سایت Gamespotنقل قول:
Printable View
سایت Gamespotنقل قول:
نقل قول:
آقا با این سیستم میاد مگه مال منم همین سیستمه برم بگیرم؟؟
کسی دیگه میدونه بالا میاد یا نه؟؟
دوست من فكر نكنم اجرا بشه چون سيستم شما حداقلهنقل قول:
اما اگرم اجرا شد بسيار پايين خواهد بود
بهتره براي انجام دادن بازي هاي روز دنيا به فكر سيستم بهتري باشيد :11:
مرسی از اضهار نظر تون. بازم شمایی که به این سرعت جواب می دی.شما که بازی نکردی بزار یکی که بازی کرده جواب بده.نقل قول:
دوست من معذرت ميخوام از اينكه رنجوندمتوننقل قول:
باور كنيد مظنوري نداشتم
درسته من بازي نكردم اما اطلاعاتم خيلي خوبه در مورد اين بازي
من بر اساس اون سيستم هاي اعلام شده از طرف يو بي آي اعلام كردم
بازم متاسفم و شرمنده اگه از دست من دلخور شديد :11:
نه آقا شما سرور و سالار مایی لحنم بد بود مگرنه قصد جسارت نداشتم خدمتتون.نقل قول:
بازم عذر می خوام .:11::11::11:
نه دوست گرامي اين حرفا چيه؟نقل قول:
من فقط نظرخودمو گفتم
اگه بخواي بدوني و اگه گرافيكت همون 7300 باشه فكر كنم بتوني بازي كني چون حداقل گرافيك رو خود شركت UBI همون 7300 گفته بود
و شايد هم اصلا با بروزرساني درايور و اينا بهتر هم بشه
در كل اميدوارم بتوني اين بازي رو انجام بدي و لذت ببري :11:
سلام دوستان. من بیشتر سایتهایی که مخصوص انتشار نسخه دزدی بازی ها هستند رو دیدم. نسخه ای که در بازار موجوده به نوعی نسخه بتا است (Pre-Release)، و کاملا خرابه. در این نسخه، در بیشتر موارد هر سی دقیقه یک بار بازی کرش میکنه، و در تمام موارد با ورد به شهر اورشلیم بازی کرش میکنه.
تنها راه حلی که برای این مشکل ارائه شده بود، دانلود یک فایل حدودا فایل 900 مگی بود، که بعد از انجام مراحلی، بازی رو به نسخه روسی تبدیل می کنه. یعنی هر بار که می خواهید وارد اورشلیم بشید، باید این مراحلو انجام بدید. البته با اینکار زبان بازی روسی میشه، و هیچی از دیالوگهاش متوجه نخواهید شد. بنابراین فایده نداره.
فکر کنم مجبوریم منتظر نسخه نهایی بمونیم. که تقریبا بیست روز به اتنشارش در اروپا و یک ماه هم به انتشارش در امریکا باقی مونده.
به هر حال برای دریاف تورنت تبدیل کننده به نسخه روسی، می تونید به اینجا مراجعه کنید:
با سپاس.کد:http://www.mininova.org/com/1217709
خيل خيلي ممنون از راهنماييتنقل قول:
خدارو شكر كه هنوز نگرفتمش :46:
ولی دوستان یه چیزی رو بگم!
بازی خیلی خسته کننده هست .
سبک شمشیر زنیش که هیچ فرقی نداره .
باید 5 ، 6 بار بزنی به یه نفر که بمیره ! اونم هیچ عکس العملی از خودش نشون نمیده !
در مورد جیب زنی هم که هیچ چیز جدیدی نداره .
اگه کسی هم بکشی میتونی بری داخل کاه یا چادر ها قایم بشی ! بعدشم بدون هیچ مشکلی واسه خودت راه میری !!!
در مورد فضاهای بلند هم که همش باید بپری پایین .
پس بازی زیاد جالب نیست ولی بازم از بیکاری بهتره ...
اي بابا ...نقل قول:
اين همه از اين بازي تعريف كردند اين شد آخرش ؟
اوراكل عزيز از 10 نمره خودت چند ميدي بهش
اگه دوستان ناراحت نمیشن و بهم نمیخندن من 7 میدم از 10 !
چون به نظر من فقط گرافیک خوب بود .
داستان جالبی هم داشت ولی بازیش خیلی تکراری بود .
