ووکمن عزیز ، از کاربرای خوبه این سایت هستش. و انقده، تو پستاش از اسمایل استفاده کرد که منو مجبور کرد تا اون نرم افزار رو بنویسم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ووکمن عزیز ، از کاربرای خوبه این سایت هستش. و انقده، تو پستاش از اسمایل استفاده کرد که منو مجبور کرد تا اون نرم افزار رو بنویسم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم چرا ووکمن با اینکه لیاقتش رو داشت از همکاری انجمن نرم افزار استعفا داد ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بهروز خان.
اشتباه شده بود. ویرایش کردم.
توی پ خ میگفتی. نه اینطوری که توی انجمن داد بزنی !
+ من بلد نیستم حرف بزنم . شما چی؟ اول رفتار خودت رو ویرایش کن و بعد ...
---------------------------------------------
ووکمن جون. منتظر جواب بیدیم... :d
[میدونم آخرش این ووکمن زبان برره ای را توی انجمن مرسوم میکنه]
موفق باشید
سلام.
من زياد كارم به انجمن نرم افزار نيافتاده ولي هر وقتم بوده روكمن كمك كرده دستش درد نكنه.
در كل من هر جا روكمنو ديدم به نيكي ازش ياد شده.
و بالاخره نقد كوبنده من كه اومدم چهره واقعي اين بشر رو به همه نشون بدم
و اما چهره واقعي اين بشر ....
اين .....
اين نويد يه جوريه كه .....
اينطوري كه ......
چطوري بگم يه طوري كه .......
درواقع اينطوريه كه ......
.
.
.
.
.
.
.
.
بابا خيلي پسر گليه
اسپمه كه نيست !
بداخلاقه كه نيست !
زير آب زنه كه نيست !
به ديگران كمك نمي كنه كه نمي كنه
ببخشيد مي كنه
پس چي ؟
خوب وقتي عيبي نداره آدم واسه چي طرف رو بكوبه
چرا بعضي ها همش مي خوان ايراد به نفر رو بگيرند !!
--------------------------------------------------
پي نوشت : در اين پست به دليل حرمت استاد اسمايلي كه هيچي ، رنگ هم به كار نبردم
نويد اگه بيشتر به حسابم واريز مي كردي ، بيشتر ازت تعريف ميكردم :D
راستی. یادم رفت یک عنوان پیشنهاد کنم...
پدر بزرگ اسمایلی انجمن
چطوره؟
موفق باشید
ممنون عزيز ، حالا من نفميدم نقد كردي يا تاريخچه بيدنم تو پي سي رو نوشتي ... :dنقل قول:
ممنون عزيزدلم ، خيلي محبت كردي ...نقل قول:
اون دوست عزيزمون ويرايش كردن ...نقل قول:
بعنوان يه برنامه نويس آماتور بهتون تبريك ميگم ، برنامه جالب و پرطرفداري نوشتيد ...نقل قول:
آخه كي من همكار شدم كه استعفا بدم ، سربه سرم ميزارينا ... :dنقل قول:
ممنون عزيز ، همه دوستان نسبت بمن لطف دارن ...نقل قول:
پسر خسته نباشي ! ... گفتم شايد تو حداقل يه كاري بكني ...نقل قول:
همين بود نقد كوبندت ... صد رحمت به اون پست بي بخار پدرام ... :d
سلامنقل قول:
من به شخصه نقدی برای نوید عزیز ندارم.
فعالیت نوید جان بیشتر در انجمن معرفی و به صورت تخصصی هست و عموما مثبت هستش.
لحن و محتوی پستها هم کاملا در حیطه ی تاپیک به نفع اون هست...
برای همین اکثر دوستان (تا اینجا که من خوندم) نقدی بر نحوه ی فعالیت ایشون نداشتن.
اما فعالیت شما جنرال تر هست بنابراین میشه شما رو بیشتر نقد کرد.
مخلصیم
هنوز دارین نقدش میکنید ؟ کشتین بیچاره رو که ...
,,كي شانس آوردي من اين هفته سر جمع يكساعت بيشتر p30 نبودم وگرنه آنچنان پنبه ات را ميزدم تا همه با دليل و مدرك بفهمند چه كاربر مفيدي هستي:31:(ضمير معكوس بخوان:21:) اين هم شانس من بود كه سر كوبيدن شما نبودم:41: خوب حالا جهت حسن ختام يك پست شكلكي نون و آبدار بزن و آخرين صحبت و تشكر را از ... بفرما:11:نقل قول:
ضمنا يادآوري ميكنم در اين تايپيك برخلاف ساير تايپيكهاي مشابه و غير يك كاربر ممكنه چند بار دعوت بشود براي نقد.
