بزنه می خواستم بپرسم که کسی اینکارو کرده من می ترسم اما دوست دارم امتحان کنم اگه کسی امتحان کرده و می دونه بهترین نرم افزارش چیه و ایا بستگی به قطعات داره یا نه کل هم راجع به overclock توضیح بدید تا همه بتونن انتهای گرافیک این بازی رو ببینن
fswteam عزیز اگر سیستمت اصلا خوب نمی تونه اجرا کنه و نمی تونی درست بازی کنی Overclock رو بی خیال چون اونقدر تاثیر نداره .
برای Overclock گرافیک هم از RivaTuner استفاده کن .
این سیستم من هست
RAM:512
VGA:256 ATI 9250
CPU:2.8 INTEL
من تو ریدمی بازی دیدم اچرا میکنه....
من که بازی رو نصب کردم...
یه دو یا سه دقیقه ای صفحه سیاه شد و dont send داد...
از گرافیکمه؟؟؟؟
خوب منم دارم بازی میکنم ولی به نظرم اگه گزارش بدیم از وضعیتمون و جاهایی که گیر کردیم همدیگرو راهنمایی کنیم بهترهنقل قول:
من هنوز نتونستم Speed King بشم چون با ترمز میونه ای ندارم :31: فوقش گاز نمیدم واسه همین ماشینم راحت چپ میکنه
من كه جايي گير نكردم البته زياد وقت نمي كنم بازي كنم كه بخوام چيزي گزارش بدم در مورد ترمزم منم قبلا استفاده نمي كردم ولي اگه گرند توريسما بازي كرده باشي به ترمز كردن هم عادت مي كنينقل قول:
خوب منم دارم بازی میکنم ولی به نظرم اگه گزارش بدیم از وضعیتمون و جاهایی که گیر کردیم همدیگرو راهنمایی کنیم بهتره
من هنوز نتونستم Speed King بشم چون با ترمز میونه ای ندارم فوقش گاز نمیدم واسه همین ماشینم راحت چپ میکنه
آقا من هرچی فک کردم نفهمیدم چی گفتی !!:31:نقل قول:
نه بازی نکردم ولی Rally بازی کردم به ترمزم آدت کردم ولی وقتی سرعت به 300 میرسه دیگه دلم نمیاد ترمز کنم اونم تو جاده:20:نقل قول:
جناب Aryan.kh منتظر جواب شما هستم.ممنون.نقل قول:
100% از گرافيكته كه بازي اجرا نميشه گرافيكت خيلي قديميهنقل قول:
من تموم کردم بازی رو، Career شد 100% .
دیگه جای دیگه ای نداره که تموم کنی ؟
برای کامل شدن سیو گیم میگم .
یا مثل Carbon باید Online Reward Card و اینا بگیری !؟
خوشششششش به حالتون که دارین بازی می کنین من هنوز تو کفم
کنکور دارم
منم Street King شدم ولی هنوز 14% مونده تا تموم شهنقل قول:
منم از اینکه Reward Card نداره حالم گرفته شد حالا وقتی آدم تمومش میکنه خیلی انگیزه نداره ولی تو quick race یه چیزای مشکوکی دیدم که خیلی سر در نیووردم !
تبریک :11:
وقتی میری توی cars فقط details داره گاراج که نداره!نقل قول:
اول که وارد بازی میشی برو cars بعد گزینه دوم میرسی به کارگاه ماشینتو انتخاب میکنی بعد ....
1. من دسته ام شوک دار هست و توی بازی هم شوک داره ...نقل قول:
توی بازی تنظیمی در این مورد نیست اما به کنترل پنل و بعد به قسمت گیم پد برو اون جا تنظیمات شوک هست باید به قسمت وایبریشن بری و درصد لرزش رو بدی بهش
2.توی بازی نه این امکان نیست اما می تونی به my document و بعد nfs pro street بری و 2 تا فولدر توش رو کات کنی و یه جای دیگه پیست کنی و بعد بری پروفایل جدید درست کنی هر موقع خواستی با پروفایل دیگت بازی کنی از بازی میای بیرون و یه کپی پیست ساده می کنی
3.من که حرفه ای نیستم بابا اما به نظر من برای grip بهترین ماشین ماشینی هست که سرعت متعادل اما هندلینگ عالی داشته باشه چون تو بیشتر باید بتونی ماشینت رو کنترل کنی تا با سرعت بری من از RX-8 رو پیشنهاد می کنم برای قسمت SPEED CHALENGE ماشینت باید سرعت بالایی داشته باشه یعنی تاپ اسپیدت بالا باشه من بهت CHEVROLET CORVETTE C6 رو پیشنهاد می کنم فقط وقتی گرفتیش یه بادی کیت روش بنداز و راه هواش رو از جلو باز کن این طوری واست 300 تا رو شیرین میره راستی حتما یه سوخت نیتروژن هم بزار و برای دراگ هم ماشینت باید 0 تا 100 بالایی داشته باشه من خودم هم هنوز مورد خوبی براش پیدا نکردم برای دراگ های طولانی 1.2 COBALT SS خوبه ولی برای 1.4 من چیزی پیدا نکردم
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم :11:
البته من زیاد وقت ندارم به خاطر همین nfs یه ضد حال اساسی جلوی استاد فیزیکم خوردم ولی خب واقعا اون روز های اول نمیشد ازش گذشت اما الان کمتر میرم دنبالش چون خیلی وقتم پره
قربانت آرین
ببین سومین گزینه در منو cars هست و دارای 2 زیر منو هست یکی car lot و دیگری garage داخل گاراژ می تونی اسپورت کنی ماشینتونقل قول:
البته اشتباه شما این هست که باید در منو اصلی بازی به سومین گزینه بری نه race day
خیلی ممنون.یه سوال دیگه.
من توی race day اون امتیاز مورد نیاز برای برنده شدن رو پر میکنم ولی امتیازی که اون تاج سبز بشه رو نمیتونم بگیرم.مثلا همیشه 1000 تا مونده بهش برسم دیگه بهم امتیاز نمیده.تو همه مسابقه ها هم اول میشم.باید چی کار کنم؟
خب شما تا می تونی مسابقه رد کن ( حتی تکراری هم باشه موردی نداره ) تا امتیاز کافی رو بگیری !نقل قول:
ممنون از دوستان که کمک کردند!