من دیگه به یه نتیجه ی کلی رسیدم !
باور کنید 80% حقیقت داره .
هر چیزی که زیاد تبلیق میشه خیلی نقطه ضعف داره .
مثلا COD4 یک ذره تبلیق نکرد این همه فروش کرد .
یا مثلا Crysis .
ولی Assassin's Creed با این همه مصاحبه و ..... شد این !
تازه با این همه مشکل گرافیکی و ......
دوستان من یک سوال داشتم توی بازی وقتی که با یکی حرف می زنی صدا قطعه فقط صدای موزیک بازی پخش میشه اما موقع درگیری با افراد صدا داره مال شما هم همین مشکل رو داره
نه عزیز مال من سالم هست . هیچ مشکلی نداره .
rast migi shoma , inja ham ye barname hast to TV mizare bazi ha ro mian review mikonam inam behesh 7/10 dad be hamin dalilayi ke shoma gofti.نقل قول:
منم خواستم همینو بگم.اصلا حال نمیده.همه ماموریتاش تکراریه.از اینجا برو اونجا حرف اینو گوش بده.از اونور برگرد برو جیب اونو بزن.برو اون بالا عقابو فلان کن...نقل قول:
جی تی ای 2 از این بیشتر ماموریت داشت.
اما واقعا گرافیک فوق العدس.وقتی به اون شهره رسیدم واقعا ماتم برد.یک شهر واقعی درست جلو آدمه اما حیف توش اینجوریه!!!
پشت بوما همه عینه همه.قرار بود آدما شکل هم نباشن اما هستن.باگ داره خدا تا.یهویی میره تو ساختمونا گیر میکنه مثلا.آدما از غیب جلوت سبز میشن.(درایورم آدماش سبز نمیشدن!!)
کرایسیسم کلی تبلیغ داشت.به نظر من اونم مالی نشد.ولی cod رو قبول دارم
سلام
من باسیستمم cod 4 رو با حالت high بازی کردم و تموم شد . می تونم AC رو هم بازی کنم؟؟؟:27:
دوست من ،
من فقط یه بار باگ گرافیکی دیدم . اونم داشتم با اسب میرفتم بعد از کنار یه گروه سرباز رد شدم همشون افتادن زمین !!!! در صورتی که من اصلا باهاشون برخورد نکردم .
در مورد ماموریت هاش هم حق با شماست . همش تکراری هست .
در مورد پشت بوم ها پس شما یه چیزی رو در مورد جنگ های صلیبی نمیدونی !
در اون زمان همه ی خونه ها تقریبا یه شکل بودن .
اگه StrongHold بازی کرده باشی منظورمو می فهمی .
ولی بازم حق با شماست ! روی هر پشت بوم یه جا واسه قایم شدن هست ...
در کل خوبه ولی در حد انتظارات نبود .
خداییش Crysis خیلی باهال بود . گرافیک + داستان + گیم پلی و .........
با تشکر از نظارات دوستان ...
نه عزیزم . فکر نکنم . چون سیستم خیلی بالایی میخواد .نقل قول:
سلام
من باسیستمم cod 4 رو با حالت high بازی کردم و تموم شد . می تونم AC رو هم بازی کنم؟؟؟
شما سیستمتو کامل بنویس ...
cpu:intel pentium 4 3.2 fullنقل قول:
vga: geforce 7300 gt
ram :512
یکی تو پست بالاتر نوشته بود که من با این سیستم بازی کردم!!!!!!!:24::blink:
ای خدا یعنی میشه ماهم بازی کنیم؟؟:42:
دوست من سیستمتون از 2 ناحیه ضعیفه .نقل قول:
یکی گرافیک
یکی رم
گرافیکتون خوبه در صورتی که رم 2 گیگ داشته باشین .
با این رم 512 اصلا نمیشه بازی کرد .
ببین آقا ایشون نوشته که من اجرا کردم؟؟؟!!!!نقل قول:
پس چطور شما می گی اجرا نمیشه؟
مطمئنی اون سیستم حداقل سیستم بازیه؟؟
هر گردی که گردو نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پشت بوم شبیه به هم ساخته شده خیلی فرق داره با اینکه دقیقا یکی باشه.در صورتی که قرار نبود اینجوری باشه.