حتي ممكنه يك هفته در ميان اين اتفاق ممكن است بيافتد.بستگي به اين دارد اتفاق و تغيير وضعيت خاصي در كاربر مورد نظر ايجاد شود
ساعت 12 ظهر هم نفر جديد معرفي ميشود
پدرام جون ساعت شما خواب مونده
1:30:31:
ميگم خوبه كه :
hamilton
همکار انجمن معرفی نرم افزار
رو دعوت كنيد.
نظرتون چيه ؟
معرفیش نمیکنین؟!!.......نقل قول:
در بوته ي نقد كاربران با نگاهي به فعاليت هاي hamilton
جالب اينكه پدرام جان ساعت 12 ديشب وعده معرفي نقد شونده بعدي رو بهمون داده بودند
حالا هم كه ......
پدرام يه هفته اين تاپيك رو داديم دستت؛ ببينم مي توني از عهدش بر بيايي يا نه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه عجب بالاخره معرفي شد !
بله اين شما اين هم هميلتون
حيف كه شكلك نصب نكردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا به شما چه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما هم اگر روزه بوديد اينطوري ميشديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاربر اين هفته فردي هست كه بايد تو معرفي نرم افزار باشيد تا بشناسيدش(چه جالب من موقع دعوت كردن فكر ميكردم همكار انجمن برنامه نويسي است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
آقايان ، خانمها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دخملا و پسملا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين شما و اين آماده به كوبيده شدن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي نيست شروع كنه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالا غيرتا نذاريد اين يكي سالم بره بيرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamilton
همکار انجمن معرفی نرم افزار
تاريخ عضويت: Jan 2005
با سلام.نقل قول:
با تشكر از شما براي انتخاب بنده براي نقد.ببينم واقعا تا چه اندازه مورد نقد منصفانه قرار خواهم گرفت.
البته منو شايد دوستان قديمي در انجمن معرفي نرم افزار بشناسند و دوستان ديگر در انجمن مباحث مربوط به امنيت(آنتي ويروس و ...).چطور شد كه فكر كرديد من در انجمن برنامه نويسي فعاليت ميكنم؟برام جالبه بدونم.
ببخشيد يك سوال :
چجوري توي امضاتون لينك دادين ؟؟؟
حاج مهدي همكارها و مديران لينك براشون فعاله هنوز . ما فقير ها لينك نداريم .نقل قول:
نقل قول:
سلام بهروز جان
ميتونم خواهش كنم يه آموزش بزاري در رابطه با نحوه درست كردن اين امضاي متحركتون
با تشكر از شما
آقايون و خانمها متن بالا را مجدد مطالعه كنيدنقل قول:
من خودم در حال بررسي پستهاي هميلتون هستم و نقدم حاضر شد ميرسم خدمتتان
قابل توجه كاربران معرفي نرم افزار
من کلی یه چیز بگم آدم بسیار با اخلاقی هستش بیخود عصبانی نمیشه با کاربرها هم خیلی راحت و بدون پرخاش رفتار میکنه خصوصا از وقتی همکار شده افتاده تر هم شده جو گیر نشده به زمین و زمان گیر بده
بدون تعارف خیلی دوسش دارم مخلصشم هستم
باز هم چون تاپيك بعد چند ساعت گم ميشه ......... نقدها تعدادشون خيلي كمه
متاسفانه
شايدم دوستمون خيلي كارشون بي نقصه
يكم كم پيدا هستند كلا.
هرچي فكر كردم فقط در دو مورد اسم ايشون رو تو ذهنم پيدا كردم.
يكي صفحه اول نرم افزار جايي كه همكاران و مديران معرفي ميشند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي هم تاپيك مشكلات مربوط به ويروسي شدن .... كه انصافا اونجا خيلي خوب به همه كمك مي كردند و در اين زمينه اطلاعات بسيار بالايي دارند.
