doyenfox جان منم برنامه هامو همین جوری آنینستال میکردم ولی اینایی که با Pkg نصب میشه وقتی روش قلمو نگه میداری هیچ گزینه ایش فعال نیست . اما برنامه های جاوایی که با پسوند Jar نصب مبکنم همشون آنینستال میشن .
من خودم با رم ریدر رفتم تو شاخه KPDPlayer و Mp3Player و Bosy Box و همه شاخه هاشو پاک کردم تا از توی گوشی پاک شن ولی وقتی با گوشی اومدم بالا دیدم هنوز آیکون هاشون هست .
راستی همین برنامه هایی که گفتم از همین جا دانلود کردم ولی وقتی نصب کردم و روشون کلیک کردم هیچ اتفاقی نیفتاد و باز نشدن . دلیلش چیه ؟ اصلا اون برنامه Bosy Box برای چیه ؟
یه سوال دیگه بازی Sprintel 3D رو که از گوشی داداشم (K750) با پسوند Jar گرفتم روی گوشی من نصب شد ولی موقع اجرا پیغام خطا داد ؟ دلیلش چیه ؟ مگه Jar پسوند برنامه های جاوا نیست . پس چرا گوشی من اجرا نمیکنه
اون برنامه دیکشنری فارسی PMD هم برای گوشی آ1200 طراحی نشده کسی دانلود نکنه !!!
اون دوستمون که 5 تا بازی زیپ شده قرار داده بود هم ازش متشکرم خیلی بازی هاش باحال بود (اسم کابریش یادم نیست )
کماکان منتظر 24Xp30 هستم .
آبّروم رفت (دارم شک میکنم که چرا با این همه نکته منفی این گوشی رو خریدم . البته اصلا از خریدم پشیمون نیستم ولی صداش که ضعیفه فیلمبرداریش که ضایست . Sms که نمیگیره شیشه اش هم که شکستنیه . فقط نکته جالبش اینه که این خانوم ما پزی میده با این گوشی خدا شاهده )
یا علی