ایشالا یکم دیگه بازی کنی تو در و دیوارم گیر میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .راستی جنگاش چرا انقدر مسخره اس؟همش وای میستن نگات میکنن.
به نظر من انتقاد هاتونو بزارید بعد از آمدن نسخه ی اصلی.نقل قول:
این که اصلا همش مشکله داره.
چه فایده نسخه ی اصلی به دست ما نمیرسه ؟!
بعدشم این الطایر که ماشالاه از دیوار راست هم میره بالا !!!
کجای درو دیوار گیر کنی ؟!
باید بگم دوست عزیز اصلآ شیوه جنگیدن با شمشیر شبیه نیست بلکه با عبور از هر مرحله و انجام ماموریت بر توانایی های شما افزوده خواهد شد و شما با تمرین کردن در قلعه المعلم میتوانید این فرایند رو یاد بگیرید و در مورد اینکه گفتی شش پنج بار بزنی تا کسی بمیره باید بگم که نه اگه شما در تمرین قسمت combo... رو انجام بدی از شیوه کار فوق العاده خوشت خواهد امد و در مورد جیب زنی باید بگم مگه شما دوست دارید که از جلو جیب کسی را بزنید یا از پهلو یانمیدنم چطوری؟؟نقل قول:
وقتی از دیوار میری بالا یهو از توش رد میشه.:18:نقل قول:
نه عزیزم ببین . بحث بلد بودن نیست !نقل قول:
از تويكي انتظار نداشتم اوراكل جان
اتفاقا اين بازي شمشير زنيش عاليه وقتي بلد نيستين بيخود...(ناراحت نشي)
كي گفته بايد پنج شش بار بايد شمشير بزني تا دشمن بميره عزيز من شما مشكلتون اينه كه فقط ميخواين بازي را تمومش كنيد مگه تو آموزش هاش نديدي چقدر زيبا با شمشير كار ميكنه اگه بري بشيني وبادقت بازي كني متوجه ميش من چي ميگم.با يك ضربه شمشير ميتوني حريفت را از سر راه برداري
درمورد فضاهاي بلند هم بايد بگم كه مرحله هاي بازي به كمك همين فضاي بلند بايد تمومشون كنيد بايد برين اون بالا و محل هايي را جستجو كنيدو...
شما میخوای یه نفر رو بکشی باید تند تند شمشیر بزنی دیگه ! اینطور نیست ؟
خوب وقتی هم شما تند تند شمشیر بزنی اونم فقط دفاع میکنه .
آخرش هم خسته میشه و میمیره ! پس هیچ جذابیتی نداره .
حتی وقتی که با 3 ، 4 نفر مبارزه کنی . همش بزن به یه نفر اون که مرد بزن به بقیه !
شمشیر زنیش خداییش خیلی ساده کار شده .
در مورد فضاهای بلند هم خودتون گفتین دیگه !
دوست من جستجویی نداره ! فقط از یه مسیر صاف میری بالا و میپری پایین !!!نقل قول:
درمورد فضاهاي بلند هم بايد بگم كه مرحله هاي بازي به كمك همين فضاي بلند بايد تمومشون كنيد بايد برين اون بالا و محل هايي را جستجو كنيدو...
عزیزم حالا ببین توی 1 ماه چقدر فروش میکنه .نقل قول:
عزيز من بازي به زيبايي آخه چرا ايراد علكي ميگيرين
خوب حالا مگه چي شده من كه ميگم اين بازي پرفروشترين ميشه مطمئن باش
بعدشم من کی الکی گیر دادم ؟ اشکالات بازی رو مطرح کردم . اشکالاتی که خودم دیدم .
دوست من شمشیر زنیش درست . ولی جیب زنیش که دیگه یکی هست !نقل قول:
باید بگم دوست عزیز اصلآ شیوه جنگیدن با شمشیر شبیه نیست بلکه با عبور از هر مرحله و انجام ماموریت بر توانایی های شما افزوده خواهد شد و شما با تمرین کردن در قلعه المعلم میتوانید این فرایند رو یاد بگیرید و در مورد اینکه گفتی شش پنج بار بزنی تا کسی بمیره باید بگم که نه اگه شما در تمرین قسمت combo... رو انجام بدی از شیوه کار فوق العاده خوشت خواهد امد و در مورد جیب زنی باید بگم مگه شما دوست دارید که از جلو جیب کسی را بزنید یا از پهلو یانمیدنم چطوری؟؟
هیچ تنوعی نداره جیب زنیش .