شرمنده بيشتر برخورد نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لطف شما ممنونم دوست عزيز.اينجا همگي ما مثل اعضاي يك خانواده هستيم.عنوانهايي مانند "همكار ..."فقط يه عنوانه و نه بيشتر.فقط مسوليت انسان را درقبال سايت و ساير دوستان بيشتر ميكنه.من خودم از اعضاي اين سايت اطلاعات زيادي كسب كردم و هر كاري در هر زمينه اي براي رفع مشكل هر كسي ازدستم بربياد انجام ميدم و اگر بتونم مشكل كسي را برطرف كنم خيلي خوشحال خواهم شد.البته شايد نتونم در تمام يا اكثر بخشهاي سايت به علت تراكم و سنگيني درسهام حضور مداوم داشته باشم ولي تا جاييكه وقت اجازه بده در خدمت دوستان هستم.نقل قول:
hamilton در متفرقه اصلا تايپيك ندارد.و فقط 2 پست دارد اون هم در همين تايپيكه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50 پست تنها در موارد ديگر دارد و تقريبا همه در انجمن فيلم است و بيشتر درخواستي و اظهار نظر است
3 تايپيك در ماهواره و 13 پست.در اينجا هم فعاليت خاصي ندارد
3 تايپيك در موبايل و 34 پست .اين اواخر چند پست مفيد و آموزنده داشته است.
1 تايپيك در آموزش و 8 پست مفيد بوده است
0 پست و تايپيك در گرافيك
0 پست و تايپيك در برنامه نويسي
3 تايپيك و 9 پست در بازي
0 تايپيك در سخت افزار 0 پست
57 تايپيك در معرفي نرم افزار 306 پست **** مفيد
كلي پست در آنتي ويروس دارد كه اكثرا در كاسپر است.معلومه خيلي ميخواهدش
اين تمام آمار هميلتون بود
با تحليل امار بالا به اين موضوع ميرسيم كه تنها حضور وي در معرفي نرم افزار است.پس براي تحليل دقيقتر بايد اين بخش را بيشتر بررسي كنيم.
تحليل تخصصي ام به زودي آماده ميشود
سلام.
تنها مشکلتون اپدیت نکردن لیستهاست.
مخصوصا حالا که لینکها غیرفعاله.
ممنون از زحمت شما بابت ارايه اين آمارها ولي فكر ميكنم برخي آمارها دقيق نباشند.مثلا:نقل قول:
شما نوشته ايد:
3 تايپيك در موبايل و 34 پست .اين اواخر چند پست مفيد و آموزنده داشته است
در حاليكه من در زمينه موبايل فعاليت چنداني نداشته ام و اين اواخر هم پستهاي مفيد آموزنده در خصوص موبايل نداشته ام.البته چند پستي در موبايل داشته ام كه مربوط به زمان خيلي قبلتر است.
يا مثلا شما نوشته ايد:
3 تايپيك و 9 پست در بازي
در حاليكه من اصلا اهل بازي كردن نيستم و علاقه چنداني به اين مبحث ندارم و اصولا حرفه و دروس من به گونه اي است كه وقتي هم براي بازي نميگذاره.
يا نوشته ايد:
57 تايپيك در معرفي نرم افزار 306 پست **** مفيد
در حاليكه تعداد خيلي بيشتري در انجمن معرفي نرم افزار تاپيك و پست داشته ام.
يا نوشته ايد:
50 پست تنها در موارد ديگر دارد و تقريبا همه در انجمن فيلم است و بيشتر درخواستي و اظهار نظر است.
در حاليكه فعاليت من در انجمن فيلم چندان زياد نيست جز چند زيرنويس فيلم كه خودم ترجه و آماده كردم و پست دادم و تقريبا درخواستي هم در انجمن فيلم مطرح نكردم.
در مورد انجمن ماهواره هم بايد بگم اصلا فعاليتي نداشتم.فقط فكر ميكنم در اين انجمن فقط يك پست داشتم كه مربوط به سال گذشته بود.
من پس از يك وقفه 6 ماهه در كارم به دليل مسايل درسي و كاري كارم را در انجمن مربوط به مباحث امنيتي دنبال كردم و ميكنم.
نقل قول:يعني همه آمارها زرشك؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عجب !!!پس بايد همچنان كد بديم :41:نقل قول:
نقل قول:
آره به ماهم ياد بده :31:
جاي اين پست ها اينجا نيست لطفا رعايت بفرماييدنقل قول:
ممنون
اینارو چه جوری در میاری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
هر جوري كه در ميراه مهم اينه كه امارش درست نيست ديگه؟:41::21:
اما فكر ميكنم پيگيري همون پستها و تاپيك ها كه توي پروفايل هست.