ببینید دوستان :
من نمیگم این بازی افتضاح هست . ولی خوب هم نیست . چون با این همه تبلیقات و پیش نمایشی که نشون داد اصلا انتظار ها رو بر آورده نکرد . دقیقا مثل STALKER ! حدود 5 سال مردم رو گذاشت سرکار آخرش هم هیچی نشد !
ولی بازم بازی خوبی بود . برای تنوع . مثلا من که همه ی ورژن های پرنس رو تموم کردم واقعا این واسم جالب بود .
چون برخلاف پرنس که از جاهای محدودی بالا میرفت و میپرید ، این از همه جا بالا میره !!!
بعدشم دوستام من یه چیزی توی گیم پلی دیدم .
وقتی در حالت آزاد هستید ، با سرعت به طرف فروشندگان برید و سریع بپرید ! این برای مواقعی هست که چند نفر دنبالتون هستند و باید به سرعت فرار کنید .
سلام.
سروش جان حرفهات کامل تایید میشه.
اگه این بازی پرویوهای متعددی نداشت در مورد اینکه خیلی خوبه و ازین حرفها، الان مسلما این فروش و معروفیت رو نداشت.
من خیلی پشیمونم که گرفتمش. نسخه ی لیدرش یعنی X360 اونجور مسخره بود حالا نسخه ی پیسیش اعصاب خورد کن تره 100%.
به نظر من fight system بازی فوق العاده است و خیلی جالبه.واصلا هم تکراری نمیکشه.
در ضمن یک سوال داشتم می خواستم بدونم کسی تا مراحل آخرش رسیده؟
من الان برای بار سوم وارد اورشلیم شدم.
تقریبا فکر کنم تارگت آخرم باشه.
حالا چرا این موضوع رو مطرح کردم به خاطر اینه که کسانی میتونن سوالم رو جواب بدن که تا این مرحله رسیده باشن.
یک مهارت جدید به شما می ده که می تونی دفاع دشمن رو به اصطلاح بشکنی
من هرچی تمرینش کردم نتونستم دفاع حریف رو بشکنم.
گفته دکمه ی attack رو بزن و یک قدم بردارو از این جور چیزا خلاصه درست نفهمیدم
خیلی هم این تاکتیکش به درد می خوره آخه همه ی سرباز های بازی دفاع رو دارن.
اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه.
ممنون.
آره دوست من منم اینطور چیزی دیدم ولی هرچی تمرین کردم نشد .نقل قول:
به نظر من fight system بازی فوق العاده است و خیلی جالبه.واصلا هم تکراری نمیکشه.
در ضمن یک سوال داشتم می خواستم بدونم کسی تا مراحل آخرش رسیده؟
من الان برای بار سوم وارد اورشلیم شدم.
تقریبا فکر کنم تارگت آخرم باشه.
حالا چرا این موضوع رو مطرح کردم به خاطر اینه که کسانی میتونن سوالم رو جواب بدن که تا این مرحله رسیده باشن.
یک مهارت جدید به شما می ده که می تونی دفاع دشمن رو به اصطلاح بشکنی
من هرچی تمرینش کردم نتونستم دفاع حریف رو بشکنم.
گفته دکمه ی attack رو بزن و یک قدم بردارو از این جور چیزا خلاصه درست نفهمیدم
خیلی هم این تاکتیکش به درد می خوره آخه همه ی سرباز های بازی دفاع رو دارن.
اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه.
ممنون.
بابا این گفته دکمه ی دفاع رو بگیر و وقتی دشمن ضربه زد تو هم همون لحظه ضربه بزن .
البته من هرکار کردم نشد . حتی توی تمرینی .
اگه کسی بلده یه راهنمایی بیاد .
گیم قراره یک شنبه بیاد اینجا ...
ولی من هم قکر نکنم شمشیر زنیش زیاد جالب باشه ...
به نظر من باید طوری میشه که مثلا با چند تا حرکت شمشیر وقتی بخوره به طرف بیفته بمیره نه اینکه 5 تا بزنی بعد بمیره ...
البته من بازی نکردم ولی وقتی بازی کردم نظراتم رو میگم ...
در بیشتر موارد فکر کنم حرف Oracle باید راست باشه .. چون ایشون هم مثل من ایراد های واقعی رو میگن و الکی از بازی تمجید نمیکنند ...
یک شنبه میام میگم نتیجه رو البته اگه اینا بیارن ... :((
سلام
بالاخره اجرا شد!
فقط یه چیز دیگه....
این بازی روی کامپیوتری با کارت گرافیک انبورد با مشخصات:
Video Card : VT82C570 MV IDE Controller VIA/S3G UniChromePro IGP
اجرا میشه؟
از نظر CPU و رم مشکلی نداره.
بابا جمع کنین این بازی را ...
پرنس 3 اینا درستی قورت می ده ....
باگ های تصویریش هم که بیداد می کنه ...
هی می گفتند نیدفوراسپید گند زده با این بازیش ... این که بدتره ....
خوش به حال خودم که نخریدم و خونه دوستم دیدم ....
بابا اون که جزء ساده ترین تاکتیک هاشه.نقل قول:
اونو نمیگم
بابا این تاکتیکی که دارم میگم ماله مرحله ی 5-6 هستش اینی که شما دارید میگید مال مرحله دو هستش.
خیلی ساده است وقتی بهت حمله کرد تو گارد داری درسته بعد همون لحظه attack رو بزن بعد با یک نمایشی زیبا طرف رو از پا میندازه.
پس تو هنوز با این تاکتیکش کار نکردی که میگی بازیش خسته کننده است.من گفتم از تو بعید بوده این حرف.
اولا عزیز من شما که اطلاعاتی راجع به بازی ندارید اظهار نظر نکنید(ناراحت نشی)نقل قول:
هنوز بازی اصلی نیومده و این چیزی که الان دست همه هستش مشکل زیاد داره و بازی اصلی نیست.
دوما شما که هنوز بازی نکردین اظهار نظر بی خودی نکنید
اگه نمی خوای بازی کنی بازی نکن مجبور نیستی مگه کسی مجبورت کرده فقط خواهشا بازی رو بد نام نکن
بازم معذرت میخوام که خیلی رک صحبت کردم.
baba dige onjori ham nistesh , man nemidonam bazi be khobi shoma che gir dadin be 2 ta bug.نقل قول:
یکی دیگه از دلایلی که نشون میده این نسخه ی اصلی نیست اینه که گفته شده بود pc چهار مرحله بیشتر داره
اما تو بازی نشون میده کلا 10 مرحله است.
به نظر من نسخه ی اصلیش با نسخه ی تقلبیش خیلی فرق داره.
باید منتظر بمونیم.
حالا به قول شما این اصلی نیست درست! تو بازی اصلی که بیاد گرافیک بازی داستان و گیم پلیی بازی آیا فرق میکنه؟؟؟ ! در ضمت هر کسی ازاده نظرشو بگه ! همچین دفاع میکنی که کسی ندونه فکر میکنه مدیر پروژه بازی بودی!!نقل قول:
جالبه !نقل قول:
اولا عزیز من شما که اطلاعاتی راجع به بازی ندارید اظهار نظر نکنید(ناراحت نشی)
هنوز بازی اصلی نیومده و این چیزی که الان دست همه هستش مشکل زیاد داره و بازی اصلی نیست.
دوما شما که هنوز بازی نکردین اظهار نظر بی خودی نکنید
اگه نمی خوای بازی کنی بازی نکن مجبور نیستی مگه کسی مجبورت کرده فقط خواهشا بازی رو بد نام نکن
بازم معذرت میخوام که خیلی رک صحبت کردم.
تو فکر می کنی من یه سیب زمینی هستم که 5 روزه پشت کامیوتر نشستم ؟؟؟
من از حال شما ها که بازی را تو ایران می خرید بی خبرم چون من هر بازی که بازی کنم از اونور واسم می فرستند....
این بازی هم دوستم از داییش تو کانادا گرفته و اون می گفت این بازی کامل و اصله ...
جالبه بدونی دوستم 10 تا مرحله را تموم کرده و همش هم من کنارش بودم ....
کار سختی هم نبود چون ظرف مدت 10 ساعت تموم شد رفت پی کارش ....
در ضمن من فقط نظرم را گفتم و فکر نمی کنم شما در جایگاهی باشی که اینطور با من حرف بزنی ....