روي اسمش كليك كني تو پروفايل همه دو تا گزينه هست كه امكان پيگيري همه فعاليت بچه ها رو ميده:20:
راستي ميشه نفر بعدي كه نقد ميكنيد بابك باشه؟
خوب دوباره رسيدم تا مطالب هميلتون عزيز را در معرفي نرم افزار نقد كنم
در مورد آمارهاي ارائه شده قبلي هم بايد بگويم كه اين آمار توسط موتور جستجو سايت p30 ارائه شده است و در كليت درست است حالا شايد جايي چند تا كم زياد تفاوت داشته باشد
========================================
57 تايپيك در معرفي نرم افزار
3 تايپيك قفل شده كه البته مربوط به سال 2005 است و يك تايپيك مهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=======
تايپيك مهم اش واقعا كار راه انداز است به خصوص براي داخلي ها.و 13000 بار بازديد داشته است ،فعاليت خود هميلتون هم در اين تايپيك چشمگير است.
تايپيكهاي 2007 اش محدود هستند البته به اين دليل ميتواند باشد كه دسته بندي تايپيكها تقريبا كامل شده و هر مطلبي در تايپيك خودش ارسال ميشود و نيازي به تايپيك جديد نيست
لينك تايپيكها:
لينك 300 پست اخير:
لحن صحبتش با سايرين به عنوان يك همكار مودبانه است.اطلاعات نرم افزاريش هم در حدي هست كه بتواند به سايرين كمك نمايد
اميدوارم با برطرف شدن مشكلات و گرفتاريهاي درسي ،حضور پررنگ تري در انجمن داشته باشد.به خصوص انجمن متفرقه را هم گوشه چشمي براي فعاليت داشته باشد.
معمولا در اين تايپيك دوستاني كه فعاليت بدون حاشيه و يكنواختي دارند و يا كمتر شناخته شده براي كاربران هستند ،نقد خلوتي دارند.من فكر ميكنم 2 مورد بالا براي هميلتون با هم مصداق پيدا كرده است.
امروز روز آخر نقد ايشان هست واميدوارم هر چند كوچك براي ايشان مثمر ثمر بوده باشد.البته نكته منفي در روال كاري ايشان ديده نشد
موفق باشيد
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين الان متوجه شدم hamilton از همكاراني هستند كه نحوه مديريتش مورد علاقه من هست !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( اين يعني اينكه من قبلاً ايشون رو نمي شناختم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي همين رفتم به سراغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيدا کردن تمام پست هاي hamilton
و در كمال تعجب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلاً و حتي دريغ از يه دونه پست 4 كلمه اي كه از يك مدير ( همكار انجمن ) انتظار ميره نديدم
منظورم چنين پست هايي كه بين مديران رايج هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خلاف قوانين، قفل شد
نقل قول:
تاپيك تكراري، قفل شد
نقل قول:
لطفاً قبل از ايجاد تاپيك سرچ كنيد، قفل شد
نقل قول:
عنوان خلاف قوانين، قفل شد
و با كمال بيشتر تعجب ( جمال ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با پستهاي زير روبرو شدمنقل قول:
لطفاً فارسي بنويسيد ؛قفل شد
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
چيزي كه خيلي بيش از پاسخ هاي در كمال تواضع ايشون من رو كيفور كرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون Shift+Alt گرفتنشون بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غير از اينكه اين گونه پستهاي مفصل از مديران كميابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي كم پيدا ميشه در هنگام فارسي نوشتن توام كار طاقت فرسايي چون Shift+Alt رو واسه لاتين نوشتن رو انجام بدهند !
من يكي از پست هاي ايشون رو مثلاً اگه مدير **** پاسخ بده ، بازنويس مي كنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما براي از كار انداختن سرويس مسنجر به مسير زير برويد
اينتدا كنترل پنل
سپس به ادمينستراكتيو تولز
سپس روي قسمت سرويس دابل كليك كنيد
از ميان ليستي ....
ايشون من رو به ياد مديراني چون M.R.M يا MB_Danger مي ندازند كه بسيار هم انگشت شمارند
با توجه به اينكه دو گونه اعمال مديريت وجود داره
1 - مديري كه مديره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - مديري كه علاوه بر مديريت ، معلم هم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مديراني ( همكاراني ) چون hamilton جز دسته دوم قرار دارند كه
علائه بر مديريت ، آموزگار دلسوزي هم هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكيبا تقديم احترام به اين دليل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و يكي ديگه به خاطر تواضعشون كه ذره اي تمايل به تحميل قدرت به كاربران رو در پست هاي ايشون نديدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس همه با هم
هيپ هيپ هورا هميلتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من به دليل علاقه ايشون به اين Anti Virus قرمز ( برخلاف خودم كه سفيد سبز رو مي پسندم )
عنوان hamilton Kaspersky رو براشون انتخاب كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام.از هر دوي شما عزيزان تشكر ميكنم.از pedram_ashena عزيز كه بنده را براي نقد انتخاب كردند و از Hamed-Dehghani عزيز كه با عنايت خاصشان و با صرف زمان اظهار لطف نسبت به بنده داشتند.
باز تشكر ميكنم از دوستان عزيزي كه لطف كردند و نظراتشان رانسبت به بنده ابراز داشتند.
البته همانطور كه حامد عزيز فرمودند شايد از آنجاييكه بنده فعاليت بدون حاشيه داشتم نقدم هم چندان پرحاشيه نبود.
با توجه به حجم درسهاي دانشگاهي و به ويژه كه سالهاي آخر را پشت سر ميگذارم شايد مانند بسياري ازدوستان و همكاران مدير فعاليت چشم گيري نداشته باشم ولي در حد توان به سايت سر ميزنم و اگر كاري از دستم براي رفع مشكل دوستان بربياد دريغ نخواهم كرد و زمانيكه مشكلي از مشكلات دوستان حل ميشه واقعا لذت ميبرم و اين خودش انگيزه اي براي فعاليت من است.
از اينكه درجمع دوستان خوب و با محبت سايت P30world هستم بسيار خرسندم چرا كه من هم مطالب بسياري از حضور دوستان و همكاران و مديران محترم سايت آموختم و مي آموزم.
از همگي دوستان كمال تشكر را دارم.
موفق باشيد.
اوكي هميلتون مثل اينكه خيلي هواتو دارن من رفتم يه نگاهي به پستات كردم
خداييش اوكي بودي
بنابراين منم فقط متشكرم
سلام دوستان عزيز
ببخشيد كه يكم در معرفي كاربر نقدشونده جديد دير شد
با تشكر از hamilton كه دعوت تاپيك رو پذيرفتند آقا مهدي عزيز براي اين هفته معرفي ميشوند:
تاريخ عضويت: Feb 2006
محل سكونت: تو بدبختیهای خودم
آقا مهدي؟؟؟
اسمش آشناست.بچه همين متفرقه است؟؟؟
آخر فروم باز؟؟؟
حتي كاربر فعال هم نشده؟؟؟
يعني فعاليت مثبت توليدي نداشته؟؟؟؟
يعني ميخواهي بگويي اين جوون رعنا را نقد كنيم؟؟؟؟
دي:
دي:
دي:
خوب اولين نقد را من در لفافه براي آقا مهدي انجام دادم.علي الحساب اينو داشته باشيد تا بعد
===========
از هميلتون هم ممنونم .
سلام تا دیر نشده....
یکی از بهترین کاربران سایت hamiltonجان هستند من که اکثرا توی تالار نرم افزار م واقعا هنر نمایی ایشان در در بخش آنتی ویروس می بینم واقعا از جون و دل فعالیت می کنن یادمه یه کاربری بود که به ویروسسی آلوده شده بود که فایل های exeرا مورد هدف قرار می داد حال اگه کاربر معمولی بود به چند خط و یه راه حل ساده اکتفا می کرد در صورتی که ایشون یک پست آموزشی واقعا مفید رو نوشتن به نظر من حیطه ی فعالیت ایشون در بخش آنتی ویروس فوق العاده است در تایپیک کاسپر که غوغا کردن ایشون و vtn54 واقعا بهترینن جا داره از crackiمدیر قبلی بخش آنتی ویروس یادی بکنم که اگه به بخش مذکور رفتین می بینین که اکثر آموزش ها و تنظیمات nod32با عکس و توضیحات خوب هست واقعا جای ایشون هم خالی
hamiltonجان هیچ وقت از دادن اطلاعاتی که دارن دریغ نمی کنن و فکر کنم به فروم های آنتی ویروس ها و نرم افزار های امنیتی خیلی سر می زنن.همیشه هم اگه کسی در خواست و یا سوالی داشته باشه جواب می دن و نسبت به هیچ چیز بی اهمیت نیستند
می بخشید می شه اسمتون رو بگین اگه جسارت نیست............
امیدوارم در همه حال موفق و موید باشن واقعا از زحمات ایشون به نوبه ی خودم سپاسگذاری می کنم